Widzę, że nie tylko mnie zainteresował mecz Charlotte - Washington...
Henderson i Webster to ostatnio istna kopalnia złota
. 10 ostatnich obstawień na over tych Panó i... 10/10
. Żyć nie umierać. To musi kiedyś pęknąć - Webstera więc już zostawiam w spokoju, tym bardziej, ze wrócił Beal, ale Hendersona popieram i to w pełnej rozciągłości.
Milenium daje nam jeszcze niższą linię ( 15,5 ) over za 1,85.
Dodatkowo skusiłem się na jeszcze jeden bet z tego meczu
, to over 188.5 w milenium za 1,85.
Tak jak napisano powyżej, ostatnio było 191 oczek, ale mam wrażenie, ze Wizzards się napędza, a Bobkji u siebie się postawią. Boston sypnął im pond 100, więc stołeczni też powinni. Bobki Bostonowi rzuciły 88, więc stołecznym powinni rzucić jeszcze więcej. Over mile widziany ;-).
Edytuję i dokładam
Vasqez ( NOH ) over 15,5 za 1,85 w milenium
Będzie dziś overovo w Howym Orleanie, bo GSW b2b lubi overowo. Jeżeli trener Williams dotrzyma tradycji to Gordon b2b na ławie, więc więcej możliwości dla PG Szerszeni. Ostatnie 5 meczy to 17,2ppg, z Warriors kręci koło 14 - 80% pewności jak dla mnie wystarcza
D.Howard over 17,5 w milenium za 1,85
off top
(Dno zostało osiągnięte. 27 minut podkoszowych ( o ile można tak nazwać Haddadiego i O'Neila i Howard robi 6/18 z gry...) W czwartej kwacie naprzeciw Scola, który nie pozwala mu oddać rzutu, a w ataku kręci nim jak chamem w sądzie... Kompromitacja środkowego LA, który w takich meczach mając karłów naprzeciwko powinien wbijać po 40. Jak nie wróci Koby, to mogą zapomnieć o PO, bo takie Dallas teraz wbija ich w ziemię )
Lakers jadą tu po kolejną wygraną i nie wiem czemu jest na nich aż 1,60... Nie ma Mamby, będzie trzeba przenieść ciężar pod
kosz, bo z Phoenix to idealny plan na mecz. Byle tylko trafił z 6 wolnych to resztę dołoży dunkami. Co zagraża ?? Blowout, ale skoro buki widzą 1,60 na Lakers to conajmniej do 40 minuty musi być w miarę równo. 35 minut dla Dwighta i się zamknie.
R.Rubio under 13,5 w milenium za 1,85.
Wiadomo jak Memphis bronią - Ricky ostatnio gra fajnie, ale dziś będzie Conley i inni. Na obwodzie Niedźwiadki są niesamowite w obronie, sądzę że Hiszpana zatrzymią koło 10.
Koniec na dziś i tak za dużo tego ;-).
Powodzenia !
PS. Lekki plus, ale Howard rozwalił system, mogło być tak pięknie... No nic kolejna noc przed nami ;-).