>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Październik/Listopad 2015

Status
Zamknięty.
delfinxd 3

delfinxd

Użytkownik
Paul Millsap over 17,5 @ 1,75⛔ // 17 pkt...

W meczu z Nets oficjalnie nie zagrają Teague i Bazemore. Brak tych dwóch graczy to mocne osłabienie dla ekipy z Atlanty. W poprzednim meczu drużyny Hawks z Utah Jazz brak samego Jeffa przełożył się na wysoką zdobycz punktową Paula bo rzucił, aż 28 pkt ( season high ). Średnia punktów na mecz jaką rzuca w tym sezonie to 17,8, notując tendencje zwyżkową 20,8 pkt w ostatnich 5 meczach, w których pokrył linie 4 z 5 razy.

W związku z kontuzjami dwóch starterów Millsap dostanie więcej minut i spokojnie będzie miał okazje do pokrycia lini, a drużyna z Brooklynu do najlepszych defensywnie w lidze nie należy. W tym sezonie Hawks grali już z Nets mecz u siebie, który wygrali, a Paul rzucił w nim tylko 12 pkt ale wobec jego rosnącej formy i sytuacji kadrowej ekipy z Atlanty nie widze opcji na powtórkę z rozrywki.

Typ osobiście gram i polecam. Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
masaskilli 1,9K

masaskilli

Użytkownik

Milwaukee Bucks win @2,30
Milwaukee Bucks -4,5 @3,45

https://twitter.com/jorgeccastillo/status/666661941729959936
Chyba nie ma co czekać, szanse, że zagra stawiam na jakieś 10-15%, a Wizards bez Beala to nie ta sama drużyna. Wall sam nie pociągnie gry, Gortat na razie trzeba przyznać słabiutko, a dzisiaj do Waszyngtonu zawitają takie byki jak Monroe, Antetokounmpo, brak jedynie Jabariego Parkera. Kurs zdecydowanie value, nie wierze w podobny mecz Humphriesa jak z Orlando, gdzie praktycznie wchodziło mu wszystko. Bucks na pewno rozochoceni po zwycięstwie z Cavs, dzisiaj na papierze wyglądają zdecydowanie lepiej i myślę, że dzisiaj spokojnie rozprawią się z Czarodziejami w ich własnej hali. Goście już praktycznie w pełnej obsadzie, więc można zacząć wędrówkę w górę tabeli i podtrzymanie stabilnej formy, przed nimi ciężkie spotkania najpierw w Cleveland, potem w Indianapolis, dzisiaj rywal osłabiony, więc zdecydowanie gracze Bucks będą chcieli tutaj zwyciężyć i dobrze rozpocząć swój 3 meczowy serial wyjazdowy.
@edit https://twitter.com/TimBontemps/status/666741728464891904

Michael Carter-Williams over 14,5 pkt @1,87

Wcześniej można było łapać jeszcze niższą linię, ale spokojnie ta też jest do gry. Michael wrócił do gry po kontuzji, w spotkaniu z Cavs zdobył 17 punktów i dobrze radził sobie z Williamsem. Dzisiaj linia jak najbardziej w zasięgu MCW, głód gry na pewno jest, skuteczność może jeszcze nie ta, ale musi on wejść w rytm i omijać urazy, a będzie tylko lepiej. Potrafi także dorzucić parę punktów zza linii rzutów wolnych. 15 oczek w dzisiejszym spotkaniu stawiam jako plan minimum dla rozgrywającego Bucks. W pięciu meczach w których na razie wystąpił w tym sezonie średnio zdobywał 13,6 punktu na mecz. Ciekawy matchup, bo gra dzisiaj na Walla, myślę, że obydwoje będą napędzać akcje swojej drużyny, świetnie robi to zwłaszcza John, ale Michael na pewno nie będzie chciał od niego odstawać. Dzisiaj na pewno będzie chciał zabłysnąć przed starszym rywalem i problemów z motywacją nie powinno tutaj być, a w połączeniu z tym, że dopiero wrócił po kontuzji i jest głodny gry, może wypaść dziś naprawdę nieźle i wierzę w jego dobry występ w Waszyngtonie.​

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Batum over 16,5 2,05 ⛔ Anthony over 24,5 1,8 ⛔ Batum + Anthony over 40,5 ⛔ 1,85 Batum +8,5 1,85 ⛔ parimatch
Obie ekipy graly niedawno ze sobą wtedy obaj gracze zrobili te linie.
Linia na Batuma jest za niska, ostatnio ponad 30 pkt z Portland i 28 Chicago.
Batum gra praktycznie najwięcej w Charlotte, na nim oparty jest teraz atak, forma strzelecka jest.
Poza tymi zakladami na punkty graczy gram handicap punktowy na niego
w starciu z Melo. Dla mnie Maks +5,5 powinno być.
Pisane z Nokii 3310

juras420 126

juras420

Użytkownik
Mecz Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons:
Suma punktów drużyny: Detroit Pistons poniżej 95 pkt. ⛔⛔????
@1,83

Bet365

Moim zdaniem drużyna z Detroit lepiej prezentuję się w obronie niż w ataku, dodatkowo grają przeciwko Cavs, którzy mają jedną z najlepszych obron w tym sezonie. Mimo, że ich średnia w 10 meczach wynosi 96,6 pkt na mecz to nie oznacza, że rzucą tyle w tym spotkaniu. Według mnie jest to bardzo dobry kurs na ten typ i jak najbardziej warty postawienia :cool::cool::cool:

Ponadto daje dwa typy bez głębszej analizy, które moim zdaniem warto postawić:
Bet365

Charlotte Hornets-New York Knicks =&gt; Charlotte Hornets handicap -3 =&gt; @2,20 ⛔⛔

Atlanta Hawks-Brooklyn Nets =&gt; Brooklyn Nets handicap +7 =&gt; @1,64✅✅

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Hornets @ Knicks
Hornets win 1.91 Pinnacle ⛔
Gram dziś na Hornets w starciu z Knicks. Chociaż w tabeli obie drużyny obok siebie z podobnym bilansem, to gra Charlotte wygląda dużo lepiej. Potrafili grać wyrównane mecze z Hawks czy Bulls, topowymi drużynami wschodu. Jeśli mają dzień i gra jest płynna potrafią narzucać sporo punktów. W gazie jest Batum, lideruje drużynie w punktach, trafia na dobrej skuteczności a do tego potrafi też nieźle bronić. Melo nie będzie miał z nim łatwo. Trzeba monitorować sytuację J. Lamba, którego status na tą chwilę to questionable. Jeśli zagra to jestem spokojny o wynik, bo dużo daje z ławki Hornets. Ogólnie drużyna zmieniła na plus styl gry z zeszłego roku, fajnie się to ogląda, za to Knicks wcale mnie nie przekonują. Moim zdaniem pod względem talentu ustępują dzisiejszemu rywalowi, i w roli faworyta widziałbym Hornets. Na pewno mecz w ich zasięgu.

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers​

Nie będę się rozpisywał bo nie mam za wiele czasu. W starciu z Milwaukee, Cleveland zagrało dobrze , ale Bucks zagrali na bardzo wysokim poziomie i dotrzymali tępa Cavs w kluczowych momentach meczu, zachowali zimną krew wygrywając w drugiej dogrywce. Dziś Cavs powinni być rozdrażnieni i głodni powetowania sobie ostatniej porażki. Oglądałem mecz Pistons z Clippers i powiem wam, że Pistons zagrali jak z nut w pierwszej połowie po której byłem pewien, że jest już po meczu, a tutaj taki zonk w drugiej połowie i wygrana Clippers po wielu nieskutecznych atakach Detroit. Dziś Gospodarze nie mogą pozwolić sobie na żadne przestoje, ponieważ LeBron i spółka bardzo skrupulatnie wykorzysta każdą nadarzającą się okazję do zdobycia łatwych punktów. Przeczucie mówi mi jednak, że Pistons dziś nie podołają i nie dotrzymają tempa gościom , którzy powinni tutaj wygrać różnicą co najmniej 6 punktów.
Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers ----&gt; Cleveland Cavaliers -3,5 1,85 104-99 ⛔

Dodatkowo w 100% popieram typ wojnodrake
New Orleans Pelicans - Denver Nuggets ----&gt; Denver Nuggets +5,5 1,88 98-115 ✅✅

P 0

puffy

Użytkownik
John Wall powyżej 17.5 pkt kurs 1.76 bet365 ++++++
Biorąc pod uwage, że Beal nie zagra to dość niska linia moim zdaniem. W związku z jego nieobecnością Janek będzie musiał się troche bardziej nastawić na zdobywanie punktów niż zwykle, Michael Carter Williams to nie jest na pewno słaby obrońca, ale powiedzmy sobie to szczerze, mieszanka atletyzmu i szybkości jaką posiada Wall daje mu nad nim przewage. Gdyby tylko potrafił jeszcze trochę poprawić jumpshot to byłby legitnym superstarem, ale i bez tego jest w top 10 najsilniej obsadzonej pozycji w NBA. Jeżeli mu będzie siedział rzut to leciutko over wejdzie, jeśli będzie ceglił to zależy od tego jak mocno będzie atakował pomalowane i wymuszał faule.
Oprócz tego bez analizy myślę, że warto Big Al powyżej 14.5 w całorocznym również --------

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Porzingis over 8 rebs @ 1.85 by Ónibet
Rookie z Łotwy nie tak dawno, bo niecały tydzień temu zrobił swój najlepszy jak na razie wynik w karierze na zbiórkach - 15 i co ciekawe... było to w meczu w Charlotte. Ogólnie za cały sezon ma średnią 8.2 per game, ale gdy weźmiemy pod uwagę tylko listopad to mamy już 9.1 per game. Co ciekawe Łotysz dużo lepiej zbiera u siebie (9.3 per game) niż na wyjeździe (7.2 per game), a i tak ta średnia wyjazdowa jest przecież mocno zawyżona przez ten super mecz w Charlotte. Dla mnie linia powinna być 9, a może i 9.5

Batum over 16.5 pkt @ 1.85 by Marathon
Francuz znalazł nowy dom, gdzie czuje się świetnie. W ostatnich trzech meczach notował 24, 28 i 33 pkt, z czego 24 pkt rzucił właśnie Knicksom u siebie.
Dzisiaj &quot;Bobki&quot; na pewno bez Hairstona, a i możliwe, że bez Lamba. Jak potwierdzi się ta druga nieobecność to Batum dzisiaj będzie łatał dwie pozycje na boisku i dostanie jakieś extra minuty (których i tak mu nie brakuje). Match-up&#39;y też ma spoko, bo na guardzie spotyka Afflalo/Vujacicia a na skrzydle ew. leniwego Melo. Z resztą skoro ostatnio rzucił 24 pkt w meczu z Lambem i P.J&#39;em, to dlaczego niby dzisiaj miałby nie zrobić marnych 17.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nie wiem kogoś dzisiaj w Minesocie brakuje?
Czy może do Miami wrócił King James? ????
Bo kursy są wystawione śmiesznie.
Miami moim zdaniem ma za dobry bilans w stosunku do składu.
Dzisiaj będzie wyrówany mecz o ile wszyscy w Minesocie są zdrowi.
Timberwolves +8 ✅
2.130
Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +9
kd35 156

kd35

Użytkownik
Miami moim zdaniem ma za dobry bilans w stosunku do składu.
Może dlatego, że bilans jest wypadkową tego jak gra drużyna a nie tego jaki skład posiada...Poza tym nie uważam, żeby bilans 6-3 był czymś &quot;ponad stan&quot; w przypadku zespołu posiadającego w s5 Wade&#39;a, Bosha, Whiteside&#39;a czy Dragica. Ich skład na tle calego wschodu wygląda naprawde fajnie.
Nie wiem kogoś dzisiaj w Minesocie brakuje?
Czy może do Miami wrócił King James? ????
Bo kursy są wystawione śmiesznie.
Ricky Rubio (hamstring) said he&#39;s feeling better after shootaround, but is still questionable for Tuesday&#39;s game against the Heat.
Pewnie dlatego takie kursy.

Otrzymane punkty reputacji: +6
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
no Rubio jest questionable i nosi &#39;ice wrap around his hamstring after shootaround&#39;.
.. a głosy mówią, że &quot;Miami as they are really gelling right now and Minnesota hasn&#39;t proven they can be competitive against tough defenses.&quot;
Panowie dzieki za przydatne info o Rubio.Gdy okazalo sie ze zagra a linia na Miami poszla tylko pol punkta w dol wiedzialem co sie swieci.
Miami jest overrated a takie glosy ze Timberwolves nie wygladaja jakos super przeciwko dobrym defensywom to prawda tylko ze Miami takiej obrony nie ma.
Za zespolem z Florydy ciagnie sie smrod LBJ.Tylko ze on juz nie wroci a Miami kolejny raz do finalu NBA jak I konferencji wroci nie predko.

chamberlain 602,6K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Charlotte Hornets - Brooklyn Nets
Nicolas Batum over 16.5 pkt @ 1.87 ✅
Nicolas Batum najlepszym strzelcem w meczu @ 6.00 ⛔
Betano
Nicolas ładnie zaczął sezon w Charlotte, jak na razie notuje średnią 16.5 pkt na mecz, czyli tyle samo na ile wystawiona jest linia, w meczach przed własną publicznością wygląda to jeszcze lepiej, a wynik to 22.8 pkt. W ostatnim czasie dość często kręcił się wokół wyniku najlepszego strzelca w meczu, zawiódł w ostatnim meczu, przegranym z Knicksami, w 35 minut trafił tylko 1 trójkę i rzut wolny, prawdę mówiąc można powiedzieć, że Hornetsi przegrali właśnie przez niego. Dzisiaj liczę na lepsze spotkanie w jego wykonaniu, oraz że przemówi w nim chęć rehabilitacji za to słabe spotkanie. Zespołu z Brooklynu nie trzeba nikomu przedstawiać, mają słaby skład, wyróżnia się Lopez, ale w ostatnim czasie wyraźnie złapali wiatr w żagle. Wygrana z Houston i Atlantą, oraz minimalna porażka tylko 2 pkt z Sacramento i przegrana dopiero po dogrywce z GSW na pewno bardzo ich zmotywowała, ale Charlotte też ma teraz coś do udowodnienia. Liczę, że Nicolasowi drugie tak słabe spotkanie z rzędu się nie zdarzy.
Atlanta Hawks - Sacramento Kings
Sacramento Kings @ 2.45 ⛔
Sacramento Kings Handicap +4.5 pkt @ 1.80 ⛔

DeMarcus Cousins over 27.5 pkt @ 1.87 ⛔
DeMarcus Cousins najlepszym strzelcem w meczu @ 1.60 ✅
Betano
Atlanta chyba w lekkim kryzysie, ostatnio nie radzi sobie zbyt dobrze, o czym świadczy chociażby ostatnia porażka z Brooklynem, choć mecz przegrany tylko 2 pkt. Do pojedynku z Sacramento przystąpią b2b, trener zbytnio nie oszczędzał starterów, więc w dzisiejszym meczu może być im dość trudno. Odkąd do składu wrócił Cousins zespół notuje lepsze wyniki, a i zdobycze punktowe tego zawodnika wyglądają bardzo dobrze. Dzisiaj liczę na dobre spotkanie ze strony Króli, bo stać ich na zwycięstwo, oraz kolejne świetne spotkanie DeMarcusa, powinien dzisiaj wykręcić przynajmniej 28 oczek, a nie widzę również zbytnio kogoś, kto mógłby tych punktów zdobyć więcej.
Wróciłem na chwile do NBA, bo nie ma zbyt interesujących spotkań z piłki nożnej, z której jak na razie odzyskałem radość z typowania, tu widzę paru chłopaków, którzy znają się na rzeczy i od których bardzo chętnie pobieram typy, świetna robota ;)

weed233 854

weed233

Użytkownik

Atlanta Hawks vs Sacramento Kings / Kings +5.5 @1.66 ⛔ 103-97

Widzę dzis tutaj zwyciestwo Kings, jednak pójde bezpieczniej w handi.
Kings w ostatnich meczach pokazali że potrafią grać dobrą koszykówke, pokonali Raptors i Nets a także na początku sezonu sprawiali problemy Clippersom. Kings to dla mnie ekipa z ambicjami na playoffy, jednak takich zwycięstw jak dziś potrzebują. Hawks po porażce z Nets grają dziś b2b z drużyną moim zdaniem podobnym klasowo
Rondo dobry defensor dziś życia Teagueowi nie ułatwi, Cousins pod koszem z Horfordem sobie powinien poradzić. Kings mają dużo lepszą ławke, dodatkowo wraca dziś Collinson więc Rondo dostanie mniej minut (13.5 linia na asysty moim zdaniem za duża jeśli Collinson zagra, jednak nie gram undera) i myśle że Kings dziś są w stanie bez problemu wygrać dzisiejsze spotkanie, bo mają do tego jak najbardziej możliwości. Popieram typ wyżej.
dodatkowo :
DeMarcus Cousins over 27.5 @1.87 Betano
Kings over 49.5 HT @1.90 marathonbet
bez analizy :
Towns double-double @1.66 Betano
Howard over 17.5 @1.87 Betano
Howard double-double @1.45 Betano

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Houston zwolnili trenera, ciekawe jak wobec tego będzie wyglądał dzisiejszy mecz z Blazers? Kolejna przegrana, zespół zdezorientowany bez trenera na ławce czy zmotywowani gracze rozbiją rywali?
Jak myślicie? Blazers po 3.30 kusi zagrać.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik

Atlanta Hawks vs Sacramento Kings / Kings +5.5 @1.66

Widzę dzis tutaj zwyciestwo Kings, jednak pójde bezpieczniej w handi.
Kings w ostatnich meczach pokazali że potrafią grać dobrą koszykówke, pokonali Raptors i Nets a także na początku sezonu sprawiali problemy Clippersom. Kings to dla mnie ekipa z ambicjami na playoffy, jednak takich zwycięstw jak dziś potrzebują. Hawks po porażce z Nets grają dziś b2b z drużyną moim zdaniem podobnym klasowo

Rondo dobry defensor dziś życia Teagueowi nie ułatwi, Cousins pod koszem z Horfordem sobie powinien poradzić. Kings mają dużo lepszą ławke, dodatkowo wraca dziś Collinson więc Rondo dostanie mniej minut (13.5 linia na asysty moim zdaniem za duża jeśli Collinson zagra, jednak nie gram undera) i myśle że Kings dziś są w stanie bez problemu wygrać dzisiejsze spotkanie, bo mają do tego jak najbardziej możliwości. Popieram typ wyżej.

dodatkowo :
DeMarcus Cousins over 27.5 @1.87 Betano
Kings over 49.5 HT @1.90 marathonbet

bez analizy :
Towns double-double @1.66 Betano
Howard over 17.5 @1.87 Betano
Howard double-double @1.45 Betano​
Kingsi to też pierwszy typ, któy od razu rzucił mi się w oczy. Kwestia jest tylko taka, czy zagra Teague i Bezemore? Bo bez nich Atlanta będzie miała pod górkę, a z nimi w składzie może być już ciężej dla Kingsów.

LAX - nie zdziwilbym sie gdyby Blazersi wygrali, ale nie widziałem zbyt wielu meczów Blazersów i Rocketsów w tym sezonie, więc nie będę grał tego meczu.

juras420 126

juras420

Użytkownik
Toronto Raptors-Utah Jazz: typ 1, @2,60 ⛔⛔
Bet365

Jest to chyba bardzo dobry kurs jak na ten mecz. Toronto wczoraj toczyło wyrównaną walkę przeciwko GSW, jednakże poległo dopiero w końcówce meczu. Według mnie jest to odpowiedni czas, aby przełamać serię 2 porażek i zwyciężyć. DeRozan odegra w tym meczu kluczową rolę i jeżeli będzie mu wychodziło, to jak najbardziej warto stawiać na ten typ. Jest również Lowry, który rzucił w nocy 28 pkt co świadczy o dobrej formie zawodnika. :cool::cool::cool:

Dodatkowo daje 2 typy bez analizy: Bet365

Chicago Bulls-Phoenix Suns =&gt; Chicago + 2,5 handicap =&gt; @1,95✅✅

Houston Rockets-Portland Trail Blazers =&gt; Hostun -6,5 handicap =&gt; @1,90
⛔⛔

kells 48

kells

Użytkownik
Dodatkowo daje 2 typy bez analizy: Bet365
Chicago Bulls-Phoenix Suns =&gt; Chicago + 2,5 handicap =&gt; @1,95
Houston Rockets-Portland Trail Blazers =&gt; Hostun -6,5 handicap =&gt; @1,90
Kompletnie nie rozumiem typu na Bulls i Rockets. Byki najprawdopodobniej bez Rose&#39;a, na wyjeździe przeciwko kapitalnie grającemu Brandonowi, Suns u siebie klepie prawie wszystkich. Co do Houston to dzisiaj zwolnili trenera a ich ostatnie mecze to jakiś żart, w tej drużynie źle się dzieje i moim zdaniem ten mecz też przegrają albo wygrają bardzo niewielką liczbą oczek.
Szczerze odradzam takie rozwiązanie.
Moje propozycje:
Utah Jazz - Toronto Raptors

&gt;&gt;&gt; over 183,5 pkt @1,57
Ta linia to chyba jakieś jaja. Obie drużyny rzucają regularnie ponad 90/100 pkt. Utah u siebie będzie chciała na pewno wygrać a Toronto chociaż b2b to Lowry i DeRozan spokojnie zrobią wynik. Dla mnie typ dnia.
---------------------------------------------------------------------
Houston Rockets - Portland TB
&gt;&gt;&gt; Portland TB HA +8,5 @1,71
Jak grają Rakiety to każdy widzi, dodatkowo zwolnili trenera dzisiaj. Drużyna w rozsypce, bez motywacji. Ktoś to musi poukładac, ale jeszcze nie w tym meczu. Choć Portland to słaba drużyna i jej dziury w obronie widać z kosmosu to taki handicap na Houston powinien starczyć w zupełności.
Bez analizy:
- Sacramento +6,5
- P. George over 25,5 pkt

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Pod lupę wziąłem spotkanie New Orleans z OKC. Gości prawdopodobnie bez pierwszego rozgrywającego Holidaya, który dziś ma odpoczywać. Pod znakiem zapytania stoi występ Davisa. Nie mówiąc już o kilku zawodników, którzy od samego początku sezonu nie grają. Zatem warto postawić pytanie - kto będzie punktować w drużynie Pelicans? Opcji pozostaje nie wiele mianowicie Ryan Anderson + Eric Gordon, a dalej niestety nie widać graczy którzy mogą coś ciekawego wnieść do gry przyjezdnych. Dlatego też nie liczyłbym jakieś zawrotne cyferki po stronie gości. Warto przypomnieć jak punktowali w ostatnich meczach bieżącego sezonu - 98, 120, 98, 81, 87, 98. Oklahoma natomiast sporo potrafi stracić natomiast nie widać aby tym razem dużo koszy wrzuciła im mocno osłabiona drużyna z Nowego Orleanu...

Oklahoma - New Orleans =&gt; New Orleans under 100 =&gt; 1,83 ⛔⛔⛔ 110:103

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Ja jednak po zastanowieniu odpuszczam HOU-POR, po takim trzęsieniu ziemi jakie zaszło w Houston jest to ryzykowny mecz. Spotkanie zawodników zmotywuje ich na pewno, ja nie ryzykuję bo może to pójść w dwie strony. Jest dzisiaj dużo dogów którzy mogą wygrać.
Moim zdaniem na pewno wejdzie coś z grupy Wolves, Mavs, Kings, Raptors.
Dołączam się do typu wyżej i stawiam na Toronto, mimo że b2b to widziałem wczoraj mecz z GSW i powiem że pokazali charakter. Mimo że przegrywali w pewnym momencie bodajże -16 doprowadzili do wyrównanej końcówki i zmusili mistrzów do walki do końca. Po dwóch porażkach z rzędu w zaciętych meczach będą chcieli w końcu wygrać. Utah u siebie oczywiście jest groźne, ale nie jest to na pewno drużyna lepsza od Toronto. W ataku mocno średnia, warto zagrać po takim kursie.
Raptors @ Jazz
Raptors win 2.50 Pinnacle ⛔

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Początek słaby jak Memphis, ale w końcu forma nadejdzie ????
Westbrook over 28,5 ✅ over 45,5 pkt + zb + as 1,85 ✅Parimatch
Ibaka over 14,5 1,85 Parimatch ⛔
Pod znakiem zapytania stoi występ Davisa, więc poczekam na strzelców u gości.
Ostatnio Russ dobry występ z Memphis, aż 40 pkt nie udało się w mecz wcześniej,
dla mnie dziś on oraz Ibaka, zrobią dziś robotę po stronie gosp.
bo to oni najlepiej rzucają, gdy nie ma Duranta.
Jedyny mecz, który nie wyszedł obu graczom ostatnio to ten z Philą u siebie.
Batum over 15,5 ✅ Walker 15,5 ✅ Lopez over 18,5 ✅ Batum + Lopez over 33,5 ✅ wszystko po 1,85 w Parimatch
Batum najlepszy strzelec 6 ⛔ Walker najlepszy strzelec 6 betano ⛔
Batum wczoraj słabe spotkanie, dziś tych punktów będzie więcej, zwłaszcza że mecz u siebie,
Lopez najlepiej punktuje w ekipie gości i gra najrówniej, do tego Walker bo na niego linia też niska.
Najlepszym strzelcem będzie ktoś z dwójki Batum/Walker w ekipie gosp.
a kursy 6 warte ryzyka bo Lopez nie rzuca aż tak wiele, by pobił zdobycze kogoś z graczy Charlotte,
wtedy gdy odpalą a obaj mieli mecze na poziomie 30pkt,
w ostatnich 3 meczach dwukrotnie Batum, wczoraj Walke, Lopez rzucił 24pkt najwięcej w ostatnich meczach.
Harden under 28,5 1,85 unibet ⛔
Gallinari over 17,5 1,95 Parimatch ⛔
Cousins over 26,5 1,95 Parimatch ⛔
I.Thomas over 19,5 1,85 Parimatch ⛔ 1/8 za 3 ????
Wiggings over 19,5 Parimatch ✅
Harden ostatnio tej linii nie robi, gra słabo jak całe Houston,
reszta strzelców to zawodnicy, którzy praktycznie co mecz robią te linie.
Thomas w ostatnich 5 meczach, tylko z Indianą nie rzucił 20 lub więcej punktów,
Wiggings podobnie 4 razy na ostatnie 5 spotkań pokrywał tą linię.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom