auxi
Auxi
Przepraszam nie neguje typu. Wszystko może wejść. Ale typowanie Pistons to czysta loteria z małą szansą. Tu nie można nic analizować.Ostatnie dwie propozycje na noc.
Miami Heat - Atlanta Hawks
Omer Yurtseven over 10.5 zbiórek @ 1.66 betclic
Omer Yurtseven +14 zbiórek @ 2.04 etoto
Omer Yurtseven +18 zbiórek @ 6.13 etoto
No co tu dużo mówić, Yurtseven dostał szansę z powodu kontuzji Adebayo i ją solidnie wykorzystuje. Ostatnie 12 meczów to domyślna linia 10.5 przekroczona aż 11 razy. Nie udało się jedynie w ostatnim meczu, gdzie przeciwnikiem była właśnie Atlanta. Dziś po prostu liczę na "rewanż" i znacznie więcej zbiórek ze strony Omera. Na pewno jest to gość, który ma możliwości na kręcenie TOP 1 w zbiórkach w całej lidze, ostatnie 12 meczów to średnia 13.8 zbiórek na mecz, dlatego idę w kierunku 14 lub więcej zbiórek. Plus taki bardziej bet "dla zabawy" czyli 18 i więcej zbiórek, tej linii jeszcze nie przekroczył, ale na pewno jest w stanie to zrobić, raz zanotował zbiórek 17, ale przy odrobinie szczęścia jak to w zbiórkach na pewno jest w stanie to pokryć.
Czysto informacyjnie Atlanta bez Capeli co też powinno trochę pomóc .
Detroit Pistons - Toronto Raptors
Detroit Pistons +10.5 @ 1.80 betclic
Detroit Pistons @ 4.40
Idę w kierunku Pistons, bo po prostu przekonują mnie, szczególnie na własnym parkiecie są jak na nich solidni. Ostatnie pięć meczów u siebie to 4 zwycięstwa i 1 porażka, dodatkowo w ostatnim czasie, co prawda na wyjeździe, potrafili wygrać z Bucks, co było chyba największą niespodzianką. Dzisiejszej nocy podejmą Toronto, które w tym roku notuje bilans 6-1 i wyglądają bardzo dobrze, natomiast warto wziąć pod uwagę, że 6 z tych 7 spotkań grali u siebie, a jedyne wyjazdowe zwycięstwo odnieśli z osłabionym bez Giannisa Bucks. Na wyjeździe Toronto jest w tym sezonie dużo słabsze, bilans 8-7, z czego połowę tych zwycięstw odnieśli na przełomie października i listopada.
Oczywiście, ostatni mecz Pistons z Bulls to był blowout i porażka aż 87-133, natomiast po pierwsze grali na wyjeździe, po drugie B2B, a po trzecie po sensacyjnej wygranej z Bucks dwa dni później dostali łomot od Hornets 111-140, więc najwyraźniej już tak mają. Dodatkowym smaczkiem jest to, że obecnym trenerem Pistons jest były trener Toronto, który został stamtąd zwolniony w 2018 roku, a dodatkowo Pistons w H2H mają 4 wygrane z rzędu, w tym raz w tym sezonie. Oczywiście, najbardziej mnie przekonują ostatnie wyniki Detroit u siebie i wydaje mi się, że handicap są w stanie na spokojnie pokryć, a te "smaczki" można potraktować jako dodatek.
Pistons grają indywidualną koszykówkę. Indywidualne akcje i nic więcej. Wszystko zależy od dyspozycji strzeleckiej dnia. Tam nie ma żadnych rozpisanych akcji. Gra na żywioł. Na amerykańskim Twitterze jest cała masa wypowiedzi trenera Pistons typu We are Playing for fan.
Oglądałem ich parę meczów albo wchodzi indywidualnie albo nie. Ten ostatni mecz z Toronto też widziałem.
Generalnie dzisiaj powinni dostać grubo w dupe, bo są zwyczajnie słabsi organizacyjnie. Stąd ich miejsce w tabeli.
Najlepsza analiza do typu byłoby napisać "mam przeczucie"
Też często gram na przeczucie i nawet lepiej wychodzi niż z analizowaniem. Wszystkim życzę dobrego przeczucia.
Zieloności.