matbie
Znawca - NBA
Tak jak panowie wyżej napisali, trzeba iść w stronę Miami i Charlotte.. Clevland dalej ssie, wiadomo, że mecz z Miami ma swoje podteksty, dla Miami również i ma on spore znaczenie. Są back to back i może nie zagrać Wade i Thomas, Love wypada na 2 miesiące. Nie widzę tu dla nich szans w starciu z tak skomasowaną obroną Miami. Do tego Whiteside powyżej 15,5 pkt w tym meczu. Ostatnio ten wielkolud jakby się przebudził, a nie widzę w Cavs dla niego rywala. Powinien zrobić swoje w pomalowanym.
Od mnie coś takiego:
Portland vs Chicago
Typ: Portland powyżej 109,5
Kurs: 1,89 (Unibet)
Większość już dało te ciekawsze propozycje, więc ja idę w stronę Trail Blazers. Chicago znowu bez Dunna, do tego wypada Markannen. Zipser ma zaczynać w podstawie, więc obrony tam ani widu ani słychu. Generalnie Chicago gra ostatnio słabo i pewnie pójdą zaraz w głębszą przebudowę oddając Mirotica i może jeszcze kogoś. Nie stawiam na nich, a Portalnd ostatnio w gazie. Nie przeszkodzi im w tym mecz dzień po dniu bo Chicago nie ma obrony i nie powinni mieć problemów z przebiciem 110 punktów u siebie. W ostatnich meczach u siebie zdobywali odpowiednio: 123, 117,100, 118, 111. Powodzenia!
Od mnie coś takiego:
Portland vs Chicago
Typ: Portland powyżej 109,5
Kurs: 1,89 (Unibet)
Większość już dało te ciekawsze propozycje, więc ja idę w stronę Trail Blazers. Chicago znowu bez Dunna, do tego wypada Markannen. Zipser ma zaczynać w podstawie, więc obrony tam ani widu ani słychu. Generalnie Chicago gra ostatnio słabo i pewnie pójdą zaraz w głębszą przebudowę oddając Mirotica i może jeszcze kogoś. Nie stawiam na nich, a Portalnd ostatnio w gazie. Nie przeszkodzi im w tym mecz dzień po dniu bo Chicago nie ma obrony i nie powinni mieć problemów z przebiciem 110 punktów u siebie. W ostatnich meczach u siebie zdobywali odpowiednio: 123, 117,100, 118, 111. Powodzenia!