>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA offseason & preseason 2011 - dyskusja i typy

Status
Zamknięty.
qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
No, dokładnie jak Chińczycy będą chcieli zrobić na złość Amerykańskim koszykarzom to zrobią.
Czytałem akcje z Gee jak opuścił Gdynię itd. i sugerował działaczom aby nie wystawiali mu jakiegoś listu [ nie pamiętam teraz nazwy ] ze złymi informacjami, może ktoś napisać o co w tym chodzi i czy jest to tylko pismo do informacji dla klubów czy w jakikolwiek sposób jest to ważny dokument ?

michal99652 64

michal99652

Użytkownik
Tak całkiem z innej beczki ;) Ma może ktoś NHL 12 albo NBA 2k12 na PS3? Bo zależy mi na poznaniu opinii. Chcę sobie sprawić na święta ale wyczytałem w necie dużo negatywnych komentarzy na temat NHL za to NBA dużo pozytywnych recenzji. Nie wiem czy zdecydować się na NHL 12 czy NBA2K12. Może ktoś coś mi doradzi w tym temacie? ;)

Z góry dzięki

proszę odpisywać na PW - post kompletnie nie na temat później usunę.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czytałem akcje z Gee jak opuścił Gdynię itd. i sugerował działaczom aby nie wystawiali mu jakiegoś listu [ nie pamiętam teraz nazwy ] ze złymi informacjami, może ktoś napisać o co w tym chodzi i czy jest to tylko pismo do informacji dla klubów czy w jakikolwiek sposób jest to ważny dokument ?
O ile sie nie mylę chodzi tu o tzw list czystości. Generalnie prędzej czy później klub taki dokument musi wydać, ale może zawsze też robić na złość i pod górkę z terminami. Choć z 2 strony Gee uciekł z klubu czyli zerwał umowę, a jak to prawnie wygląda to już nie wiem...To są już procedury między związkami.

Otrzymane punkty reputacji: +7
marian78 20

marian78

Użytkownik
heh, to zależy od pieniędzy, oni sobie tam wszystko ładnie wykalkulują
a jeden sezon w chinach aż tak ich nie uwsteczni - a kraj poznają - ryżu się najedzą - będzie fajnie : &gt;
na pewno rozchodzi się tylko o różnicę w pieniądzach, bo jak umie grać to i tak każdy klub weźmie zawodnika jak tylko pokaże się w presezonie

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
Espn informuje, że chińczycy złagodzili swoje restrykcje względem umów zawodników z nba.
Nowe reguły polegają m.in na tym, że klub który chce pozyskać danego gracza będzie musiał zapłacić 500 tys. dolarów

gobel 121

gobel

Użytkownik
David West w Pacers, podobno chcą też O.J. Mayo gdyby to doszło do skutku to całkiem niezły skład się kroi, przecież jest jeszcze Granger, Collison czy Hansbrough.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Ramóweczka dla posiadaczy C+ ????

NIEDZIELA 25.12:
20:30 Dallas Maverics - Miami Heat
23:00 LA Lakers - Chicago Bulls
WTOREK 27.12:
02:00 Miami Heat - Boston Celtics
PIĄTEK 30.12:
02:00 New Orleans Hornets - Phoenix Suns
WTOREK 03.01:
02:00 Chicago Bulls - Atlanta Hawks
ŚRODA 04.01:
02:30 Dallas Maverics - Phoenix Suns
PIĄTEK 06.01:
02:00 Orlando Magic - Chicago Bulls

twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
NBA na szczescie za ten przeciagajacy sie lockout postanowila dac nam troche darmowego ogladania meczy.
DO 9 STYCZNIA LEAGUE PASS ZA DARMO

NBA dla swo*ich kibi*ców przy*go*to*wała oczy*wi*ście jesz*cze dwie PROMOCJE: Pierw*sza - od 25. grud*nia do 9. stycz*nia League Pass w nieco gor*szej niż HD, ale zado*wa*la*ją*cej jako*ści, dostępny będzie ZUPEŁNIE ZA DARMO – wystar*czy zalo*go*wać się na stro*nie ilp.nba.com na swoje konto lub zare*je*stro*wać, po czym wybrać „free pre*view” na czer*wo*nym pasku u góry strony i zatwier*dzić regu*la*min. Druga – 10% zniżki dla kupu*ją*cych do 9. stycz*nia, jeśli w okienku „Pro*mo*tion Code” pod*czas doko*ny*wa*nia trans*ak*cji wpi*szemy kod „INTLUSER2011″.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pewnie te posty zostaną usunięte, ale to nic.
Jak na moje to bukmacherzy zrobią coś grubszego, w końcu święta a do tego powrót NBA. Niemniej sprawa prosta, który da więcej to wygra.
No i jak tu wszyscy ja również ciesze się z powrotu enbijej.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Nie dość,że NBA wraca to już jest sporo bardzo ciekawych typów.Fajnie byłoby sobie zrobić jakiś prezent gwiazdkowy,na razie widziałem,że bwin daje promocyjny kurs z kapelusza na Chicago z Lakers.

corona 49

corona

Użytkownik
Wg mnie początek sezonu to będzie okazją to dobrego zarobku w tej lidze. Dlaczego ? A to dlatego, że w ubiegłym sezonie również początki były trudne między innymi dla Heat, którzy skompletowali swój allstar team w lato i jesień była dość słabo wyglądała w ich wykonaniu. Jeżeli Howard zmieni team np na Nets, a CP3 na Lakers, czy inny zawodnicy którzy mogą zmienić klub między innymi: Jamal Crawford, Gasol, może Rondo i wielu innych. Morał z tego taki jak dla mnie, że takie drużyny jak Heat, Bulls powinni zacząć z wysokiego C i jak dla mnie to faworyci na początku, a cała reszta jeżeli dogadają jakiś większy deal i zmieni się pierwsza piątka to trochę czasu upłynie zanim się zgrają (Knicks z Chandlerei bez Billupsa, Pacers z Westem, Odom w Mavs czy wiele innych klubów. Jeszcze trochę dni zostało do pierwszego spotkania i wydaje się, że te ostatnie godziny będą najbardziej ciekawe pod względem transferowym.

money 52

money

Użytkownik
League Pass w nieco gor*szej niż HD
kto to napisal ze w gorszej?leauge pass to leauge pass ze strony nba,i moim zdaniem przekaz do 9 stycznia bedziemy mieli taki sam jak ten co bedzie juz po tym terminie dla innych uzytkownikow ktorzy to opłacą

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Pewien jesteś??
Ja czytałem wczoraj w jednym polskim serwisie że cena ma wynosić 140$ i na stronie lp też jest podana cena 140$.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom