>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

C 75,5K

crisoovsky

Użytkownik
New York Knicks 1.55 STS ✅
+ dodatkowo New York Knicks -2.5 pkt 1.72 STS ✅

Orlando ma u siebie twierdzę w tym sezonie
10 spotkań i 10 wygranych no kto by się spodziewał aczkolwiek kazda seria się kiedyś kończy i według mnie nastąpi to dzisiaj.
Jeśli NYK nie wda się w głupią grę z Orlando to swoją piątką powinni rozklepać gospodarzy a i z ławki są zawodnicy którzy są wartością dodaną.
Knicks po ostatniej porażce u siebie w turnieju NBA CUP na pewno chcą zapomnieć o tym meczu i zapisać na swoim koncie zwycięstwo.
Jest Brunson - Towns czy bardzo dobrze grający w obronie OG,natomiast Orlando dalej bez swoich dwóch gwiazd Banchero i Wagnera.
Mam nadzieję,że nie zobaczę ceglarni ze strony Knicks bo tylko to mogłoby zaszkodzić ponieważ jeśli chodzi o skład wyglądają zdecydowanie lepiej od rywali.
Powodzenia💪

---------
100-91 New York Knicks wygrywa,pełna kontrola.
Siedzi✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4441
Pablito91 1,3M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Finney Smith(BKN) powyżej 1.5 trafionych rzutów za 3 pkt @1.64 superbet

Dzisiejszej nocy w jednym ze spotkań zagra Brooklyn z Cleveland. Cleveland w dalszym ciągu z najlepszym bilansem w lidze. Brooklyn póki co Bardzo średnio. Ale mają oni cały czas problemy kadrowe. Na domiar złego został niedawno ogłoszony rychły transfer a więc przejście Schroedera do GSW, który jednak był mocnym punktem Nets. W dalszym ciągu brak Bogdanovica i Thomasa. Obok Camerona to właśnie być może Finney Smith będzie mocnym punktem w najbliższym meczu. Dorian niestety trapiony kontuzjami w tych sezonie. Kontuzja kostki się odnawia. Jednak po ostatniej kontuzji zagrał już 2 spotkania. W ostatnim spotkaniu z Miśkami dostał najwięcej minut, bo ponad 30 więc raczej jest zdrowy. Co ważniejsze był najlepiej punktującym zawodnikiem. Na dzisiaj gram jego trójki, gdyż przeciwko memfis trafił aż 5 na 8 prób. Liczę, że dzisiaj dwie wpadną.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2899
C 75,5K

crisoovsky

Użytkownik
Cade Cunningham powyżej 22.5 pkt 1.85 STS:mad:

Pistons podejmują u siebie dzisiaj Heat a w tym sezonie grali już ze sobą dwa razy i u siebie wygrali a na wyjeździe przegrali.
Całkiem przyjemna linia na najlepszego zawodnika Detroit który w tym sezonie ma średnia na poziomie 23.6 pkt, lubi grać przeciwko Heat co wskazują na to też jego indywidualne statystyki a dodatkowo też Pistons nie są juz chłopcami do bicia jak w poprzednim sezonie i widać dobrą rękę trenera i grają coraz lepiej przez co w wielu spotkaniach nawiązują walkę,najlepsi grają więcej przez co mogą wykręcać dobre indywidualne liczby.
Jeśli nie zobaczę czegoś dziwnego to szanse na plus są spore a Heat nie grają jakoś super w obronie więc wjazdy rozgrywającego Pistons przyniosą punkty.
Powodzenia💪

-----
Brakło 3 pkt ale dziś Cade robił za asystenta gdzie zrobił 18 asyst🤯🤯

Ostatnia edycja:
C 75,5K

crisoovsky

Użytkownik
De Aaron Fox powyżej 23.5 pkt 1.75 STS ✅

Zapowiada się ciekawy meczyk Kings vs Nuggets i jeśli miałbym iść w jakąś stronę to w kierunku Sacramento bo Nuggets mnie nie przekonują,Jokić robi wszystko a mimo to potrafią przegrywać,Murray gra jak gra więc czy mu przeskoczy to loteria.
Co do Kings tracą sporo punktów aczkolwiek w ofensywie mają dobrych strzelcow i dzisiaj idę w stronę rozgrywającego Foxa który aż 7 spotkań z rzędu poniżej dzisiejszej linijki.
Dobry moment na odbicie się gdyż Nuggets również sporo tracą nawet najgorsza druzyna w całym sezonie Wizards rzuciła im 122 pkt. Kursy skaczą delikatnie,Keegan Murray skrzydłowy z Kings obecnie GTD.
Fox średnia z tego sezonu 26.1 ostatnie mecze słabsze ale gdzie robić over jak nie u siebie a szanse są na to spore bo szykuje się otwarty mecz.
Jeśli Sacramento chcą wygrać dzisiaj to lider musi ponieść a ostatnie 3 spotkania Kings wygrali u siebie z Denver.
Powodzenia💪

----------
Dobry mecz Foxa 29 pkt.
Siedzi💪✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2845
Pablito91 1,3M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Hartenstein (OKC) powyżej 10.5 punktu @1.66 superbet 16 pkt

No i w końcu czas na Finał NBA Cup. Zagrają Milwaukee z Oklahomą. Faworytami są koszykarze Oklahomy. Mają w składzie Shaia, który kręci niesamowite liczby, jest prawdziwym liderem drużyny. Po drugiej stronie również mają wyraźnego lidera a więc Giannisa. Liczę na wyrównane spotkanie. W finale raczej większych rotacji nie będzie I najlepsi zawodnicy z każdej z drużyn zagrają duże minuty. I tutaj właśnie skupiam się na Niemcu Hartensteinie, który zagrał kapitalnie przeciwko Houston w półfinale. Robi niesamowitą robotę, sporo zbiera i też potrafi punktować. Myślę, że będzie musiał odciążyć shaia i Williamsa. Ostatnio wykręcił 21 punktów. Myślę, że na te 11 spokojnie go stać. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3350
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Portis over 1.5 celnego rzutu za 3pkt 2.40
Portis 3+ celnego rzutu za 3pkt kurs 5.00
will be overtime yes kurs 11.00 williamhill

Tutaj ryzykownie bo dyspozycja Portisa na rzutach zza lini bardzo w kratkę ale miewa chłop i te lepsze dni a dziś finał NBA Cup więc zaryzykuję.Portis od czasu do czasu spełnia się w roli asa w rękawie zwłaszcza jak Liliard i Lopez pudłują za 3 .Liczę na dobre widowislo niby OCT faworytem ale Bucks wydaje mi się tanio skóry nie sprzedadzą , myślę że będzie wyrównany bój a o zwycięstwie zadecydują detale.
Hm z okazji finału dogrywkę i kurs 11.00 może warto wrzucic w jakieś 2-3 wywarzone kupony za drobne.

Ostatnia edycja:
michas161 73,9K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒Grudzień nie jest udany pod kątem skuteczności lecz wracam po dłuższej przerwie i dalej mam ciekawe i szalone wizje. Już dziś finał NBA CUP i wierzę w szalony finał w którym puchar w górę podniesie drużyna Doca Riversa. Oklahoma to jedna z najlepszych ekip tego sezonu natomiast jeszcze według mnie brakuje im tego obycia w finałach i kluczowych momentach czego nie można zarzucić mistrzom NBA z roku 2021. Wierzę w świetny mecz Bucks, świetny mecz pod koszem Gianisa i na rozegraniu a na MVP spotkania stawiam na Lillarda. Typ jest na pierwszy rzut oka szalony ale po zagłębieniu się to na chłodną wszystko jest bardzo realne i do zrobienia.
Liczba asyst zawodnika - Giannis Antetokounmpo 5 lub więcej (Mecz)
Wynik - Milwaukee zwycięstwo (Mecz)
Liczba punktów - Powyżej 209.5 (Mecz)
Liczba punktów zawodnika - D. Lillard 25 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Lillard Powyżej 2.5 (Mecz)
Liczba zbiórek zawodnika - Giannis Antetokounmpo 10 lub więcej (Mecz)
@8.50 efortuna.pl

Otrzymane punkty reputacji: +257
scorpio82 832,1K

scorpio82

Użytkownik
20.12
Dyscyplina Koszykówka NBA
Godzina: 2:30
Spotkanie: Dallas - LA Clippers
Typ: Wygrana Dallas
Kurs: 1.51⛔ (95:118)
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Rywalizacja pomiędzy 3 i 9 zespołem w konferencji zachodniej w której kibicuje gospodarzom. Dallas (bilans 17-9) po słabszym początku sezonu weszli na odpowiednie tory i z ostatnich 14 meczy wygrali aż 12. Dziś liczę na kolejny dobry wynik ponieważ we własnej hali wygrali 4 ostatnie mecze i to z mocnymi rywalami. Zespół z LA gra bardzo nierówno o czym świadczy nie tylko bilans 15-12 ale i fakt że potrafią wygrać z Jazz różnicą blisko 40 punktów a dzień wcześniej ulegli Denver ponad 20 punktami. Clippers w słabszym okresie co przekłada się na 3 porażki w 4 ostatnich meczach a dziś znów będzie trudno ponieważ rywale w formie a LA na wyjazdach grają słabo i przegrali 6 z 8 ostatnich meczy.

Ostatnia edycja:
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Wszystko fajnie, ale może warto dodać, że Dallas grają na pewno bez Doncicia i Hardy'ego a występ Irvinga jest niepewny? No chyba, że to nieistotne to super.

Otrzymane punkty reputacji: +525
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Powrót KATa na stare śmieci. Podobnie jak w przypadku Klaya pobieram jego over. Nie lubię pieprzenia o wielkiej motywacji itd., ale w takich spotkaniach to rzeczywiście są decydujące czynniki. O ile KAT w obronie jest tragiczny i po prostu czeka aż go objadą i zrobią mu dziecko w obronie pick and rolla po switchu z Brunsonem, o tyle w ataku jest w tym sezonie bardzo mocny. Ma PG z prawdziwego zdarzenia i we wielu meczach jest opcją 1B. Matchup z Gobertem nie powinien być wyjątkowo trudny, bo KAT często sobie wychodzi poza trumnę, gdzie Rudy jest bezużyteczny. Nad Randlem zawsze będzie miał przewagę fizyczną i mimo tego, że nie gra bully ball i nie postuje to zawsze będzie rzucał nad nim. A strzelcem jak na big-mana jest dobrym. Obrona Minny ostatnio mocna, ale nie sądzę, żeby byli w stanie regularnie utrzymywać swoich rywali na poziomie poniżej 100 oka.

Karl-Anthony Towns powyżej 22,5 punktu @1,72 superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2964
C 75,5K

crisoovsky

Użytkownik
Shai Gilgeous-Alexander powyżej 29.5 1.80 STS✅

Shai ostatnio nie podołał w finale gdzie zanotował 8/24 z gry zaledwie 33% i OKC przegrali,gra w dużej mierze uzależniona jest od SGA,
ostatnie 4 spotkania z rzędu w lidze została pokryta ta linia i jedyne co może spowodować,że będzie poniżej to jeśli Magic nie dorówna poziomem do dzisiejszego rywala i będzie przejazd, o skuteczność się nie martwię bo Shai przyzwyczaił,ze dwóch słabych spotkań nie gra. Bije od niego stabilność i liderowanie,
dodatkowo ostatnie dwa spotkania na terenie Magic powyżej 30 pkt gdzie zdobył 32 oraz 33 oczka.
Jak najbardziej jestem dobrej myśli i jeśli nie wydarzy się nic dziwnego to fajnie wejdzie.
Powodzenia💪

--------
Shai po pierwszej połowie już miał 24;)
Zdobył 35 pkt,siedzi✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2378
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Szybki news, Trae Young wypada z gry. O ile to dobrze dla obrony Atlanty, o tyle dla ataku fatalnie, bo Trae w tym sezonie grał zupełnie inaczej. W ekipie z Memphis brak Moranta, ale nie zestawiałbym tego 1 do 1. Memphis dużo szersza ekipa, powinni spokojnie pyknąć Hawks.

Grizzlies OT @1,84 betfan

ferguson2 943K

ferguson2

Typer
AD powyżej 49.5 pkt, asyst i zbiórek @4.10 betclic

Spora Linia dla Davisa i typ trochę ryzykowny, ale jakby nie patrzeć jest największa siłą Lakersow i myślę, że nawet przy grającym Sabonisie AD może wykręcić dobre liczby. W poprzednim spotkaniu 40+ glownych statsow przeciwko Kings, było sporo ceglenia ale myślę i tym razem Davis zbierze swoje piłki. Liczę przede wszystkim na lepszą dyspozycję rzutowa.

C 75,5K

crisoovsky

Użytkownik
Dyson Daniels powyżej 12.5 pkt 1.80 STS

Dziś idę w stronę młodego 21 letniego rozgrywającego Hawks,
linia na dzisiaj spokojnie do przekroczenia pod warunkiem,że będzie skutecznosc bo ostatnie 3 mecze to poniżej tej linijki aczkolwiek jest w stanie to zrobić i ma możliwości z których mam nadzieje skorzysta Dyson Daniels.
Średnia minut 34 z tego sezonu a punktów to 13 pkt więc idealnie na dzisiejszy mój typ a w tym sezonie nawet wykręcił z Bostonem aż 28 pkt więc szanse są jak najbardziej.
W Hawks ma kto rzucać,jest młody Johnson czy Risacher oraz będący w dobrej formie Hunter jednak zaufam dzisiaj Danielsowi i uważam,że warto spróbować.
Powodzenia💪

Do góry Bottom