>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

michas161 64,2K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 dzisiaj totalny brak czasu więc bardzo na szybko kilka predykcji na dziś ode mnie. Pierwszy mecz na dziś to San Antonio-Los Angeles Lakers. Spurs złapali mega rytm, gra wygląda momentami świetnie, Wemby w końcu w dobrej dyspozycji a co do Lakers to ostatnie mecze mega zagubieni, źle ta gra wygląda i dzisiaj wcale nie będę zdziwiony jeśli Spurs to wygra bo na własnym parkiecie grają świetnie.
Liczba punktów zawodnika - Victor Wembanyama 25 lub więcej (Mecz)❌
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Victor Wembanyama Powyżej 1.5 (Mecz)✅
@1.95 efortuna.pl❌
Drugi mecz na dziś to Minnesota-Sacramento. Obie ekipy notują serię porażek trzech i czterech spotkań. W dniu dzisiejszym ktoś napewno tą serię przełamie ale ciężko stwierdzić kto. Według mnie mecz 50/50 stąd mój typ w stronę Edwardsa, który w tym sezonie jeszcze mnie nie zawiódł i każdym meczu robi co tylko może aby doprowadzić do zwycięstwa swojej drużyny.
Liczba punktów zawodnika - Anthony Edwards 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Anthony Edwards Powyżej 2.5 (Mecz)✅
@1.65 efortuna.pl✅

Pozostałe typy na dziś :
Dallas - New York
Liczba punktów zawodnika - Jalen Brunson 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Jalen Brunson Powyżej 1.5 (Mecz)❌
@1.90❌
Philadelphia - Houston
Liczba punktów zawodnika - A. Sengün 15 lub więcej (Mecz)✅
Double double - A. Sengün (Mecz)✅
@1.85✅
Charlotte - Miami
Handicap - Charlotte +11.5 (Mecz)✅
Liczba punktów zawodnika - Lamelo Ball 25 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Lamelo Ball Powyżej 2.5 (Mecz)✅
@1.75✅
Indiana - Portland
Liczba punktów zawodnika - Tyrese Haliburton 15 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Tyrese Haliburton Powyżej 1.5 (Mecz)✅
Wynik - Indiana zwycięstwo (Mecz)✅
@1.57
Cleveland - Atlanta
Liczba punktów zawodnika - D. Mitchell 20 lub więcej (Mecz)✅
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - D. Mitchell Powyżej 2.5 (Mecz)✅
Wynik - Cleveland zwycięstwo (Mecz)❌
@1.70❌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2675
C 35,9K

crisoovsky

Użytkownik
New York Knicks 1.57 STS :mad:
-2.5 pkt 1.75 STS :mad:

Ekipa z Nowego Jorku przyjeżdża dzisiaj do Dallas którzy są osłabieni brakiem lidera i gwiazdy której nikomu nie trzeba przedstawiać Luki Doncicia. Knicks dwa dni temu rzucili grającym Nuggets u siebie aż 145 oczek w tym kapitalne zawody zagrał OG zdobywajacy aż 40 punktów a przecież nie jest to strzelec pierwszoplanowy tylko przede wszystkim znakomity obrońca. Dodatkowo KAT zdobył 30 oczek czy Brunson zanotował aż 17 asyst. Bardzo podoba mi się fakt,że każdy w tej drużynie cos dokłada i adaptuje się do warunków w spotkaniu i przyjmuje daną rolę a przecież jest jest Hart,Bridges czy McBride z Paynem z ławki.
Na pewno minusem jest fakt,że jest to czwarty mecz z rzędu na wyjeździe w ciągu tygodnia,na co warto zwrócić uwagę jest fakt,że ostatnie 4 mecze Knicks przegrali z Mavericks więc jest okazja wreszcie do przełamania tej złej passy i to na terenie rywala.
Fajną ciekawostką jest również to,że Brunson właśnie do Knicks trafił z Mavericks gdzie nie uwierzyli w jego talent a doskonale sprawdza się w drużynie z Nowego Jorku gdzie jest kapitanem. Myślę,że szanse są spore ale trzeba mieć z tyłu głowy,że to jednak NBA i może wydarzyć się wiele.
Powodzenia

---------
Rozliczam już po pierwszej połowie.
Jednym słowem kryminał
W pierwszej kwarcie przez 9 min 35 sekund zdobyli 7 pkt XD
0/8 za trzy ale próbują na chama.
Bez Doncicia&Klaya&Gafforda czyli 3 podstawowych graczy Mavs prowadzą 60-38.
2 dni temu przeciwko Nuggets potrafili zdobyć 145 punktów żeby dzisiaj zapomnieć jak się rzuca z osłabionym rywalem i bądź tu Mądry.

Ostatnia edycja:
C 35,9K

crisoovsky

Użytkownik
Buddy Hield powyżej 14.5 pkt 1.80 STS ✅

Curry dziś nie gra czyli lider GSW więc liczę,że Buddy się odpali dzisiaj i pokryje tę linie zwłaszcza,że w tym sezonie ma średnią 15.5 pkt na mecz ale 5 ostatnich spotkań poniżej dzisiejszej linii więc kiedy jak nie w spotkaniu z OKC którzy według buków są faworytem w tym spotkaniu.
W pierwszym spotkaniu pomiędzy tymi ekipami w tym sezonie Curry rzucił najwiecej pkt bo aż 36,
Hield zdobył 8 pkt jednak grał tylko przez 21 minut.
Dzisiaj jeśli chcą nawiązać walkę to bez wątpienia dobra gra rozgrywającego Warriors jest potrzebna a linia proponowana na dziś jest zdecydowanie w zasięgu Hielda.
Jazda

-------
17 punktów dzisiaj brawo✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2474
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Sporo wcześnie rozpoczynających się spotkań dzisiaj mamy. Pod lupę biorę Trae Younga, który ostatnio nieco zmienił swoje granie. Ogólnie cała Atlanta nie gra aktualnie źle, wszystko głównie dzięki Danielsowi i Johnsonowi, ale udało się nieco zmusić Trae do innego grania. Rzuca póki co sporo mniej, niż nas do tego przyzwyczaił. Głównie rozdaje asysty, we wcześniejszych spotkaniach kręcił się w okolicach 20. Wiadomo, że takiej średniej nie da się utrzymać, ale tendencja jest zwyżkowa. Ostatnio sklepali Cavs w Cleveland, dzisiaj grają u siebie mecz w ramach pucharu NBA. Atlanta za bardzo nie może zmienić swojej gry, muszą grać szybko i dawać Youngowi sporo piłki i w miarę ukrywać go w obronie. 12 asyst do wykręcenia, na pewno nie 'na spokojnie', ale potencjał jest spory, double-double to nic nadzwyczajnego w jego wykonaniu. Póki co Young wydaje się robić wszystko, by Atlanta go nie wymieniła i dopóki preferuje rozgrywanie nad rzucaniem to jest to oglądalne.

Trae Young powyżej 11,5 asysty @1,85 fuksiarz

Ostatnia edycja:
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Miałem grać asysty Moranta, ale zmieniam zdanie i biorę Hardena. Linia taka sama, a potencjał sporo większy w mojej opinii. James jest głównym ball-handlerem Clippers, gra sporo z Zubacem. Szansa na powrót Powella w dzisiejszym meczu powinna tylko sprzyjać pokryciu linii.

James Harden powyżej 7,5 asysty @1,70 fuksiarz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1315
C 35,9K

crisoovsky

Użytkownik
Cade Cunningham powyżej 22.5 pkt 1.85 STS ✅

Według mnie bet dnia ale wiadomo jak to z graniem na zawodników bywa jednak mam nadzieję,że nie zawiedzie mnie jego dyspozycja dzisiaj,rywal więc świetny dla niego ponieważ w ostatnich 5 spotkaniach z Pacers za każdym razem pokrywał tę linie zdobywając odpowiednio 28,23,30,23 i 31 oczek.
Cade jest liderem swojego zespołu,dodatkowo wraca po 8 dniach nieobecności(mam nadzieję,że głodny gry) i jest spora szansa na dużą liczbę pkt w meczu gdyż Pacers sporo tracą a dodatkowo mają mały szpital w zespole więc co za tym idzie fajna opcja na punkty bo ktos je musi zdobywać😅
Średnia z tego sezonu to 23.5 pkt takze rowniez liczę,że zagra dzisiaj na jej poziomie bo Pistonsi bez niego wyglądają trochę jak dzieci we mgle a mimo zaledwie 23 lat fajnie rozwija się ten zawodnik i każdy jego dobry występ na pewno pomaga mu jak i drużynie która na pewno w tym sezonie wygląda o niebo lepiej niz w poprzednim.
Powodzenia 👊

------------
24 pkt dzisiaj siedzi fajnie ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1759
Do góry Bottom