twojprzyjaciel
Użytkownik
Ja na dzis zaproponuje przekroczenie linii na Lakers. Bardzo kontrowersyjna druzyna, nieregularna i nie do konca poukładana. Ale co tu duzo mowic - po AllStarGame wzięli sie do roboty - notują bilans 9-3. Przegrali tylko z Clips, wyjazdowo z OKC i ostatnio nieznacznie z Atlantą, zdobywając podczas tych 12 meczy srednio ponad 105pkt, a w ostatnich 20 meczach tylko raz, z chicago nie przezucili wystawionej na dziś linii (zdobyli wtedy 90 oczek).
Indiana gra bardzo dobrą i poukładaną obronę, zwłaszcza u siebie. Od All star game tracą srednio po 89 punktow w meczu lecz w ostatnich 20 spotkaniach jedenascie razy grali z teamami o bilansie +0.500 tylko trzy razy zatrzymując je ponizej linii 90pkt (MIA - 89, BKN-76, BOS-83). W dwoch z tych trzech meczy sami tez sie nie popisywali przegrywając je co oznaczać moze ze nie tyle Indiana zatrzymywala te zespoly a bardziej to wlasnie BKN i BOS zatrzymywaly Indiane.
Tyle epickiego statystycznego pierdol...amento .Wg mnie linia jest absolutnie warta zagrania. Wiem ze Indiana to dobra defensywa ale czy Kobe i społka nie sa w stanie wrzucic 90ciu punktow? Moim zdaniem zdecydowanie są. Mam nadzieje ze Kobe dzis zagra i troche tych punkcikow do mojego Overka dorzuci.
Moj Typ: Lakers Over [email protected] Marathonbet
wynik: Lal@Ind 99:93
Powodziska!
Indiana gra bardzo dobrą i poukładaną obronę, zwłaszcza u siebie. Od All star game tracą srednio po 89 punktow w meczu lecz w ostatnich 20 spotkaniach jedenascie razy grali z teamami o bilansie +0.500 tylko trzy razy zatrzymując je ponizej linii 90pkt (MIA - 89, BKN-76, BOS-83). W dwoch z tych trzech meczy sami tez sie nie popisywali przegrywając je co oznaczać moze ze nie tyle Indiana zatrzymywala te zespoly a bardziej to wlasnie BKN i BOS zatrzymywaly Indiane.
Tyle epickiego statystycznego pierdol...amento .Wg mnie linia jest absolutnie warta zagrania. Wiem ze Indiana to dobra defensywa ale czy Kobe i społka nie sa w stanie wrzucic 90ciu punktow? Moim zdaniem zdecydowanie są. Mam nadzieje ze Kobe dzis zagra i troche tych punkcikow do mojego Overka dorzuci.
via rotoworld.Updating a previous post, there's a "great possibility" Kobe Bryant (sprained ankle) will play against the Pacers on Friday night
Moj Typ: Lakers Over [email protected] Marathonbet
wynik: Lal@Ind 99:93
Powodziska!