>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

Pablito91 1,3M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Booker powyżej 27.5 punktów @1.65 superbet

Dzisiaj kolejna noc z NBA. Tym razem spróbuję zagrać mecz Phoenix z NOP. NOP jeśli dzisiaj przegrają będzie to ich 10 porażka z rzędu. Do składu wraca dzisiaj Ingram także prawie optymalny skład. Brakuje jedynie Ziona. Dzisiaj Słońca z problemami kadrowymi. Zabraknie przede wszystkim Duranta i Nurkicia. Nie chce typować zwycięzcy bo może być różnie. Jednak wydaje mi się, że Booker powinien dzisiaj mocno zapunktowac. Devin to zawodnik, który zagrał we wszystkich spotkaniach Suns w tym sezonie. Na szczęście omijają go urazy. NOP traci sporo punktów, są w czołówce drużyn tracących najwięcej punktów. W Phoenixach punktować powinni Booker i Beal. Jednak z tej dwójki bardziej ufam Bookerowi. Dodatkowo w zeszłym sezonie Booker przeciwko NOP w dwóch meczach rzucił po 52 punkty także widać, że akurat drużyna z Nowego Orleanu leży mu dlatego gram jego over. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2580
C 76K

crisoovsky

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Daniel Gafford powyżej 10.5 pkt 1.85 STS ✅

Gafford wraca dziś do miejsca z którego wyfrunął do obecnej drużyny czyli Mavericks.
W Waszyngtonie spędził 3 lata,dobrze zna parkiet dodatkowo średnia z tego sezonu na poziomie 12.6 pkt więc jak najbardziej jest w stanie zagrać mecz na dobrym poziomie.
Mavs lubi grać ze środkiem i często wykorzystywany jest Lively bądź Gafford.
Największy minusem tego beta jest fakt,że może być szybki przejazd co jest bardzo prawdopodobne i podstawowi gracze mogą dostać mniej minut bo Dallas ma kim grać i jest szeroka ławka,Wizards mają 15 porażek z rzędu i chyba idą po serie Pistons z ubiegłego sezonu🤣
W poprzednim spotkaniu między tymi zespołami Gafford spędził na placu 24 minuty i zdobył 16 oczek więc liczę,że dzisiaj również fajnie się zaprezentuje.
Powodzenia💪

---------
16 punktów dzisiaj Gafforda
Dobry meczyk,siedzi ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3018
Pablito91 1,3M

Pablito91

GSW poniżej 112.5 pkt @1.60 superbet 90 pkt

Dzisiejszej nocy dojdzie do spotkania GSW z Minnesotą. Kursy są wyrównane. Jednak w moim odczuciu faworytem jest tutaj Minnesota . Wciąż gra Currego w dzisiejszym spotkaniu jest zagadką. GSW są po ciężkim boju z Houston. Dzisiaj zagrają przeciwko kolejnej, dobrze broniącej drużynie. Liczę na kolejne świetne spotkanie Minnesoty w obronie. W poprzednich meczach Clippersi i Lakersi rzucili tylko 80 oczek. Minnesota dzisiaj w pełnym, mocnym składzie i do tego wypoczętym. Nawet jak zagra Curry to Idę w ich under. W ciągu 5 ostatnich bezposrednich spotkań GSW nie przekroczyło proponowanej linii I dzisiaj liczę, że będzie podobnie. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1777
qkens1986 81K

qkens1986

Użytkownik
Chicago - Indiana
Typ: 1 kurs 2.30 superbet
Chicago powyżej 121,5 kurs 1.75 superbet

Chicago może i będzie b2b ale widząc wyczyny Pacers na wyjeździe ten kurs jest dla mnie do gry. Nie licząc ostatniego meczu z Brooklynem Indiana traci masę pkt na wyjazdach a w Chicago jest komu te pkt zdobywać....Vucevic fajna forma 39 pkt dzisiaj w nocy, do tego Dosunmu, LaVine.

Y 45,2K

yaz

Użytkownik
GSW poniżej 112.5 pkt @1.60 superbet

Dzisiejszej nocy dojdzie do spotkania GSW z Minnesotą. Kursy są wyrównane. Jednak w moim odczuciu faworytem jest tutaj Minnesota . Wciąż gra Currego w dzisiejszym spotkaniu jest zagadką. GSW są po ciężkim boju z Houston. Dzisiaj zagrają przeciwko kolejnej, dobrze broniącej drużynie. Liczę na kolejne świetne spotkanie Minnesoty w obronie. W poprzednich meczach Clippersi i Lakersi rzucili tylko 80 oczek. Minnesota dzisiaj w pełnym, mocnym składzie i do tego wypoczętym. Nawet jak zagra Curry to Idę w ich under. W ciągu 5 ostatnich bezposrednich spotkań GSW nie przekroczyło proponowanej linii I dzisiaj liczę, że będzie podobnie. Pozdrawiam.
Ptaszki cwierkaja ze Curry i Green dzisiaj wracaja
"Steph Curry and Draymond Green are both on track to return against the Timberwolves tonight. Listed as probable. Andrew Wiggins is questionable. Battling an ankle issue."

michas161 73,9K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem 🫡🍒 pierwszy mecz na dziś to Golden State - Minnesota. Typ jest cholernie szalony ale jeśli Golden mają wrócić na zwycięską drogę to tylko za sprawę jednego gościa, który nazywa się Curry.
W tym spotkaniu typuje zwycięstwo Golden i kosmiczny mecz w wykonaniu Stefana. W ostatnim spotkaniu z Denver Stefan pokrył tą linie w 100% i liczę na to, że dziś dokona tego ponownie.
Liczba punktów zawodnika - Stephen Curry 20 lub więcej (Mecz)
Double double - Stephen Curry (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Stephen Curry Powyżej 3.5 (Mecz)
Wynik - Golden State zwycięstwo (Mecz)
@7.50 efortuna.pl

Drugi mecz na dziś to Portland-Utah. W tym spotkaniu stawiam na trójki i zdobycz punktowa Markkanena, który w przedostatnim meczem z Lakers pokrył linie bez problemu. Fin miesza dobre a nawet świetne mecze taki jak z Knicks 34 punkty z gorszymi chwilami ale jak na lidera przystało w takich spotkaniach jak to powinien wziąć grę na swoje barki i poprowadzić drużynę do wygranej.
Liczba punktów zawodnika - Lauri Markkanen 20 lub więcej (Mecz)
Liczba trafionych rzutów za 3-punkty zawodnika - Lauri Markkanen Powyżej 1.5 (Mecz)
@1.83 efortuna.pl

Pablito91 1,3M

Pablito91

Waszyngton +15.5 @1.60 superbet oni to wygrali :D

Witam. W jednym ze spotkań dzisiejszej nocy zagra Waszyngton z Denver. Waszyngton w kryzysie, 16 porażek z rzędu i polowa składu to szpital. Jednak Denver też dzisiaj sporo osłabione. Brak Cancara, Gordona i Murraya to bardzo ważne braki. Oczywiście zagra Jokic, ale nie wiadomo ile. Jutro grają jeszcze z Atlantą, jakoś trzeba rozłożyć te siły. Liczę, że nie ujrzę dzisiaj jakiegoś gwałtu ze strony Nuggets. Waszyngton nie musi od każdego dostać w trąbę 30 punktami. Sezon dla nich stracony i tankują Jednak mogą też im wyjść mecze. Liczę, że będzie to dzisiaj.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2664
C 76K

crisoovsky

Użytkownik
Cade Cunnigham powyżej 22.5 pkt 1.80 STS ✅

Dzisiaj wpadł mi w oko overek zawodnika Pistons którzy przyjeżdżają do Nowego Jorku na mecz z Knicks,ciężkie spotkanie dla Detroit bo przegrali ostatnie 14 spotkań właśnie z NYK i nie mają patentu na te drużynę jednak Cade już zdobywał na terenie NYK 32 oraz 31 pkt.
Jeśli Knicks nie zabije meczu trójkami to Pistons jak najbardziej są w stanie trzymać się punktowo bo w tym sezonie składowo wygląda to w porządku a co najważniejsze większa liczba minut dla rozgrywającego Detroit,ważnym elementem jest również skuteczność przyjezdnych dzisiaj lecz mam nadzieję,że sami sobie nie strzelą w kolano,ostatnio grali mecz 3 dni temu a następny dopiero za 5 dni więc mam nadzieję,ze Cade dzisiaj da kolejny raz popis swoich umiejętności.
Ostatnie 5 spotkań Cunningham przekroczył tę linie którą dzisiaj proponuję więc dobry znak a jest w formie to na pewno,jeśli chcą powalczyć to bez wątpienia jest do tego potrzebny lider swojego zespołu.
Powodzenia 💪

