>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2012

Status
Zamknięty.
psm 921

psm

Użytkownik
Chicago-Indiana
under 182,5
2,37
willhill

Wydaje mi sie ze spotkanie bedzie mialo mocno defensywny charakter.Spotka sie najlepsza defensywa w lidze u siebie z druzyna ktora ma 10 wynik jesli chodzi o obrone na wyjazdach.jesli chodzi o atak jest odwrotnie,Chicago dopiero dopiero 23 wynik u siebie,Indiana 17 na wyjazdach,lacznie sredno w hali Bykow pada 170.6 pkt przy czym traca niespelna 77.Pacers zas na wyjazdch zdobywaja srednio 91,7pkt,ale ta srednia i tak powinna zostac jeszcze zanizona jako ze graja z najlepiej broniacym zespolem w NBA.Na podstawie tych statsow sadze ze ten under jest bardzo prawdopodobny.

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Dallas - Minnesota @ 1,41

Pozwolę sobie przeanalizować jeden mecz z dzisiejszej oferty NBA. Mianowicie spotkanie Dallas z Minnesotą. Z tego co się orientuję, w drużynie gospodarzy zabraknie dzisiaj Nowitzkiego, no ale trudno. Obrałem ten typ dlatego, że dzisiaj ma się odbyć wręczenie pierścieni ekipie Dallas za zeszłoroczne mistrzostwo NBA. Grają oni przed własną widownią więc z pewnością będą chcieli z tej okazji udowodnić swoim fanom, że mistrzem zeszłego sezonu zostali słusznie. Druga sprawa to to, że Dallasi powracają powoli do dawny formy. Fakt, że nie mieli jeszcze w tym sezonie zbyt wielu wymagających przeciwników, ale z drużyną Wilków, która moim zdaniem stoi na podobnym poziomie, powinni dzisiaj wygrać i podtrzymać serię zwycięstw. Tyle z mojej strony.

I 2

iessevero

Użytkownik
Washington Wizards vs Charlotte Bobcats
Witam wszystkich @ s.
Nowe rundy NBA, gdzie między innymi, w grze vs Washington Wizards Charlotte Bobcats. Dziś jest bardziej prawdopodobne, pojedynek pomiędzy dwoma zespołami najgorsze w laNBA. Między dwoma tylko 5 zwycięstw 30 porażek.
W punktacji nie stoją na wszystkich i 7 z 9 starć ostatni między nimi były pod, 5 z nich w stolicy USA.
W NBA, wszystko może się zdarzyć i czy jest przedłużenie o tym zapomnieć. Ale jeśli coś pójdzie jak się wydaje, a priori, należy pod pójść gładko.
pozdrowienia.

Wysłany: Jan-25-2012 15:56 CET
Bet: Powyżej / Poniżej
Wskazówka: Mniej niż 193,5
Opłata: 1,91
Stawka: 5
House: bwin
Data: Jan-26-2012
Kategoria: USA
Atlanta Hawks @ San Antonio Spurs
Atlanta Hawks (13-5) spojrzeć na kontynuowanie imponujący sezon w górnej części podziału śmierci (której akcje ulubionych tytułu Orlando Magic i Miami Heat), aby odwiedzić tylko raz w tym sezonie w domu z San Antonio Spurs (11-7).Spurs są niemal nie do pobicia w domu, w którym mają 01/09 rekord, a gdzie nie stracili gra w Atlanta od 1997 roku, pokonując Hawks 13 kolejnych gier. Zespół Atlanta wydaje się zależeć od zbyt wiele na temat Joe Johnson, który wydaje się zaczynają wykazywać oznaki zmęczenia przed wyczerpującym bezrobocia skrócona sezonu w zeszłym roku. San Antonio musi utrzymać doskonałą obronne gry i domu grupy i powinien wygrać tę grę z różnicy.

Wysłany: Jan-25-2012 21:05 CET
Bet: 1X2 (Ostateczne wyniki)
Wskazówka: San Antonio Spurs
Opłata: 1,55
House: William Hill
Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves
Gry, Nowitzki nie zagra, co może być kluczowym czynnikiem, jeśli Timberwolves są inspirowane przez rękę superstar Ricky i Kevin Love. Zdecydowanie ze stawką próba niemożliwe jest prześledzenie w tym trudnym miesiąc, w którym konkurentów liczby są 10!

Wysłany: Jan-25-2012 19:28 CET
Bet: 1X2 (Ostateczne wyniki)
Wskazówka: Minnesota
Opłata: 3,1
House: bwin

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
No dzisiaj masa spotkań, i kursy w większości niezłe, można wyłowić coś ciekawego ????
Na pierwszy ogień rzuca mi się w oczy Nowy Jork. Po kursie w okolicach 1.60 myślę że dobra okazja. Wyjazd, b2b ale co z tego? Po takiej serii porażek nie wierzę że dadzą wygrać Cavs. Właśnie na takich meczach muszą sie odkuć, poza tym Cleveland nie jest w stanie wykorzystać słabej obrony Knicksów.
Natomiast w ofensywie przepaść między tymi ekipami.
Drugi mój typ na dziś - Dallas. U siebie mocni, 7-2 bodajże. Bez Dirka, ale nie ma tragedii w meczu z Wolves.
I postawiłbym jeszcze na Bucks, nie wiem właściwie dlaczego, po prostu uważam ich za drużynę z potencjałem (czemu usilnie próbują zaprzeczyć swoimi wynikami), poza tym seria Houston musi się skończyć, to nie jest drużyna która będzie wygrywać niewiadomo ile z rzędu, tak sobie myślę ????
I masz swoje NY:grin: W ofensywie faktycznie przepaść,tyle że nie w tą stronę w którą można się było spodziewać. Knicks to najbardziej przepłacona ekipa w całej lidze według mnie. Nie wiem,może jakby Davis grał na rozegraniu to by to inaczej wyglądało. A tak to wszystko oparte na Melo,a że on ostatnio w formie D-league to takie wyniki całej ekipy. Amare i Chandler dali dziś zebrać Varejao 7 piłek w ofensywie..Żal patrzeć na tą ekipę i nie warto stawiać na nich w najbliższych meczach!

ted 12,8K

ted

Forum VIP
to od dawna jest przecież wiadome, ich cała &#39;strategia&#39; opiera się na podawaniu między sobą piłki aż któryś w końcu rzuci, mają lepszy dzień to potrafią wygrać z ogórami a tak to widać: Cleveland, Bobki dalej nie chce mi się wymieniać

yaro8 21

yaro8

Użytkownik
Dzisiejszej nocy warty uwagi mecz w Los Angeles. Mecz rozgrywany na parkiecie &#39;Jeziorowców&#39; i uważam, że warto spróbować grania na ekipę Lakersów. Podopieczni Mike Browna z pewnością będą chcieli się zrewanżować za ostatnią porażkę z ekipą Clippersów. Bukmacherzy wystawiają kursy na poziomie ~ 1.55 co moim zdaniem jest adekwatne do potencjału obu ekip. Kobe cały jak w gazie, a CP3 nawet jeśli dziś zagra to myślę, że po przerwie spowodowanej kontuzją nie będzie w optymalnej dyspozycji. Uważam, że ciekawy typ do jakiegoś większego kuponu ;)

I 2

iessevero

Użytkownik
MEM Grizzlies @ LA Clippers
Odpowiednie do gry NBA pomiędzy drużynami Memphis Grizzlies i Los Angeles Clippers.Clippers mają wygrać swoje ostatnie 9 meczach u siebie z Minnesota i stracił 8 ze względu na niskie dla nich dostępne. Na razie wszyscy jego ludzie dostępne i Chris Paul i Blake Griffin powinien ogłosić i przejść do gry od pierwszej minuty. Dla nich punktem zwrotnym w mistrzostwach jako zespół w tym roku aspirować do wszystkiego. Inną rzeczą, zbliża się do Memphis utracone w domu do Portland i robią bardzo dobry sezon, ale teraz mam nadzieję, że, aby obniżyć ich poziom gry i odwiedzić jeden z najtrudniejszych scanchas NBA. Niech Clippers meczu z handicapem zmodyfikowane, aby zobaczyć, czy możemy złapać tej kwoty 3 zbliżamy się do górnej części klasyfikacji w tym miesiącu w Tipgol.

Wysłany: Jan-26-2012 08:59 CET
Bet: Handicap
Wskazówka: LA Clippers - 9
Opłata: 3
Stawka: 4
House: bet365
Data: 27 stycznia 2012 r.

Otrzymane punkty reputacji: +2
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
niestety Nowy York nie ma mentorów,
ani Stoudamire ani Melo nie mają najmniejszych cech wodza
właśnie dlatego przyda im się doświadczony Byron Davis-pytanie tylko na ile on jest jeszcze w stanie poprowadzić grę drużyny,lata swoje już ma a teraz wejście w sezon opóźnione przez kontuzję.
Co do Amare-wiem,że tu narażę się na waszą krytykę-ale jego postać wykreowana została tak na prawdę przez grę ze Steve Nash&#39;em. Jak widać przy takim rozgrywającym nawet Gortat za chwilę będzie blisko średniej 20 pkt na mecz.A Amare dużo lepszych statystyk w Suns nie miał w kwestii zarówno punktowej(no tu trochę lepszy od Polaka) i w kwestii zbiórek(tu wyrównane).

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
???? Orlando Magic - Boston Celtics (HC -5,5/0) --&gt; 1 - 1,55 (bet365)
W Bostonie szpital. Z moich informacji popartych amerykańskimi stronkami wynika, że nie zagra dziś na pewno Rondo i Allen. Nie wiadomo co z Pietrusem i O&#39;Nealem. Spokanie w Orlando więc swoja hala to też atut. Przede wszystkim jednak ten typ opieram na - mam nadzieję - wielkiej chęci rewanżu za totalny pogrom - bo tak to trzeba nazwać - jaki zrobił Boston parę dni temu w swojej hali właśnie z Magic. Wtedy też to Orlando było faworytem, bo w Bostonie ostatnio sporo kontuzji. Magic zagrali jednak tak fatalnie to spotkanie, że przegrali 30 pkt. Deklasacja biorąc pod uwagę nie pełny skład Bostonu. Dziś w swojej hali skuteczność Magic powinna być już dużo wyższa. No i zarówno Howard jak i cała reszta, która zagrała tragicznie wtedy w Bostonie powinna dziś wziąć rewanż i spokojnie pokonać Boston. Kursy już poleciały w dół, HC tak samo. Ja zagrałem ten typ do południa i wtedy takie jeszcze były kursy, ale nie miałem czasu podać kuponu w temacie.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Orlando -9 1.91 William Hill

Długo się wahałem bo Orlando to nie jest najrówniej grająca drużyna na świecie, jak im obwód nie siedzi to jest dramat i to często nawet jak Howard dobrze gra. W niedawnym meczu z Bostonem nie siedział obwód, Howard słabo grał i do tego jeszcze Magic próbowali ograć Celtów we czterech, o dziwo się nie udało. Magic rzucali ze skutecznością 24,6% i zdobyli zaledwie 56 pkt co jest najmniejszą zdobyczą w meczu w historii organizacji (klubu po naszemu). Howard ma to do siebie, ze po słabym wystepie gra bardzo dobrze i nie wierze, ze dziś znowu zagra taki piach. Tym bardziej, ze w Bostonie nie zagra O&#39;Neal i zastąpi na centrze zagra Stiengsma. Howard na pewno zacznie z energią co moze zmusić Boston do podwajania go a wtedy będą open shoty na obwodzie i tym razem Magic nie powinni tak beznadziejnie rzucać. W NBA revenge factor to istotny element przy typowaniu i dziś wierzę, ze Magic pewnie wygrają.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mpoooo 12

mpoooo

Użytkownik
Rozumie ktoś kurs na Boston Celtics?! 5,50 za zwyciestwo z Magic?! I to u bardzo znanego internetowego buka chodzi o 365! Na moje oko powinno byc w zasadzie porwno a nie taka kosmiczna roznica. Czy jest cos o czym nie wiem?! Dodam ze 3 dni temu w tym samym meczu wygrali Celtics 87:56 o_O wiem o kontuzjach Allena i Rondo ale w ostatnim meczu tez nie grali a mimo to wygrali. Oswieci mnie ktos???

I 6

insaner

Użytkownik
Tak jak powyżej - również uważam że kurs na Boston jest znacznie zawyżony - a handicap +10 to już sporo. Składy podobne - poprzedni mecz BOS&gt;ORL o ponad 30 pkt więc wydaje się że granie na Boston dzisiaj to duże value.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Rozumie ktoś kurs na Boston Celtics?! 5,50 za zwyciestwo z Magic?! I to u bardzo znanego internetowego buka chodzi o 365! Na moje oko powinno byc w zasadzie porwno a nie taka kosmiczna roznica. Czy jest cos o czym nie wiem?! Dodam ze 3 dni temu w tym samym meczu wygrali Celtics 87:56 o_O wiem o kontuzjach Allena i Rondo ale w ostatnim meczu tez nie grali a mimo to wygrali. Oswieci mnie ktos???
To, ze w ostatnim meczu Boston tak wysoko wygrał to jest bardziej argument za graniem dziś na Magic niz na Celtics, revenge factor po stronie Magic, więcej napisałem wyżej. NBA to specyficzna liga, to ze wygrali niedawno 30+ tak wiele nie znaczy w kontekście dzisiejszego meczu.

mpoooo 12

mpoooo

Użytkownik
spoko wszystko rozumiem ale dla mnie ten kurs to lekka przesada nie mowie ze dzis koniecznie wygraja celtics nawet sklanialbym sie do grania na magic ale przy wyrownanych kursach bo przy 5,50 bez wahania postawilem na celtow pozatym nie pamietam ktora druzyna bez swoich dwoch podstawowych graczy osmieszyla tak ofensywe orlando ktora zdobyla 56pkt tego nie jest w stanie pojac zaden ravenge factor ???? ) a jak bedzie dzis przekonamy sie za godzine ???? ) ps jest szansa ze allen i rondo dzis zagraja!

toudi 715

toudi

Użytkownik
Magic następnego dnia rzucili na wyjezdzie 102 bardzo dobrej defensywie Pacers, z Bostonem po prostu mieli koszmarny dzień co się w NBA zdarza, (chociaz tak koszmarny bardzo rzadko) ten jeden mecz nie zmienił zbytnio mojego zdania o Celtach, dalej uwazam Bradleya czy Danielsa za cieniasów. Allen to raczej nie zagra bo nie poleciał z druzyną na mecz, no chyba ze go UFO z napędem antygrawitacyjnym i prędkością nadświetlną podrzuci szybko do Orlando. Rondo tez na 99% nie gra, wracają Pietrus, Dooling i Wilcox.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Tyle, że atak to jest tylko 50% tej gry, a gra w obronie 1 na 1 Bradleya akurat wygląda moim zdaniem bardzo obiecująco. Zbyt obiecująco, by móc coś takiego odrzucić.
//Minęło ledwie kilka minut, a Fratello powiedział że Avery to jego top 3 w lidze w agresywnej obronie 1 na 1 na całym placu.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Prawie kazdy pg moze tak kryć jak Bradley, to kwestia determinacji i braku zmęczenia, 5 razy w tygodniu po 40 minut nie da się tak kryć. Bradley straciłby trochę zapału gdyby pograł jako starter. 3 minuty minęły i dwa foule z kosmosu Howarda, ten drugi to juz naprawdę komedia, po gwizdku myślałem ze Garnett zatańczył a ci tam się foulu dopatrzyli, ja tam kontaktu nie widziałem, brawo panowie sędziowie, w gazecie w Bostonie będziecie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
pozatym nie pamietam ktora druzyna bez swoich dwoch podstawowych graczy osmieszyla tak ofensywe orlando ktora zdobyla 56pkt tego nie jest w stanie pojac zaden ravenge factor )
Spotkania nie oglądałem, ale czy oby na pewno te 56 pkt to zasługa świetnego defensu Bostonu ?? Bo wydaje mi sie, ze to raczej zasługa katastrofalnej skuteczności Magic.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Volves-Spurs 2 1,75

Mecz sporego ryzyka ale spróbuje. U gospodarzy nie jasna sytuacja Ridnoura oraz Barei, od dluzszego czasu jak wiadomo nie ma Beasleya. Jezeli bedzie pewnosc, ze wczesniej wymienionych dwoch graczy nie bedzie w meczu ze Spurs to granie teog typu dla mnie bedzie juz bardzo dobre. W zasadzie wtedy WIlkom do prowadzenia gry zostają tylko Rubio oraz Love. Spurs mają szerszy skład, mimo braku Manu GIno oraz Forda i wiedza jak tonować rywali grających bardziej wariacko. Mam nadzieje, ze Pop wyciągnie wnioski z peirwszego spotkania i zastosuje lpsza rotacje przeciwko Kevinowi. Ma do tego TD,Blaira oraz Splittera. Co jak co ale robic to potrafi. Dawniej mając taki sobie staff graczy podkoszowych oprocz Duncana potrafił nimi tak żonglować, że zatrzymywali Shaqa czy innych dominujących graczy podkoszowych. Mam wielka nadzieje, ze Spurs zechcą zrobic rewanż za pierwszą wyraźna porazke Minneapolis.. Minnesota grala wtedy na bardzo wysokiej skuteczności a SPurs na dośc słabej. Chyba dwa razy tego nie zobaczymy. Volves nie sa ekipą na PO a Spurs walcza o jak najwyzsze miejsce,Zachód jest spłaszczony i każda wygrana dla ekip będących w pierwszej ósemce jest bardzo ważna.

Rockets -7,5 - Wizards 1,65

Rockets to fajna choć dośc nieprzewidywalna ekipa z czterema liderami, którzy gdy odpalą to moga pokonac każdego.Z pewnością do końca regural będa w okolicach miejsc 7-10 i walczyć o PO. W akim wypadku wypada odprawiac z kwitkiem, pewnie, rywali takich jak Wizards. Ci z kolei, już nie sa tak dramatyczni jak na początku, zobaczymy co zmiana trenera na dłuższa mete zmieni, bo po jednym spotkaniu nie ma co sie rozgadywac. Potencjał obu ekip zdecydowanie po stronie Rakiet.Z Bucks zagrali tragicznie dając im sie pieknie wystrzelać. SKład tez grał wtedy dośc wąski. Chyba 2 razy nie palną głupoty w przeciąfu kilku dni.

Phila tez chyba powinna dzisiaj pyknąć Bobki ponad dziesiecioma punktami. Wygrane Bulls oraz Heat tez wydają sie być niezagrożone.

Spróbuje tez zaryzykowac na Boston. CO jak co ale nie działo sie u nich dobrze, ostatnio sporo kontuzji a tuaj dwie wygrane na Orlando. Chyba zastosowali jakąs psychologiczną broń bo sportowo nie wierzyłem, że sa w stanie wykręcić takie dwa wyniki.Coś z mistrzów jeszcze mają. Ciekawe jak dzisiaj będa wyglądac na tle szybkiej i atletycznej Indiany. Kurs w granicach 2 zawsze do wziecia, chęć rewanzu za porażke z poczatku stycznia tez spora u Bostonu na pewno.

Może ktoś cos popisze o meczu Warriors-Thunder bo korci mnie gra na gości.

B 10

bialy-murzyn

Użytkownik
@up
Boston w tamtym sezonie był n1 w defensywie i tracił najmniejszą ilość pkt...
Teraz powoli wszystko wraca do normy i jeżeli SUGAR RAY I RONDO wrócą to Celtics są w stanie spokojnie wygrywać ze wszystkimi
Rezerwowi się coraz bardziej ogrywają co pokazał wczoraj rookie MOORE
Stiemsma zauważyłem, że troche jakby boi się rzucać i nie włącza się w gre ofensywną teamu, ale wyczucie do bloków ma chłopak niesamowite ????
Pierce i KG graja swoje i myślę, że plotki transferowe dobrze zadziałały na ich psychikę . Uważam, że dziś Boston ma duże szanse na wygraną.
Możliwy jest także typ HT/FT INDIANA-BOSTON
Bo co jak co ale widać, że Celtics dominują w 2 połowie.
Rajon Rondo (wrist) said that he has not been able to shoot or dribble with consistency and could miss &quot;several more days.&quot;
RONDO NIE ZAGRA przeciwko Indianie
Ray Allen (ankle) won&#39;t play on Thursday, but Doc Rivers said he could return vs. the Pacers on Friday.
A powrót Allena jest dziś bardzo prawdopodobny , dodam że ostatnio na dniach urodziło mu się kolejne dziecko ???? myślę, że wróci w dobrej formie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom