>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2014

Status
Zamknięty.
jedziem 25

jedziem

Użytkownik
Detroit Pistons - Chicago Bulls
Under 187.5 @ (2.50) - unibet
W pięciu ostatnich spotkaniach (pistons - bulls) obie drużyny tylko raz przekroczyły próg 187.5pkt, do tego było to w kwietniu ubiegłego roku.
92-75
79-99
81-96
99-85
94-95
Bulls są znani z dobrej gry defensywnej zdobywają średnio 92 pkt na mecz.
Nie sądzę żeby drużyna pokroju detroit, która w 5ciu ostatnich meczach wygrywała tylko raz, była w stanie, zagrozić chicago i rzucić więcej niż 95pkt.
Według mnie obie drużyny nie rzucą razem więcej niż 187.5 pkt

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Milwaukee Bucks - Sacramento Kings​
Konsekwentnie zagram przeciw Bucks, którzy wbrew moim przewidywaniom, uporali się z Utah Jazz. Nie przewidziałem dwóch rzeczy - stopnia zmęczenia Jazzmanów po jednak wyczerpującym meczu z Indianą oraz dobrej skuteczności Bucks w ofensywie, z naciskiem na osobę Ilyasova, który zanotował osiągnął 13/14 skuteczności rzutów za 2 pkt i zainkasował aż 31 pkt. Dziś jednak nie spodziewam się powtórki, bowiem w tym sezonie nie udało się jeszcze gospodarzom wygrać dwukrotnie z rzędu i są chyba nawet jedyną drużyną, która takim faktem może się poszczycić. Sacramento moim zdaniem dysponuje większą siłą ofensywną niż Utah i chociażby tym są w stanie wygrać ten mecz. Przekroczenie setki przez Królów też jest tu bardzo realne, biorąc pod uwagę fakt, że w wygranych przez nich pojedynkach jest to praktycznie podstawa.
Typy:
Sacramento Kings win @1,67 pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
el_nino_bets 83

el_nino_bets

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Godzina: 1.35
Spotkanie: Boston Celtics - Golden State Warriors
Typ: Jeff Green over 17,5 pkt ⛔ 4pkt - KPINA JEFF
Kurs: 1.85
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Przygotowałem moim zdaniem fajny bet na zawodnika Boston Celtics Jeffa Greena. Ten niski skrzydłowy powinien poradzić sobie z linią jaką przygotowały nam buki. Ostatnio Boston mierzył się z najlepszą obroną ligi a kryty przez George&#39;a Jeff pokonał z łatwością 6 -latka tą linię ostatecznie rzucając 27 pkt, 10-22 z gry, 2-5 zza łuku i 5-6 z lini rzutów wolnych. Był game high w tym spotkaniu. Dużo lepiej Jeff radzi sobie w TD Garden gdzie C&#39;s grają dużo lepiej. Dziś rywalem będzie Golden State Warriors. Gości są b2b, po wczorajszej wygranej z Pacers w Indianie. Warriors grają dość ofensywnie, więc tutaj wynik spokojnie oscylować powinien w granicy 200-210 pkt. Stawiam na Jeffa bo po prostu musi grać dziś dużo minut. Absencje są wyraźne po stronie Celtów. Przypomnę, że w tym spotkaniu zabraknie Kelly Olynyka, Geralda Wallace&#39;a,Victora Faveraniego, Averego Bradleya.

Roster zrobił się bardzo wąski, jeśli Boston będą w grze to Jeff musi grać te 35-38 minut. W styczniu tego roku gdy Boston mierzył się z Warriors na wyjeździe to Green również był game high z 24 pkt (11-17 z gry). Z Sacramento 29 pkt Greena, z Utah Jazz 21 pkt, z Atalantą Hawks 17 ale wtedy Baylles zagrał mecz życia i zdobył te 29 pkt. Uważam, że przy obecniej kadrze i formie Jeff Green jest jak najbardziej w stanie pokryć tą linię. Jeff mimo swej chimeryczności ma duży potencjał i zadatki na naprawdę klasowego SF ligi. Rzuca w sezonie zasadniczym średnio 17pkt w meczu.

Lub w Expekcie 2.60, że Green rzuci więcej niż 20 pkt - TAK.⛔

Bez analizy:
Chicago Bulls -3.5 pkt 1.90 Pinnacle ✅
Minnesota -8.5 pkt 1.90 Pinnacle ⛔
Bobcats +7.5 1.57 bet365 ✅

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Niezła masówka się robi na Pacers. Też miałem zagrać ale cyferki mnie nie przekonują.
Pacers are 2-5 ATS in their last 7 road games vs. a team with a winning home record.
Pacers are 3-10 ATS in their last 13 games playing on 0 days rest.
Pacers are 1-4-1 ATS in their last 6 games following a ATS loss.
Pacers are 0-4-1 ATS in their last 5 vs. Eastern Conference.
Ostatni stat jest ciekawy, Pacers nie pokryli spread&#39;a w 5 ostatnich meczach z drużynami ze wschodniej konferencji. A grali z takimi potęgami jak Magic, Hawks, 2x Bucks i Celtics. Strach się bać. Bobki na własnym terenie są w stanie nawet pokonać Pacers wystarczy że zagrają mądrze i nie będą ceglić na potęgę. Zobaczymy jak odpowiedzą Pacers. Kluczem do pokonania Bobcats będzie powstrzymanie Big Ala. Dość wysoka linia na niego biorąc pod uwagę matchup z Hibbertem i under Jeffersona jest na pewno do rozważenia. Kierując się w drugą stronę parkietu na pewno sporo piłek pójdzie do Westa i Hibberta. West sporo rzuca, Hibbert mniej ale jeśli miałbym w kogoś celować to prędzej w over Roya bo z Big Ala obrońca jest marny.

Otrzymane punkty reputacji: +11
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik

Roy Hibbert over 19,5 pkt + zbiórki ⛔ zawód na całej linii
1,85
Betsson

Dla mnie bardzo ciekawa opcja. Wygląda na to, że nr. 1 na tą nadchodzącą noc. Indiana dzisiaj zmierzy się on road z Bobkami, a więc wcale niełatwa przeprawa szykuje się dla Pacers tym bardziej biorąc pod uwagę ich ostatnie męczarnie, jakie zafundowali sobie ze wszystkimi najgorszymi drużynami w lidze. Skupiam się tu na centrze Indiany, gdyż uważam, że to on może być kluczem do wygrania meczu. Tak jak praktycznie nic złego nie można powiedzieć o Jeffersonie w ofensywie bo radzi sobie na atakowanej stronie parkietu bardzo dobrze, tak w obronie jest jednym ze słabszych centrów w lidze co powinien wykorzystać Hibcio ;) Można tu upiec dwie, a nawet trzy pieczenie na jednym ogniu ponieważ po pierwsze Hibbert może wykorzystać słabości w defensywie Ala i solidnie zapunktować dając na starcie przewagę Pacers, po drugie liczyć na to, że Jefferson będzie miał problem z faulami zważając na to jakim jest mizernym obrońcą. Po trzecie w końcu angażując Big Ala w obronie można spodziewać się, że nie będzie już tak efektywny w ofensywie. Można? Można! Taktykę opracowałem niezłą, teraz jedynie Roy musi spełnić pokładane w nim nadzieje. Biorę ze zbiórkami bo w końcu mamy do czynienia z typem na centra, a kto jak nie on jest w głównej mierze odpowiedzialny za walkę na tablicach? Fakt, czasami Hibbert przechodzi obok meczu i nie można o tym zapominać, ale dzisiaj są takie, a nie inne okoliczności i to on powinien być X-Factorem w swoim zespole. Na koniec jeszcze można dodać co też niejako obrazuje jak dobrze Roy czuje się w konfrontacjach z Bobcats, że w tym sezonie oba zespoły mierzyły się ze sobą dwa razy i Hibbert kolejno zanotował 14 pkt, 10 zbiórek oraz 18 pkt, 11 zbiórek. Widzimy, że linia przekroczona z solidnym zapasem za każdym razem. Dzisiaj powinno być podobnie.

Powodzenia!

brick 208

brick

Użytkownik
New York Knicks @ Minnesota Timberwolves (-6.5) @ 1.66 Bet365
Po dwóch fatalnych nocach w NBA dzisiaj staram się odzyskać stracone środki.
Timberwolves dzisiaj wystąpią w najmocniejszym składzie, nie widzę u nich żadnych osłabień. W Knicks natomiast prawdopodobnie nie zagra Iman Shumpert. Knicks w tym sezonie zdecydowanie niczego nie pokazują w tym sezonie, ewidentnie tankują. Brak im pomysłu oraz chęci na wygrywanie. Jedynie Melo potrafi zrobić różnicę, lecz dziś będzie miał ciężkie zadanie bo będzie go bronił Kevin Love lub Corey Brewer, którzy są raczej dobrymi obrońcami. Minnesota ewidentnie próbuje walczyć o Play-off zajmując obecnie 10 miejsce w konferencji, Knicks wręcz przeciwnie zajmując 11 miejsce w znacznie słabszej Wschodniej Konferencji. Timberwolves grali u siebie ostatni mecz 20 lutego i udało im się wygrać na własnym parkiecie z Pacers, którzy są bardzo mocną ekipą mimo że ostatnio zdjęli nogę z gazu. W ostatnich 5 meczach u siebie Timberwolves wygrali 3 mecze: z Pacers, Nuggets i Lakers. W ostatnich 5 meczach wygrali natomiast 4 razy przegrywając jedynie z Portland Trail Blazers. Knicks w ostatnich 5 meczach wyjazdowych przegrali wszystkie różnicą co najmniej 11 punktów co miało miejsce z raczej bardzo przeciętnymi Pistons. Ogólnie w ostatnich 5 meczach również przegrali 5 razy. Knicks notują serię 7 porażek z rzędu i nie sądzę, aby dziś ta passa została przerwana. Wręcz przeciwnie, spodziewam się kolejnej co najmniej 10-punktowej porażki tak jak to miało miejsce w ostatnich 5 meczach wyjazdowych tej drużyny. Myślę, że typ jest warty zagrania nawet z większym handi niż -6,5, lecz ja gram ostrożnie i jestem przekonany co do tego typu.

blum 70

blum

Użytkownik
CHA-IND ⛔
typ: IND -3.5
kurs: 1.75
Betgun
Bobki osłabione brakiem Hendersona i Haywooda, ponadto ostatnio wyraźnie mają zadyszkę. Pacers w pełnym składzie. Poprzednie starcia tych dwóch drużyn w bieżącym sezonie zakończyły się 25 pkt. i 5 pkt. przewagą Indiany. Nadto w ostatnich 10 wygranych przez nią meczach, przewaga nad pokonanymi tylko raz była mniejsza niż 3.5 pkt.
????
są nimi Ostrygi z San Antonio.

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
wie ktos moze gdzie znajde statystyki z liniami under over przed meczem . chodzi mi o to ile tych linii zostalo pokryte,jakie druyny pokrywaly itd

dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Orlando dzisiaj bez Nelsona, Oladipo no i oczywiście Afflalo. Spróbowałem Houston -8 ???? nie widze nikogo kto by miał dzisiaj pokierować drużyną. To powinno być wysokie zwycięstwo Rakiet ????
A jednak Afflalo na boiski, przeoczyłem to.

jedziem 25

jedziem

Użytkownik
Magic - Rockets
Rockets -4.5 (1.50) -unibet
Warto postawić na rocekts bo orlando, właściwie nie jest w stanie w żaden sposób zwyciężyć, kwestia tylko czy rockets nie są zbyt bardzo zmęczeni po wczorajszym boju z miami?
-4.5 będzie dużo pewniejsze niż -8 aczkolwiek myśle że nawet na tyle ich stać ;)

W 26

wpotrzasku

Użytkownik
no coz widzac Uder na poziomie 225,5 w derbach LA nie potrafilbym obok tego meczu przejsc obojetnie. Nie wiem czy msie buki sugerowaly ustaiwajc tak wysoka linie. chyba ostanim meczem gdzie lal z pelikanami zrobili okolo 260 pkt. mialem juz wiecej nie grac underow bo to torche taka loteria no ale widzac takie linie zespolu nie moge tego nie zagrac. co prawda jeszcze sie zstawiam czy nie dac polowy stawki przed meczem a druga polowe gdy under wzrosnie po soczystej w punkty 1wszej kwarcie ale na pewno wiem ze wten zaklad wejde.
w ciagu osotnich 6 lat w pojedynkach miedzy tymi druzynami uwaga TYLKO JEDEN JEDYNY RAZ PADL OVER I byl to dokladnie over 226 wiec tymbardziej komlpetnie nie rozumiem tej linii.
jesze jakby te druzyny byly by wyoroewane to bym sie zastawial nad tym typem bo wiaodmo faule dogrywka itd. ale w tym przypadku zanosi sie po prostu na szybki blowout. Rivers ostatnio kladzie wiekszy nacisk na obrone a oborna nawet cliopersow powinna spokojnie wystrczyc do zatrzymania LAL na poziomie 100 pkt. lac na pewno nie bedzie szlo na wymiane ognia z LAL bo ci jak beda miec dzien rzutowy moga z nimi po porstu wygrac .
w clipers nie zagra reddick dobrey strzelc zza luku , oraz nie wiaodmo czy zagra dudley no i najwasnziejzsze Crawford. jak wiadomo wszyscy trzej potrafia sypac trojki jak na zawolanie a gdy ich nie bedzie zapewne bedzie tez mniej punktow ????
LAL - LAC under 226 kurs 1.9. stawka nie wiem bo mi jeszcze przelew z pinniacle nie przyszedl byc moze bedzie dzis o 18 a jak nie to stawka bede musial ograniczyc do maks 10 tys zl
PS. wczoraj tez chcialem zagrac under w meczu portland - atlanta co byl na poziomie 217 ale nie zagralem bvo to byl ostnai mecz a ja juz wtystrczaco duzo zartobilem tej nocy. jak wiadomo mecz skonczyl sie ze 180 pkt...

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
San Antonio -2,5 @ 1,91 William Hill✅
Spurs nie idzie najlepiej gra z najlepszymi w tym sezonie i trzeba przyznać, że ciężko przewidzieć jak potoczą się losy jutrzejszego spotkania. Ja osobiście gram na gospodarzy, a to z wielu względów. Przewaga parkietu jest tutaj bardzo ważna , Heat co prawda grają nieźle na wyjazdach, ale cały kolektyw San Antonio sprawi ogromne problemy obronie gości. Spurs solidnie dzielą się piłką, graja drużynową i za każdym razem każda drużyna ma z nimi problem. W Heat dużo grę kładzie się na Lebrona co jest czymś naturalnym bowiem jest zawodnikiem niezmiernie trudnym do zatrzymania. Poza tym Spurs jeszcze ani razu nie wygrali z mistrzami NBA w tym sezonie i uważam, że w obozie Popa wielka mobilizacja bo umiejętności maja nadal duże i są w stanie ograć Heat. Co więcej każdy zawodnik SAS potrafi rzucać w pierwszej piątce dlatego też w każdej chwili ktokolwiek może przejąć cieżar gry na siebie. Oczywiście Miami też potraktuje ten mecz poważnie, jednak oni nie mają czego udowodniać poniewaz ograli Spurs dwa razy i wierzę, że ogólnikowy występ pod każdym względem poprowadzi San Antonio do zwycięstwa.

Clippers over 118,5 @ 1,94 unibet✅
Długo zastanawiałem się nad typem, lecz z drugiej strony co Lakers mają do zaoferowania w obronie? Sami rzucają jak nienormalni, a w defensywie leżą. Ludzie kierują się underem brakiem Crawforda i Redicka ale Clippers nadal dysponują dobrymi strzelcami, grają przede wszystkim szybką koszykówkę i w derbach rzucają sporo. Lakers ostatnio złapali bakcyla na trafiania dużych ilości punktów i tak też zagrają ze swoim rywalem. Czerwonej stronie LA to również na rękę. Spotkanie będzie na bank ofensywne, a linia nie bez powodu jest taka wysoka. Reasumując moim zdaniem over zostanie pokryty drużynowy jak i meczowy, bo tutaj Clippers narzucą swój styl gry, Lakers ustosunkują się do tego ponieważ inaczej grać nie potrafią a wcale nie są na straconej pozycji.

Otrzymane punkty reputacji: +8
S 16

sora

Użytkownik
San Antonio Spurs - Miami Heat
Dziś w oko wpadł mi hit dzisiejszej nocy. Spurs podejmą u siebie drużynę Miami. Ze znalezionych przeze mnie informacji wynika, że oba zespoły przystąpią do meczu w pełnych składach. Mecze wysokiej rangi zawsze są trudne do wytypowania, ponieważ wszystko się może w nich zdarzyć, ja jednak zagram w kierunku Miami. Dlaczego? Kurs 2,30 jest bardzo kuszący. Jak wiemy drużyna z San Antoni ma w tym sezonie problemy w zwyciężaniu z drużynami z czuba tabeli, chociaż wydawać by się mogło, że przemogli niemoc, pokonując niedawno, Trail Blazers i Clippers. Z Miami niestety nie idzie im za dobrze, ostatnie 4 mecze przegrali i za pewne mają jeszcze w pamięci zeszłoroczny finał. Zapowiada się bardzo wyrównany mecz, a szanse obu zespołów to wdg mnie 50/50, dlatego korzystam z kursu na Miami i gram w ich kierunku.
Miami Heat @ 2.30

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
wrzucam na szybko, pewnie ktoś zdąży jeszcze zarobić
Gasol over 20.5 1,83 bet365
Gasol powyżej 20 pkt ? NIE 2,30 Expekt
2% surebet ;)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
no jak rzuci 20 pkt to przecież wciąż zakład jest właściwy....
to nie jest powyżej/ poniżej 20 pkt tylko TAK/NIE

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ktoś poszedł grubo bo na expekcie już kurs 2,1 ;)
Kto chciał to zarobił, cieszę się że mogłem pomóc. Posty do usunięcia

Otrzymane punkty reputacji: +2
hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Heat @ SAS

Zastanawia mnie kto bardziej prestiżowo potraktuje to spotkanie. Heat - po męczarniach ale jednak - udowodnili swoją wyższość na Spurs, wygrali również z nimi w styczniu w AAA; z drugiej strony stare wygi SAS są za starzy, żeby coś komuś udowadniać w nieznaczącym RS - dla nich liczy się tylko pokonanie ich w Finale i zdobycie mistrzostwa. Znamy również Poppa - listopad 2012, mecz przeciw Heat i decyzja o niewystawieniu 4 swoich najlepszych graczy (Spurs dostali karę od ligi za to ale my nie o tym). Gregg wiedział, że nie ma co męczyć swoich wiekowych graczy w meczu, który najprawdopodobniej i tak by przegrał. Mniejsza o to, że rezerwy walczyły do końca o zwycięstwo. Popp nie odwali drugi raz tego numeru, szczególnie przed własną widownią ale widać jego stosunek do meczy z takimi rywalami ze Wschodu. Do tego walka LBJa o MVP regulara. Kibicuję i stawiam na Heat ;)
Nie trzeba wspominać, że po prostu powinno się grać na Heat przy takim kursie. &quot;Stawiam na to swój cały, pokaźny bankroll&quot; ???? ???? ????

Heat ML @2,44 Pinnacle

Punkty przeciw Bobkom:
Melo 62, LBJ 61 George? 2 ????

M 0

mumrik

Użytkownik
wrzucam na szybko, pewnie ktoś zdąży jeszcze zarobić
Gasol over 20.5 1,83 bet365
Gasol powyżej 20 pkt ? NIE 2,30 Expekt
2% surebet ;)
Witam jestem nowy, ale temat ogarniam dosyc dobrze, choc jak to bywa raz na wozie raz na koniu, czy jakos tak.
Aby ten bet byl jeszcze ciekawszy to Paddy Power ma linie na 19,5 over po kursie 1,8

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom