stevenash13
Użytkownik
Masz rację. Upewniłem się w prasie z Bostonu - ma pojawić się już w składzie vs. TorontoRondo zagra kilka minut
Zwracam honor.
Masz rację. Upewniłem się w prasie z Bostonu - ma pojawić się już w składzie vs. TorontoRondo zagra kilka minut
No ja do tego dodałbym jednak bardzo poważne błędy Gortata w decydującej o wyniku końcówce spotkania. Głupi faul na Cousinsie 2+1, gdzie znając życie gdyby nie sfaulował to Cousins by nawet nie trafił a tak Marcin na niego wpadł jak ten spadał na ziemie. No i nie potrafię tego zrozumieć, ale Gortat nie istnieje na deskach...Odżył ofensywnie, ale defensywnie to cień gracza z Magic jeśli chodzi o deski. Blokowac blokuje, ale czasem pod koszem Suns latają takie piłki, że Earl Boykins by je zbierał gdyby był na boisku...Pod tym względem Gortat, który powinien być odpowiedzialny za zbiórki pod swoim koszem mnie rozczarowuje i to mocno. W ataku też mało sie angazuje w deskę od razu wracając po rzutach pod swój kosz, ale powiedzmy, że może taki ma przykaz. Natomiast defensywne zbiórki i to w bardzo ważnych momentach spotkania nie istnieją.Suns przegrali wygrany mecz na wlasne zyczenie. Strach pomyslec co by bylo bez Nasha. dragic ma potezne problemy z rozegraniem pilki.
Nie zgodzę się z tym do końca. To, że czasami w nba zdarzaja się jaja a ostatnio nawet często ( za często no ale taki urok sportu ) to fakt. Co do grania AKO się nie zgodze. Przynajmniej nie jeśli chodzi o granie jak np. ja - dubli. Stosuje ten sposób gry z powodzeniem od początku listopada 2010r(wpłaciłem do Pinnacle 120zł ).Skończyłem ubiegły rok z wynikiem + 880zł co daje razem z wkładem 1.000zł ( grałem handi, u/o w kosza, przeważnie nba - każdy dubel za 30zł a AKO ~ 3.72 ). Ale nie oszukujmy się - czasami potrzebne jest też szczęście i przeczucie ( zagranie wbrew logice, faktom ) - szczególnie kiedy zawodzą statystyki, analizy ect. Każda passa zarówno ta dobra jak i ta zła kiedyś sie kończy. Ważne żeby ta dobra trwała dłużej i wynik końcowy był na , czego sobie i Wam życze ./noskov/ Nie ma bardziej głupiego sposobu gry niż stawianie handi w AKO. Na prawdę. Tym bardziej, że teraz takie jaja w NBA. Kings gromi Słońca, a Niedźwiedzie Lakers... Dlatego odradzam Twoją propozycję.
Wallace nie zagra, więc pieniądze za darmo!Charlotte Bobcats - Miami Heat Najwiecej punktow Stephen Jackson - Gerald Wallace
Typ: Jackson
Kurs: 1.60 PLN
Buk: Expekt
Wallace ma problemy z kostką, nie wiadomo nawet czy będzie grał dzisiaj. Jackson ostatnio dużo rzuca i jest w dobrej formie. W ostatnich 4 spotkaniach jego średnia to 25.8
Info z wczoraj z ESPN:
Spin: Wallace missed five games recently with an ankle sprain and was in severe pain during practice after crashing to the floor driving to the hoop Sunday. The Bobcats are still hoping he will be available to play on Monday.
Jakby ktoś miał coś więcej na ten temat to byłbym bardzo wdzięczny za informacje.
Spodziewaj sie zwrotu. Zawsze by kupon został zaliczony muszą obaj zaowdnicy być na boisku choć minute.Wallace nie zagra, więc pieniądze za darmo!
Chyba, że buk może w takim wypadku odwołać zakład albo coś, chociaż wątpię w to. Ja tam postawiłem na to wszystko co miałem na koncie.
News: Wallace's ankle injury is expected to keep him sidelined for at least a few games, the Charlotte Observer reports.
Spin: Wallace suffered the injury during Sunday's practice and had to be carried to the training room by his teammates. Gerald Henderson will start in place of Wallace on Monday and will be worth a short-term look in deep leagues.
Szczerze mówiąc jak dla mnie brak Base'a i Richardsona to nie moze jakas tragedia, ale jednak odczuwalne osłabienie. Obydwaj duzo wnosili w ostatnich spotkaniach.Orlando Magic: -Malik Allen -Brandon Bass -Daniel Orton -Quentin Richardson -Jason Williams Czyli bez większych osłabień co daje przewagę Orlando bo zagrają gwiazdy których trudno szukać w zespole Golden State.
Richarson według mnie nie wnosi nic wielkiego do gry, a o ile dobrze pamiętam, to w ogóle nie wszedł na parkiet w ostatnich spotkaniach.Szczerze mówiąc jak dla mnie brak Base'a i Richardsona to nie moze jakas tragedia, ale jednak odczuwalne osłabienie. Obydwaj duzo wnosili w ostatnich spotkaniach.
Po pierwsze - logicznie myslac - co maja te dwa wymienione przez ciebie mecze do innych? Skoro w jakims meczu druzyna teoretycznie slabsza niespodziewanie wygra, to wplywa to jakkolwiek na inne spotkania? Nie sadze./noskov/ Nie ma bardziej głupiego sposobu gry niż stawianie handi w AKO. Na prawdę. Tym bardziej, że teraz takie jaja w NBA. Kings gromi Słońca, a Niedźwiedzie Lakers... Dlatego odradzam Twoją propozycję.
Dla mnie to bylo gowno, a nie adekwatne. Nie bede sie spodziewal, ze buk bedzie robil korzystne dla mnie kursy, skoro i tak mnostwo ludzi obstawi tam w AKO na Lakers jako na pewniaka. Ja sam gralbym od <1,35 na Lakers i moze to dla Ciebie nie jest roznica skoro caly czas uwazasz, ze granie 'niskich' kursow jest nieoplacalne w NBA (dla mnie nieoplacalne jest granie handi w liniach sugerowanych przez bukmacherow, bo po prostu punkty w tej lidze zdobywa sie za bardzo... losowo? nie umiem znalezc odpowiedniego slowa). Z powod ktore opisalem wyzej, Lakers jest dla mnie w tym momencie 2-3 druzyna konfernecji w dodatku z podupadlymi moralami, co konczy sie wlasnie taka gra jak osatnio vs. Bucks, Miami czy ostatnio przeciwko Memphis.Jakiego kursu spodziewałeś się na LAL vs. Memphis? Adekwatne były. Po prostu, to jest NBA i każdy może wygrać z każdym.
No ja się z tym kompletnie nie zgadzam. Są i tacy, któzy grają tylko 1,10 czy 1,20. To też są kursy. Uważam, że np w bet365 w okolicach kursów 1,40-1,60 można czasem złapać bardzo fajne HC. I też nie możesz generalizować, że jak ktoś gra za 5 zł to jest słabym typerem. Bo dając stawki za 5 zł może mieć większą skuteczność typów niż grając kupony po 55 zł czy 155. Tak więc wiesz każdy ma swoja taktykę i sposób gry. Ważna jest i skuteczność i zarobek jeśli takowy w ogóle istnieje, bo to różnie bywa.A stawki dlatego, aby udowodnić, że granie na dłuższą metę <1.5 nie ma kompletnie sensu
Bzdury kompletnie piszesz. Z kursami 1.10, czy 1.20 NIE MA SZANS NA ZYSKI! To nie są kursy żadne! Tak samo obniżone handi. Ile różnica pkt wynosi 2-3? A jesteś stratny na kursie 0,4-0.5 na kursie! Chore! Kompletnie się nie opłaca! Nie wyśmiewałem graczy za 5zł. Wczytaj się dokładnie, w to co napisałem.No ja się z tym kompletnie nie zgadzam. Są i tacy, któzy grają tylko 1,10 czy 1,20. To też są kursy. Uważam, że np w bet365 w okolicach kursów 1,40-1,60 można czasem złapać bardzo fajne HC. I też nie możesz generalizować, że jak ktoś gra za 5 zł to jest słabym typerem. Bo dając stawki za 5 zł może mieć większą skuteczność typów niż grając kupony po 55 zł czy 155. Tak więc wiesz każdy ma swoja taktykę i sposób gry. Ważna jest i skuteczność i zarobek jeśli takowy w ogóle istnieje, bo to różnie bywa.
Dlatego nie gra się ciągle takich kursów, ale od czasu do czasu można. Nigdy nie ma w bukmacherce serii trwającej lata czy miesiące.Przy kursie 1.2 przypuśćmy że trafiamy 4 razy pod rząd i nagle jeden typ zwala nam cały wypracowany zysk,
Ale tak samo może się okazać, że James i Wade rzucą po 35 pkt i rozjadą Bobków 20. Tak jak mówię każdy ma swój system grania i taktykę.A właśnie dziś może się okazać, że rezerwa zagra mecz miesiąca, ba nawet życia.
Wiesz no to jest już Twoje osobiste odczucie i nie każdy musi się z tym zgadzać ???? Choć rzeczywiście też mi się wątpi, żeby GSW przerżnęło dziś więcej niż 15 :]I znowu ten typ jest bardziej prawdopodobny niż niektórych Magic -4.5 za 1,43.