Zobacz sobie ostatnie mecze Bucks i poprzedni z OKC. Z jaka latwoscia Kris dochodzil do pozycji rzutowych i zaden Waiters mu w tym nie przeszkodzil.
Jak kazdy typ moze nie wejsc, ale mysle ze ma szanse.
Mowiac ze mam rozum 7 latka pokazujesz tylko poziom swojej kultury osobistej. Ja Cie w zaden sposob nie obrazilem i nadal nie mam zamiaru. Ciebie widocznie to cieszy. Widac tez ze zjadles wszystkie rozumy, bo nawet analiza Chamberlaina Ci sie nie podoba.
Tyle w temacie. Juz pisac nie bede bo i tak Ci sie nie dogodzi
Nie pisalem ze masz rozum 7latka a ze twoj poziom bukmacherski przedstawia poziom z zycia codziennego 7-12 latka. Takie porownanie. Twoja wiedza,umjejetnosci i poziom zaawansowania w bukmacherce a w niczym innym. To dostrzegam w Twoich wpisach z tematu bukmacherki a nie innego zagadnienia
A nie pisze o Twoim poziomie ogolnym. Nie o inteligencji i zyciu codziennym. To mnie nie interesuje ani sam tego nie przedstawiam. Halo ja nie obrazilem! I nie mialem takiego zamiaru. Jak mam Cie oceniac tutaj ? Oceniam tylko poziom analizy i umiejetnosci typowania bo sam jestem pod tym wzgledem bardzo wysoko! -tak uwazam. Nie podwarzam Twojej inteligencji wieku zdolnosci itp. Nie wiem kim jestes jak i w druga strone. Mnie poziom bukmacherski interesuje, jakbym byl zdolnym lekarzem nie interesowal bym sie tymi "bzdurami" chyba rozumiesz co ? Czym madrzejszy typer na forum to w rzeczywistosci .....
Zdrowia
No i ciagle wywody i zechce sie rzucic czy nie zechce czy noga boli
Nikt nie ruszyl tematu wyg OkC ,Portland I Dallas jak i mecz Toronto ciekawy lecz tego nie gralem a dostrzegam
latwe zwyciestwo Toronto i handi -4,5 moze -5,5 po 1.70
To co gra Howard i Capella to Litwin i Biyombo ich zdominuja.
Paterson/Scola rzutowo nawet za 3 pkt zrobia miazge z Montejunasem/Smithem. DeRozan vs Ariza to jak Jordan vs Przemek Zamojski na ten moment. Na poz nr 2 wychodzi jakis swierzak i on razem z Rosem pobiegaja/wylacza Hardena a Lowry a Beverly ponownie niebo a ziemia. Houston bez lawki nawet nie ma rezerwowego rozgrywajacego ( Terry ???? ) a Super Joseph jest w Toronto. To jak gra przypadkowy
kosz Houston. Harden caly czas silowo szarpie, Ariza kompletnie nic nie gra razem z Howardem. Sa ponadto b2b vs swierze Toronto. Styl gry Toronto to szybka,zespolowa, efektowna i skuteczna koszykowka, forma indywidualna jest na wysokim poziomie calego zespolu i nikt nic nie forsuje, super dzielenie sie pilka,(jak bedzie final konferencji oj postawia sie Clevlend !) a dzisiejszy przeciwnik na to pozwoli, bo mega problem ze skutecznoscia, brak zespolowosci i straty, konflikt w druzynie i presja.
Chyba blowout ze strony Toronto na przyjezdnych i to na luzie co ! Ktos pedejmie dyskusje na poziomio albo chociaz na temat i z sensem bez przypadku?
Zobacz sobie ostatnie mecze Bucks i poprzedni z OKC. Z jaka latwoscia Kris dochodzil do pozycji rzutowych i zaden Waiters mu w tym nie przeszkodzil.
Jak kazdy typ moze nie wejsc, ale mysle ze ma szanse.
Mowiac ze mam rozum 7 latka pokazujesz tylko poziom swojej kultury osobistej. Ja Cie w zaden sposob nie obrazilem i nadal nie mam zamiaru. Ciebie widocznie to cieszy. Widac tez ze zjadles wszystkie rozumy, bo nawet analiza Chamberlaina Ci sie nie podoba.
Tyle w temacie. Juz pisac nie bede bo i tak Ci sie nie dogodzi
Nie o typ tu chodzi a o brak analizy prawdziwych naturalnych argumentow i Twojej wizji ,umiejetnosci przewidywania ja o tym a nie o overze Mideltona a Ty tego jeszcze nie zrozumiales....
Umiejetnosc przewidywania i tworzenie realnej wizji ja o tym ! Tylko o tym. Po mojemu pewniejsza wygrana OkC -7.0 pkt niz over Mideltona. Sprzedaj mi swoj over. Nie potrafisz ani wcisnac kitu ani prawdziwie przedstawic wizji w profesjonalny sposob jak nalezy tylko poprostu ma jakies tam szanse, a szanse to za malo aby regularnie i z sensem to robic, nie podajerz typow chyba od stalej prowizji...... ???? to nie sprzedarz kitu za prowizje w banku !