>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2016

Status
Zamknięty.
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Od poprzednich play off Wade trzymał rzut na wysokim procencie.
A komu można ufać? Każdy z graczy czasami ma taki dzień że nie trafia nic, więc nie rozumiem, bo nigdzie nie pisałem nic o tym że ufam im za trzy lub coś podobnego.
Nawet mógłbym się zgodzić, ale jakie wyższe cele ma Miami? bije się o tytuł? Czy o co chodzi?
Chodzi o budowę drużyny, perspektywa itp tu jest większa po stronie Miami bo Chicago wzielo już defakto &quot;weterana&quot; Wade&#39;a i dało mu na pożegnanie 50 mln $ i to wszystko. Wade ma dobry rzut od końca poprzedniego sezonu (super play off). Racja i to w 100% . Tyle że tym rzutem za wiele już nie ugrają a to będzie spadać. A Bulls bazuje na Jimim, wspomniany Wade i odpala McDremont czasami. To już jest dla mnie pozorowany basket i zauważ że używam tego twierdzenia jak są oni w dobrej dyspozycji. Mimo dobrej gry wspomnianej trójki z Heat i tak spodziewam się ich porazki, a jak coś się zatnie to będzie ...

choke 116

choke

Użytkownik
Cześć wszystkim. Ja gram dzisiaj takiego fajnego dubelka, który na 80% powiniem wejść. Na początek mecz Bucks - Pelicans, gdzie przewiduję gładkie zwycięstwo Milwaukee. NOP to drużyna totalnych placków, którzy nie mieli by miejsca w żadnej poważnej ekipie. Wszyscy którzy coś grają leczą obecnie kontuzję, albo tak jak Holiday mają problemy rodzinne. Davis może sobie rzucać, ale co z tego skoro nie przekłada się to na wynik. Bucks to jest bardzo fajna drużyna, fajna głebia składu, wyciągnęli Brogdona z dalekim numerem, a chłopak pokazuje, że potrafi grać. Dobra forma duetu Antek - Jabari, niezła siła pod koszem, no i całkiem przyzwoita obrona. Milwaukee opykało już ich raz w tym sezonie i zrobią to po raz kolejny.

Drugi mecz to starcie Kings - Lakers, gdzie faworytem jest ekipa z Sacramento. LA wygrali z niezłymi ekipami, ale przyjechało cienkie Dallas i spuściło im lanie. Królowie za to są ostatnio na fali, pokonane Toronto i Pelicans, dodatkowo wrócił Collison co jest potężnym upgradem nad żałosnym Lawsonem. Przed sezonem pozyskali Afflalo, solidnego grajka, dzięki czemu placek McLemore wylądował na ławce. Mają całkiem fajną głębię składu, solidna ławka dająca niezłe wsparcie. Lakersów niszczyć będzie Cousins, no chyba, że Mozgov przypomni sobie za co dostaje 16 mln na sezon. Kings wygrali z Lakers ostatnie pięć meczów w Sacramento. Ja gram to grubo. Polecam.

Bucks + Kings @2.07

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Nawet mógłbym się zgodzić, ale jakie wyższe cele ma Miami? bije się o tytuł? Czy o co chodzi?
Nie oszukujmy się, Miami w tym momencie to jeden z najgorszych rosterów w NBA i patrząc na ekipy na Wschodzie, nawet jakbym chciał, to nie widzę ich w pierwszej 8. Być może w przyszłości to odpali, ale na pewno nie teraz. Dlatego, tak jak napisałeś, warto grać w stronę Bulls. Nie ze względu na ich formę, bo ta jest strasznie nierówna, ale ze względu na beznadziejną dyspozycję przeciwnika. Jak na razie Miami planowe porażki z drużynami lepszymi i wygrane ze słabeuszami, więc szału nie ma. Bulls spokojnie mogą to wygrać indywidualnościami i nie zgodzę się, że nie można ufać Butlerowi. Koleś to w tej chwili wg mnie top 10 najlepszych graczy ofensywnych ligi i ma świetną formę. Dwie słabsze zdobycze punktowe były przeciwko Indianie, gdzie byly 2 blowouty i grał mało.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Miami Heat - Chicago Bulls wynik 95:98
Typ: - 4.50 (handicap punktowy) wygra Miami Heat
Kurs: 2.25 ⛔
Bet365

Dziś wybieram Miami Heat, to ze wygra 5 pkt bądź wyżej, a o grze Bulls pisalem dziś już na forum : &quot;... Bulls grają na luzie i za dużo zależy tam od 2-3 nazwisk i to razem. Jak idzie płynnie gra dla Wade&#39;a , Butlera i Gibsona oraz z ławki McDremont czy Canan muszą dać dużo tej drużynie, to oni w tedy walczą. Oni graja indywidualnie a dystans to tam loteriada. Zrobiło Bulls duża niespodziankę na otwarcie kilkoma dobrymi meczami a teraz czas na rzeczywistość i wielkie męki oraz szarpanie gry bo ten zespół do tego został &quot;stworzony&quot;. Tam wyższych celów nie ma a tylko ryzyko. Nie należy ufać rzutowi Wade&#39;a czy Jimiego Butlera, oj nie ..&quot; i : &quot; budowa drużyny, perspektywa itp tu jest większa po stronie Miami bo Chicago wzielo już defakto &quot;weterana&quot; Wade&#39;a i dało mu na pożegnanie 50 mln $ i to wszystko. Wade ma dobry rzut od końca poprzedniego sezonu (super play off). Tyle że tym rzutem za wiele już nie ugrają a to będzie spadać. A Bulls bazuje na Jimim, wspomniany Wade i odpala McDremont czasami. To już jest dla mnie pozorowany basket i należy zauważyć że używam tego stwierdzenia jak są oni w dobrej dyspozycji. Mimo dobrej gry wspomnianej trójki z Heat i tak spodziewam się ich porazki, a jak coś się zatnie to będzie ...

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Miami Heat - Chicago Bulls
Wade powyżej 19.0 pkt - 1.87/betano ⛔ 3j

Zagrałem wcześniej na unibecie linie 18 po kursie 1.75 ale teraz już kursik spadł i lepiej zaatakować linię w betano. Nie będę patrzył na średnie punkty, bo to nie ma sensu. Ranga meczu jest dzisiaj zupełnie inna. Dwyane wraca do zespołu, którego jest ikoną. Zdobył tutaj 3 pierścienie oraz został MVP finałów. Wydaję mi się, że jest to dla niego mega bardzo ważny mecz i włoży dzisiaj w niego 110%. Linia nie jest wcale wysoka biorąc pod uwagę fakt, że w tym sezonie rzuca sporo punktów. Poprawił także swoją &quot;3&quot; co pokazuje fakt, że rzucił ich w tym sezonie więcej niż w całym poprzednim. Jestem zdania, że publika przywita go bardzo dobrze, co jeszcze bardziej powinno go ponieść. Wyczuwam dzisiaj popis Wade i 20+ punktów na jego koncie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Podajesz statystyki ? Super, tylko po co. Każdy je widzi i po statach nikt jeszcze nic nie ugral. Dodam tylko że wszystko źle postrzegasz po czym nas tu tym czestujesz
Po pierwsze, jak już kopiujesz swoją analizę, to popraw błędy. Po drugie, nie podałeś żadnego argumentu za Miami, a tylko przeciw Bulls i to jeszcze wróżenie z fusów, że liderzy dziś nie odpalą. Ok, być może. Ja natomiast mówię, że Miami kadrowo w tym momencie jest bardzo słabe i bez formy, ofensywa mocno kuleje i Bulls to drużyna dużo lepsza. Wszystko dla mnie przemawia za zespołem z Chicago, ale to jest NBA, więc domów na to stawiać nie zamierzam.

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Miami Heat - Chicago Bulls
Typ: - 4.50 (handicap punktowy) wygra Miami Heat
Kurs: 2.25
Bet365

Dziś wybieram Miami Heat, to ze wygra 5 pkt bądź wyżej, a o grze Bulls pisalem dziś już na forum : &quot;... Bulls grają na luzie i za dużo zależy tam od 2-3 nazwisk i to razem. Jak idzie płynnie gra dla Wade&#39;a , Butlera i Gibsona oraz z ławki McDremont czy Canan muszą dać dużo tej drużynie, to oni w tedy walczą. Oni graja indywidualnie a dystans to tam loteriada. Zrobiło Bulls duża niespodziankę na otwarcie kilkoma dobrymi meczami a teraz czas na rzeczywistość i wielkie męki oraz szarpanie gry bo ten zespół do tego został &quot;stworzony&quot;. Tam wyższych celów nie ma a tylko ryzyko. Nie należy ufać rzutowi Wade&#39;a czy Jimiego Butlera, oj nie ..&quot; i : &quot; budowa drużyny, perspektywa itp tu jest większa po stronie Miami bo Chicago wzielo już defakto &quot;weterana&quot; Wade&#39;a i dało mu na pożegnanie 50 mln $ i to wszystko. Wade ma dobry rzut od końca poprzedniego sezonu (super play off). Tyle że tym rzutem za wiele już nie ugrają a to będzie spadać. A Bulls bazuje na Jimim, wspomniany Wade i odpala McDremont czasami. To już jest dla mnie pozorowany basket i należy zauważyć że używam tego stwierdzenia jak są oni w dobrej dyspozycji. Mimo dobrej gry wspomnianej trójki z Heat i tak spodziewam się ich porazki, a jak coś się zatnie to będzie ...

Panowie po co wy się tu spinacie strasznie i kłócicie jak dieci ;) ?

Heat dobrze bronią u siebie Bulls wcale nie forsują szybkiej gry, celowałbym w jakiś Under

adr_krk 8

adr_krk

Użytkownik
Panowie, Stefan Curry powyżej 27 punktów w dzisiejszym meczu? Dziś w nocy polskiego czasu zdobył ich 24 ale grał o pięć minut mniej niż Durant, który zdobył 28. Dziś myśę, że proporcje będą odwrócone i to Stefan bedzie na czele strzelców. Rywal wymarzony do dużej ilości punktów.

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Panowie, Stefan Curry powyżej 27 punktów w dzisiejszym meczu? Dziś w nocy polskiego czasu zdobył ich 24 ale grał o pięć minut mniej niż Durant, który zdobył 28. Dziś myśę, że proporcje będą odwrócone i to Stefan bedzie na czele strzelców. Rywal wymarzony do dużej ilości punktów.
Stefan ma naciągnięty nadgarstek, będzie grał ale gdyby mu się coś pogłębiło to nie sądzę ,że na siłe będzie grał 34-38 minut tylko bardziej 30-34 ale celowałbym w Golden State -10,5 Goldeni grają dobrze , nie ma rewelacji ale grają dobrze, oprócz blamażu z LAL nie można im wiele zarzucić. Denver zawsze dobrze gra z GSW i od trzech spotkań nie zaznali blowout&#39;u i spokojnie GSW może przerwać tą serię bez blowout&#39;u

K 166

khamilos

Użytkownik
Bardzo ciekawa dyskusja nt. meczu Heat-Bulls. Podobnie jak Sylwester1-dla mnie -Win Miami Heat. Argumenty czysto sportowe pomijam, w RS to nie zawsze ma znaczenie,gdyby tak było to Gsw i Cavs wygraliby 82 mecze. Patrząc na kursy, ten mecz przypomina wczorajszy wash-bos. Kto wygrał wiemy.Kto był faworytem-też. Jeśli Chicago jest lepsze,ma lepszy roster, Wade wraca na swoją halę i &quot;zapewne&quot;zagra mecz życia to dlaczego wg buków faworytem -2 jest Heat?!? Ludzi ładują w Chicago, ja biorę Miami.Pozdr

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Odnośnie dyskusji na temat meczu Miami - Chicago, mimo tego że kibicuje Bulls uważam że Miami wygra ten mecz,ale odpuszczam. Wg mnie najlepszy bet podał Brodaty Żółw, na over D-Wade.

Ode mnie na dziś :

Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans​

New Orleans Pelicans WIN @ 2.85 bet365✅

Stawka spokojna.

Ja wiem że dla większości to jest pewniaczek na dziś,ze względu na tragiczny bilans Pelikanów i kontuzje w ich zespole,ale granie Bucks przy 1.44 to dla mnie nieporozumienie,zwłaszcza że grali ze sobą tydzień temu i skończyło się 4-punktową wygraną Bucks.Choke pisze że Bucks dzisiaj po raz kolejny wygrają,i rozumiem jego punkt widzenia. Ja to widzę po prostu inaczej,Publika gra odważnie Bucks, jakby zapominali że to NBA,i w tej lidze może zdarzyć się wszystko.Bucks to nie jest dla mnie tak pewna ekipa żeby grać ich po takim kursie,poza tym Pelikany są jeszcze bez zwycięstwa w tym sezonie,a każda seria kiedyś skończyć się musi, i moim zdaniem będzie to dzisiaj. Jest to typ na przeczucie więc nie będę tutaj lał wody.

Otrzymane punkty reputacji: +10
wodzu1902 173

wodzu1902

Użytkownik
Witam, dyskusja powyzej faktycznie ciekawa i moim zdaniem nie warto ruszac tego meczu na zwyciestwo. W moim odczuciu mimo wszystko Bulls posiadaja lepsza druzyne (na papierze). Pewnie w meczu u siebie byliby faworytem ale mecz odbywa sie w Miami i szanse na wygrana oceniam 50/50. Jak wspomnieli juz koledzy wyzej bardzo fajnie wyglada bet na over Wade&#39;a i ja wlasnie w tym kierunku ide. Gra przed &quot;wlasna&quot; publicznoscia, chec udowodnienia swojej wartosci i gra przeciwko niedawnym partnerom z druzyny na pewno doda woli walki i Wade zagra dzisiaj dobre spotkanie. Mysle, ze lekko pokryje linie a jego dorobek zakreci sie okolo 25+. Warto zauwazyc, ze betsson oferuje bardzo atrakcyjna linie.
D-Wade over 17.5 (1.85) Betsson
Kolejne spotkanie to mecz pomiedzy Denver a GSW. I tutaj ide w strone gosci. Dream team powoli zgrywa sie ze soba i wyglada to niezle. Graja swoj mecz dzien po dniu ale wczoraj spacerek ze slabym Dallas i raczej nie forsowali zbytnio tempa. Uwazam, ze dzisiaj dobrze wejda i beda starali sie szybko zabic mecz. Wiadomo, ze moze przyjsc lekkie rozluznienie i Denver bedzie momentami przewazac ale moim zdaniem nie nastapi to w 1 polowie. Nikogo o talencie zawodnikow GSW nie trzeba przekonywac. Dlatego:
1 kwarta GSW -2 (1.85) Betsson
1 polowa GSW -2.5 (1.84) Betsson

Bez Analizy:
LAL +5.5 (1.91) Betsson

Otrzymane punkty reputacji: +9
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Na samym początku zgadzam się z Brodatym Żółwiem, co do typu na Wade&#39;a. Dwyane dziś będzie bardzo zmotywowany i powinien spokojnie rzucić te 20 punktów. Ostatnio imponuje skutecznością zza łuku, więc pewnie też będzie próbować. Zagra przeciwko drużynie, z którą święcił wielkie sukcesy i będzie chciał się wykazać. Przeważnie, gdy zawodnik gra przeciwko swojej byłej drużynie takie typy siadają.
Bez analizy | Betano
Bulls @ Heat -&gt; Dwyane Wade powyżej 19 pkt @1.87 ⛔
Pelicans @ Bucks -&gt; Anthony Davis powyżej 31.5 pkt @1.87 ⛔

Lakers @ Kings -&gt; Julius Randle powyżej 14.5 pkt @1.87
✅ 15 pkt ✅

O godz. 4:30 w Golden 1 Center Kings podejmą na własnym parkiecie inną drużynę z Kalifornii - LA Lakers. Ten mecz można nazwać derbami stanu, gdyż Sacramento jest stolicą wspomnianej przez mnie Kalifornii, a &quot;Miasto Aniołów&quot; największym miastem w tym stanie. Za cel obrałem sobie zawodnika, który występuje na czwórce, ale może grać także na pozycji nr 5. Julius Randle to utalentowany zawodnik, który został wybrany przez &quot;LALki&quot; z nr 7 w pierwszej rundzie w Drafcie 2014. Ostatnio grałem taką samą linię na tego zawodnika i nie zawiódł. Był to mecz przeciwko Mavericks. Rywal bardziej wymagający od Kings, ale mający swoje problemy. Teraz pora na starcie z Kings i mam nadzieję, że Randle mnie nie zawiedzie. Linia wystawiona na poziomie 14.5 pkt. Randle notuje średnio dokładnie tyle samo punktów, więc jeszcze nie wskoczyła o punkt wyżej, a może tak być, jeśli dziś znowu pokryje linię. 21-letni silny skrzydłowy Jeziorowców pokrywał tę linię 5-krotnie na 8 rozegranych spotkań, co jest bardzo dobrym wynikiem. Zdarzyły mu się trzy słabsze mecze, gdzie nie przekraczał granicy 10 punktów, ale 5-krotnie udało mu się to z nawiązką. Zaczął z wysokiego &quot;C&quot; i 18 punktów w pierwszym meczu tego sezonu przeciwko Rockets. Dwa mecze później rzucił 17 pkt w wyjazdowym starciu z OKC, potem przyszły dwa słabsze w jego wykonaniu mecze, by następnie zdobyć 20 (Warriors), 18 (Suns) oraz 15 pkt (Mavs). Fakt, były to trzy mecze domowe, ale uważam, że ten mecz także można traktować jako spotkanie u siebie, gdyż nie jest to podróż daleka, a poza tym Lakers grali w domu wspomniane 3 mecze z rzędu i dopiero po tygodniu ruszyli w trasę. Jego match-up&#39;em będzie DeMarcus Cousins, który w poprzednich meczach notował dużo fauli, co czasami ograniczało minuty spędzane przez niego na parkiecie, ale jestem dobrej myśli, bo Cousinsowi nie zawsze się chce w tym &quot;defie&quot; pograć, a Randle jest młodym i przebojowym zawodnikiem, który na pewno będzie chciał dobrze zaprezentować się na tle zawodnika z ogromnym wachlarzem możliwości.

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Miami Heat - Chicago Bulls 2 @ 2.10

Przeczytałem Panowie waszą dyskusję, była całkiem obszerna i paru użytkowników wypowiadało się odnośnie tego meczu. Co ciekawe nie zauważyłem żadnego argumentu przemawiającego na korzyść Heat. Spójrzmy prawdzie w oczy, Miami od dawien dawna nie miało tak słabego składu. Grę ciągnie Whiteside i Dragic i później długo długo nic. po drugiej stronie Bulls, które ma w moim odczuci bardzo ciekawy roster. Nie mówię tu o jakiś gigantycznych sukcesach ale na PO spokojnie myślę, że powinno wystarczyć (wiele osób mówi że tego nie osiągną). Byki mają zdecydowanie więcej zawodników, którzy w ciężkich chwilach wezmą grę na siebie. U gospodarzy niestety nie możemy powiedzieć by któryś taki gracz się znalazł. Miami mało zespołowa gra, głównie rzuca Whitside i Dragic, Bullsi więcej gry zespołowej punkty rozkładane na kilku zawodników jak Wade, Butler, Mirotic, McDremot, Rondo czy też Gibson. Druga sprawa Whiteside nie będzie miał dzisiaj łatwego zadania z Lopezem. Ogólnie nie przepadam za Robinem ale to gość typowo od brudnej roboty i myślę, że napsuje krwi rywalowi. Bulls gra jeszcze poniżej tego co mogą zaprezentować ale w tym pojedynku po prostu nie widzę plusów przemawiających za Miami Heat, może tylko wyłącznie własna hala.

Milwaukee Bucks - New Orleans Pelicans 1/1 @ 1.80

Zwycięstwo gospodarzy chyba dzisiaj jest najlepszym typem. Nie mogę się zgodzić z kolegą wyżej że granie Buck po kursie 1.45 jest nieopłacalne. Jęśli ktoś gra na duże stawki to kurs jest satysfakcjonujący. NOP nie gra kompletnie nic. Poza Davisem i Frazierem tam się nic nie dzieje. Gdyby nie Davis to każdy mecz kończyłby się blowutem. Tim raz dobry mecz przeplata złym więc na niego jeszcze nie można liczyć. Bucks bardzo mi się podoba od momentu przyjścia Antetokounmpo. Chłopak ma dryg, bardzo atletyczny nie przypadkowo się mówiło że to będzie w przyszłości potencjał na MVP. Obok Parker który wyrósł na bardzo solidnego grajka i z sezonu na sezon robi co raz to większe postępy. Solidny Snell, środek Plumlee i Monroe na pewno utrudnią grę Davisowi. Jest kim tam grać. Jeśli Bucks będą szli w tym kierunku przez następne sezony to może tam powstać bardzo fajny team. Do dodani jeszcze że niedawno obie drużyny się spotkały W nowym Orleanie i mimo tylko 4 punktowej Milwaukee, nie zmienia to faktu że Bucks byli drużyną znacznie lepszą pod każdym względem (jedynie dużo njiepotrzebnych fauli zanotowali). Warto dodać że NOP bardzo mizerne na wyjazdach, zełszy sezon 9W 32L. Póki Evans z Holideyem nie dołączą do drużyny to szykuje się fatalny sezon dla Pelikanów.

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Denver Nuggets - Golden State Warriors 101:125 ⛔⛔
Denver Nuggets +10,5 1,50
Bet365

Jeżeli tylko Danilo Gallinari jest zdrowy trzeba się z Denver liczyć, szczególnie w Kolorado na tych wysokościach gdzie często ich rywale mają problem ze zmianą powietrza. Bryłki grają zaskakująco dobrze i przeciwieństwie do ubiegłego sezonu ich przeciwnicy już nie cieszą się na mecze z nimi. Przegrali cztery razy na siedem, ale niektóre z nich były dość pechowe jak z Portland po dogrywce czy z Memphis na 0.07 setnych sekundy przed ostatnią syreną. Wiadomo, że Warriors to zupełnie inny rozmiar kapelusza jednak nie zachwycają i generalnie widać ze brakuję im drugiej piłki na parkiecie. Jeżeli marne Pelikany w Oakland pokryły ten handicap, sądzę iż Denver przed własną publicznością zrobi to tym bardziej i nie odda go bez walki. Na koniec dodam, że rok temu kiedy to Warriors grało koszykówkę nie z tego świata Nuggets potrafili ich ograć 112-110 a w spotkaniu przedsezonowym ulegli Wojownikom dopiero po dogrywce 128-129.

edit:

żenujący typ.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
NBA 2016/2017 33-33-2 ⛔ 5,555j
KUPONY 2-3 ⛔ 3,174
Na dzisiaj mam jedną propozycję.
Golden State Warriors @ Denver Nuggets
over 219,5 1,943 4/5 pinnacle ✅ 226
Wg. mnie linia za nisko. Gramy przeciwko ciekawemu trendowi, który obniżył linię ze startowego 221,5. Ale wg. mnie to jest linia do grania overa. Konferencja Zachodnia dużo bardziej ofensywna. Obie ekipy opisywałem. GSW nie ma chyba sensu bo każdemu ich siła ofensywna jest znana i powoli zaczyna to wyglądać coraz lepiej. Na pewno potrzeba czasu i też nie ma sensu by to wyglądało super od początku bo oni mają w tym roku wygrać mistrzostwo a nie bić rekordy. Tak czy siak ta ofensywa spokojnie będzie zdobywać ok 115-120 punktów na mecz. Dodatkowo w nowej formule by defensywa zaczęła funkcjonować potrzeba również sporo czasu, szczególnie że obyło kilku znaczących graczy w tej kwestii.
Denver to młody lubiący dużo biegać zespół. Dzisiaj bez bardzo dobrego obrońcy Chandlera. Póki co ATS 5-2 na korzyść overa. W zeszłym sezonie 4-0 na korzyść overa a na tej linii 3-1 na korzyść overa. Ostatnie 6 z 7 spotkań w tej serii kończyło się overem (w tym 3/3 w Denver).
NBA 2016/2017 34-33-2 ⛔ 1,783j
KUPONY 2-3 ⛔ 3,174

Otrzymane punkty reputacji: +22
Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
New Orleans Pelicans @ Milwaukee Bucks
Typ: Milwaukee Bucks ML @ 1.478 - Pinnacle ⛔ ⛔ ⛔
Po wczorajszej wygranej z Hornets, na dzisiejszą noc z NBA upatrzyłem sobie typ. Jest nim wygrana Bucks nad Pelicans. Kurs nie powala na kolana, ale myślę, że wśród dzisiejszych spotkań jest najpewniejszy. Do 2:00 mało czasu więc streszczę się w kilku zdaniach.
Pelicans tak jak napisał ktoś wyżej, są drużyną niestety tragiczną. To zbieranina przeciętniaków + genialny Davis, który jednak w pojedynkę nie ma szans zdziałać czegoś w tym sezonie. Widzimy przecież, że cokolwiek nie zrobi to Pells (beznadziejny skrót jak i nazwa drużyny by the way) i tak przegrywają. Jest już 0-8 co moim zdaniem koszykarzom raczej podcina skrzydła niż ich jakoś specjalnie motywuje. Drużynę tę czeka proces, który Bucks robią już od kilku lat - przebudowa. Nie wiem tylko czy starczy im czasu, aby budować tę ekipę razem z Davisem. Bawią mnie memy z tym zawodnikiem podpisane &quot;pomóżcie mi ucieć!&quot; czy innymi tekstami, ale taka jest smutna prawda w Luizjanie. Druga sprawa to kontuzje. Holiday, Evans, Moore, Pondexter - pełno urazów wykluczających zawodników którzy mogliby pomóc w końcu coś wygrać.
Bucks są moim zdaniem jedną z ciekawszych drużyn. Sporo czasu biedowania i przegrywania w końcu może się opłacić i odwrócić. W tym sezonie mają bilans 4-3 w tym bardzo udany listopad - póki co 3-1. Wrażenie robi wygrana z Pacers - 125-109 czy też rozbicie Kings - 117-91. Chluby nie przynosi co prawda przegrana z Dallas, ale dopiero po dogrywce. Ważny fakt jest taki, że ten mecz był rozegrany 4 dni temu. Było więc sporo czasu na przygotowanie się do domowego starcia z Pelicans. Z tymi samymi Pelicans, których 1 listopada udało się już pokonać, na wyjeździe, 117-113. Ktoś wyżej napisał, że skoro NO przegrali tylko czteroma punktami, to dziś mogą zawalczyć. Wtedy był to mecz domowy, dziś jest to natomiast trudny teren w Wisconsin, gdzie kilka drużyn zostało już w tym sezonie rozjechanych walcem.
Myślę, że Bucks znów wyjdą nakręceni na maksa i spokojnie poradzą sobie z Pelicans, już kolejny raz w tym sezonie. Jeśli skorzystałeś, wbij proszę punkcik. Jeśli typ nie wejdzie, wyślij mi wiązankę na priv, gdyż będzie zasłużona. Pozdrawiam!

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Chodzi o budowę drużyny, perspektywa itp tu jest większa po stronie Miami bo Chicago wzielo już defakto &quot;weterana&quot; Wade&#39;a i dało mu na pożegnanie 50 mln $ i to wszystko. Wade ma dobry rzut od końca poprzedniego sezonu (super play off). Racja i to w 100% . Tyle że tym rzutem za wiele już nie ugrają a to będzie spadać. A Bulls bazuje na Jimim, wspomniany Wade i odpala McDremont czasami. To już jest dla mnie pozorowany basket i zauważ że używam tego twierdzenia jak są oni w dobrej dyspozycji. Mimo dobrej gry wspomnianej trójki z Heat i tak spodziewam się ich porazki, a jak coś się zatnie to będzie ...
Hahaha w pierwszej kolejności gościu to ogarnij ortografię, w drugiej - naucz się nazwisk, bo McDremontów czy Cananów to Bullsi w rosterze raczej nie mają. Kto tutaj wpuszcza takie raki, powiedzcie mi? &quot;Wade ma dobry rzut od końca poprzedniego sezonu&quot; ???? FG% na poziomie 48% przez całą karierę, ale uwaga, &quot;WADE MA DOBRY RZUT OD KOŃCA POPRZEDNIEGO SEZONU&quot;. Gość to prawdopodobnie TOP3 SG Ever, techniką rzutu, pracą nóg i grą w post zjada 90% tej ligi. &quot;Tyle, że tym rzutem za wiele nie ugrają&quot; ???? - a czym mają ugrać, kopaniem?
A jeszcze niektórzy piszą, że ta dyskusja jest &quot;faktycznie ciekawa&quot;, &quot;bardzo ciekawa&quot;, &quot;obszerna&quot; ????. Ta dyskusja jest na poziomie: &quot;Obejrzałem 3 mecze NBA w życiu, wejdę więc do działu&quot;.
Jako, że mnie wcześniej nie było, a stan gry to 53:53 mogę jedynie powiedzieć, iż granie na trash-roster Heat to jakaś paranoja i strzał w kolano. Co za tym idzie - grający w dzisiejszym meczu na Miami widzą w tym value, co daje nam dwie możliwości:
a) Są niewidomi
b) Mają rozmyte pojęcie słowa &quot;value&quot;, jakkolwiek ten mecz się nie skończy.
Kto tam ma ciągnąć wynik? Winslow, który dopiero się rozwija i jest melodią przyszłości? Waiters, którego za bardzo nikt nie chciał? Przepłacony Tyler Johnson? Jakąkolwiek sklejką Bulls by nie byli - mają więcej doświadczenia, większe indywidualności, liderów, którzy pociągną wynik, zwłaszcza podczas close-game. Tyle. Pięknie to podsumował, o dziwo, Barkley pod koniec meczu - ta drużyna nie ma tożsamości, nie mają go-to-guya. Jeśli uważasz, że warto grać na taką drużynę to fajnie, mam tylko nadzieję, iż nikt nie idzie za takim typem.
Podajesz statystyki ? Super, tylko po co. Każdy je widzi i po statach nikt jeszcze nic nie ugral. Dodam tylko że wszystko źle postrzegasz po czym nas tu tym czestujesz
????
Pisze iż nawet jak zagrają swoje Wade, Butler etc. to widzę tu Heat jako wygranych po kończącej syrenie i dodatkowo ponad 4 punktami. Pisze tylko o Bulls bo to uznalem za wystarczające i taki obrałem w analizie kierunek czyli dużo o jednych a o drugich przy inne okazji. Zle czy blednie odnosisz się o Heat, mylisz się ale masz prawo do tego, a swoja asekuracje (nie stawiam domów bo to nba) zostaw w swojej przestrzeni. Bo albo piszesz o Heat, albo o prawach i regulach gry, czy hazardowych zachowań w zakładach sportowych W pierwszym się mylisz a o drugim zapewne nie masz pojęcia
No i popatrz, przewidziałeś, że &quot;nawet jak Wade i Butler zagrają swoje...&quot;, ale nie przewidziałeś co będzie, jeśli &quot;swojego&quot; nie zagrają. ???? Flash 5/17 (!!!), Butler 5/11, a Bulls koniec końców sięgają po zwycięstwo. Dam Ci szansę - odpowiedz sobie sam dlaczego. ????
Wade niestety mnie zawiódł, fatalna skuteczność, a rzuty były, żeby ogarnąć over. Niemniej jednak Bullsi dali zarobić z nawiązką, więc ja się żegnam i życzę dobrej nocy. :]

Otrzymane punkty reputacji: +26
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kto będzie spamował lub prowokował innych userów dostanie okresowego bana. Dział ma być przejrzysty i tylko merytoryczne posty. Jeśli się nie zgadzacie z jakimś userem to należy to odpowiednio za-argumentować. :!::!::!:

E: I pamiętajcie żeby swoje typy rozliczać @

Otrzymane punkty reputacji: +35
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Jeśli to picie do mnie, to raz, że wypunktowałem tylko niektóre głupoty tego typa, bo więcej mi się nie chciało. Dwa, że co najmniej kilku użytkowników się ze mną zgadza, trzy - jakoś niespecjalnie dbam o bana, nie było mnie tutaj od lipca i jakoś żyłem, więc brak forumka to nie jest dla mnie koniec świata. To tak dla uściślenia.
Potem można usunąć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom