>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Styczeń 2018

Status
Zamknięty.
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Denver vs Memphis
Typ: Memphis +7,5 ⛔ ⛔ ⛔
Kurs: 1,91 (Unibet)

Dzisiaj ide w kierunku Memphis. Według mnie mają spokojne szanse na zwycięstwo w tym meczu. Kurs zdecydowanie za wysoki na nich (3,5) Denver ostatnio obniżyło loty i zanotowali porażke u siebie z Atlantą, potem na wyjeździe z Sacramento i GSW. Mają problem żeby spiąć się na słabsze drużyny i generalnie ich gra szwankuje. Mają za dużo podkoszowych a nie ma komu grać na 2 czy 3. Rzucają ostatnio na słabym procencie i jakoś nie wierzę żeby aż tak się przełamali. Memphis ostatnio to zupełnie inne drużyna i z każdym walczą do końca, nawet jak przegrywają różnicą bodaj 20 oczek (jak z Wizards 102:100 porażka) Powinni dobrze poradzić sobie z kryciem i rzucać sporo trójek. Ich młodzi gniewni zaczynają łapać jakiś rytm. W Denver brakuje równych meczy, często ktoś błyszczy a inni odstają, nawet Jokic jakiś taki niemrawy w tym sezonie. Jedynie Harris to ciągnie. Liczę że Memphis tutaj powalczy nawet o zwycięstwo, dodaje im te 7,5 pkt dla pewności.
edit w Denver zabraknie Harrisa z powodów personalnych!

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dodałbym do tego taką propozycje:
Atlanta vs Brooklyn
Typ: Brooklyn ✅ ✅ ✅
Kurs: 2,35 (Unibet)

Mecz dwóch outsiderów. Brooklyn właściwie dalej nie ma swoich picków, więc w każdym meczu walczą i są zadziorni. Ich trener próbuję z tej drużyny wycisnąć maksimum możliwości. W pojedynku z Atlantą mają spore szanse sprawienia niespodzianki (o ile w ogóle taka może być w tym meczu) W atlancie spore braki (Muscala, Prince, Dedmon są probable, Belinnelli i Bembry out: źródło: https://basketballmonster.com/playernews.aspx#) Generalnie Atlanta wygrywa raz na ruski rok, ostatnio wygrali z Denver na wyjeździe, więc na jakiś czas im wystarczy. Do tego mają 3 wygrane z rzędu u siebie. Widzę spore szansę, na zwycięstwo Brooklynu i mam nadzieję, że powalczą w Atlancie o wygraną.

Otrzymane punkty reputacji: +3
jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Indiana Pacers win 2,15zł totolotek
Isiah Thomas i Wade są dziś OUT, nie widzę tu rotacji Cavs w tym meczu, Lebron będzie się dwoił troił i wydzierał na kolegów, ale fakt jest taki że morale tam obecnie to dno i według mnie nie ogarną tego meczu, Oladipo z kolegami ich zje

pavlyuchenko 94,2K

pavlyuchenko

Użytkownik
Ok, wczoraj Clippers dali zarobić a dzisiaj ode mnie propozycja na DUBEL
Indiana Pacers - Cleveland Cavailers
typ: Indiana Pacers handicap +4,5 ✅✅
kurs: 1.60 (sts)
Trochę ciężki temat i dla wielu osób ten mecz nie jest do gry, ale ja biorę go pod lupę. Może zacznijmy od tego jak prezentują się ostatnimi czasy &quot;Kawalierzy&quot; ich forma pozostawia wiele do życzenia, ich ostatnie wyniki są bardzo słabe, wręcz tragiczne.. Ich ostatnie 10 spotkań to tylko 3 zwycięstwa (tylko raz wygrali dość przekonująco z drużyną z Portland i to na własnej hali), jak spojrzymy na ostatnie 10 pojedynków na wyjeździe zdołali wygrać tylko dwukrotnie, 18 grudnia zdołali pokonać Wizards różnicą 7 pkt. i nie cały tydzień temu z Orlando Magic zaledwie 4 pkt. Wczoraj Lebron i spółka dostali mocne lanie w Toronto, grają mecz b2b co na pewno nie jest dobrą rzeczą tym bardziej, że w tej drużynie nie dzieję sie najlepiej co można wywnioskować z wypowiedzi trenera Cavailers T.Lue, który powiedział po meczu z Raptors - „Musimy być lepsi i wiemy o tym. Ale dopóki nie zaczniemy grać lepiej w obronie, a w ataku dzielić się piłką, każdy z tym samym nastawieniem – a jeśli ktoś ma swój własny plan to musimy się go pozbyć i grać w odpowiedni sposób.” Pytanie czy w ciagu jednego dnia są w stanie dojść do porozumienia i wziąć się mocno w garść, żeby dzisiaj wysoko pokonać drużynę Indiany? Moim zdaniem mieli za mało czasu na analizę tego wszystkiego co się wydarzyło. Myślę, że Oni już mają dość tej wyjazdowej trasy (będzie to 5 mecz z rzędu na wyjeździe), po meczu z Indiana będa mieli 3 dni żeby przygotować się do starcia z Golden State i moim zdaniem jeśli ma nastąpić jakieś przełamanie to właśnie z taką drużyną jak Golden State. Nie mówię, że Cavsi dzisiaj nie mają szans, oczywiście ,że mają i dlatego podpieram się lekkim handicapem bo nawet jeśli mają ten mecz wygrać to nie spodziewam się tu pogromu. Indiana to zespół który na własnej hali walczy i ich kibice im w tym mocno pomagają. Ostatnio do zespołu wrócił V.Oladipo i widać, że z nim w składzie ta drużyna gra o wiele lepiej, liczę dzisiaj na niego a także na Sabonisa, który w ostatnim czasie całkiem dobrze sobie radzi. Co do bezpośrednich starć - na ostatnie 5 spotkań to 3 razy górą byli zawodnicy Indiany, w tym 2 razy udało im się pokonać Cleveland w obecnym sezonie. Warto też zaznaczyć, że byli w stanie pokonać drużynę gości na własnym parkiecie w momencie kiedy Cavsi byli w najlepszej formie - mieli 13 zwycięstw z rzędu no i zatrzymali się właśnie na ekipie Indiany. Więc jeśli Pacers byli w stanie ich w tamtym okresie zatrzymać to czemu by mieli dzisiaj przegrać dużą różnicą punktów skoro przeciwnicy są w mocnym dołku. Co do osłabień w obu drużynach to w Indianie zabraknie M.Turnera. W drużynie przyjezdnych zabraknie I.Thomasa orad D.Wade&#39;a (https://basketballmonster.com/playernews.aspx).
Washington Wizards - Orlando Magic
typ: powyżej 214,5 pkt. ✅✅
kurs. 1.55 (sts)
Uważam podobnie jak khawilight , który opisał ten mecz troszkę wyżej (zachęcam do przeczytania). Ja stawiam troszkę na niższą linię z tego względu, że do dubla ten kurs mi w zupełności wystarcza.
Łączny kurs: 2.48 ✅✅✅

Dla odważnych polecam pograć na zwycięstwo Indiany po kursie 2.02 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Ja uwazam, ze akurat brak IT to plus jezeli mowimy o fatalnej defensywie w ostatnich dwoch meczach. Nie oszukujmy sie kadrowo Cavs maja wiecej &quot;talentu&quot; + na pewno po takich dwoch porazkach LeBron wlaczy MVP mode. Ja gram Cavs @1.90

Otrzymane punkty reputacji: +1
pavlyuchenko 94,2K

pavlyuchenko

Użytkownik
Cavaliers dosłownie zmiatają z parkietu Indianę póki co.... no takiego pogromu się nie spodziewałem ;O
To prawda wyglądają zupełnie inaczej jak w ich poprzednich meczach i raczej nikt aż takiego początku się nie spodziewał aczkolwiek Indiana już kilka razy pokazywała że potrafią gonić wynik. Zawodzi mnie Sabonis na ten moment, chłopak za bardzo chcę i mu nie wychodzi niestety mimo to trzymam kciuki za Indiane ????

jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Sabonis dno w 1 kwarcie, ale prawda taka że Cleveland zagrało najlepszą kwartę w obronie w tym sezonie całym !!!! (komentator jakiejs zagranicznej stacji podsumował tak), jak wyskoczyły absencje to Iniana wyglądała mi korzystnie do stawiania, ale widzę że Cavs włączyli PO mode po ostatnich wpier*olach.....

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
W drugiej kwarcie był kurs 7 na Indianę ???? Nie wierzyłem, że wejdzie mi handi +3,5✅

elvisinho 116

elvisinho

Użytkownik
Dzisiaj bez zbędnego pierdolenia bo typ jest dla mnie z tych grać domy i samochody zastawiać!!!
Wypoczęta OKC (tylko bez Robersona) jedzie do Charlotte(brak Zellera),które jak dla mnie jest beznadziejne i do tego B2B.
Ja to kupuje i wale grubasa. ????
Charlotte-OKC OKC win 1,9@ fortuna 91-101 ✅✅✅ grubasek siedzi
Dodatkowo atakuje jeszcze
Oklahoma win&amp;under 211,5 pkt 3,4@ unibet 91-101✅✅✅

dannytipster 143

dannytipster

Użytkownik
Dzisiaj bez zbędnego pierdolenia bo typ jest dla mnie z tych grać domy i samochody zastawiać!!!
Wypoczęta OKC (tylko bez Robersona) jedzie do Charlotte(brak Zellera),które jak dla mnie jest beznadziejne i do tego B2B.
Ja to kupuje i wale grubasa. ????
Charlotte-OKC OKC win 1,9@ fortuna
Dodatkowo atakuje jeszcze
Oklahoma win&amp;under 211,5 pkt 3,4@ unibet
Tutaj over bedzie 220 min. Ostrzegram tylko :p
Ja polecam ponizej dwa typy na dzisiaj ????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
23&#39; Charlotte po raz pierwszy wychodzi na prowadzenie w tym meczu (koniec 2 kwarty, cały czas gonili), w 23:30&#39; kolejny raz wychodzą na prowadzenie i w końcu kończą połowe z 4 pkt przewagą. Teraz to utrzymają i powiększą przewagę. Vamos Hornets

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom