Toronto Raptors vs. Orlando Magic
wygrana Toronto - 4,5
1,40
Unibet wystawił wg mnie absurdalny kurs na to wydarzenie. Toronto kontra Orlando?! Serio?!
Wyjściowy handi to - 3,5 dla Toronto ???? , spodziewałem się czegoś w okolicach - 7,5. Wiem, że Gordon i Vucevic wrócili do gry, jednak myślę, że Raptors bez większych problemów osiągną przewagę 8,10 pkt.
Dobra nie jadę już po nich, bo jeszcze się okaże, że czytają forum i się chopaki zepną.
Dodam jedynie, że Orlando ma silnego konkurenta w postaci Sacto czy Phoenix do walki o picki. Powinno być dobrze, liczę na głębie składu Dinozaurów.
Houston Rockets vs. LA Clippers
wygrana Rakiet - 1,5
1,30
Mój ukochany buk nie wystawił jeszcze tego meczyku, w sumie nie dziwota - batalia Denver vs. LA skończyła się o
7:17. Pamiętam, jak jeszcze 10 min. wcześniej obsrany siedziałem, bo Klipery wygrywały 118:111 i wyglądało to bardzo źle. Piękny come back ziutków Riversa, takie straty odrobić - NBA jednym słowem, nic nie jest pewne ???? .
Wracamy do analizy jednak : zacięte spotkanie powinno dać się we znaki LA, wprawdzie grają u siebie, a wczoraj pokazali, że mogą grać naprawdę dobrze.
Dużo przypadku we wczorajszym meczu wg mnie, Marianovic zagrał pięknie, ale to chyba chwilowy przebłysk formy. Sweet Lou grał na parkiecie 35 min. podejrzewam, że nie wpłynie to na niego dobrze.
Boston C's vs. Charlotte
wygrana Bostonu
1,28
Wydaję mi się, że Boston to ugra. Charlotte b2b, ładnie wygląda ich ofensywa, liczę na choć krztę zmęczenia Kemby wczoraj 31 pkt. i 32 min. grania. Howard grał wczoraj solidnie, naprawdę solidnie. Myślę, że jeżeli dzisiaj zagra, bo to stoi pod znakiem zapytania, nie będzie już grał tak dobrze.
Teraz przejdźmy do Celtów, choć ostatnio raczej stawiają na ofensywę, nadal bronią dobrze. Ofensywa poukładana, porównując zawodników Kemba - Kyrie, Howard ( jeśli zagra ) - Al Horford. Są jeszcze Lamb, Williams, i pięknie wczoraj asystujący Batum. Po stronie Bostonu zaś Brown, Tatum, Smart, Morris. Wraca też Aron Baynes, Horford będzie wspierany z ławki, zaś Howard ( po raz kolejny jeśli zagra ) wg Rotoworld nie będzie miał wsparcia Zellera.
Celtowie powinni ugrać.
POWODZENIA !
LUŹNY TYP :
Indiana Pacers vs. Atlanta Hawks
wygrana Pacers + 4,5
1,30