Dalej nie wiem jak wczoraj Suns to mogli przegrac.
Ogladalem nawet pierwsze poltora kwarty i szedlem spac z przekonaniem ze z tej maki chleba juz nie bedzie.
Bulls tak jak przewidywalem.
Na dzisiejsza noc mam dwa dublety.
Orlando - Bulls 2 1.80
Ogladalem wczoraj byki. They want to prove smth! Orlando to dalej przedewszystkim talent i mlodosc. Byki sa zbyt dobrze poukladani. Martwi mnie tylko Howard ktory pokazal w pre season ze juz mozna go nazywac potworem. Tak czy inaczej zdecydowany 2.
New Jersey - Toronto 1 1.30
Nets powinni w tym sezonie byc w top4 wschodu. Mecze przed sezonowe pokazaly dobra dyspozycje, dluzszy czas grania ze soba i dobre dodatki do druzyny w postaci Wrighta i Williamsa. Toronto z drugiej strony caly okres przygotowawczy grali bez kontuzjowanych Bosha i Forda. To filary. Pozatym graja na wyjezdzie. O ile nie bedzie Lakers2 to takze pewna 1.
Drugi dublet.
Charlotte - Indiana 2 1,75
Meczu nie jestem pewny. Ale. Pacers raczej zawsze dobrze startowali. Oni chca sie liczyc na wschodzie. Takie mecze musza wygrywac. O'Neal, Jackson, Granger sa zdrowi co jest pewna nowoscia. Dodatkowo robiacy po 25 pkt na mecz w pre season Harrington.
Pistons - Bucks 1 1.30
Pistons graja u siebie. Graja ze soba juz 3 sezon. Nie potrzebuja czasu do zgrywania sie. Maja duzo do udowodnienia. Bucks to druzyna po przebudowie. Przegrala prawie wszystko co sie dalo w Pre. Bogut bedzie gral pierwszy raz po 3 tygodniach o ile zagra. Raczej pewna 1.