Pousuwałem posty, które nie wnoszą nic do dyskusji. W pierwszym poście jest wyraźnie napisane, że nie podajemy suchych typów, a pytania "Jak Pacers dziś?". Takie pytania jeżeli chcecie zadać to możecie napisać do, któregoś z użytkowników, którzy się udzielają w tym dziale.
Co do meczu Bucks-76's to Embid jest mega zagadką. Z tego co widzę to na 80% będzie gotowy do gry, ale czy oby na pewno jest gotowy do 100% gry dzisiaj? Jakoś tego nie widzę. Embid gra dopiero pierwszy pełny sezon i dla niego mecze b2b w szczególności z tak atletyczną drużyną jak Bucks może być mega ciężki. Ja ponownie idę dzisiaj w Bucks oraz Giannisa. Młody Grek wczoraj mocno przespał 1 kwartę po, której miał zaledwie 2pkt, a i tak skończył spotkanie z dorobkiem 27 punktów. Sama gra Kozłów wczoraj nie powalała, ale Bulls byli tak tragiczni, że lepiej nie musieli grać. Notują oni passę 3 wygranych spotkań z rzędu i dziś powinni ją podtrzymać. Ja wybieram bet na wygraną Bucks oraz do tego Giannisa jako najlepszego punktującego spotkania. Ani Bledsoe ani Middleton nie oddają aż tylu rzutów co Grecki lider Kozłów, a przy potencjalnym limicie/braku Embida w drużynie 76's nie widzę żadnego zawodnika, który mógłby rzucić więcej pkt od Antka. Niby jest Simmons, ale ten zawodnik dużo piłek rozdaje i raczej nie grozi rzutem z dystansu, więc również nie powinien przebić Antka.
Giannis najlepszym punktującym spotknia i Bucks wygrają mecz - 2.4/expekt