Knicks under asyst 19 1.85 betsson
Knicks przedostatnie w klasyfikacji asyst tuż przed Bobcats. Średnia 15,8 nie może dziwić ze względu na obecność Melo, J.R. Smitha, Feltona. Uwielbiają drivy pod
kosz po których asyst nie można zapisać na niczyje konto. Mecze z Bostonem bardzo underowe co również nie sprzyja asystom. W tym sezonie z Celtami 23, 11, 12, 19 oraz 14 i 13 w PO. Myślę iż tendencja zostanie utrzymana i większość pkt zostanie zdobyta po indywidualnych akcjach graczy Knicks.
Lakers under asyst 20,5 1.85 betsson
Długo myślałem jak ugryźć ten mecz. Ostatecznie na razie coś takiego wymyśliłem. Absencje dwóch rozgrywających u gospodarzy muszą się odbić na liczbie asyst. Dwóch Steve'ów zapewniało te 6-8 asyst na mecz. Liczę na duży egoizm i brak doświadczenia zmienników. Dotychczas 18, 15,18 asyst przeciwko Spurs (nie liczę pozostałych meczy ponieważ składy różniły się od obecnych).
Boston- Knicks over 92,5 pkt 1. połowa 1.90 bet365
Boston siadał w MSG w drugich połowach. W 1. wyglądało to w miarę dobrze. Pierce i Melo to mistrzowie 1. kwart i zdobywają sporo punktów dla swoich drużyn. Statystycznie we wszystkich meczach Bostonu z Knicksami overy w 1. połowach były pokryte. Obie drużyny mają wielu wiekowych graczy więc z każdą minutą zmęczenie będzie rosło, a co za tym idzie skuteczność będzie spadać, bo w zaangażowaniu w obronie nie ma problemu
Dwudrogowy:
GSW(+2)- Denver 1.92 betsson
Dosyć podskoczyło na gospodarzy i teraz każdy czeka na informacje o Currym. Mam nadzieję, że dzisiaj wystąpi. Denver w poprzednich dwóch meczach niespodziewanie bardzo się męczyło, czego efektem zwycięstwo po ostatniej akcji oraz wyraźna porażka. Przede wszystkim Nuggets nie gra swojego basketu. Widać że ofensywa nie jest poukładana i totalna improwizacja. Dodatkowo najlepsza drużyna w transition offence utraciła swój ogromny atut w czym duża zasługa Goldenów, którzy świetnie się ustawiają i pilnują. Goldeny przyzwoicie się zaprezentowały. Curry świetne mecze, no może prócz 1. połowy 1. meczu. Każdy dokłada swoją cegiełkę do wyników i naprawdę wyglądają lepiej po tych dwóch meczach. Jestem ciekaw zaprezentuje się na wyjeździe najlepsza drużyna na własnym parkiecie w sezonie regularnym. Nuggets nie imponują na wyjazdach i porażka u siebie może im bardzo skomplikować sytuację. Ponadto widać że goście w 1. meczach na wyjeździe w tym sezonie mają spore problemy. Jedynie Miami wyłamało się i wygrało 1. mecz w Milwaukee. Na pewno martwi absencja Lee, ale widać że na GSW nie zrobiło to wrażenia i bez niego znakomicie zaprezentowali się w 2. meczu. Podsumowując Denver totalnie zawiodło mnie podczas meczów na własnym parkiecie, wygląda jakby to PO ich trochę przerosło. Szkoda gdyż upatrywałem w nich czarnego konia rywalizacji na zachodzie, ale jeżeli nie przypomną sobie gry z sezonu zasadniczego mogą zakończyć już swój udział na 1. rundzie.
Bogut under 9,5 pkt 1.85 betsson
Bogut na 34 mecze taką linię przekraczał 8 razy. W PO na razie 9 i 6 pkt. W 1. meczu gdzie zaliczył 9 pkt dużo dawały ponowienia ze zebranej tablicy, teraz wraca Faried więc powinien mieć mniej okazji. Strefa podkoszowa z Koufosem, Javalem i Fariedem wygląda w obronie imponująco i nie powinni na zbyt dużo pozwolić w ofensywie, zwłaszcza że Andrew ma przede wszystkim skupić się na obronie pomalowanego.
Nash under 6,5 asysty 2.15 betcity ZWROT
Serwisy prześcigają się w informacjach odnośnie stanu zdrowia Nasha. Jeżeli wystąpi nie będzie w 100% przygotowany i nie wierze w duże ilości minut na parkiecie. W dwóch ostatnich meczach 6 i 3 asysty.
Pierce over 5,5 asyst 1,65 betcity
Myślałem czy dać over pkt czy na asysty. Ostatecznie zdecydowałem się na to drugie. Paul po kontuzji Rajona zaczął kreować grę drużyny. Widać że rzuty to nie jest dla niego jedyna opcja. Niestety ostatnio rzut średnio siedzi i mam nadzieję na częste dzielenie się piłką i stwarzania dobrych pozycji rzutowych dla kolegów. W meczach z Knicks 6, 5, 6, 7. Nie biorą pod uwagę meczów z udziałem Rondo.
Bogut over 9,5 zbiórki 2.00 betcity
Goldeny bez Lee czyli Bogut rządzi na tablicach. W ostatnim meczu niesamowita skuteczność, wysoki wynik, problemy z faulami a zebrał 8 piłek. Dziś już nie może popełnić błędu z PF i jeżeli tak będzie to powinien bez problemu urwać 10 zbiórek. Nie wierzę poza tym w kolejny mecz na takiej skuteczności obu zespołów.
Garnett double-double 2.85 betsson
Gram delikatnie. Value. Over 9,5 zbiórki 1.85. W ostatnim meczu 11zb. 12pkt. Co prawda ostatnio nie jest w najwyższej formie, ale koło podwójnej zdobyczy dwupunktowej często się kręci. Dziś ważny mecz must win, czeka ich niezwykle ciężkie zadanie i żeby osiągnąć zamierzony efekt KG musi zagrać co najmniej dobrze.
Bradley under 3,5 asysty 1.85 betcity