>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA REGULAR SEASON 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

C 95K

crisoovsky

Użytkownik
Charlotte Hornets 1 kwarta +5.5 pkt 1.71 superbet :mad:
1 kwarta +6.5 pkt 1.60 superbet ✅

1 kwarta często jest po prostu inna,dzisiaj idę w stronę dzisiaj gospodarzy Hornets którzy będą podejmować Oklahomę z niesamowitym SGA.
Z czystych ciekawostek 5 ostatnich spotkań Charlotte u siebie z OKC za każdym razem dzisiejsza linia którą proponuję siedziała,
dodatkowo ostatnie dwa spotkania OKC przegrywali pierwsza kwartę też ze słabszymi rywalami: Pacers oraz Wizards.
Shai często też wchodzi na obroty w późniejszych częściach meczu a dzisiaj grają dodatkowo bez Dorta i Caruso
natomiast Hornets bez Lamelo,Millera oraz Martina.
Mam nadzieje,że nie będzie ostrego przejazdu w pierwszej kwarcie i OKC da się wyszumieć Hornets.
Powodzenia💪

--------------
Do pierwszego typu brakło 1 pkt tyle co nic a nie wykorzystali dwóch wolnych + 2/10 za trzy ale na siłę rzucają hornets by przegrali nawet z Arka Gdynią🤣

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +503
deepred 1,2M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ostatnio fest nie siedzi, próbuję jeszcze over Grimesa. Dallas bez Doncicia, a dzisiaj także bez Marshalla, Washingtona i Lively. Przy w miarę wyrównanym meczu powinien ponad 30 minut dzisiaj pograć, całkiem fajny strzelec i niezły obrońca. Jeżeli nie będzie musiał kryć pozycję wyżej to powinien spokojnie utrzymać się na parkiecie i oddać ponad 10 rzutów. 13 oka do ustrzelenia biorąc pod uwagę wszystkie czynniki.

Quentin Grimes powyżej 12,5 punktu @1,88 betfan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2260
S 2,2K

saek

Użytkownik
Charlotte Hornets 1 kwarta +5.5 pkt 1.71 superbet
1 kwarta +6.5 pkt 1.60 superbet

1 kwarta często jest po prostu inna,dzisiaj idę w stronę dzisiaj gospodarzy Hornets którzy będą podejmować Oklahomę z niesamowitym SGA.
Z czystych ciekawostek 5 ostatnich spotkań Charlotte u siebie z OKC za każdym razem dzisiejsza linia którą proponuję siedziała,
dodatkowo ostatnie dwa spotkania OKC przegrywali pierwsza kwartę też ze słabszymi rywalami: Pacers oraz Wizards.
Shai często też wchodzi na obroty w późniejszych częściach meczu a dzisiaj grają dodatkowo bez Dorta i Caruso
natomiast Hornets bez Lamelo,Millera oraz Martina.
Mam nadzieje,że nie będzie ostrego przejazdu w pierwszej kwarcie i OKC da się wyszumieć Hornets.
Powodzenia💪
Równo z syreną na 6 pkt straty :)

Pablito91 1,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
B.Lopez (MIL) powyżej 1.5 rzutów celnych za 3 pkt @1.70 superbet 16/17 typów z NBA w grudniu 😀

Powtórka nie tak dawnego meczu pomiędzy Bucks a Bulls. Bucks dzisiaj bez Giannisa, ale wraca Lillard, chociaż niewiadomo jak tam jego łydka. Bulls kryminał za ostatnią kwartę z Atlantą, gdzie wypuścili 20 punktową przewagę i przewalili kwartę 25 punktami. Ostatnio właśnie w spotkaniu z Bulls pograłem trójki Portisa i weszły. Dzisiaj gram Lopeza. Brook trafił przynajmniej 2 trójki w 6 ostatnich meczach z rzędu. W ostatnim spotkaniu z Brooklynem 4 trojkeczki w tym 3 z rzędu w przeciągu 1.5 minuty. Także widać, że celownik dobrze ustawiony. Dzisiaj liczę, że conajmniej 2 rzuci.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3443
C 95K

crisoovsky

Użytkownik
Miami Heat 1 kwarta +4.5 pkt 1.65 STS ✅

Miami na wyjeździe będzie grać z Houston którzy są faworytem u siebie a ja spróbuję swoich szans w pierwszej kwarcie Heat i mam nadzieję,że nie zagrają giga padliny na starcie a stać ich na to patrząc jak wyglądają w tym sezonie a ich gra momentami wypala mi oczy więc nie wiem czemu to sobie robię 🤣
Herro wyróżniający się zawodnik w ekipie Miami,minusem jest brak Robinsona a na temat Butlera się nie wypowiadam. Rozier z Kevinem Love w pierwszej piątce i nie wygląda to zbyt obiecująco na dłuższą metę ale mi zależy tylko na pierwszej kwarcie w której może zdarzyć się wszystko.
Z czystych statystycznych ciekawostek ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi ekipami w pierwszej kwarcie za każdym razem dzisiejsza linijka proponowana dziś była na plus a czy dzisiaj również się zazieleni to szybko się okaże.
Powodzenia💪

--------
Wow Heat nawet wygrali pierwszą kwartę
31-27 Siedzi fajnie✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2369
Do góry Bottom