Witam, na dzień dzisiejszy myślę że waro zagrac takie o to typy
Toronto-Indiana over oraz +9 na gosci, Indiana gra na ta chwile słabo, straciła szkoleniowca i wedlug mnie dzis ich gra bedzie podporzadkowana szybkiemu tempie druzyny z Torono, bedzie w niej mniej taktyki a wiecej "wesolej gry"
Napewno Indiana gra teraz lepiej niż jeszcze 2 tygodnie temu, pokazują to w ostatnich meczach i w pojedynku z Toronto nie uznawałbym akurat tej drużyny za słabą. Zobacz lepiej na grę gośći, co wyglądają niemrawo jak Pistons z początku sezonu.
Dzisiaj warto wg. mnie grać
JAZZMANÓW. Pokazali ostatnio bez Williamsa, że mają potencjał. Dzisiaj przyjeżdża Captain Jack i spółka;D Mobilizacja musi być na najwyższym poziomie, aby nie przegrać.
Jazz potrafią grać w obronie, dzisiaj szczególnie niżsi zawodnicy muszą to pokazać.Polecam grac Utah kursy wysokie
Clippers także typuje do wygranej. Owszem, Milwaukee łapie forme, wrócili podstawowi gracze. Ce****e ich dobra defensywa i przemyslane rozegranie akcji, ale naprzeciwko gospodarz, najbardizej nieobliczalny team w lidze
LAClippers. Sądzę, że sposób gry będzie dzisiaj ich zgubą. Śmiem twierdzić iż nie poradzą sobie z szybką koszykówką Clippers. Dla tych których nie przekonałem rozwiązaniem powinno być granie
Over na bucks 91.5, chociaż gospodarz 96.5 jak i cały mecz 188.5 powinien się zakończyć over proponowane linie.
Indiana zwycięstwo. Tak jak wcześniej pisałem, obecnie to Toronto jest słabe i tutaj należy szukać rozwiązania na ten mecz. Ilekroć oglądałem mecze Indiany (a rzadko tak bywało) zawsze imponują mi skutecznością za 3. Jak za czasów Millera i Mullina.
Denver również powinno wygrać, ale nie stawiam na tę "Bandę". Nie podoba mi się ich zachowanie,dlatego każdy ich mecz uznaje za niepewny.trzeba jeszcze troche poczekać, az przed Play-Off wskoczą na wysokie obroty.
Zdecydowanie również zwycięstwo
Dallas. To nie ulega żadnej wątpliwości. Wizards mogą co jedynie postraszyć...na zwycięstwo naprawdę ich nie stać. Chyba ze wróg odpuszcza totalnie.
Zaś na
ORLANDO bym nie stawiał. Memphis na fali wznoszącej, zaangażowanie będzie ogromne, walka może być twarda. Orlando może poprostu lekko przymknąc oko na to spotkanie jeśli Memphis zacznie odskakiwać. Nie ma sensu tracić ogromu sił, bądź ryzykować urazy zbyt agresywną grą.
Jako iż nie mam konta w bukach na necie dzisiaj nie zagrałem. Troche zaluje bo czuje ze typowania są dobre. Pozdrawiam