--------
Kapitalny mecz Cunninghama
29 pkt + 10 zbiórek i 15 asyst triple double
Siedzi ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3440
Pablito91 1,3M

Pablito91

Bitadze powyżej 10.5 pkt @1.66 superbet 21 pkt :)

Dzisiaj pierwszy mecz w Tym sezonie gdzie nie zagra superstrzelec z Orlando a więc Franz Wagner, oczywiście dalej zabraknie również Banchero. Postanowiłem pójść w tym meczu w Gruzina Bitadze, który co prawda nie zdobywają zbyt wielu punktów w tym sezonie jednak zdarzyły mu się mecze, gdzie przekraczał ową linijkę. Tak właśnie było m.in. z Phoenix gdzie zdobył najwięcej oczek w tym sezonie a więc 17. Liczę, że dostanie dzisiaj więcej aniżeli 20 kilka minut. Nie ma Wagnera, więc siły powinny być inaczej rozłożone. Dodatkowo Suns są b2b i też z oslabieniem i tracą dużo punktów w tym sezonie. Obecnie mam fajną serię w NBA i miło byłoby podtrzymać tę passę:)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3720
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Nie wiem jak Magic będą teraz grali. Wagner doznał identycznej kontuzji jak Paolo Banchero, zerwane mięśnie brzucha i pewnie z 6 tygodni pauzy. W tym sezonie był wręcz genialny, bez Paolo kręcił liczby na poziomie 26/6/6, zapewniał jakiś spacing, który i tak jest kulawy w ekipie Orlando. Teraz jeszcze bardziej okopią się w defensywie. Grają dzisiaj z będącymi b2b Suns, bez Duranta i na szczęście bez Nurkicia. Wiadomo, że Suns bez Duranta są tragiczni, ale Magic bez dwóch swoich skrzydłowych są kompletnie pozbawieni ataku. Oby to nie był mecz dla koneserów, chociaż takiego się poniekąd spodziewam. Mecz jak dla mnie jest tutaj z lekkim wskazaniem na Suns mimo wszystko, a skoro są dogiem, to tym chętniej pobieram taką linijkę.

Suns @2,22 superbet ale się skompromitowali.

Ostatnia edycja:
ferguson2 943K

ferguson2

Typer
Dyscyplina Koszykówka NBA
Godzina: 00
Spotkanie: Miami - Cavaliers
Typ: Herro over 22.5 pktow
Kurs: 1.82
Bukmacher: fortuna
Analiza: Ciężko czasami trafić z overem Herro ale w tego typu spotkaniach jak z Cavs można spodziewać się wysokiego tempa. Miami też cisnie do przodu w ostatnim czasie. Herro ma w repertuarze swoje standardowe trójki, może to być przydatne szczególnie przy szybszych kontrach Heat no i oczywiście wjazdy pod kosz też pewnie się znajdą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2492
scorpio82 832,1K

scorpio82

Użytkownik
10.12
Dyscyplina Koszykówka NBA
Godzina: 1.30
Spotkanie: Toronto - New York
Typ: Wygrana NY
Kurs: 1.44 ✅ (108:113)
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Wewnętrzna rywalizacja w konferencji wschodniej w której zmierzą się 13 z 4 zespołem w tabeli. Faworytem zespół gości który z bilansem 14-9 i co prawda przegrał ostatni mecz ale wcześniej notowali serię 4 kolejnych zwycięstw. Toronto kontynuuje serię meczy na własnym parkiecie jednak 2 ostatnie mecze to porażki w tym bolesna z OKC różnicą 30 punktów. NY wygrał 4 ostatnie mecze przeciwko Toronto.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2494
Pablito91 1,3M

Pablito91

Towns poniżej 27.5 fuksiarz @1.40 mecz na styku i zagrał więcej niż się spodziewałem, ale weszło, 24 pkt

Dzisiaj w jednym meczu w najlepszej lidze świata zagra Toronto z NY Knicks. Spróbuję w tym meczu pójść w under Townsa. A dlaczego? Buki przewidują wysoki wynik, gdyż Obie ekipy grają overowo oraz mecze bezpośrednie też dość wysoko wynikowo. Ale Towns w ostatnim spotkaniu nie grał z powodu kontuzji kolana. Dzisiaj jego występ jeszcze nie jest do końca pewny. Ale wszystkie buki dają na niego linie więc chyba zagra. Pytanie tylko ile minut? Wydaje mi się, że jak zagra to niezbyt długo. Ważniejsze mecze dopiero przed nimi, bo Ruszają zaraz play offy NBA CUP i Knicksi zagrają z Atlantą w ćwierćfinale za 2 dni. Drabinkę mają przyjemną, bo później osłabione Orlando bądź słabo grające Milwaukee także jest spora szansa na finał. Myślę że trener nie będzie chciał ryzykować kontuzji przed play offami i będzie rotował składem. Myślę, że mecz z Toronto nie będzie tak ważny gdzie jeszcze 60 spotkań przed nimi a właśnie NBA Cup. Typuję under Townsa. Jeśli nie zagra najwyżej będzie zwrot. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2494
Pablito91 1,3M

Pablito91

Hartenstein(OKL) powyżej 3.5 asysty @1.60 fuksiarz aj jednej asysty zabrakło;/

Czas na NBA Cup. W jednym z dwóch dzisiejszych spotkań zagrają Oklahoma z Dallas. Meczyk zapowiada się ciekawy. Doncic i Irving kontra Shai i Williams. Liczę na ciekawy, otwarty mecz. Ostatnie ich spotkanie obfitowało w 240 punktów. Na to spotkanie upatrzyłem Niemieckiego Centra Hartensteina, który przede wszystkim sporo zbiera oraz też asystuje. W ostatnich 5 spotkaniach wykręcał conajmniej 4 asysty. Dzisiaj też liczę, że dostanie więcej minut i zrobi te 4 asysty. Myślę, że mecz będzie otwarty gdyż Dallas nie broni zbyt dobrze i tracą sporo punktów.

Ostatnia edycja:
michas161 73,9K

michas161

Użytkownik
Cześć i czołem🫡🍒 kilka dni przerwy i wracamy do NBA CUP. W dalszym ciagu stawiam na ryzykowne opcje bo widzę w nich value. Pierwszy mecz na dziś to Milwaukee Bucks - Orlando Magic. W tym spotkaniu typuje zwycięstwo Bucks i do tego dokładam triple duble Giannis Antetokounmpo. Giannis jest w niesamowitej formie i napewno dzisiaj pokaże pora kolejny swoją klasę. W tym sezonie zaliczył 18 duble duble oraz 3 triple duble. Wierzę w to, że jest ta opcja realne w dzisiejszym spotkaniu gdzie Bucks będzie bardzo zależało aby wygrać całe NBA CUP.

Wynik - Bucks wygrana (Mecz)
Triple double - Giannis Antetokounmpo (Mecz)
@10.72 iforbet.pl

Drugi mecz na dziś to Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks. Od momentu powrotu Doncicia do składu to Dallas zaczęło się świetnie prezentować i nie sądzę aby oddali mecz bez walki o zwycięstwo w NBA CUP. Upatruję ich szansy w braku Holmgrena, który jest bardzo ważnym elementem całej układanki Oklahomy. Nie wiem czy Dallas da radę w regulaminowym czasie ale napewno będą walczyć do samego końca. Do tego dorzucam triple duble Luki, który na ten moment zaliczył dwu krotnie triple i jest napewno wstanie tego dokonać dzisiaj.

Handicap - Mavericks 7.5 (Mecz)
Triple double - Luka Doncic (Mecz)
@5.17 iforbet.pl

C 76K

crisoovsky

Użytkownik
Clint Capela powyżej 9.5 pkt 1.85 STS ✅

Warto pójść dzisiaj w środkowego Hawks którzy będą się mierzyć z Knicks w turnieju NBA CUP.
Jeśli chodzi o Nowy Jork to są faworytem tego spotkania,dodatkowo grają u siebie jednak oglądając ich spotkania widzę dużo miejsca które Atlanta może wykorzystać dostarczając piłkę w pomalowane.
Te ekipy grały już ze sobą raz w tym sezonie i Atlanta wygrała u siebie a Capela zdobył aż 18 pkt,dodatkowo w poprzednim sezonie gdy Atlanta przyjechała do NY to również pokonała Knicks a Capela zdobył 13 pkt.
W tym sezonie nie wygląda to za kolorowo bo aż 7 spotkań z rzędu ma poniżej dzisiejszej linii i więcej zbiera niż zdobywa jednak szansa na dzisiejszy over jest spora więc warto spróbować.
Powodzenia💪

---------
11 pkt Capeli dziś a nawet zaliczył double-double.
Siedzi✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3413
C 76K

crisoovsky

Użytkownik
Buddy Hield powyżej 11.5 pkt 1.75 STS ✅

Buddy dobry strzelec za 3 pkt,
już w tym sezonie na terenie Houston zdobył 27 pkt. Dodatkowo jest dobrym zastępstwem gdy Curry ma słabszy dzień bądź rotacja jest w zespole.
Średnia z tego sezonu to 14.5 pkt więc jak najbardziej jest w stanie pokryć dzisiejszą linię a w tym sezonie 12 razy już zdobył minimum 12 oczek.
Ostatnie mecze co prawda słabsze jednak jest to cwierćfinał turnieju i jeśli myślą by coś w nim ugrać to dobra postawa Hielda jest potrzebna.
Powodzenia💪

--------
15 pkt siedzi ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2940
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Spróbuję lekko zbiórki Porzingisa, około 30 minut powinien dostać, Celtics bez Tatuma, który bardzo często atakuje tablice. Porzingisowi kilka zbiórek samo wpadnie w ręce, rim protection dalej bardzo dobry w jego wykonaniu. Pistons powinni tutaj jakiś opór postawić, nie są już chłopcami do bicia jak w poprzednich latach i potrafią się postawić. Niepewny występ Durena, ale nawet on powinien tutaj zostać przez Tingusa Pingusa zdominowany. 8 zbiórek to nie jest nie wiadomo jaka ilość, na pewno do pokrycia.

edit: Duren out.

KP powyżej 7,5 zbiórki @1,70 superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4018
C 76K

crisoovsky

Użytkownik
Joel Embiid poniżej 30.5 pkt 1.80 STS ✅

Częściej staram się iść w overy niż przeciwną stronę jednak czasem i można spróbować tej strony i zobaczymy czy mnie intuicja nie zmyli.
Grubaśna linia na tego oto człowieka którego szczerze mówiąc nie trawię i mam mega niechęć do jego osoby,tak umiejętności mu odmówić nie można ale z głową jest jak jest. Ostatnie dwa spotkania w tym sezonie w różnych odstępach czasowych Embiid zdobył 35 i 31 oczek co wpływa na niekorzyść mojego typu jednak Phila jest zdrowa(poza Martinem) i tam naprawdę ma kto rzucać,jest Maxey,George,Oubre czy zawodnicy z ławki jak McCain który wszedł z buta do ligi oraz Yabusele czy zmiennik Embiida czyli Drummond który zawsze coś trafi.
Phila gra z Pacers którym w ostatnim czasie mega dziwnie im to idzie,w tym spotkaniu może być równie dobrze over punktowy jak i under nic mnie nie zdziwi ale warto spróbować iść w tę stronę. Co prawda ostatnie spotkania Embiida kontra Indiana to masa zdobywanych punktów jednak myślę,że warto wziąć pod uwagę to jakim jest teraz koszykarzem Embiid. Oczywiście może odpalić i będzie mu wchodzić wszystko i każdy będzie grał pod niego jednak to co się dzieje z nim w tym sezonie i poza kulisami to warto spróbować.
Powodzenia 💪

-------------
Embiid zdobył 12 pkt więc zdecydowany zapas.
Siedzi ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3687
Pablito91 1,3M

Pablito91

Collins(UTAH) powyżej 16.5 pkt @1.75 fuksiarz 22 pkt:)

Dzisiaj spróbuję pójść w over skrzydłowego Utah Collinsa. Dzisiaj w końcu chyba zagra Durant w Suns, więc Phoenix jest dzisiaj mega faworytem. Jednak mecze Suns jak i bezpośrednio z Utah obfitują w dużą ilość punktów. Collins wydaje się jednym z pewniejszych punktów jeśli chodzi o puntkowanie. Markkanen niepewny. Collins kręci fajne liczby a linijka na niego nie jest jakoś szczególnie wygórowana. W 10 meczach tylko 3 razy nie przekroczył 17 punktów. Dodatkowo przeciwko Suns w tym sezonie Collins zagrał wyśmienicie gdzie zdobył aż 29 punktów. Liczę na kolejny dobry mecz z jego strony.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3051
Do góry Bottom