>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Styczeń 2007

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Według prasy z Toronto do zespołu wróci dziś Chris Bosh , natomiast nie wystąpią Garbajosa i T.J. Ford i jak tu wierzyć coversowi ...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Covers nie zawsze jest wiarygodny
Masz 100 % racji ;-) Chyba , źle zrozumiałes mojego posta . Dla mnie najpewniejszy jest głos trenera Mitchella , który zapowiedział że Bosh dziś wróci ( ale nie oszukujy się , nie na 40 minut ) ...

W 2

wislak

Forum VIP
Washington Wizards (-5) - Milwaukee Bucks

Typ: 1
Kurs: 1.9
Buk: Expekt

Spotykają sie 2 ostatnio mocne zespoły. Gospodarze są faworytami. W tabeli mają tyle samo punktow, tyle ze kozły maja 1 mecz rozegrany więcej. Są w srodku tabeli, odpowiednio na 13 i 14 miejscu. Gospodarze mają bilans 17-13 a goście 16-15. Obe teamy są w czołówce tabeli z ostatnich 10 meczy. Bilans 8-2 czarodzieji ze stolicy i 7-3 Millwaukee są imponujace. Ale jednak za gospodarzami przemawia wlasna widownia i hala. Do tego jednak w tych tabelach są minimalnie wyżej. WW to chyba najlepszy zespół na własnej hali. bilans: 11-3!!! Czy to nie wywiera wrazenia?! W ostatnim meczu przed pięcioma dniami WW ulegli sromotnej porażce i mysle ze dzis czas na rewanz w swietnym stylu.
Kontuzja Gilberta Arenasa? Nie wiadomo, raczej zagra. Jesli nie zagra to nie stawiałbym tego typu no ale ryzykuje. Mysle ze zagra i przekroczy dzisiaj 40 punktow :jezora:

Toronto Raptors - Phoenix Suns (-7)

Typ: 2
Kurs: 1.92
Bukmacher: Expekt

Spotykają się dwa całkowicie odmienne zespołu. Słonca - wraz z Mavs i Spurs najlepszy zespol NBA tego sezonu, oraz otwierajacy stawke trzeciej dziesiątki tabeli ogolnej Raptorsi. Oba zespoły mają dodatnie bilansy w ostatnich 10 spotkaniach. PS mają bilans 8-2, TR 6-4. Należy dodac ze Phoenix radzą sobie znakomicie na wyjazdach. Na 15 rozegranych do tej pory meczy, aż 10 razy schodzili do szatni jako zwycięzcy. Toronto nie radzi sobie u siebie - zaledwie 8 na 12 meczy wygranych - to piąty od konca wynik w NBA. Wsrod raptorów nie zagrają: Chris Bosh, T.J. Ford i Pape Sow. Szeregi gości w 100% wypełnione zdrowymi graczami. Mysle ze dzis będzie pogrom kilkunastoma punktami, a Nash, Marion i spółka kolejny raz będą cieszyc się ze zwyciestwa.

Utah Jazz - Philadelphia 76ers (+11.5)

Typ: 2
Kurs: 1.92

Dziwi mnie taki kurs na 76ers. Handicap +11.5 to przeciez ogromny plus. Phila musiałaby dostac jakies mega baty. Utah po wspaniałym okresie gry, zaczyna wymiękac. Brak lidera z prawdziwego zdarzenia daje się we znaki. Bilans ostatnich 10 spotkan to 6-4. Goscie maja odwrotny bilans. Ale ostatnie mecze (paradoksalnie po odejsciu największej gwiazdy - Allana Iversona) grają wyśmienicie. Pokazują niezła koszykówke, jakby chcieli pokazac popularnemu &quot;Answerowi&quot;, ze bez niego, zywej legendy klubu tez dadza sobie rade. Po wspaniałym meczu z Denver, nowym klubem AI zaszłej nocy, gracze z Philadelphi są mocno podbudowani i zmotywowani. Teraz trzeba się z nimi naprawdę liczyc, a myślę ze taki handicap to bład bukmacherów. Licze ze buki na tym typie dzis duuuzo stracją ;) gram tez na samą Phile na jednym konkursie ;p

???? ???? ????

W 2

wislak

Forum VIP
dzisiaj jakos mi sie fajnie analizy pisze ;) juz 6 - ostatnia dzisiaj ;)

Miami Heat - Los Angeles Clippers

Typ: powyzej 181 punktow
Kurs: 1.90

Och dzisiaj nie umiem skonczyc z typami ???? Nasunał mi sie jeszcze jeden. Overek w meczu Miami-LAC. Spotykają się dwa nisko postawione kluby (choc mysle ze moje ulubione Miami i tak jeszcze bedzie super w tym sezonie jak tylko Wade &amp; Shaq wrócą do pełni formy). Dzis prawdopodobnie zagra !DWAYNE WADE! Jeden z najlepszych punktujących w lidze, który niedawno jeszcze przed kontuzją nadgarstka dwukrotnie rzucił po 40 oczek dziś znow wraca do gry i jest napalony na kolejne party ???? ???? W LAC nie zagra Sam Cassell. Srednia punktow na mecz Miami (wiele meczy bez najlepszej dwójki graczy) to aż 192 punkty na mecz! Taka sama srednią mają goscie z miasta aniołów ;) 192.5 - srednia ostatnich 10 meczy Heat; 191.5 - srednia ostatnich 10 meczy Clippers.
Dziwi mnie tak niska belka, bo 181 punktow rzadko sie zdarza w typach na under/over. Moze buki wiedza o czyms o czym nie wiem ja?

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Chyba , źle zrozumiałes mojego posta .
Zrozumiałem go całkowicie :spokodfhgfh: Mówiąc o coversie chciałem podkreślić, że nie można mu wierzyć. Zamykamy temat ???? Bosh, o ile zagra, to i tak niewiele da drużynie, bo sił starczy mu na połowę max... :jezora:

Dziwi mnie tak niska belka, bo 181 punktow rzadko sie zdarza w typach na under/over. Moze buki wiedza o czyms o czym nie wiem ja?
Występ Wade&#39;a jest mało prawdopodobny, dodatkowo kłopoty zdrowotne wykluczają z udziału w spotkaniu... trenera Miami - Pata Riley :p Jeśli asystent nie da sobie rady z zagrywkami itd to mogą nie rzucić nawet tylu punktów. Tym bardziej bez Wade&#39;a...

G 0

gizyk

Użytkownik
Witam
Dzisiejszy mecz Detroit Pistons - New Orleans ?
Szczegolnie interesujaca jest SP 177,5
kurs : 1,91
6 ostatnich meczy New Orleans - srednio 87,3 pkt
6 ostatnich meczy Detroit Pistons - srednio 99,5 pkt
Co o tym sadzicie?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Też zastanawiam się nad overem w tym meczu . Muszę jednak jeszcze przeanalizować dokładnie ten typek , bo średnia to jedno a brak 5 podstawowych zawodników w obu zespołach to drugie ...

G 0

gizyk

Użytkownik
*Jaques* z tego co sie orientuje to tych 5 podstawowych zawodnikow nie gralo w poprzednich meczach...heh meczy mnie zeby jednak obstawic over ;-)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Gizyk w NOH nie grali i nie zagrają dzisiaj Chris Paul , Bobby Jackson , Peja Stojakovic i David West a w Pistons Chauncey Billups czyli piątka ;-) Ja jednak odpuszczam over , bo co prawda ma duże szanse na wejście i ostatnio obydwa zespoły tą granicę przekraczyły w 80 % meczów , to jednak Detroit to Detroit i nie wiadomo czy nie skupią się bardziej na obronie , a wtedy nikłe szanse NOH na zdobycie powyżej 80 pkt w tym składzie . Ponadto ostatnie mecze h2h też były bardzo underowe , z tym że nie wiadomo jak je brać pod uwagę , bo przecież wtedy NOH i Detroit Pistons grali w najmocniejszych składach , a teraz w podstawowym składzie choćby gości gra Flipp Murray , który zbyt dobrym obrońcą nie jest . Ja bardziej jeśli o o/u zastanawiam się nad overem w Sacramento

nafciarz 1

nafciarz

Użytkownik
Spotkanie: Kings - Lakers (+6)
Typ: 1
Kurs: 2.0
Bukmacher: Betgun
Analiza: Spotyka się 19 z 7 drużyną NBA. Sacramento potrafi bardzo dobrze zagrać z Lakersami, o czym świadczy 7 wygranych z ostatich 10 rozegranych meczy. Lakersi po ostatnim remisie z Bobcats i w koncu przegranej nie wypadli najlepiej. TEraz o punkty bedzie jeszcze trudniej bo w Sacramento dosyc ciezko sie gra przyjezdnym. Ostatni raz Jeziorowcy wygrali w Sacramento 26 listopada 2004roku. Kings przegrali w tym sezonie ostatni raz u siebie z Wizards 21 grudnia 119-126. Pozniej zanotowali 3/3 wygrane w domu, 1 przegrana na wyjezdzie z Clippersami i wygrana z Denver. Lakers z Kobym wygrali przed nowym rokiem z Phila u siebie i jest to ich pierwszy mecz w nowym roku wiec nie wiadomo czy wskocza w ten nowy rok z odpowidnimi siłami po troszke dluzszej przerwie, w przeciwienstwie do Kings, ktorzy grali ostatni mecz 2 stycznia z Knicks. Obie ekipy rzucaja w okolicach 100 punktow na mecz i tyle sie spodziewam w tym pojedynku. Z kontuzjami gorzej wyglada ekipa L.A. Nie zagra K. Brown,A. McKie,C. Mihm,L. Odom. Gospodarze zagraja w najsilniejszym składzie z martinem i Artestem na czele. Szykuje sie tej nocy goracy pojedynek, z ktorego mam nadzieje zwyciesko wyjda gospodarze.

W 2

wislak

Forum VIP
jak dla mnie to pewny over w NOH-DP

i jeszcze taka nowinka ????

Center Miami Heat Shaquille O&#39;Neal powróci po wyleczeniu kontuzji lewego kolana na parkiet w połowie stycznia.

W piątek 34-letni O&#39;Neal wyruszy z kolegami na tournee po zachodnich stanach USA.

&quot;Żar&quot; z Miami pozbawiony czołowego zawodnika (zagrał jednie w czterech meczach) plasuje się na trzecim miejscu w Southeast, mając 13 zwycięstw i 17 porażek.

Do momentu odniesienia kontuzji, O&#39;Neal uzyskiwał średnio w meczu 14 pkt.

Źródło informacji: PAP/INTERIA.PL

YEAH! moj ziom ;) Miami teraz bedZie mocne! I nadrobi straty z początku sezonu.

W 2

wislak

Forum VIP
Sacramento Kings - Los Angeles Lakers ✅ :jupi:

Typ: powyzej 207 punktow ✅ :jupi:
Kurs: 1.90

Zdecydowane srednie powyzej 200. Lakersi sie ostatnio opuscili w grze. Przycichło znow o Kobe&#39;m. On gra tak ze najpeirw wali po 40 punktow, potem ma slabsze mecze i nagle znow wyskakuje jakims super dorobkiem. Teraz wypoczety po kilku dniach przerwy znow narzuca chyba duzo Smile Wierze w niego Wink W ostatnich 10 meczach LAL tylko 3 razy nie wszedlby ten wysoki over. U Sacramento 4 razy. To bardzo dobre overowe staty, biorąc pod uwagę licznik 207! W LAL troche kontuzji (aż 4 graczy):

Los Angeles Lakers
Updated Player Pos Injury Status Expected Return
12/30/2006 Aaron McKie SG Back IL I-L. Out until at least early January
11/17/2006 Chris Mihm C Ankle IL I-L. Out for the season
12/13/06 Lamar Odom SF Knee IL IR. Out until at least mid-January
01/02/07 Kwame Brown C Ankle Out Out indefinitely

To moze byc kluczowe. Krolowie beda sie starac wygrac ten mecz, bo zawodnicy z miasta aniolow mają przerzedzoną kadre. Nie zobaczymy dwoch centrów, w czym widze szanse dla gospodarzy. Wydaje mi sie ze wygraja ten mecz, ale Kobe i spolka na pewno beda walczyc mimo brakow i bedzie nawet over 220. Ale jak bedzie to sie okaze....

???? ???? ???? :jupi:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No tak i moje spostrzeżenia się sprawdziły , JO powyżej 11 zbiórek , Sacto over . Szkoda tylko , że zasnąłem i zapomniałem zatwierdzić typów w xpekcie i okienko mam otwarte do tej pory ???? Dziś jest sporo meczy , sporo ciekawych meczy .W sumie 10 spotkań :

TORONTO-ATLANTA
WASHIN.-LA.CLIP.
HOUSTON-UTAH
L.A.LAK.-DENVER
MEMPHIS-BOSTON
MILWAUK.-CLEVEL.
MINNES.-PHILAD.
N.JERS.-CHICAGO
ORLANDO-CHARLOT.
PHOENIX-MIAMI
S.NTON.-DALLAS
SEATTLE-N.YORK

G 0

gizyk

Użytkownik
*Jaques niestety miales racje co do meczu NOH - DP :zy3ou:
NOH po prostu dali d... bo rzadko zdarza sie zeby druzyna NBA rzucila ponizej 70 pkt..nom ale trudno..
..dzisiaj jest sporo meczy wiec bede sie musial dobrze rozejrzec i powalczyc :mrgreen:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No i proszę Totomix przygotwał naprawdę ciekawą ofertę . Na pierwszy rzut oka najbardziej dla mnie ciekawe zaklady to :

Mike Miller powyżej 18.5 pkt ✅ oraz Kevin Garnett powyżej 22.5 ✅ . Obydwaj zawodnicy notują ostatnio bardzo dobre statsy , co jest spowodowane odpowiednio powrotem Gasola i wprowadzeniem nowej-starej piłki , która o wiele bardziej pasuje KG ;-) Zakłady po 1.90 i1.80 wydaje się być rozsądną propozycją ...

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Spotkanie: Washington Wizards - Los Angeles Clippers (-6.5/+6.5) ✅
Typ: 1 (Wizards -6,5)
Kurs: 1,85
BUK: BAH
Analiza:
„Czarodzieje” ze stolicy USA ostatnio bardzo mi się podobają. Mimo, że nie przepadam za tym zespołem to muszę przyznać, że grają bardzo dobrze. Są jednym z teamów NBA, który zdobywa
Bardzo dużo punktów na mecz. Reguła to chyba ponad 110 punktów. Wczorajszej nocy co prawda szczęśliwie, ale wygrali z Bucks trzema punktami dzięki rzutowi G. Arenasa za 3pkt na 2 sekundy przed końcem. Prezentują się świetnie i grają o klasę lepiej od L.A Clippers. Co prawda goście wygrali wczoraj z Miami ale z Miami bez Wade’ya i Shaqa, co nie było żadną niespodzianką. Myślę, że handicap na 6,5 punktu to żaden problem dla gospodarzy i wygrają ten mecz a Arenas zdobędzie minimum 35pkt.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No i proszę moje typy już mają gorsze kursy , odpowiednio 1.70 i 1.50 ...
Z tego wynika , że w toto lepiej grać z rana ...

miha13 0

miha13

Użytkownik
Seattle SuperSonics - New York Knicks ⛔ :przeklina:

Seattle (13-21) ostanio nie za bardzo cos gra... W ostatnich 13 meczach wygrali jedynie 3 razy... Wszytkie jednak porazki, z wyjatkiem jednej to porazki na wyjazdach. U siebie spisuja sie spoko! 3 wygrane z rzedu i 7 z 8 ostatnich meczy. Do gry wrocil Ray Allen, ktory w ostanim meczu, przeciwko Huston (najlepsza defenswa NBA w tym sezonie) nawrzucal 32 pkt z 50% skutecznoscia!! (2 pkt zabraklo do wyrownania swojego rekordu w tym sezonie). mecz niesty przegrali... Wiadomo, ze jedna osoba nie wygra meczu, a w druzynie Seattle nie zagrali 2 gracze 1 piatki: R. Lewis(2punktujacy i 2 zbierajacy), ktory nie zagra jeszcze zreszta przez ok 1,5 miesiaca i L. Ridnour (3 punktujacy i 1 asystujacy). Na dzisiaj spodziewany jest powtor Ridnoura i jesli sie tak stanie, to jest to kolejny mocny argument przemawiajacy na gospodarzami... New York (14-21) ostatnie 10 meczy to 5-5, a ostatnie 4 to 3 porazki i jedna wygrana. Na wyjazdach nie spisuja sie imponujaco 6-11. I zagraja bez: Nate Robinsona, Steve Francisa. Quentin Richardson ktory nie gra od 10 meczy jest pod znakiem zapytania. Bycmoze wroci dzisiaj...

Inne ciekawe? oferty:

Phoenix Suns - Miami Heat ✅
Phoenix Suns - Miami Heat +18
⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom