>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2013

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Milwaukee Bucks @ Washington Wizards / M.Webster. Total Points - Over 11.5 @ 1.90 ✅
Marathonbet

Bardzo fajna linia moim zdaniem, która pewnie rychło trochę wzrośnie. Webster pod nieobecność Beala jest jedynym egzekutorem trójek w pierwszej piątce i szczerze mówiąc liczę, że tą linię pokryje rzucając po postu co najmniej 4 trójeczki. Dwa jego ostatnie spotkania 17 i 20 pkt. Dziś naprzeciw raczej overowe Bucks i myślę że w granicy 15-20 pkt Webster powinien się spokojnie zakręcić.

Otrzymane punkty reputacji: +16
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Boozer over 15
marathon 1,85
Przesada. Bulls mają kilka kontuzji i zdobywanie punktów należy do Denga,Boozera,Robinsona,Noah i Belinelliego. Na Boozera jest niska linia raptem 15pkt którą bez żadnego problemu powinien przejść.Ostatnio z LAL rzucił 12 ale oddał przy tym 16 rzutów i po prostu zagrał na słabszej skut. jeśli w meczu z Sacramento odda znowu tyle samo to bez problemu uzbiera przynajmniej 16.

Otrzymane punkty reputacji: +7
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Póki co mamy niską linię na Calderona. Póki co bo nadal nie ma informacji czy Knight dzisiaj zagra. Szczerze mówiąc to gram na Calderona bo nie spodziewam się występu Brandona. Tu cytat z rotoworld:
X-rays taken on Brandon Knight&#39;s injured left ankle returned negative, but the injury is being called a &quot;significant&quot; ankle sprain.Knight looks like he&#39;ll be out weeks and not days, but we still don&#39;t know if his season is in doubt.
Więc wszystko wskazuje że Brandon dzisiaj nie zagra. Na nieobecności Knighta najbardziej skorzystają Stuckey albo właśnie Calderon. Calderon w ostatnich meczach rzucał 14 pkt (vs Jazz) i 18 pkt (vs Clippers). Warriors słabo bronią na dystansie więc dzisiaj Calderon może mieć spore pole do popisu. Na pewno ma pewniejszy rzut za trzy niż Stuckey a linia jest w dodatku trochę niższa od tej Rodneya.
Calderon over 10.5 @ 1,90 Marathonbet / można było Stuckeya brać :p

DeMarcus Cousins, who appears likely to be suspended for Wednesday&#39;s game against the Bulls, didn&#39;t practice on Tuesday due to a bruised left thigh suffered against the Bucks.
Jeśli Cousins dzisiaj nie zagra a na to się zanosi to mamy spore value na Thompsona. Jason o ile się nie wyfauluje to na pewno zagra 30+ minut a w takim czasie spokojnie jest w stanie rzucić kilkanaście punktów. Bulls świetnie ustawiają się na dystansie więc raczej nie spodziewam się żeby obrońcy Thornton czy Thomas zaszaleli ze zdobyczami punktowymi. Gra powinna toczyć się pod koszami a tu Jason może coś zdziałać. W ostatnich 5 spotkaniach kolejno rzucał 18 pkt, 18 pkt, 17 pkt, 12 pkt, 18 pkt. Jeśli potwierdzą się przypuszczenia i DMC dzisiaj nie zagra to z overem Thompsona nie powinno być problemów.
Thompson over 12.5 @ 1,90 Marathonbet / 1pkt ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
damian66 18

damian66

Użytkownik
OKC - Jazz / OKC -11 / 1,74 marathonbet
Ostatnia gra dla Thunder skończyła się porażką, więc nic tylko czekać na ich odbicie. Powrót do Oklahomy spowoduje pełną motywację i występ z pełnym zapasem. Taka sytuacja zwykle zdarza się po tego typu porażkach jak ze Spurs, przytoczę kilka przykładów - porażka z Rockets, po dwóch dniach spotkanie z Wilkami wygrane +15 pkt, lost z Cavaliers win przeciwko Mavs jeszcze raz ponad 15 pkt. Oczywiście nie mam zamiaru nadal przytaczać powyższych statystyk, ale warto zauważyć jak Thunder zachowują się w następnych kolejnościach po porażkach. Utah gra słabiutko na wyjazdach, od dawno wiadomo że to drużyna własnego parkietu i nic tego nie zmieni. Oklahoma uległa w Utah kilka miesięcy temu, więc na pewno revenge miło widziany z ich strony. Gospodarze grają na tak wysokim poziomie, że trzeba na nich po prostu grać i do tej pory mało drużyn było w stanie cokolwiek ugrać w Chesapeake. Jazz nie zaliczają się do tych zespołów, siła jedynie pod koszem bardzo solidna ale to jeden z nielicznych pozytywów.

Boston - Raptors / Boston win / 1,53 pinnacle
Pierce otrzymał dzień odpoczynku od Riversa na mecz z Raptors, które będzie miał duży wpływ na Toronto. Ponadto 3/4 zawodników Celtów dostało po 20 minut minionej nocy, a przy tak zbalansowanej drużynie wiekowo jest to wymagane by stawić czoło następnego dnia przeciwnej ekipie. Celtics kilkakrotnie oglądałem po utracie Rondo i nie spodziewałem się że mogą sobie aż tak dobrze poradzić. Póki co fajnie prezentują się na tle innych drużyn , a TD Garden jest taką małą fortecą, gdzie ciężko nawet topowym drużynom o zwycięstwo. Blowout (?) z Bobkami? Rzeczywiście nie wiem czy odpuścili, bo osobiście nie spojrzałem na ten mecz ale kibice potrzebują rekompensaty i zapewne ją otrzymają. Boston nie pozwoli sobie na kolejną porażkę, bo możliwe jest dogonienie Bulls.

Denver - Knicks / Anthony over 27,5 / 1,90 marathonbet
Melo wraca na stare śmieci. Od momentu trade&#39;u do Knicks jeszcze nie miał okazji zagrać w Denver, by pokazać się byłym kibicom. Atmosfera szykuje się ciekawa, Melo potraktuje bardzo poważnie takie spotkanie, bo przecież spędził kawał swojego czasu w Nuggets. Niemniej jednak słaby występ w jego wykonaniu z Warriors, wrócił co prawda do kontuzji ale miał czas żeby przygotować się czwartkowe spotkanie. Anthony grał przez ponad 5 lat w Denver, więc normalne że zna ten parkiet na wylot. Nastawienie ofensywne Nuggets powoduje że gram na over. Ma świetny rzut i przy ilości oddawanych rzutów nie powinno być wielkich problemów.

Denver - Knicks / over 205,5 / 1,82 marathonbet
Szybki styl Denver nie pomoże NY w wygraniu, o to się nie martwię. Nuggets zagrają typowo ofensywnie, bo obrona Knicks nie zawsze wraca na odpowiednie tory. Nie są zwrotni w defensywie i nie wiem czy sobie poradzą. Z drugiej strony dla Melo powrót do Denver jest czymś szczególnym i jego postawa będzie miał duże znaczenie w punktach zdobywanych przez Nowy Jork.

rogz166 514

rogz166

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka -NBA
Spotkanie: Oklahoma -Jazz
Typ: OKC -13,5
Kurs: 1,96✅✅✅
Bukmacher: Pinnacle

Analiza:
Pełna zgoda i podbijam typ ,a nawet z wyższym handi
OKC po przegranym wyjeździe z Spurs wraca na własny parkiet, by zmierzyć się z Utah . Oby dwie ekipy walczą o inne cele. OKC o nr 1 na Zachodzie ,a Utah o 8 miejsce premiowane awansem do PO. Tak wiec obydwie drużyny mają o co grać. Do tego Durant i spółka po porażce zawsze chcą pokazać, że to tylko wypadek przy pracy. Za rywala mają Utah ,które na odwrót bardzo słabo prezentuje się na wyjazdach, drużyna osiągnęła ledwie kilka zwycięstwo i to do tego z najsłabszymi ekipami w NBA.
Oglądając OKC-Spurs łatwo można było zauważyć, że znakomicie gracze Spurs wyeliminowali ( grającego do spotkania ze Spurs świetnie) Westbrooka, zmusili go do tego z czego Westbrook bywa znany czyli z głupich decyzji kilka takich było, co w efekcie przełożyło się na małą zdobyczy pkt. i słabszą grę całej drużyny. Myśle , że Utah tak kosek wetnie nie podejdzie do tej sytuacji i Westbrook i spółka zrobią swoje w spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Mimo wszystko spróbuję też Bucks. Mimo wszystko bo dla Milwaukee będzie to trzeci dzień z rzędu kiedy grają jakiś mecz. Do tej pory Bucks są 0-5 ATS w sytuacji b2b2b. Liczę że dzisiaj passa się zmieni. Przede wszystkim dlatego że Wizards są bez Beala niesamowicie ciency. Co prawda karta możę się odwrócić jeśli Beal zagra ale póki co jest questionable ???? Wczoraj Bucks trochę niespodziewanie przegrali z Dallas a katem został przeżywający drugą młodość Vince Carter. Wątpię żeby dzisiaj Wizards znaleźli receptę na ekipę z Milwaukee. Goście są w lepszej formie (12-5 ATS w ostatnich 17 meczach) a do tego dość dobrze radzą sobie na wycieczkach do stolicy (7-2 ATS). Milwaukee potrzebuje tego zwycięstwa, trzeba gonić Hawks i Celtics w konferencji bo przecież nikt nie chce mierzyć się z Heat w pierwszej rundzie PO. Kursy lecą, było+3,5 rano na Bucks...
Bucks @ 1,92 Marathonbet

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Nikt nie gra Lakers? ????
Lakers 1.85 @ betsson
Nie wiadomo czy zagra Teague więc tym bardziej warto. Utah dziś raczej dopiszą eLkę, więc jest szansa odskoczyć.
Zgadzam się z xmarcinx, że Miami nie powinno przegrać z Philą. W końcu przegra, ale nie dziś. Apetycznie wygląda też kurs na Bulls, którzy jadą do Sacramento i niewiadomy jest występ Kuzyna. Over Boozer/Noah?

pampus 81

pampus

Użytkownik
Nikt nie gra Lakers? ????

Lakers 1.85 @ betsson

Nie wiadomo czy zagra Teague więc tym bardziej warto. Utah dziś raczej dopiszą eLkę, więc jest szansa odskoczyć.

Zgadzam się z xmarcinx, że Miami nie powinno przegrać z Philą. W końcu przegra, ale nie dziś. Apetycznie wygląda też kurs na Bulls, którzy jadą do Sacramento i niewiadomy jest występ Kuzyna. Over Boozer/Noah?
Nie gralbym na Chicago. Kings u siebie calkiem pozytywnie sie prezentuja. lakers do gry, bo milo bedzie odskoczyc Utah. denver powinno wygrac, Miami tak samo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 80

pididi

Użytkownik
Los Angeles Lakers vs Atlanta Hawks Typ: Lakers -1 kurs 1.89 pinnacle ⛔

Lakersi grają swój najlepszy basket od początku sezonu. Wygrali 4 mecze z rzędu, 9 z ostatnich 11. Ofensywa zdobywa średnio 105.4 pkt. z gry uzyskując przy tym 44.7% skuteczności z gry, oraz 34.7% skuteczności za 3 pkt. Jeziorowscy będą grali back-to-back, jednak w tej roli radzą sobie dobrze 5-3 jak do tej pory. Te 3 porażki odniesione zostały z Nuggets, Spurs oraz Bulls czyli drużyny z wyższej półki. LA zdobyło 100 pkt. lub wiecej w swoich 7 meczach na 8. Jeżeli ten trend utrzyma się dziś w nocy, koszykarze z miasta aniołów powinni wygrać to spokojnie.
Wczoraj Jastrzębie mieli &quot;wyborową&quot; okazje, a żeby pokonać Miami, jednak ulegli 98-81 (nawet +10 handi nie pokryli). Dzięki temu przegrali 6 z 7 spotkań. Atlanta boryka się z problemami skuteczności rzutów: zdobyli 98 pkt. lub mniej w swoich 5 pojedynkach na 7, włączając w to 88 pkt. lub mniej w 4 z tych spotkań. Atlanta będzie musiała utrzymać wysoki procent skuteczności żeby być blisko L.A.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Kobe Bryant (LA Lakers) - Ilość punktów poniżej 28,5 2,1 ⛔
Bet365

Zdecydowanie najlepszy kurs na to zdarzenie w B365, a powodów do zagrania też co najmniej kilka. Kobe w dwóch ostatnich meczach zdecydowanie spuścił z tonu w kontekście punktowania. Słabszy okres musiał nadejść po serii występów po blisko 40 minut w jego wypadku. Widać było jego zmęczenie po niektórych spotkaniach. Wczoraj rozpoczął bardzo słabo i mogę spokojnie stwierdzić, że LAL zaczęli grać zdecydowanie lepiej gdy powędrował na ławkę w pierwszej połowie. Z Atlantą w ostatnim meczu zdobył 34 z 99 pkt dla Lakers, więc dziś jeśli Atlanta chce myśleć o równym spotkaniu to z pewnością skupią szczególną uwagę na Bryancie. Nie jest to żadna mega okazja bo każdy wie, że jeśli Kobiemu wyjdzie mecz to może rzucić nawet 40 pkt, ale w moim odczuciu to lepsze rozwiązanie i ciekawszy kurs, niż wygrana LAL, bo wczoraj vs słabe Orlando prezentowali się raczej mizernie, a cały mecz skupiał się na faulowaniu Howarda.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Piszesz, że Lakers grają najlepszy basket w tym sezonie? No patrząc na sam bilans, to może i wypadałoby się zgodzić. Niemniej ostatnie zwycięstwa wcale nie przyszły im jakoś łatwo.
Popatrzmy na ostatnie sześć meczów. Wczoraj z Orlando przez większość meczu wynik oscylował wokół remisu. W niedziele z osłabionymi Bykami, też musieli grać na maksa praktycznie do końca. W piątek wydarli Raptorsom wygraną po dogrywce, ale przez większość meczu gonili wynik. Jeszcze trudniej było w Nowym Orleanie dzień wcześniej, gdzie ostatecznie wygrali ale przegrywali ponad 20 punktami.
W obu tych meczach potrzebowali mega gry Kobiasza, który wyglądał już w ostatnich dwóch meczach na lekko podmęczonego, ale trudno się dziwić skoro w marcu gra średnio ponad 40 minut na mecz!
Wracając do Lakersów, to wcześniej w marcu zagrali jeszcze z Thunder na wyjeździe (brzydka przegrana) oraz ograli - uwaga - Atlantę Hawks 99-98 u siebie, w kolejnym zaciętym meczu z kategorii Kobe Bryant Show. Na nic to by się jednak nie zdało, gdyby Josh Smith wykorzystał swoją pozycję w ostatniej akcji meczu.
Patrząc na to wszystko, nie do końca podzielam pogląd że Lakers grają obecnie super basket. Oczywiście z drugiej strony mamy do czynienia z Atlantą, która przegrała 6 z ostatnich 7 meczów (nieco usprawiedliwia ich bardzo trudny kalendarz i aż 5 wyjazdów) ale Hawks u siebie grają całkiem nieźle. Dodatkowo, oba zespoły grały wczoraj, ale to Hawks jako że doznali blowoutu w Miami, mogli oszczędzać swoje gwiazdy i ich starterzy grali mało. Taki Josh Smith ledwie niecałe 24 minuty.
To nie tak, że polecam grę na Hawks, bo sam nie jestem do końca przekonany, ale zdecydowanie polecam rozwagę z &quot;dużym graniem&quot; na Jezioranów. Na coversie widać że ten mecz śmierdzi na kilometr typową nieudaną masówką.
// Rotoworld właśnie podało, że Jeff Teague nie zagra w tym meczu, także szanse Lakers - przynajmniej na papierze - rosną.
Kolejna bardzo korzystna dla Lakers informacja. Josh Smith najpewniej też opuści to spotkanie ...
Także, to co napisałem powyżej dość mocno traci na wartości ...

t3jlor 77

t3jlor

Użytkownik
J.Holiday. Total Points over 17.5 @ 1.90 marathonbet✅✅
Młody lider Sixers co prawda ostatnio zdobywa mniej punktów niż wynosi jego średnia stąd też linia na poziomie 18 punktów. W ostatnich meczach bardziej asystował niż punktował, ale dziś myśle sytuacja będzie trochę inna. Do Filadelfii przyjeżdżają mistrzowie, ze swoją fantastyczną serią wygranych. Jrue w takich meczach nie tylko musi szukać dobrze ustawionych partnerów ale także i samemu wziąć ciężar zdobywania punktów. O czas na parkiecie jestem spokojny bo gra średnio z 40 minut. Ciekaw jestem czy będzie rzucał sporo, bo w dwóch spotkaniach przeciwko Heat w tym sezonie oddał po 11 rzutów więc nie za dużo. 4 dni temu w Miami zdobył zaledwie 9 punktów, a 24 lutego we własnej hali rzucił z kolei 21 oczek i miał 8/11. Linia stosunkowo mała dlatego można spróbować

S.Hawes. Total Points over 10.5 @ 1.90 marathonbet⛔
Tutaj typ podyktowany głównie ostatnio dobrą formą środkowego Sixers. Ostatnie 3 spotkania to odpowiednio 13,15 i 24 punkty. Rzuca też sporo bo 10 prób z Miami, 13 z Orlando i 15 z Nets. Widać że czuje się coraz pewniej, walczy dobrze pod tablicami przeciwników i myśle że te 11 punktów jest w stanie rzucić, byle nie złapał jakichś szybkich fauli.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Josh Smith, Jeff Teague, Zaza Pachulia all out for the Hawks wg zródeł LAL

Moim zdaniem warto LAL pograć , ostatni mecz kontrowali i dali sobie tak frajersko dojść.
Oraz over Gaya 18pkt, po powrocie powinien sobie porzucać jak ma w zwyczaju, jest na tyle uniwersalny żeby go trudno cały czas kryć, w dodatku Andrea nie zagra

sewerynkg 21,7K

sewerynkg

Użytkownik

Kyle Korver - powyżej 9.5 pkt. [betcity] i powyżej 11.5 pkt. [marathonbet]

15 pkt.

Nie jest to taka pewka jak ostatnio z Gordonem, ale warto zagrać. Koledzy wyżej już napisali, że Atlanta dzisiaj mocno osłabiona, więc nie będę rozwijał tematu. Korver ostatnio notuje bardzo słabe występy: 9, 3, 7, 3 punktów. Kyle dysponuje bardzo dobrym rzutem za 3 pkt. i to jest jego główna broń, która ostatnio zawodzi. Jego średnia to 11.1 pkt. na mecz. 3 marca KK przeciwko Lakers on road rzucił 16 oczek, dzisiaj wobec tych kontuzji powinien spędzić na parkiecie co najmniej 25+ minut. Jest to mądry i cenny gracz, który Atlancie dzisiaj jest bardzo potrzebny. Kontuzje i niska linia skłaniają mnie do zagrania tego typu.

e: w momencie dodania postu linia wynosila 10.5, moge nawet screena wrzucic ALE, specjalnie dla użytkownika ZIKOS zmieniłem linie na 11.5 pkt. bo widze, ze kolega dzisiaj przez to nie zasnie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
twojprzyjaciel 70

twojprzyjaciel

Użytkownik
Gracze z Indiany dzis wracają do wlasnej hali po niemilej porazce z rozpedzonymi Heat, i napewno bedą chcieli sie troche podbudować i poprawic sobie nastroje, a sytuacja do tego wysmienita poniewaz na wlasnym parkiecie podejmą grających w b2b, zdziesiątkowanych kontuzjami graczy z Minnesoty ktorzy wczoraj dosc niespodziewanie poradzili sobie z San Antonio. Ja jednak nie przykladam zadnej uwagi do tego nieznaczacego nic zwyciestwa. Indiana to bardzo dobrze grająca na wlasnym parkiecie druzyna. W Indianapolis legitymują sie bardzo dobrym bilansem 25-7.Wilczki odwrotnie - na wyjazdach graja fatalnie... ostatnich 21meczach wyjazdowych Wilczki w aż 17nastu spotkaniach starcili ponad 100 punktow, przegrywajac 18 z nich. Indiana mimo ze nie jest ofensywna potegą to Rubio i społce powinni z latwoscia wrzucic ponad sto oczek.
Dzis spodziewam sie łatwego zwyciestwa Indiany. Powodzenia!

Typ:
Indiana Over 99,5 @1,83✅

P 80

pididi

Użytkownik
Piszesz, że Lakers grają najlepszy basket w tym sezonie? No patrząc na sam bilans, to może i wypadałoby się zgodzić. Niemniej ostatnie zwycięstwa wcale nie przyszły im jakoś łatwo.
(...)
To nie tak, że polecam grę na Hawks, bo sam nie jestem do końca przekonany, ale zdecydowanie polecam rozwagę z &quot;dużym graniem&quot; na Jezioranów. Na coversie widać że ten mecz śmierdzi na kilometr typową nieudaną masówką.
Zgadzam się że Atlanta gra lepiej u siebie. Również że wygrane Lakers to nie są blowouty. Sęk w tym że oni muszą ciągle wygrywać żeby być w play-offach. Jak na ironie te osłabienia Atlanty...Daleko nie trzeba szukać: Spurs jechali do Maiami bez Duncana, Parkera, Ginobli. Linie skoczyły z -5 do -10. Ja fartem dostałem zwrot tylko i wyłącznie dlatego że zagrałem linie -5 rano.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
New York Knicks @ Portland Trail Blazers / I.Shumpert. Total Points - Over 8.5 @ 1.90 ⛔
Marathonbet

W niedawno zakończonym meczu rzucił swój najlepszy tegoroczny wynik 20 oczek grając na świetnej skuteczności 8-10. 10 pkt to już miał do przerwy. Nie wiem na ile ta informacja się potwierdzi ale Melo jest na tą chwile jako Doubtful vs Portland. Nawet jeśli zagra mocno oceniam szanse tego typu ze względu na problemy kadrowe NYK, dzisiejszy świetny mecz Shumperta i niziutko ustawioną linię ;)

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Ponadto czytałem,że Chandler nie zagra. Ja próbuję grać win Blazers i over Hicksona bo nie wierzę,że stare dziadki go zatrzymają. Z drugiej strony nie jest pewne czy Aldridge zagra,ale jeśli wystąpi to Portland powinno bez wielkich kłopotów ogarnąć.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Ja sobie wybralem w takim razie D.Lillard. Total Points - Over 21.5 @ 1.90, taka pewka jak Carmelo to to juz nie jest, ale typ rowniez bardzo prawdopodobny. Mam nadzieje, ze Knicks cos powalcza i zmusza shooterow PTB do intensywnej gry.
✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom