>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA offseason & preseason 2013 - dyskusja i typy

Status
Zamknięty.
wolny-strzelec 232

wolny-strzelec

Użytkownik
Co sądzicie o pograniu dziś na Cleveland? Oto informacje ze strony Cavs:

Probable Starters/Injury Report*
Cavaliers: PG - Kyrie Irving, SG - Dion Waiters, SF - Earl Clark
PF - Tristan Thompson, C - Anderson Varejao

Pistons: PG - Will Bynum, SG - Kyle Singler, SF - Josh Smith
PF - Greg Monroe, C - Andre Drummond

Injuries:
(Cavs) - Tyler Zeller, (Left Hip Flexor Strain/Appendectomy, Out), Andrew Bynum, (Right Knee Surgery, Out), Jarrett Jack, (Left Knee Chondromalacia, Out), Carrick Felix, (Mild Sports Hernia, Out)

(Pistons) - Gigi Datome, (Sore Right Hamstring, Day-to-Day), Rodney Stuckey, (Fracture of Distal Phalanx, Right Thumb, Out), Brandon Jennings, (Wisdom Tooth/Hairline Fracture of Mandible, Out)

wolny-strzelec 232

wolny-strzelec

Użytkownik
Przyznam się że stronkę roto znałem już wcześniej ale doszedłem do wniosku że jeśli na stronie cavs pisze kto zagra a kto nie to już nie sprawdzałem gdzie indziej :p
W takim razie albo pogram na Spurs albo na Pistons +6 na marathonbet
PS
z drugiej strony myślisz że Detroit bez Jenningsa da rade Cleveland?

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Washington Wizards @1,855 Pinnacle ⛔

Cóż tu nie ma nad czym się rozwodzić.Woodson oszczędza swoje gwiazdy w road games a całą robotę robi ławka z Mettą na czele który dziś nie zagra.Poza tym chyba Beal w końcu nastawił swój celownik a i Wall z Heat zagrał trochę ambitniej.Ogólnie to ich ostatni mecz w Maryland potem już tylko road games aż do meczu z Philadelphią na otwarcie sezonu we własnej hali więc pewnie Wittman da pograć trochę dłużej swoim najlepszym grajką co powinno gwarantować dziś zwycięstwo.Polecam

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Indiana Pacers @ Chicago Bulls 2,27 @Pinnacle ⛔⛔⛔ - Nietrafione 3 rzuty osobiste przy remisie chyba zaważyły o wyniku tego spotkania, szkoda, bo było dość blisko.
Stawkowanie 2/10
Za chwilkę będziecie świadkami chaotycznej analizy, ale zaznaczam na początku, że szczerze polecam ten typ.
Dlaczego?
Bo Pacersi nie wygrali nic od czterech spotkań. Bo Bullsi wygrywają ostatnio wszystko.
Bo Pacersi w zeszłym sezonie byli drużyną lepszą od Bullsów (nie wiadomo co by było, gdyby grał Rose), a w tym sezonie moim zdaniem jeszcze bardziej się wzmocnili.
Do składu Indiany wraca trzon - czyli Paul George, David West i Roy Hibbert. W Bullsach nie zagra na pewno Noah - czyli obok Rosa najlepszy gracz zespołu (dla upartych jeszcze obok Boozera i Denga) i być może Jimmy Batler.
W zespole Indiany niepewny jest tylko występ Grangera.
Moim zdaniem takiemu zespołowi jak Indianie nie przystoi przegrywać wszystkiego w przedsezonowych spotkaniach i na mecz przeciwko chicago powinni wyjść w miarę zmotywowani (pamiętajmy, że to preseason więc motywacja jest o wiele słabsza i tak niż w meczach sezonu regularnego lub też play-offów)
Jakie jeszcze argumenty ? Bullsi wygrywali wszystkie swoje spotkania przedsezonowe, ale grali do tej pory raczej ze średniakami, Pacersi przegrywali bo mieli bardzo podziurawiony skład, co dziś się znacznie zmieni.

Tutaj przewidywane pierwsze piątki. Nie wiem co z Rosem ? Czy w ogóle nie zagra, czy będzie wchodził z ławki? Gdyby nie grał w ogóle to typ jeszcze bardziej pewny, ale nawet jak zagra to wydaje mi się, że Indiana powalczy mocno o zwycięstwo.
Gramy na własną odpowiedzialność, od siebie dodam, że sam zagrałem to za pięc dyszek.

Otrzymane punkty reputacji: +6
sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Derrick Rose is playing on Friday vs. Indy

Meanwhile, the Pacers held a short, but intense practice Thursday before catching their short flight to Chicago. Guys were unusually vocal and physical. Chris Copeland talked afterwards to reporters with a scrape below his right eye. Paul George, who is dealing with bronchitis, returned to practice Thursday and made the trip with the team to Chicago. Danny Granger (strained left calf) didn’t practice but said that he would definitely play if it weren’t still the preseason.

Wynika z tego, że Indiana nadal jest rozbita po powrocie z Tajwanu. Prawdopodobnie wyjdzie podstawowa piątka, ale dużo minut im nie wróże. Motywacje do wygrywania w pre sezon mogą mieć co najwyżej rezerwy, bo trener czy taki Paul George lub David West mają na to wywalone. Wczoraj potwierdzeniem tego był mecz SAS, gdzie rezerwy roztwoniły +12 pkt. w ciągu niecałych 2 minut, a trener nawet nie wziął czasu i grali do konca. Dla mnie to typowy no bet, ale jak miałbym już stawiać to w stronę Bulls.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ja mam straszny sentyment co do indiany za poprzedni sezon, gdzie sporo mi powygrywali. Myślę, że mimo wszystko paru zawodników w tym meczu będzie chciało się pokazać i dać przykład młodszym kolegom z ławki jak się gra. Kluczem powinien być low post, gdzie bez Noah widzę nieco mniejsze szanse bullsów. W indianie wkurza mnie jedynie ten Copeland - jeździec bez głowy. Jak nie będzie psuł to Indiana powalczy.
Liczę na Luisa Scole z ławki i Stephensona - moim zdaniem oni będa chcieli się pokazać, żeby dostawać jak najwięcej minut w sezonie. Zresztą w Indianie jest teraz rywalizacja niemal na każdej pozycji i to dobrze, a kiedy jak nie w takich meczach bez presji można się wykazać?
Aczkolwiek tak jak mówisz - to jest preseason i wszystko się może zdarzyć.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Bulls -6@1,72 marathon✅
Bulls -7,5 @ 1,91 unibet✅
Milwaukee nie ma większych szans na PO w sezonie regularnym, ale skład nie wygląda najgorzej i w zasadzie 20+ zwycięstw powinni zaliczyć. Ogólnie tylko i wyłącznie przeciętny zespół w którym znajdują się średniacy - nic więcej. Pojawia się duża dysproporcja pomiędzy celami powyższych drużyn - Chicago wygląda na jednego z faworytów top 3 na Wschodzie, a w Bucks młodzi zawodnicy będą nabierali doświadczenia. Różnica jest duża w kadrach obu zespołów, ponadto mecz w United Center, gdzie Byki prezentują bardzo solidny basket. Rose jest w coraz lepszej dyspozycji, otrzyma bez problemu ~30 min bo sam zawodnicy musi się ogrywać, żeby być w pełni gotowy na Heat. A problemów z formą nie widać. Główna uwaga skupiona jest na rozgrywającym, więc Deng i Boozer mają przy okazji więcej miejsca i co najważniejsze ofensywa jest ciekawie rozłożona na większość zawodników, a nie jak w poprzednim sezonie. Reasumując Bucks nie powinni stanowić większego problemu dla Chicago.

Cleveland -5 @ 1,88 unibet✅
Philadelphia nie ma co liczyć na dobre rezultaty w przyszłym sezonie, kadra wygląda bardzo blado i ewidentnie będą wśród najgorszych drużyn. Odejście Holidaya całkowicie pogrzebało ich szanse na jakiekolwiek PO, został im Young i Turner, może kontuzjowany Richardson i koniec. Noel to wielka niewiadoma, a poza tym on jest nadal poza grą a do stycznia to się z pewnością wiele się wydarzy. Bez wątpienia Cleveland ma ciekawy plan, dodali kilku solidnych grajków a najważniejsze Jacka, który znacząco wzmocni ławkę. Wiadomo, że ciężko jest typować spotkania przedsezonowe ale uważam, że ekipy będą się sprężać na takim etapie rozgrywek, bo już za ponad tydzień rusza liga.

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Houston - Dallas || over 205 @1.90 bet365⛔

Rakiety wystawiają dzisiaj Asika i Howarda w s5, więc tablica będzie zdemolowana. Poczytałem trochę i plan Dallas na dzisiejszy mecz to uptempo. Dallas uptempo vs szybko grające Rakiety wychodzi over jak w morde &#39;szczelił&#39;. Jak tylko Dallas dorówna tempa Rakietom to będzie gruby wynik. Dzięki Howardowi i Asikowi będzie sporo ofensywnych zbiórek i dobitek. Houston odpoczywało kilka dni, Dallas miało dzień przerwy, więc zespoły powinny wyjść w optymalnym zestawieniu. Do overa również zachęca h2h:

07.03.13 NBA Dallas Mavericks Houston Rockets 112 : 108
04.03.13 NBA Houston Rockets Dallas Mavericks 136 : 103
17.01.13 NBA Dallas Mavericks Houston Rockets 105 : 100
09.12.12 NBA Houston Rockets Dallas Mavericks 109 : 116
16.10.12 NBA Dallas Mavericks Houston Rockets 123 : 104
19.04.12 NBA Dallas Mavericks Houston Rockets 117 : 110

Meanwhile, the Mavs will try to play into their own strengths, looking to use their uptempo style to sprint to a win in their final preseason road matchup.
“I think if we’re able to get the ball out and we’re able to run down the floor we can go at them as well,” Marion echoed. “The bigger you are, the slower you are.”

Linia ustwiona wysoko, ale według mnie warto grać.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Mavericks nie przekroczyli 95pkt, dzisiaj nie uważam, że także tego dokonają. To preseason, celowniki rozregulowane, budujemy mury z cegieł. Howard w pomalowanym więc nawet to, że wczłapie w pomalowane może ograniczyć wjazdy. H2H w regular season ma się nijak do dzisiejszego meczu. Ciężko widzę ten over ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
wiem że to temat na offseason ale ... Właśnie moje oczy wypatrzyły 1.38 na Clippers w meczu otwarcia z Lakers ???? (WOOOW) + 1.45 na GSW następnej nocy z będacymi B2B LAL ????
Zapowiada się bardzo miłe dla portfela otwarcie sezonu

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
wiem że to temat na offseason ale ... Właśnie moje oczy wypatrzyły 1.38 na Clippers w meczu otwarcia z Lakers ???? (WOOOW) + 1.45 na GSW następnej nocy z będacymi B2B LAL ????
Zapowiada się bardzo miłe dla portfela otwarcie sezonu
No już miesiąc minimum te zakłady wiszą. Pytanie tylko czy Kobe zagra od początku sezonu?

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
No już miesiąc minimum te zakłady wiszą. Pytanie tylko czy Kobe zagra od początku sezonu?
nie ma to praktycznie znaczenia bo jak dla mnie , tak i tak w łeb oba mecze , jednak to że Kobe zagra moim zdaniem jest niemożliwe i na 99.9 % nie zagra .

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Jakby ktos znalazł info o absencjach w meczu Hawks-Pacers to niech wrzuci. Póki co Kurs 1,9 na Indianę wydaje się bardzo ok.Nieco lepsi starterzy+ lepsza ławka powinny wystarczyć.

wolny-strzelec 232

wolny-strzelec

Użytkownik
Jakby ktos znalazł info o absencjach w meczu Hawks-Pacers to niech wrzuci. Póki co Kurs 1,9 na Indianę wydaje się bardzo ok.Nieco lepsi starterzy+ lepsza ławka powinny wystarczyć.
Z oficjalnej strony Pacers:
Injury Update
Pacers: Danny Granger (out, strained left calf)
Hawks: John Jenkins (day-to-day, lower back spasms), Lou Williams (out, right knee rehabilitation), Gustavo Ayon (out, right shoulder injury)

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom