Chyba masz rację, ostatnio Hawks grali kompletnymi no name'ami mimo że był ''close game'' w meczu z Grizzlies. Kurs na gości dzisiaj bardzo dobry imo, Indiana lepszy roster, na ławce fajny ten Coopeland dobry shooter a pod koszem Scola który według mnie nie pokazał w pełni swoich umiejętności chociażby za czasów gry w Rockets gdzie dobrze wspołpracował z Martinem. Indiana win !Czyli nie jest tak źle. To spróbuję na Pacers troszkę mocniej. Scola>Brand a jeszcze na ławie jest CJ Watson,Copeland.
Wydaje mi sie,że Hawks dadzą pograć więcej Shroederowi i innym rezerwowym
bezsensDla ostrożnych można złapać na Marathonie Indiana Pacers +1,5 po kursie 1.64
z tymi Hawks i graniem rezerwami tak też do końca nie ma pewniaka, bo pare dni temu S5 grała całą 4 kwartę przeciw SAS i odrobili mase pkt, przegrywając ostatnim rzutem 2pkt....ale mam nadzieję, że dziś Indy wygra min.3 pkt tylko pytanie co do tego dołożyć?? Może faktycznie jak wczoraj over na HOU nie wlazł to dziś nie powinien również w Pho wejść skoro Dragić i Durant nie zagrają...Co myślicie? Linia 198 wydaje się być wysoka...Chyba masz rację, ostatnio Hawks grali kompletnymi no name'ami mimo że był ''close game'' w meczu z Grizzlies. Kurs na gości dzisiaj bardzo dobry imo, Indiana lepszy roster, na ławce fajny ten Coopeland dobry shooter a pod koszem Scola który według mnie nie pokazał w pełni swoich umiejętności chociażby za czasów gry w Rockets gdzie dobrze wspołpracował z Martinem. Indiana win !
Na Lakersach to za każdym razem można się sparzyć, odpuszczam ten mecz a pod OKC bardziej mi coś under leży niż zwycięstwo czysteMoże OKC albo Lakers? Ma ktoś więcej info na temat Lakers dziś?
PS. Lakers bez Nasha, Bryanta i Kamana
no ja wczoraj zaufałem z HOU over i kurcze dlatego mam taki niesmak dzisiaj ???? ...a chce jak pisałem odrobić straty, więc muszę mega się zastanowić. Kto tam oprócz naszego rodzynka, Bledsoe, blizniakow jeszcze śmiga w SUNS?SewerynKG pisał o underze pare postów wcześniej a ja osobiście ufam jego prognozom
już każdy myślami przy meczu otwarcia . Ten ostatni sparing to byle go odwalić jak zwykle i się nie połamaćJakieś wieści z obozu Minnesoty/Phili?? Bazując na zawodnikach którzy ostatnio grali to Wilki ich spokojnie rozwalą.
Marathon 1,79 nie można przejść obojętnie.
Sprawdzałem na Twitterach ale póki co niczego nie znalazłem.
W Phili napewno nie zagra Nerlens Noel, dodatkowo oficjalna strona Minnesoty głosi:Jakieś wieści z obozu Minnesoty/Phili?? Bazując na zawodnikach którzy ostatnio grali to Wilki ich spokojnie rozwalą.
Marathon 1,79 nie można przejść obojętnie.
Sprawdzałem na Twitterach ale póki co niczego nie znalazłem.
Nie do konca, mozna traktowac te mecze rowniez jako test przed sezonem regularnym. Tak jak trener Vogel wczoraj zapowiedzial tak i zrobil czyli gral normalnymi minutami dla starterow. Wiadomo, kazdy trener ma inna filozofie na swoj zespol ale te ostatnie spotkania wlasnie moga przyniesc sporo pieniedzy ????już każdy myślami przy meczu otwarcia . Ten ostatni sparing to byle go odwalić jak zwykle i się nie połamać
Knicks podobnie jak Seweryn popieram i juz pogralem po 2.00 w marathonie. Spotkanie odbedzie sie na neutralnym terenie. Co do Boston to hmm. Pierce i KG wypadaja z dzisiejszego spotkania. Deron i Kirilenko dalej kontuzjowani ale jest szansa, ze dzisiaj zobaczymy dobrze znanego w Bostonie Jeta Terrego. Ostatnio troche glosnio zrobilo sie po tym jak Wallace skrytykowal chlopakow z druyzyny, ze nie staraja sie na meczach i ogolny wysilek jest bardzo niski. Kto wie, moze takie slowa ogarna graczy Celtics i u siebie pykna Nets? Kurs 2 na pewno zacheca.Sam jak zdążę to lece obstawić tasiemke do naziemnego i będzie na niej Minnesota
A co sądzicie o Brooklynie i Knicks na dziś?