Niby dlaczego? Przeciez Sota musiała wkoncu przegrać a idealnym przeciwnikiem bylo Magic, nie wiem od kiedy oglądasz nba ale w sezonie zadaniczym takie mecze to jest codzienność i nie ma się czemu dziwić, już bardziej bylbym zdziwiony gdyby Minnesota znowu wygrała lub przegrała z kimś pokroju Cavs czy Bostonu. Teraz znowu czekamy na kilka porażek Magic by później zagrac ich po dobrym kursie kiedy będą grali z kimś z czołówki.Co się działo w meczu wilków? Jak wstałem i zobaczyłem wynik to musiałem przetrzeć oczy...
Dokładnie, tak się liczyJak Wam buki rozliczają zakłady?
Miałem under 209,5 pkt w Bostonie ale policzyli mi łącznie z dogrywką i zakład do tyłu... pierwszy raz mam takie coś... widocznie liczy się łącznie z overtime...
Nawet powiem wiecej. Gdybys zagral under samej czwartej kwarty, to liczy Sie z dogrywka w razie remisu. Kiedys ta zasada na Calorocznym, uratowala mi kuponJak Wam buki rozliczają zakłady?
Miałem under 209,5 pkt w Bostonie ale policzyli mi łącznie z dogrywką i zakład do tyłu... pierwszy raz mam takie coś... widocznie liczy się łącznie z overtime...
No i fajny typ nie trafiony bo Butler miał 4 asysty, no ale jestem przyzwyczajony dzisiaj sporo meczy trzeba będzie coś pokombinować na zawodników.Kolego bardzo fajny bet zapodałeś-ostatnio grałem od Ciebie asysty Lanzo i weszło , sprawdzilem dodatkowo 5 ost wyjazdów Minnesoty i w 3 linie pokrył.Pobieram i trzymam kciuki????
Oczywiście gram tez coś swojego
Orlando-Minnesota Minnesota win&over217,5pkt - 2,43@ unibet 108-102
Minnesota w gazie(już są 3 na zachodzie) ostatnio 2 porażki na wyjazdach(Boston i Brooklyn).
Orlando u siebie najgorszy bilans w NBA.Grają radosny basket-Minnesocie to będzie pasować,przewiduje wysoki over.
Harden nie będzie zbyt długo na parkiecie... Ale przez ten czas może narobić szumu. Jednak zgadzam się że kurs zachęca...Strasznie mnie kusi obstawić na Minnesote po kursie 2,6. Tym bardziej, że przegrali z Orlando i po tym co mówił Butler to dobrze, że przegrali bo to ich nauczy pokory i że nie moga być tak pewnie siebie, że już są mocni. W takim prestiżowym meczu będą chcieli się pokazać. Tylko, że wraca Harden i to mnie martwi. Houston ostatnio dołowali i ta ich forma strasznie faluje, ale jak trójka siedzi to Minnesota może nie mieć odpowiedzi. I weź tu obstaw.