>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA offseason & preseason 2013 - dyskusja i typy

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Wlasnie poszedl trade, kluby czekaja na potwierdzenie NBA
Knicks otrzymuja : Bargnani
Raptors otrzymuja : Novak, Camby, pick z pierwszej rundy draftu 2016

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jaram się tą wymianą ???? lubię Bargsa ale... Amare + Bargs = nawet tego sobie nie potrafie wyobraźic ????
Camby do Toronto ? To chyba tylko urnę z prochami wyślą bo on taki stary jest
Dużo takich leszczy czekających na solidne przepłacenie jest w tym offseason , Ellis itd ;) zobaczymy .
Wolves ma teraz siano dla Pekovica bo jego na bank będą licytować wysoko .

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Jaram się tą wymianą ???? lubię Bargsa ale... Amare + Bargs = nawet tego sobie nie potrafie wyobraźic ????
Camby do Toronto ? To chyba tylko urnę z prochami wyślą bo on taki stary jest
Dużo takich leszczy czekających na solidne przepłacenie jest w tym offseason , Ellis itd ;) zobaczymy .
Wolves ma teraz siano dla Pekovica bo jego na bank będą licytować wysoko .
Obaj panowie w ostatnich dwoch sezonach [z czego jeden byl skrocony] opuscili lacznie 150 gier ???? Fajnie podsumowal to Kharpertian https://twitter.com/uuords/status/351482191932432386 .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Houston Rockets uzgodnili warunki wymiany z Portland Trail Blazers, na mocy której przehandlowali Thomasa Robinsona za dwa picki w II rundzie draftu oraz prawa do Kostasa Papanikolau i Marko Todorovica.
Rockets mogą więc teraz zaprezentować Howardowi ofertę czteroletniego kontraktu, wartą 88 mln dolarów.”
Wczesniej tak jak pisal Marcin pozbyli sie Delfino i Brooksa i nie przedluzyli umowy z Garcia. Zobaczymy czy upoluja tego wymarzonego all stara bo jak nie to chyba z rozpaczy bynuma podpisza ???? Co do przeplaconych graczy to trudno sie dziwic, ze ktos poluje na Pekovicia poniewaz w ostatnim sezonie pokazal ze naprawde zasluzyl na fajne pieniazki a przeplacenie ? przeplaconych jest wiekszosc wysokich w lidze :p Martwia jedynie jegoproblemy z kostka/kostkami. Ellis to jest temat na oddzielny topic, ale wychodzi na to ze zadna powaznie myslaca organizacja nie da mu kontraktu bo w ostatnich PO pokazal chlopak na co go stac i co daje druzynie ????
---------------------------------------------------------------------------------------------
http://thebrooklyngame.com/keith-bogans-brooklyn-nets-boston-celtics-contract-sign-and-trade/
Gosc jadacy ostatnio na minimum dla weterana dostaja taki prezencik ????
------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;amp;v=MNfUtcxJTHw#at=29
Reakcja Kings na wybor Pelicans ???? Noelowi nie powinno zabraknac motywacji w najblizszym sezonie.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Easy , źle mnie zrozumiałeś . Dla mnie Pekovic w żadnym wypadku nie będzie przepłacony . Jakbym był GM to bym ładował na niego porządne pieniądze . W zespole dobrze prowadzonym z mądrym coachem można go ładnie wykorzystać ,jeden z bardziej lubianych wysokich przeze mnie , a wiadomo że za cm w NBA płaci się dodatkowo.
Chodziło mi o Ellisów i tym podobnym chłopaków ???? Bynum w kręgle grał , flamengo tańczył , jednak do gry się nie palił przez to kolano , frajerzy się skusza

Otrzymane punkty reputacji: +9
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Kyle Korver za mMLE czyli 3,2 mln/sezon podpisany przez Nets na 3 lata.
Czyli jednak przeliczylem sie z Kirilenko a szkoda [chociaz z drugiej strony szanse nie byly wielkie], ale Korver to tez swietna opcja w Nets. Gosc w poprzednim sezonie rzucal na kosmicznym procencie za trzy - 45%. Brooklyn teraz czeka jeszcze na Blatche, ktory moze zgodzic sie na minimum dla weterana poniewaz i tak i tak bedzie dostawal w nastepnym sezonie swoj amnestionowany kontrakt od Wizards, a jako ze ich nie lubi...
Blatche dla NY Daily News :
Jeśli dostałbym dużo w kolejnym kontrakcie, to na pewno pomogłoby to Wizards. Ale właśnie dlatego nie chcę tego robić .
Pozostaje jeszcze podpisanie kogos na PG za minimum dla weterna, poniewaz tylko taki kontrakt Nets beda mogli zaproponowac zawodnikow i calosc wyglada bardzo dobrze. Brakuje mi jedynie jakiegos mega atletycznego, szybko biegajacego do kontr zawodnika co byloby dopelnieniem tej organizacji.
e/ Deron nawet pokusil sie o wrzucenie zdjecia Korvera ????

---------------------------------------------------------------------------------------------
https://twitter.com/daldridgetnt/status/351780132635160576
CJ Watson w Pacers.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Podobno Pistons mocno chca Josha Smitha ???? co za tumany , dziury na 1-3 i nikt nie umie rzucać , na 4-5 Monroe-Drummond jedna z bardziej perspektywicznych par w NBA , to lepiej tego ceglarza zatrudnić . Chyba że chcą nową halę budować i szukają fachowca to spoko ;)

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Law enforcement sources tell us Arenas was pulled over by California Highway Patrol around 2:30 AM in Los Angeles for speeding in a Ford pickup — but officers immediately saw that the truck was filled with fireworks ... sitting in plain sight in the bed and cab of the truck.
We&#39;re told Arenas was arrested and will be booked for possession of illegal fireworks, and cited for speeding — he was allegedly doing 80 mph — and driving without a license. It&#39;s unclear exactly how much fireworks were in the truck, but it was enough that LAPD bomb squad was called to handle the illegal booty.

co za pała z tego Gilberta ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
co za pała z tego Gilberta ????
A wystarczyło kilka dni temu wspomnieć w dziale NFL o jego wybrykach i od razu nam się przypomniał ????
Pelicans będą składać ofertę dla Evansa , po co on im ? Fakt że pewnie Kings zapłacą ile trzeba żeby go zatrzymać - beznadziejne przepłacenie . Chociaż może z daleka od patologi Sacramento zacznie coś grać .
Free Agents w tym roku nie do pozazdroszczenia ;)
Howard jak chce tak mistrza to niech podpisze MLE z Heat ???? Może iść na łatwiznę jak Lebron , zrobią BIG 4 ... dobra koniec żartów bo zaraz znowu będzie dym

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Mysle, ze Kings nie wyrownaja oferty. Maja tlok na pozycjach i wypada teraz dac duzo minut McLemorowi. Podpisanie Evansa wiazaloby sie z tym, ze chca nim grac na pozycji numer 3 na co sam zainteresowany strasznie narzekal wiec mija sie to z celem. Ja bym goscia nie skreslal, wiadomo ze narazie ciagnie te swoje ROY jak sie tylko da i na tym glownie bazuje jego wartosc rynkowa ale patrzac w statystyki nie jest wcale tak zle. Wiadomo Tyreke to gosc, ktory potrzebuje duzo pilki, poniewaz bez niej staje sie malo produktywny ale oprocz Jirue Holidaya [zakladajac trade Gordona] tych gosci od touches w druzynie nie ma za wielu wiec wcale tak zle nie musi to wygladac ????
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Blatche podpisany przez Nets za minimum, czyli 1,4 mln/sezon + 7,6 mln dostanie od Wizards z racji amnestiowanego kontraktu.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Mnie ciekawi zachowanie Howarda, chciał odejść z Orlando żeby zdobyć mistrzostwo, ok, ten sezon LAL nie wyszedł ale paczkę mają przecież na papierze lepszą niż Heat. Chce odejść i iść do Houston, Dallas czy Atlanty? W Houston jest Harden, w Dallas jest Nowitzki i co więcej mają te zespoły do zaoferowania? Mistrzowskiej ekipy to w obu tych klubach nie ma. Atlanta? Tu to już w ogóle. Pojawiły się też ploty o jego odejściu do GSW, fajna ekipa, z potencjałem ale przecież maja Boguta, czy będą chcieli się go pozbyć żeby zatrudnić rozkapryszoną gwiazdę która nie wie czego chcę i tak naprawdę za rok może znowu chcieć transferu...?

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Mnie ciekawi zachowanie Howarda, chciał odejść z Orlando żeby zdobyć mistrzostwo, ok, ten sezon LAL nie wyszedł ale paczkę mają przecież na papierze lepszą niż Heat. Chce odejść i iść do Houston, Dallas czy Atlanty? W Houston jest Harden, w Dallas jest Nowitzki i co więcej mają te zespoły do zaoferowania? Mistrzowskiej ekipy to w obu tych klubach nie ma. Atlanta? Tu to już w ogóle. Pojawiły się też ploty o jego odejściu do GSW, fajna ekipa, z potencjałem ale przecież maja Boguta, czy będą chcieli się go pozbyć żeby zatrudnić rozkapryszoną gwiazdę która nie wie czego chcę i tak naprawdę za rok może znowu chcieć transferu...?
Atlanta to chyba tylko to że to jego rodzinne strony .
Moim zdaniem Rockets podpiszą Howarda . Niedawne ruchy kadrowe Houston jeszcze bardziej potwierdzają ten kierunek .
Dallas co prawda na tą chwilę mają niby gorszy skład ale ... mają dobrego trenera , zajebistego właściciela , po tym sezonie czyściutkie salary . Dirk podpisze za paczkę czipsów i może się kroić ciekawa ekipa . Dirk by świetnie uzupełniał się z Howardem .
Howard mówi o chęci wygrani mistrza ale wiadomo że w tym roku nie zawalczy o to , jak coś w następnym , żadna z zainteresowanych drużyn nie będzie contenderem nawet po podpisaniu DH . Dlatego będzie myślał gdzie przyszłość będzie wyglądać najlepiej . Rockets , ewentualnie Mavs . Innej opcji nie widzę .
Co do Lakers to oni są w dupie , Howard jak ich zostawi to nie załapią się do PO nawet , a pewnie to zrobi bo nie będzie chciał być pachołkiem połamanego Kobasa + użeranie się z trenerem debilem i ogólnie ciężka atmosfera po tym nieudanym sezonie . Nie powinna to być dla niego zachęta .
Dla mnie ciekawe jest kto będzie na tyle durny żeby pakować się w Bynuma ;) Lepiej już chyba Grześka Odena brać za drobne i liczyć na magiczne ozdrowienie ????
Swoją drogą kibicowałem Odenowi od początku jego kariery w NBA i jest drugim po Royu zawodnikiem ostatnich lat którego najbardziej mi szkoda . Kontuzje go zniszczyły a to był materiał na centra w starym stylu .
Oden podobno ma wybrać z tych drużyn : Spurs , Heat , Memphis , Cavs i Boston .
Oby tylko nie zagrał w jednej drużynie ze swoim synem Lebronem Jamesem ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Raczysz chyba żartować ...
Lakers bez Howarda nie będą nie tylko contenderami ale nie będzie ich nawet w PO. Mają zapchane salary bez szans na duże ruchy kadrowe, trenera który chce grać run n gun &quot;domem starców&quot; i zawodników po swoim primie. Nash to już resztki gracza z Suns. Piszę to z bólem serca, ale przecież już oficjalnie wiadomo że ten zawodnik będzie musiał grać na &quot;time limits&quot; do końca kariery. Kobe po takiej kontuzji może też być już innym graczem. A nawet jak wróci do tegorocznej formy, to przcież jak dobitnie pokazał to ten sezon nie jest w stanie wywindować LAL na czoło konferencji. Gasol młodszy nie będzie. A system gry zupełnie nie pasujący do jego gry ... W Lakers może zostać tylko dla magi Lakers czyt. $$$. Wszak być najlepszym zawodnikiem Lakers, to jak wygrać miliony na loterii. Ale z drugiej strony co by nie zrobił, to i tak ciężko mu będzie zapisać się w historii tego klubu jako jeden z najlepszych ...
Ja bym bardzo chciał zobaczyć Howarda w Dallas. W Mavs jest wszystko by zdobyć ponownie tytuł. Nowitzki i trener Carlise którzy pokazali że wiedzą jak pokonać Heat, rozsądny właściciel i miejsce w salary na podpisanie dowolnych wolnych agentów wskazanych przez Dwighta. A chętnych do gry z tym duetem znalazłoby się wielu. I to za minimum. Myślę, że Dirk nie miałby pretensji jakby zrobili z niego 2 może nawet 3 opcję w ataku. Ba, byłby zadowolony jakby Dwight wziął za niego ciężar liderowania drużynie, a Niemiec byłby &quot;tylko&quot; liderem w crunch time ???? Już abstrahuję że ten duet to byłoby chyba najlepsze możliwe zestawienie centra z wysokim skrzydłowym i zobaczyć jak ze sobą współpracują to byłoby coś wielkiego ...
Inną opcją jest napewno młody team w Houston. Tutaj sytuacja podobna. Zespół na krzywej wznoszącej, lubiany trener + system gry który Howardowi może pasować. Obydwa zespoły z Howardem w składzie z miejsca stałyby się contenderami.
Atlanta to zwykłe plotki. Chyba nikt nie wierzy, że mógłby tam pójść. Zwłaszcza jakby miał odejść Josh Smith a konkurencja na Wschodzie (Heat, Bulls, Pacers, Knicks, Nets) może być nawet silniejsza niż na zachodzie ...
Knicks otrzymuja : Bargnani

Raptors otrzymuja : Novak, Camby, pick z pierwszej rundy draftu 2016
Tego dealu nie potrafię zrozumieć za grosz ... Włocha nawet cenie i uważam, że w sprzyjającym otoczeniu mógłby być solidnym graczem. Napewno znacznie lepszym niż pokazał to sezon 2012/13 ale gdzie oni chcą go upchnąć? Bo przecież chyba nie kosztem Tysona na centrze obok Melo czy Amare? Na rezerwowego to mimo wszystko szkoda tego gracza. Zwłaszcza, że sporo minut zabierać mu będzie Amare. No chyba że ktoś Amarego chce od nich wyciągnąć. Ale z takim zdrowiem + kontraktem ciężko będzie o chętnego ...
Ale będzie ostro. Offseason już jest mega ciekawy, a to tylko początek.

Otrzymane punkty reputacji: +18
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Bez zaskoczenia
David West 36mln/3lata w Indianie .
https://twitter.com/WojYahooNBA/status/352106452128776193
Jezeli Pacers spoko rozegraja trade Grangera [bo chyba ten ma zbyt duze ego by wchodzic z lawki], ktory nie zagral w zadnym spotkaniu ubieglych PO to ta druzyna moze drugi rok z rzedu powaznie namieszac w PO. Obecnie najbardziej brakuje im SG, Pelicans natomiast potrzebuja SF [pewnie nie uda im sie zatrzymac Aminu] wiec gdby nie jeden bardzo wazny fakt a mianowicie zdrowie Gordona to rumors bylby calkiem realny.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Tego dealu nie potrafię zrozumieć za grosz ... Włocha nawet cenie i uważam, że w sprzyjającym otoczeniu mógłby być solidnym graczem. Napewno znacznie lepszym niż pokazał to sezon 2012/13 ale gdzie oni chcą go upchnąć? Bo przecież chyba nie kosztem Tysona na centrze obok Melo czy Amare? Na rezerwowego to mimo wszystko szkoda tego gracza. Zwłaszcza, że sporo minut zabierać mu będzie Amare. No chyba że ktoś Amarego chce od nich wyciągnąć. Ale z takim zdrowiem + kontraktem ciężko będzie o chętnego ...
Ale będzie ostro. Offseason już jest mega ciekawy, a to tylko początek.
Najlepsze że jeszcze Branda chcą podpisać ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Jacques - W Dallas nie ma praktycznie niczego żeby zdobyć tytuł.Cuban albo szykuje coś wielkiego albo niepotrzebnie zwleka z Howardem. Pomijając,że momentami w LAL więcej pożytku było z DH12 na ławce,to ten zawodnik jest na takim etapie kariery że nie poleci na hajs tylko będzie chciał grać w dobrym zespole. Dallas prawdopodobnie odpuszcza Mayo,Collisona. Jak nie zadziałają z Rondo to Howard nie przejdzie bo będzie to samo co w LA.

Chodzą plotki o transferze Gortata do Spurs. Zastanawia mnie po jaką cholerę San Antonio przedłużyli umowę ze Splitterem za 4,9 mln$. W dużej części przez jego drewniane ręce przegrali finały i dają mu jeszcze 5mln?

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Mamy trójstronną wymianę na linii Los Angeles-Milwaukee-Phoenix. Eric Bledsoe i Caron Bulter trafiają do Suns, do Clippers na zasadzie sign-and-trade z Milwaukee wybiera się J.J Redick (otrzyma 4-letni kontrakt wart $27 mln) razem z Jaredem Dudley’em, a Bucks otrzymują najmniej bo dwa drugorundowe picki w Drafcie

Info: szostygracz.pl

toudi 715

toudi

Użytkownik
Jacques - W Dallas nie ma praktycznie niczego żeby zdobyć tytuł.Cuban albo szykuje coś wielkiego albo niepotrzebnie zwleka z Howardem. Pomijając,że momentami w LAL więcej pożytku było z DH12 na ławce,to ten zawodnik jest na takim etapie kariery że nie poleci na hajs tylko będzie chciał grać w dobrym zespole. Dallas prawdopodobnie odpuszcza Mayo,Collisona. Jak nie zadziałają z Rondo to Howard nie przejdzie bo będzie to samo co w LA.

Mimo mojej całej niechęci do Howarda i Lakersów nie wydaje mi się żeby w minionym sezonie było wiele momentów w których Lakersi więcej pożytku mieli z Howarda na ławce niż na parkiecie. Howard to mentalnie dzieciak i nie zdziwię się jeżeli jednak poleci na magię LA i Lakersów. To, że Mayo i Collison opuszczają Dallas to żadne osłabienia, no może Mayo za ten stosunowo mały hajs, który dostawał troszkę szkoda ale już Collison nic nie grał, on tylko fast breaka umie grać a to w Dallas mało przydatne z racji na Dirka, Mariona and company. W dłuższej perspektywie chyba najlepszą drużyną dla Dwighta jest Houston, młody perspektywiczny skład, praktycznie nie ma złych kontraktów a Dwight to właśnie ich brakujące ogniwo w defensywie a i do ataku znacznie szybciej biega niż Asik. Inna sprawa, że Rockets nawet z Dwightem byliby poważnym contenderem chyba jednak w najlepszym wypadku za rok. Atlanta to science-fiction, tam nikt z nazwiskiem od dawna nie chce grać i nie przewiduje w najbliższym czasie zmian w tej kwestii.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
@Jacques ja pisałem o obecnej sytuacji a Ty mi wyskakujesz z jakimiś przyszłymi transferami. Howard teraz jest w LAL i mają świetną pakę, Nash wcale się nie skończył, Gasol nie będzie młodszy ale czy widziałeś tegoroczny finał NBA? Dziadki ze Spurs tylko przez swoje frajerstwo nie zdobyły mistrzostwa. Dallas oprócz Nowitzkiego nie mają nic tak jak napisał dobrze xmarcinx, a Houston to młoda fajna drużyna ale czy już na mistrzostwo? Nie, więc szczerze wątpię w to że jeśli Howard przyszedłby do Rakiet &quot;zaczekałby&quot; aż będzie tu ekipa która może powalczyć nawet o mistrzostwo.
Szczerze mówiąc to idealnie pasowałby do Heat, Bosh odejdzie to akurat zrobi się miejsce. ????
Co do transferu centra do Heat, podobno właśnie Miami interesuję się Gortatem, może coś w tym być czy raczej nie ma szans? W ogóle jak oceniacie szanse odejścia Gortata ze słabego Suns?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Clippers: JJ Redick i Jared Dudley
Suns: Eric Bledsoe i Caron Butler
Milwaukee Bucks: dwa picki w drugiej rundzie draftu

Clippers jak i Suns skorzystają na tej wymianie moim zdaniem

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
@Jacques ja pisałem o obecnej sytuacji a Ty mi wyskakujesz z jakimiś przyszłymi transferami. Howard teraz jest w LAL i mają świetną pakę, Nash wcale się nie skończył, Gasol nie będzie młodszy ale czy widziałeś tegoroczny finał NBA? Dziadki ze Spurs tylko przez swoje frajerstwo nie zdobyły mistrzostwa. Dallas oprócz Nowitzkiego nie mają nic tak jak napisał dobrze xmarcinx, a Houston to młoda fajna drużyna ale czy już na mistrzostwo? Nie, więc szczerze wątpię w to że jeśli Howard przyszedłby do Rakiet &quot;zaczekałby&quot; aż będzie tu ekipa która może powalczyć nawet o mistrzostwo.
Szczerze mówiąc to idealnie pasowałby do Heat, Bosh odejdzie to akurat zrobi się miejsce. ????
Co do transferu centra do Heat, podobno właśnie Miami interesuję się Gortatem, może coś w tym być czy raczej nie ma szans? W ogóle jak oceniacie szanse odejścia Gortata ze słabego Suns?
Kontuzjowany Kobe , rok starszy Nash , rok starszy Gasol , trener debil z kompletnie nie pasującą filozofią gry do tych zawodników i oni mają zacząć nagle grać ???? ?
Trudno o zrobienie zespołu walczącego o mistrza w jeden offseason . Nawet Lebron który poszedł na łatwiznę i spiknął się z Wade&#39;m i Boshem nie wygrał w 1 sezonie .
Dlatego Howard pójdzie tam gdzie nie jest udupione salary , gdzie jest szansa na zbudowanie drużyny w rok . Rockets i Dallas mają po jednym klasowym zawodniku : Harden i Dirk - mimo wieku Niemca to i tak są dobre fundamenty pod mistrzowską ekipę .
Mistrza nie buduję się w miesiąc

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Wy tu pitu pitu o dziadach z Los Angeles Lakers, którzy fundamentów pod majstra nie mają żadnych. Stary, ale już nie tak świetny Kobe, stary, chory Gasol, na którego po każdym meczu czeka wózek inwalidzki, żeby go do szatni przewieźć (swoją drogą lubię Gasola, bo swego czasu bił na głowę każdego wysokiego w tej lidze, a nawet teraz z chorymi kolanami jest na poziomie wielu solidnych graczy, a nawet poziom wyżej), Steve -40year old virgin- Nash, któremu zostało tylko nazwisko i cała reszta Jamisonów, Blaków i innych koszykarzy, których nikt nie chciał. I ten trener D&#39;ebilnthony, który z nikim nic nie wygrał. A co do Howarda, to jakiś psychiatra albo psycholog by się przydał, bo ten dzieciak jest żałosny - najpierw przestał mu się podobać Stan van Gundy, więc go zwolnił, potem stwierdził, że jednak nie chce być w Orlando, więc go wymienili, w LA też mu się nie podoba, więc romansuje z Rockets, którym postawił warunek trzeciej gwiazdy? Jakiej trzeciej gwiazdy? Ja tam widzę tylko Hardena, z Howardem czy bez Howarda, wciąż brakuje 2 gwiazd. Defensywnie jest ok Howard, ale ofensywnie to zgroza - 100 razy bardziej wolałbym Pekovica.
A tymczasem okazało się, że Kevin Martin związał się na 4 lata z Minnesotą. 30 Mln $ trochę sporo jak na gościa, który niewiele ma w palniku i rzuca tylko za 3, ale o co innego mi chodzi - okazało się w tym momencie, że OKC oddało Hardena za darmo do Houston !!!! Nie wiem, czy ktoś za to beknie, ale to kompletna amatorka wg mnie. W sytuacji gdy wszyscy idą śladem Celtów i budują drużynę w oparciu o 3 gwiazdy, OKC stwierdza, że odda jedną z gwiazd. Shit Happens. Dzisiaj okazało się, że Durant nie pogra już długo w Oklahomie, nawet jeśli mówi, że pogra. Zatrudnienie agencji JayZ mi wystarczy. Trudno go winić o decyzję. W OKC nic by nie wygrał.
http://espn.go.com/nba/story/_/id/9446112/kevin-martin-agrees-four-year-deal-minnesota-timberwolves-according-sources

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom