Wczytaj się gościu co dokładnie napisałem.
Po prostu po wymianie z Orlando śledzę każdy mecz Slońc. Jeżeli nie oglądałeś, to nie gadaj. Bo zagrali najlepszy mecz i styl, który nie można porównywać do meczy, w których grali z Nets, czy osłabionymi Cavaliers przeciwko PTB! A porównując Denver do tragicznych w tamtym czasie Suns i z dnia na dzień , na zmęczeniu w nowej sytuacji, to jest BARDZIEJ NIŻ DZIWNE!
Póki co to jeżeli ktoś się zna więcej niż ty na NBA, to cię wyśmieje, bo Słońca mają potencjał, po prostu nie mogli się odnaleźć po tej wymianie z Orlando. A jeden z najbardziej inteligentniejszych PG w NBA nie chciałbym, aby odszedł w szary kąt, bo władze Phoenix dokonały zmiany, która nie zafunkcjonuje w Suns.
Powe, Graham, to podstawowi wg. ciebie?To sa zmiennicy. Kontuzjowani i wazni, to tylko Parker, Gibson i Varejao, więc nie mów, że 5, bo 3!
Skoro dla ciebei utrata jednego z trzech najważniejszych zawodników, która nadchodzi z dnia na dzień nie jest czymś nowym, gdzie drużyna zawsze z nim występowała. A brakiem Varejao,Gibsona i Parkera bez ktorych grają już kilka meczy i nie widzisz różnicy, to po prostu nie odnoś się więcej do moich wpisów.
Jeżeli uważasz, że drużyna,która pre-season trenuje zespołem, który opiera się głónie na 3 zawodnikach w ataku, czyli Wade - LBJ - Bosh i nagle w meczu traci swój filar i nie jest, to nowa sytuacja, a w dodatku mecz b2b i drugi wyjazd i jeżeli dla ciebie, to nic takiego, to po prostu pokazuje twoją wiedzę.
Kim niby załatają LBJ? Chalmers + Miller + House + Howard by musieli w ataku zrobić po 10 punktów, bo w obronie też będą musieli się więcej przyłożyć.
Dlatego skoro piszesz, że mają 2 graczy na ławcy, to sądzisz, że będą grac JR, czy dadza np. takiego zawodnika jak Ely, Balkman, Carter Anthony (weteran)? Bo jeżeli wypracują +20 w 4Q, to myślę, że wejdą głębsze rezerwy, a jak piszesz o 2 na ławce Cavs, to 3 z podstawowego bedzie musiało zostać.
Nie unoś się tak, bo widzę, to w inny sposób niż ty. Pokazałeś swoje 'ja', że nie akcpetujesz kogoś zdania. Wyraziłeś, to w najgorszy możliwy sposób i po prostu masz pewne problemy ze sobą skoro delikatniej nie potrafisz zwrócić uwagi. Widać wielu osobom brakuje kultury, ale w taki sposób i przy takiej okazji popuszać od razu lejce?
@ bzyQ
Nie widzę momentu, w którym obrzuciłem go mięsem i dałem powód, by tak się do mnei odniósł. Dlatego czekam na konkretne decyzje. Skoro tak potrafi tylko reagować, że ktoś mu zwróci uwagę, bądź ma swoje zdanie w danym temacie, to jest to ciężki typ człowieka.