>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA offseason & preseason 2013 - dyskusja i typy

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Czyli nie jest tak źle. To spróbuję na Pacers troszkę mocniej. Scola&gt;Brand a jeszcze na ławie jest CJ Watson,Copeland.
Wydaje mi sie,że Hawks dadzą pograć więcej Shroederowi i innym rezerwowym
Chyba masz rację, ostatnio Hawks grali kompletnymi no name&#39;ami mimo że był &#39;&#39;close game&#39;&#39; w meczu z Grizzlies. Kurs na gości dzisiaj bardzo dobry imo, Indiana lepszy roster, na ławce fajny ten Coopeland dobry shooter a pod koszem Scola który według mnie nie pokazał w pełni swoich umiejętności chociażby za czasów gry w Rockets gdzie dobrze wspołpracował z Martinem. Indiana win !

kid7 485

kid7

Użytkownik
Chyba masz rację, ostatnio Hawks grali kompletnymi no name&#39;ami mimo że był &#39;&#39;close game&#39;&#39; w meczu z Grizzlies. Kurs na gości dzisiaj bardzo dobry imo, Indiana lepszy roster, na ławce fajny ten Coopeland dobry shooter a pod koszem Scola który według mnie nie pokazał w pełni swoich umiejętności chociażby za czasów gry w Rockets gdzie dobrze wspołpracował z Martinem. Indiana win !
z tymi Hawks i graniem rezerwami tak też do końca nie ma pewniaka, bo pare dni temu S5 grała całą 4 kwartę przeciw SAS i odrobili mase pkt, przegrywając ostatnim rzutem 2pkt....ale mam nadzieję, że dziś Indy wygra min.3 pkt tylko pytanie co do tego dołożyć?? Może faktycznie jak wczoraj over na HOU nie wlazł to dziś nie powinien również w Pho wejść skoro Dragić i Durant nie zagrają...Co myślicie? Linia 198 wydaje się być wysoka...

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Rowniez polecam Indiane, wyglada na to ze wyjda swoja najlepsza piatka czyli Hill-Lance-PG-West-Hibbert przeciwko przecietnym Hawks. WIadomo wlasna hala to duzy atut druzyny nba ale roster mimo wszystko zdecydowanie lepszy po stronie Pacers. Dodatkowo Frank Vogel [trener Pacers] wypowiadal sie, ze te oraz piatkowe spotkanie z Mavs beda traktowana jak mecze sezonu regularnego wiec z minutami powinno byc okej. Jezeli nie trafimy na slaby dzien Pacers to bet wydaje sie wyjatkowo korzystny. Dodatkowo Brand w miejsce Milsapa czyli znaczne zmniejszenie jakosci.

Pacers -2 1.90 bet365
✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
wolny-strzelec 232

wolny-strzelec

Użytkownik
Z twittera Hawks:
Coach Bud says Elton Brand will start in Paul Millsap&#39;s place tonight.
Trener bud powiedzial ze Elton brand zajmie dzisiaj miejsce milsapa w s5.

kid7 485

kid7

Użytkownik
Może OKC albo Lakers? Ma ktoś więcej info na temat Lakers dziś?

PS. Lakers bez Nasha, Bryanta i Kamana
Na Lakersach to za każdym razem można się sparzyć, odpuszczam ten mecz a pod OKC bardziej mi coś under leży niż zwycięstwo czyste

E: odnośnie braku Nasha to szczerze, wydaje mi się, że jego brak jest bardziej dla nich na plus teraz - to dziadek, który nie nadąża już za młodymi i zupełnie się męczy mając piłke...takie mam wrażenie. Blake też już lata najlepsze miał moim zdaniem w PORTLAND...no bet dla mnie...

kid7 485

kid7

Użytkownik
SewerynKG pisał o underze pare postów wcześniej a ja osobiście ufam jego prognozom ;)
no ja wczoraj zaufałem z HOU over i kurcze dlatego mam taki niesmak dzisiaj ???? ...a chce jak pisałem odrobić straty, więc muszę mega się zastanowić. Kto tam oprócz naszego rodzynka, Bledsoe, blizniakow jeszcze śmiga w SUNS?

kid7 485

kid7

Użytkownik
jak myślicie bez Dragica jakie będzie tempo gry Phoenix? Bledsoe będzie tak samo cisnął do przodu...bo w sumie OKC to też lubi szybką grę...

E: no to wóz albo .... poszedł dubel IND -2 oraz PHO under 198... i szykuje się nerwowa noc, bardzo@!
E2: WÓZ ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Jakieś wieści z obozu Minnesoty/Phili?? Bazując na zawodnikach którzy ostatnio grali to Wilki ich spokojnie rozwalą.
Marathon 1,79 nie można przejść obojętnie.

Sprawdzałem na Twitterach ale póki co niczego nie znalazłem.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Jakieś wieści z obozu Minnesoty/Phili?? Bazując na zawodnikach którzy ostatnio grali to Wilki ich spokojnie rozwalą.

już każdy myślami przy meczu otwarcia . Ten ostatni sparing to byle go odwalić jak zwykle i się nie połamać ;)

wolny-strzelec 232

wolny-strzelec

Użytkownik

W Phili napewno nie zagra Nerlens Noel, dodatkowo oficjalna strona Minnesoty głosi:

The Wolves will be without swingman Chase Budinger, who is out while recovering from preseason left knee surgery. Several of Philadelphia’s players are out of action until January/February or later. Those include: Nerlens Noel, who is rehabbing a left knee injury; Jason Richardson, who recently had knee surgery; Arnett Moultrie, who had left ankle surgery Sept 26 and Kwame Brown, who is hampered by a right hamstring injury.

Przewidywane piątki:
Minnesota: Ricky Rubio, Kevin Martin, Corey Brewer, Kevin Love, Nikola Pekovic
Philadelphia: Michael Carter-Williams, James Anderson, Evan Turner, Thaddeus Young, Spencer Hawes

easy 3,1K

easy

Forum VIP
już każdy myślami przy meczu otwarcia . Ten ostatni sparing to byle go odwalić jak zwykle i się nie połamać ;)
Nie do konca, mozna traktowac te mecze rowniez jako test przed sezonem regularnym. Tak jak trener Vogel wczoraj zapowiedzial tak i zrobil czyli gral normalnymi minutami dla starterow. Wiadomo, kazdy trener ma inna filozofie na swoj zespol ale te ostatnie spotkania wlasnie moga przyniesc sporo pieniedzy ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Czyli warto próbować. Phila z Cavs odstawała od samego początku. 76ers przegrają tablice i wilki dostaną dużo okazji na łatwe pkt. Phili brakuje spokoju na rozegraniu. Irving fajnie w 1Q się bawił. Rubio to inny typ rozgrywającego ale też powinien dać radę.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Sam jak zdążę to lece obstawić tasiemke do naziemnego i będzie na niej Minnesota
A co sądzicie o Brooklynie i Knicks na dziś?
Knicks podobnie jak Seweryn popieram i juz pogralem po 2.00 w marathonie. Spotkanie odbedzie sie na neutralnym terenie. Co do Boston to hmm. Pierce i KG wypadaja z dzisiejszego spotkania. Deron i Kirilenko dalej kontuzjowani ale jest szansa, ze dzisiaj zobaczymy dobrze znanego w Bostonie Jeta Terrego. Ostatnio troche glosnio zrobilo sie po tym jak Wallace skrytykowal chlopakow z druyzyny, ze nie staraja sie na meczach i ogolny wysilek jest bardzo niski. Kto wie, moze takie slowa ogarna graczy Celtics i u siebie pykna Nets? Kurs 2 na pewno zacheca.
Knicks -1.5 1.90 unibet⛔

A 47

all_in

Użytkownik
Czy ktoś ma może info nt. składów w meczach Denver- Suns i Clippers- Jazz? Niestety ciężko mi znaleźć jakąkolwiek informacje w post season nigdy nie było z tym problemu a teraz rotoworld coś się obija

harvey 967

harvey

Użytkownik
Milwaukee Bucks - New York Knicks # 1.75 Pinnacle ⛔

Knicks ostatnio przeciwko Raptors przegrali na własne życzenie. Chyba 6 czy 7 grajków miało dwucyfrową zdobycz punktową, a najbardziej zawiódł chyba sam Melo. Dziś na przeciw ekipa wg mnie o klasę niżej, niż zespół z Kanady. Bucks mają słabiutki team w tym sezonie, a jak wypada ze składu taki pg jak Knight to jeszcze gorzej to wygląda (źródło ESPN). W drużynie z NY jest trochę lepiej bo sam Woodson powiedział: &quot;Pablo Prigioni and Iman Shumpert will play tonight&quot;. Knicks lepszy i szerszy skład, jest kim grać, a jak mecze preseason pokazują nawet zawodnicy z ławki sporo wnoszą wchodząc na parkiet. Wg Knicks +5 powinno być, mimo tego jak napisał easy, że grają na neutralnym.

Philadelphia 76ers - Minnesota Timberwolves # 1.87 Pinnacle ✅

Phila to pierwsze ekipa w kolejce do zajęcia ostatniego miejsca w swojej konferencji. Wg mnie nie ma co lać wody. Wolves pod każdym względem wyglądają lepiej, a pierwsza piątka drużyny z Minnesoty bije swoich rywali z Phili na głowę. Love, Rubio czy Pekovic powinni dostać dziś swoje minuty i doprowadzić do pewnego zwycięstwa swojej drużyny.

Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls # 2.00 Pinnacle ✅

Thunder mnie do siebie totalnie nie przekonują, a brak Westbrooka dziś powinien się odbić. Bulls niepokonani w pre, dziś zabraknie Noaha i Kirka, jednak mimo tych osłabień to dla mnie ciągle faworyt. Thunder ostatnio przegrali z Suns (wiem, że bez KG), więc po takim kursie warto pograć na Byki. Rose w formie i widać, że rok bez występów w NBA spowodował głód grania. W ostatnim meczu Byków, każdy z S5 dostał po +20 minut, jak dziś tak będzie to powinni wygrać.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom