>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA offseason & preseason 2011 - dyskusja i typy

Status
Zamknięty.
favago 69

favago

Użytkownik
Chris Paul w Clippers

Jak przed chwilą podał Marc Stein z ESPN w końcu doszło do długo oczekiwanej wymiany. Hornets dostali wszystko to, czego chcieli: Gordona, wybór w drafcie Minnesoty, Kamana oraz Al-Farouq Aminu. Transakcja ma być oficjalnie zatwierdzona za kilka godzin i wtedy nie pozostanie nic innego niż pogratulować Sternowi. A kibice powinni się tylko cieszyć, bo duet CP-Griffin, to będzie naprawdę COŚ do oglądania. Pamiętacie parę Payton-Kemp? Teraz będzie jeszcze efektowniej.
Źródło: czwarta-kwarta.com

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
jaki jest kod na darmowy lp?bo wciskam cały czas ten podany przez kolege strone wcześniej i pisza że nie jest poprawny...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Richard Hamilton w Bulls - oficjalnie
Transakcja ta była tajemnicą poliszynela. Już od kilku dni pojawiały się sygnały, że Richard „RIP” Hamilton, po tym, gdy zrezygnowali z niego Pistons, zatrzyma się w Chicago, aby grać dla miejscowych Bulls. Umowa została dopięta na ostatni guzik.

Z nim w składzie, będę miał w przyszłym sezonie zdecydowanie więcej asysty- powiedział na przywitanie Derrick Rose. Chicago Bulls potwierdziło transfer dzisiaj w nocy. Niestety nie ujawniono żadnych szczegółów dotyczących kontraktu Richarda Hamiltona. Według źródła blisko powiązanego z negocjacjami, zawodnik otrzyma za trzy lata gry 15 mln $.
Jesteśmy podekscytowani tym, że możemy przywitać gracza z takimi referencjami w naszej organizacji- mówi Gar Forman - GM Bulls. Richard jest zwycięzcą na każdym stopniu. Jego osiągnięcia mówią same za niego. Jesteśmy pewni, że będzie doskonale pasował do naszego zespołu, zarówno na parkiecie, jak i poza nim- dodał.
Przed Hamiltonem trzynasty sezon w jego karierze. Z kolei Chicago Bulls będą jego trzecim zespołem, po Washington Wizards i Detroit Pistons, z którymi wygrał w mistrzostwo w 2004. W ubiegłych rozgrywkach zagrał dla Tłoków 55 spotkań, średnio zdobywając 14,1 punktu, 3,1 asysty i 2,3 zbiórki.
Chris Paul w L.A. Clippers!

magiki 42

magiki

Użytkownik
jaki jest kod na darmowy lp?bo wciskam cały czas ten podany przez kolege strone wcześniej i pisza że nie jest poprawny...
na darmowy lp nie masz żadnego kodu. Wchodzisz w lp i wciskasz baner na górze odnośnie darmowego lp od 25.12 do 09.01 potwierdzasz regulamin i śmigasz.
Te kody co wyżej podają to są kody lojalnościowe. Te kody wciska się po 9 stycznia jak się skończy free lp i teraz:
kod na 10% zniżki lp - INTLUSER2011
kod na 15% zniżki lp - RETSUB2011

pewnie co niektórzy dostali kody na 20 i więcej % zniżki to fajnie jakby się podzielili ;d

corona 49

corona

Użytkownik
Oficjalnie zostaje sezonowcem Clippers. CP i Griffin w jednej drużynie, póki co mój mózg tego nie ogarnia.
mój też nie ;)

Dodając do tego Butlera to nie źle to wygląda, tylko brak dobrej strzelby na pozycji numer dwa może trochę popsuć im to dzieło. Mimo wszystko brawo dla Clippers za zakontraktowanie CP3 ????

new_season 2

new_season

Użytkownik
Spokojnie z tymi peanami nad ruchem Clippers. Moim zdaniem dużo więcej na tej wymianie zyskali Hornets, a oddanie Gordona odbije się czkawką Clipps. Tym bardziej, że na dobrą sprawę nie mają żadnej nominalnej &quot;dwójki&quot; w składzie.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ktoś wie czy Clippers szykuje trade za Bledsoe czy Williamsa? Na dobrą sprawe nie mają rezerwowego centra (no chyba że Blake..), SG jak już wspomnieliście. Myśle że to nie koniec transferów Postrzygaczy Owiec ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Jak dla mnie ten transfer jest bez sensu.Praktycznie kompletny skład,bardzo mocny z solidną ławką,a teraz zrobili sobie dziury.Zamiast trzymać Kamana i Gordona w składzie,oraz za rok mieć dobry wybór w drafcie+szansę pozyskania Paula to mają trzech rozgrywających i z roku na rok coraz lepszego Gordona(i tak już bardzo dobrego) to teraz mają dziurę.
Muszą dalej handlować Mo albo Billupsem.Raczej Mo bo Billups na bank skończy karierę jeśli go oddadzą.Przecież ta dwójka nie będzie dużo mniej produktywna przez 48minut niż Paul+ktośtam,a Gordon były dużo lepszy niż jego zastępca.

corona 49

corona

Użytkownik
Z tego co czytałem to w planach jest, żeby Billups zagrał na dwójce hehehe chce to zobaczyć ???? niby grał na tej pozycji na mistrzostwach świata no ale to jest pg a nie sg ;]

prorok89 21

prorok89

Użytkownik
Jeśli można mieć gracza TOP 5 ligi, i być może najlepszego obecnie rozgrywającego to nie ma nad czym się zastanawiać.Oki Gordon jest młody perspektywiczny, ale widocznie GM Clippers uznał, że nie chce czekać 2-3 lat ,tylko od razu stanąć do walki o tytuł.Pozatym utarcie nosa Lakerson i sprzątnięcie im sprzed nosa CP3 również ma swoje uzasadnienie.Kolejny powód to kasa: jeśli się nie myle to wszystkie karnety zostały już sprzedane,czego wcześniej Clippers nie uświadczyli od lat.Co do składu to Billups w tym roku jest nie do ruszenia, gdyż tak winika z przepisów dla gracza objętego wcześniej amnestią.Sa luki na 2/3 i 5 ale jest jeszcze sporo weteranów, któzy mając u boku Griffina i CP3 chętnie przejdą do LA.Taki Stevenson z Mavs czy Przybilla,Dampier bądź R.Evans byliby dobrym uzupełnien dla pierwszego składu.
Na 99% Mo zostanie wytrejdowany, albo z uwagi na gruby kontrakt może być poprostu objęty amnestią.Kasa na 2-3 brakujące elementy napewno się znajdzie.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
No nieistotne w sumie.Paul nie jest w TOP 5 w tym momencie,ale wszyscy wiedzą na co go stać.
Powoli można coś z Preseason wybrać do postawienia.Oczywiście wiem jakimi regułami rządzi się Preseason,ale ładny kurs na Chicago jest z Indianą.Myślę,że można za drobne postawić.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
No nieistotne w sumie.Paul nie jest w TOP 5 w tym momencie,ale wszyscy wiedzą na co go stać.

Powoli można coś z Preseason wybrać do postawienia.Oczywiście wiem jakimi regułami rządzi się Preseason,ale ładny kurs na Chicago jest z Indianą.Myślę,że można za drobne postawić.
Ten Preseason może być trochę &#39;inny&#39; więc jak najbardziej do grania ;)

prorok89 21

prorok89

Użytkownik
To czy Paul jest w Top 5 to kwestia gustu.Wole 26-letniego CP3 niż 33-laków Bryanta czy Nowitzkiego.

Krótki preseason, oznacza mało eksperymentów bo na to poprostu nie będzie czasu.Ciekawe co z Hornets?Stracili Paula i Westa ,a zyskali Gordona,Aminu i Kamana. Jack jako starter na PG, może mieć sporo problemów zwłaszcza na początku sezonu.Memphis, ze wszystkimi graczami z PO powinno nie mieć problemów.Handicap z ok.6 już jest na poziomie 9,5.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Właśnie nie wspominałem o Memphis,Bo szerszenie mają ciekawy skład a czyste zwycięstwo niedźwiadków po 1,22 to lipa trochę.Ale na pewno zgrania tam nie będzie żadnego.Handicap 9 raczej jest zbyt wysoki,bo mimo wszystko to mecze tylko o pietruszkę.
Więc ja pozostanę tylko przy typie na Chicago.Ładny kurs a Chicago bardzo dobrze broni,nie mają słabych stron w składzie i grali ze sobą cały sezon( w sumie Indiana też). No i jest Hamilton jedyne brakujące ogniwo,które rzucało mi się cały czas w oczy w meczach Bulls.

Zapomniałem dodać,że mam nadzieję znowu zobaczyć jak Paul będzie wsadzał nad Howardem.
Ale i tak z mojego TOP5 nie wyrzuci Nowitzkiego.Nie ma opcji.

corona 49

corona

Użytkownik
Z gustami się nie dyskutuję ;] Wg mnie trochę to potrwa zanim Clippers będą coś więcej znaczyć nić znaczyli. Zanim się zgrają to jedno, ale zanim dopełnią skład to drugie. Na pewno mają największe szanse od lat by utrzeć nosa Lakersom, w pewien sposób sam Paul w koszulce Clippersów będzie takim pstryczkiem,ale jeżeli w Staples Center to oni będą górą to już w ogóle będzie jazda w L.A. Trochę czasu jeszcze zostało, więc transfery się pojawią większe lub mniejsze. Co do grania w Preseason to można stawiać na drużyny, które większych zmian w składach, a co więcej w pierwszych piątkach nie miały.
P.S. ale by były jaja, żeby Lakersi nie awansowali do Play-off. ????

.kb 31

.kb

Użytkownik
Jeśli można mieć gracza TOP 5 ligi, i być może najlepszego obecnie rozgrywającego to nie ma nad czym się zastanawiać
Dokładnie. Cena jest bardzo wysoka, ale Chris Paul to człowiek, dzięki któremu każda drużyna potrafi wskoczyć poziom (w przypadku Clippers 2 poziomy ???? ) wyżej. Gordon to dobry zawodnik, ale to nie ta półka co Paul i przede wszystkim nie ta pozycja. Dziurę na dwójce jest dużo łatwiej załatać ???? Co prawda będą musieli się pozbyć Erica Bledsoe, ale on i tak byłby skazany na ławkę przez wiele lat.
Gorzej będzie z Mo Williamsem, on jest praktycznie nie do ruszenia. Jedynie Atlanta Hawks mogliby być nim zainteresowani, ale Clippers raczej nie opłaca się brać na siebie 3-letniego kontraktu Marvina Williamsa. Ewentualnie mogą zrobić jeszcze jedną wymianę z Hornets, która też była brana pod uwagę (Ariza za Williamsa).

Warto przypomnieć jeszcze jedną rzecz. Historia pokazuje, że wymiana &quot;połowy&quot; składu na jedną super gwiazdę często się opłaca- Heat z 2004, Celtics z 2007 roku ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom