>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NC+

snap8 12

snap8

Użytkownik
Weźcie po uwagę to, że to są ceny promocyjne!
Docelowo najdroższy pakiet ten All, po okresie promocyjnym ma kosztować 299 zł/miesiąc
https://ncplus.pl/sklep/Content/pdf/regulaminy/allinclusive/SW%20swiadczenie%20pakietu%20All%20InclusivePlus.pdf
Tu są ceny promo i normalne poszczególnych pakietów
39-59 pln
59-79 pln
79-119 pln https://ncplus.pl/sklep/Content/pdf/regulaminy/canalplussilver/Warunki%20świadczenia%20Pakietu%20CANALPlus%20Silver.pdf
99-149 pln https://ncplus.pl/sklep/Content/pdf/regulaminy/canalplusgold/SW%20swiadczenie%20pakietu%20CANALPlus%20Gold.pdf
119-179 pln https://ncplus.pl/sklep/Content/pdf/regulaminy/canalplusplatinum/SW%20swiadczenie%20pakietu%20CANALPlus%20Platinium.pdf
199-299 pln https://ncplus.pl/sklep/Content/pdf/regulaminy/allinclusive/SW%20swiadczenie%20pakietu%20All%20InclusivePlus.pdf
To są ceny dla nowych klientów, dla tych którzy są już w C+ lub N te ceny są trochę niższe. Z tego co widziałem AllInclusive wynosi wtedy około 250 zł/ miesiąc

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Zauważyliście że między pakietem za 59zł, a pakietem za 119zł jest różnica tylko 6 kanałów? :eek:
PS
HAHAHAHAHA!!! ???? 299zł?! No tu ich już coś mocno pogięło. ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ktoś się orientuję czy jeśli przechodzi się z jednej telewizji cyfrowej do innej to trzeba wymieniać antenę czy tylko konwerter? Już mnie oni tak wkur*** że chyba przejdę do Cyfrowego Polsatu.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Żużel ma być pokazywany w Nsport? Czy też będą skakać między N a C+?
Bo przez ostatnie lata, gdy był w TVP Sport to się jakoś przyzwyczaiłem do oglądania Ekstraligi.

Na obecną chwilę za ten speedway, to jestem w stanie zostać w opcji universe. Ale musi się jeszcze wyjaśnić sytuacja z eurosportami... Co do TCM, to na facebooku pisali, że trwają rozmowy z nc+, więc pewnie niektóre kanały z biegiem czasu wrócą.
Pośrednie opcje nie mają wielkiego sensu, jak coś to brać Platinum jak komuś zależy na piłce i C+. A ten pakiet za 39 zeta to zupełna kpina.

A kary umowne za sprzęt to mają też nie z tej ziemi ;p Ja jadę póki co na własnych Ferdkach Ariva. Zobaczymy co mi w liście zaproponują ;]
Ale wysłanie wypowiedzenia to mus, z C+ bez tego nie było co negocjować ;p
Jak nie to Polsat wita.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Zauważyliście że między pakietem za 59zł, a pakietem za 119zł jest różnica tylko 6 kanałów?
Nom Canal+, cała opcja kosztuje 60 zł &lt;szacun&gt;
Da się w Polsacie Familijny/ Mini + Sport? Bo kiedyś na bank się dało, nie wiem ja teraz, na stronie niby nie ma takiej promocji, ale zainteresowałbym się nawet taką ofertą bez promocji, bo on 12 zł chyba kosztował.
Cyfrowy Polsat na GPW prawie +4 % ????

raiders 164

raiders

Użytkownik
Siema
Darius010 pisałeś już wypowiedzenie umowy dla Nki ?
widziałem Twój wpis (taki sam nick ???? ) na forum nc+
Jaką miałeś umowę w Nce (pakiety) i jaki powód wypowiedzenia ?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Siema
Darius010 pisałeś już wypowiedzenie umowy dla Nki ?
widziałem Twój wpis (taki sam nick ???? ) na forum nc+

Jaką miałeś umowę w Nce (pakiety) i jaki powód wypowiedzenia ?
Nie pisałem wypowiedzenia, bo jeszcze nie dostałem tego listu. Mam Świat HD w nce, wypowiedzenie napisze bo chciałem trzymać nke do września, a nie mogę, jak napiszę to oddzwonią i dostane lepszą ofertę (chyba).

raiders 164

raiders

Użytkownik
Hehe ja mam w promocji dla wszystkie pakiety za 54zl ( umowa na 18miesięcy od pięciu w uzytku ) z wyjątkiem Npremium i HBO .
Ale piszę wypowiedzenie i wysyłam 1-2 kwietnia w związku z likwidacją kanałów i zobaczymy czy oddzwonią w ciągu tych 14dni .
Ale z tego co czytam na forum NC+ to nawet jak oddzwaniają to przedstawiają 2 propozycję ...albo przechodzisz na warunkach promocyjnych które wyglądają : mniej kanałów za 10-20zl więcej
Lub się rozstajemy .
Z tego co ludzie piszą to nikomu jeszcze nie udało się utargować &quot;swojej oferty&quot;

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Żużel ma być pokazywany w Nsport? Czy też będą skakać między N a C+?
Bo przez ostatnie lata, gdy był w TVP Sport to się jakoś przyzwyczaiłem do oglądania Ekstraligi.
Liga w Nsport,Grand Prix w C+.Tak to ma wyglądać-przynajmniej takie info było w dniu tej konferencji prasowej.

Ogólnie to mam bekę z tych co łudzili się że dostaną coś więcej za mniej.I z niecierpliwością czekam na poważny wpis kogoś komu udało się &quot;wytargować&quot; cokolwiek.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ogólnie to mam bekę z tych co łudzili się że dostaną coś więcej za mniej.I z niecierpliwością czekam na poważny wpis kogoś komu udało się &quot;wytargować&quot; cokolwiek.
Tylko że większość chcę po prostu to co miała za tą samą cenę, ja miałem za 59zł HBO, Cinemax i Filmbox przez pół roku za darmo, teraz HBO jest w pakiecie za 200zł, mam też wszystkie kanały Canal+ które teraz są od 119 zł. Ja nie chcę nic więcej tylko to co miałem, najchętniej zostałbym do końca obecnej umowy którą mam z Cyfrą ale niestety nie da się...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ogólnie to mam bekę
Ogólnie to z kogo Ty nie masz beki?
I z niecierpliwością czekam na poważny wpis kogoś komu udało się &quot;wytargować&quot; cokolwiek.
Ludzie się targują i to mocno. Dostaliśmy europejskie ceny, ale wiadomo, że do zarobków europejskich nam trochę brakuje. Interesowałem sie pobieżnie tą fuzją od jakiegoś czasu. Spodziewałem się podwyżek, nawet jakiś prezesik mówił coś w stylu &quot; czy ludzie na prawdę wierzą, że dostaną najlepsze ligi europejskie, LM,LE, i będą płacić mniej?&quot; ale nie sądziłem, ze podwyżki będą aż tak wielkie. te mniejsze pakiet to śmiech na sali. 100% sportu za 119zł. A gdzie MR (20zł), gdzie najem dekoderów ( 20zł), i jeszcze jakieś aktywacje itp. Nie mówiąc już o HBO.
Owszem są ludzie uzależnieni od wygody i telewizji to się zgodzą na wysokie pakiety, a właściwie wysokie rachunki. Ale jednak widzę, po opiniach, że Polacy zaczynają coraz bardziej liczyć kasę i nie zamierzają płacić over 100zł za TV. Ja też nie zamierzam się dać się dymać. A czytając i słuchając kolejne wypowiedzi Varleya i innych mądrych głów coraz bardziej mam wrażenie, że mają w dupie klientów i ich opinie.
Weeb TV, 2 dychy miesięcznie, Kabel HDMI do TV i kij w plecy NC+

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Oj Konrad nie fochaj się. Po prostu rozśmieszyły mnie tu niektóre wpisy,że będzie coś można utargować. Oni sobie założyli jakiś konkretny zysk z tej fuzji i będą do niego dążyli. Na pewno brali też pod uwagę,że jakaś część ludzi od nich odjedzie przez podwyżki.Tylko tak na swojski rozum: jak dawid i ja mieliśmy te pakiety za 59 zł a teraz oni złapią jakiegoś jelenia nowego za 119 zł,to mają w pupie i mnie i dawida bo ten nowy wyrównuje im bilans po prostu.A zapewne większość tych którzy zrezygnują to będą właśnie ci co do tej pory mieli najniższe pakiety.Ci co płacili 150 czy 180 dopłacą te 20 zł bez mrugnięcia okiem.

Inna sprawa jeszcze mnie nurtuje,może ktoś coś wie. Wiadomo już co zrobią z Telewizją na Kartę? Bo na stronie nic nie ma i nadal oferują za 33 zł całkiem sporo,w tym Nsport HD i Eurosport HD oraz TVP Sport,Orange Sport i Polsat Sport News.Jeśli to pozostanie bez zmian to prognozuje spory wzrost wśród użytkowników TNK.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Na pewno brali też pod uwagę,że jakaś część ludzi od nich odjedzie przez podwyżki.Tylko tak na swojski rozum: jak dawid i ja mieliśmy te pakiety za 59 zł a teraz oni złapią jakiegoś jelenia nowego za 119 zł,to mają w pupie i mnie i dawida bo ten nowy wyrównuje im bilans po prostu.A zapewne większość tych którzy zrezygnują to będą właśnie ci co do tej pory mieli najniższe pakiety.Ci co płacili 150 czy 180 dopłacą te 20 zł bez mrugnięcia okiem
moim zdaniem nie do końca tak z chęcią będą puszczać abonentów. IMO nie tylko z rachunków ta platforma będzie żyć ale i z reklam. mniej abonentów to i mniejsza kasa z reklam więc to że odejdzie trzech płacących po 50zł, a dojdzie jeden za 150 wcale nie jest takie klarowne. ale to juz ich problem

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
moim zdaniem nie do końca tak z chęcią będą puszczać abonentów. IMO nie tylko z rachunków ta platforma będzie żyć ale i z reklam. mniej abonentów to i mniejsza kasa z reklam więc to że odejdzie trzech płacących po 50zł, a dojdzie jeden za 150 wcale nie jest takie klarowne. ale to juz ich problem
Gdyby zależało im na znacznym zwiększeniu liczby abonentów,to zaproponowaliby tak niskie ceny,że ludzie z Cyfrowego Polsatu przenosiliby się do NC+. Ja to widzę tak(to tylko mój punkt widzenia): CP jest platformą dla przeciętnego Kowalskiego(nie maniaka sportu), który za niską kwotę otrzymuje sporo rozrywki i informacji w cyfrowej jakości. NC+ jest jakby półkę wyżej,zarówno cenowo jak i programowo.I sądzę,że szefowie NC+ proponując takie a nie inne ceny liczyli się z jakimś odpływem abonentów do Polsatu. Tu taka dość ciekawa moim zdaniem opinia z jednego z obozów:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/cyfrowy-polsat-prostuje-media-rynek-platnej-telewizji-jest-juz-nasycony

I teraz zastanówmy się jaka część z tych 10-15 % migrujących między platformami będzie przenosić się do droższej NC+ a ile do tańszego CP.To już pozostawiam Waszej refleksji.

A co do wpływów z reklam to mam zupełnie odmienną od kolegi opinię,ale to już temat do dłuższej dyskusji.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
I teraz zastanówmy się jaka część z tych 10-15 % migrujących między platformami będzie przenosić się do droższej NC+ a ile do tańszego CP.To już pozostawiam Waszej refleksji.
Ale teraz zaistniały szczególne okoliczności i te założenia okażą się moim zdaniem nic nie warte, albo co najmniej tyle ile budżet Rostkowskiego. Przy tej ofercie NC+ odpali 30% abonentów, bo średni abonament na klienta to lekko ponad 60 zł w n i lekko mniej w C+. Nawet jeśli celują w ludzi zamożnych, to nikt nie da im 120 zł za pakiet bez HBO, tym bardziej że w CP można mieć taki pakiet za 90 zł. Analitycy &quot;Gazety prawnej&quot; twierdzą, że ceny są niedostosowanie do realiów i platforma będzie musiała skorygować ofertę, dlatego polecam jeszcze poczekać.
Aha o ile dobrze pamiętam to nie mogą nakazać komukolwiek migracji i podwyższyć ceny okresie objętym promocją, bo cena jest gwarantowana, trudno mi powiedzieć czy ta przymusowa migracja jest zgodna z prawem, ale wydaje się że nie bardzo i to mówię całkiem serio. [edit. Miałem racja i zmuszeni do migracji są tylko ci co mają kanały nPremium, które znikają. Ponoć podobnie ci co mają Canal+, ale abonenci Cyfry nie dostali listu.]
A co do wpływów z reklam to mam zupełnie odmienną od kolegi opinię,ale to już temat do dłuższej dyskusji.
Jeśli chodzi o reklamy to nie znam szczegółów kontraktów reklamowych poszczególnych kanałów własnych, ale o TVN-się nie martwią bo są wszędzie, a jeśli chodzi o kanały z serii plus, to w przypadku Canal+ powinni z reklam zrezygnować (no 60 zł za kanały z reklamami), a Ale Kino itp. to w tym targecie ostatnio jest hossa, bo kanały tematyczne zyskują na rzecz kanałów różnotematycznych i wydaje mi się, że może im się odbić in minus, gdyby stracili over 0,5 widzów.
Zresztą tego typu dyskusja jest trochę jałowa, bo na nic nie mamy wpływu. Na razie mamy ofertę niedostosowaną do realiów Kraju nad Wisłą, więc lepiej dla nas by ludzi myślących było jak najwięcej, bo wyższej fali odpływu się przestraszą i dostaniemy tańsze pakiety.

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
[edit. Miałem racja i zmuszeni do migracji są tylko ci co mają kanały nPremium, które znikają. Ponoć podobnie ci co mają Canal+, ale abonenci Cyfry nie dostali listu.]
.
Nie dostali, bo przecież paczka C+ zmienia tylko nazwy i częściowo ramówkę. Było 6 kanałów w starej paczce, w nowej jest tyle samo.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nie dostali, bo przecież paczka C+ zmienia tylko nazwy i częściowo ramówkę. Było 6 kanałów w starej paczce, w nowej jest tyle samo.
Wg tego http://www.press.pl/newsy/telewizja/pokaz/41323,Czesc-klietow-platformy-N-i-Cyfry_-automatycznie-przejdzie-do-NC_, abonenci Canal+ dostaną taki sam list, z rekomendowaną promocją jak posiadacze nPremium. Trudno w związku z nową ofertą, która jest zdecydowanie droższa spodziewać się, że nie będą próbować naciągać starych abonentów.
Abonenci Cyfry nie dostali prawdopodobnie bo ;)

Fotka z neta, więc może nie być autentyczna.

princeas 11

princeas

Użytkownik
Ale mnie wk..w złapał jak dostałem od nich list.
Do tej pory miałem pakiet w &quot;N&quot; Świat HD, z kanałami NPremium do końca marca free, umowa do końca maja, History HD za 2pln i łączna kwota 61pln/msc.
Wczoraj dostaje list z ofertą Silver+, gdzie jest tylko kilka kanałów więcej (głównie tych z C+), których w życiu nie bede oglądał za 79pln/msc!
Mi by odpowiadała ofeta Universe+ za 59pln ale z tego co widze, dla obecnych klientów jest ona za 89!! Posrało? Dodzwonić się nie da, sami nie dzwonią, to jak ja mam cokolwiek negocjować? czytałem na forach, że do 20% można uszczknąć.
Jak się w końcu dodzwonię i jak mojej oferty nie zaakceptują, to pisze wypowiedzenie i biore pakiet universe na żonkę...
A wie ktoś co trzeba zrobić z dekoderem od N-ki po wypowiedzeniu? Bo nie pamiętam, czy to na właność czy dzierżawa? Jak dzierżawa to w sumie musiałbym go na własny koszt wysyłać do N-ki, to niech mnie cmokną.

Do góry Bottom