Ja nie powiedzialem ze Gasol kryl Bosha.. tylko ze Gasol byl "robiony" co chwila przez Bosha pod koszem, a to juz inna kwestia,
Cenie twoją wiedze wiec mam nadzieje ze wiesz do czego zmierzalem w tej wypowiedzi.
I naprawde nie wiem co wy z tym trojkątem Bosh- LeBron - Wade.. ich akcje trojkowe( z prawdziwego zdarzenia) mozna w tym sezonie zliczyc na palcach jednej dloni.. nie ma czegos takiego jak tercet heatowski, nigdy nie bylo i nie będzie, z prostego powodu, Ci trzej panowie nie pasują kompletnie do Siebie.. a Bosh nie jest zadnym impactem w tej ukladance.. wrecz przeciwnie.. ogranicza sie on to jumperkowania, stawiana jednej zaslony na mecz , czy wyciągniecia z pomalowanego gracza go kryjącego, problemem Heat co kazdy z was zapewne wie.. jest gra bez piłki, ale smieszy mnie kompletnie gdy ludzie widzą tylko "nie" grajacego wtedy LeBrona ktory przybiera postac statuły Wolnosci w takich akcjach, tudziez czesto takze Wade, cala ekipa slabo gra bez pilki.. za duzo granych iso, za malo pickow, i to jest mankament tej ekipy.. gdy przychodzi do grania atakow pozycyjnych z dobrze zorganizowana obrona.
A co do Spo.. pozostawie to bez komentarza.. moze mistrzem obrony jest (chociaz ten aspekt widac z czasem zaczol kulec w ekipe Miami) to jego pomysl na ofensywe Heat jest niestety bardzo tragiczny, po pierwsze Wade powinien czesciej wchodzic pod
kosz.. i grac więcej piłką... gdyz wtedy jest produktywny.. Lebron powinien grac wiecej post upow, co ostatnio czyni nie najgorzej, a conajwazniejsze coraz częsciej.. i pomagac Boshowi pod koszem, takie jest moje zdanie,