Witam, dopiero zaczynam zabawę z koszykówką. Wchodzę tu często żeby sprawdzić co dodajecie i mam do was małą prośbę, czy moglibyście podać mi kilka stron informacyjnych o koszykówce które przeglądacie?
z góry dzięki.
Nie ma takowych i nigdy nie będzie, jedynie bycie na bieżąco z wydarzeniami w lidze (po prostu oglądanie transmisji meczów ze zrozumieniem), umiejętność gry w zakładach tej konkretnej dyscypliny (nie myl tego z umiejętnością typowania, bo to za mało), duża wiedza o samej koszykówce, bo to nie wygląda tak, że jest jedna piłka i dwa kosze oraz lata doświadczeń w zakładach sportowych. Więc jeżeli chcesz się tego nauczyć, a nawet nie wiesz co znaczy skrót NBA, to życia za mało abyś to pojął.
Są polskie serwisy koszykarsko-plotkarskie, ale to nic Ci nie da. Ktoś zapewne zaraz poda stronę z absencjami graczy, ale to malutki dodatek i bezwartościowy dla takich jak Ty.
Więc zostaje Ci korzystanie z porad innych userow na forum, tyle że tutaj także trzeba mieć umiejętność weryfikacji typera/proponowanych typów. Jedno jest pewne, jeżeli ktoś podaje jakieś @ 1.40, czy akumulatory dzień w dzień i nawet nie ma swego tematu z typami, to nie warto poważnie traktować takich wpisów, nie wspominając na co zasługuje taki "typer" .... Jeżeli improwizujesz w zakładach, to będziesz zadowolony z takich @ 1.40, co jakiś czas, jednak aby na czymś takim zarobić, to trzeba mieć skuteczność ciut nie 100%, więc nawet nie warto na to patrzeć. Nie zostaje mi nic innego, jak zaprosić Cię do moje tematu z działu
Kupony ze Statystykami "SuperMarioBros", link widoczny w mojej sygnaturze.