stevenash13
Użytkownik
Czy Was tez kusi jutro CLippers @ 2.00 przeciwko Bobcats? Kto zatrzyma Griffina? Clippers grają niezwykle atletycznie, a przy statecznych Bobcats, to może być bolesne. Tym bardziej, że odszedł G- Wallace i prawdopdoobnie zabraknie jutro S. Jacksona, czyli brak Erica Gordona wyrównany, ale pod koszem, to ogromna przewaga gości. Boję się, że Bobcats mają aż 4 porażki z rzędu i grają u siebie.
Mo powinien zaskoczyć w tym zespole, a przecież prócz Griffina jest Kaman - kolejne cm, Jordan, a z niskich, to Foye, Bledose.
Tylko te 4L z rzędu mnie nie przekonują do grania na Clipps, a cała reszta na tak.
/Edit
Czy nie macie wrażenia, że Melo po przejściu do Knicks więcej "płacze" po decyzjach sędziów? I na siłę stara się od nich większej ilości gwizdków? Dla mnie, to dziwnie wygląda. Tak nalegał, a teraz "płacze", zamiast pokazać jaja i grać full kontakt ????
Powinien być "hardkorowym koksem" w NJ, a nie płakać. Wielki -.
Mo powinien zaskoczyć w tym zespole, a przecież prócz Griffina jest Kaman - kolejne cm, Jordan, a z niskich, to Foye, Bledose.
Tylko te 4L z rzędu mnie nie przekonują do grania na Clipps, a cała reszta na tak.
W obronie - zgoda ???? Po takich podaniach od Nasha, to nawet Trybański by notował d-d zapewne a jezeli nie d-d, to blisko ????Tak czy inaczej czy było to porównanie dobre czy złe to Gortat robi kapitalną robote w phoenix
/Edit
Czy nie macie wrażenia, że Melo po przejściu do Knicks więcej "płacze" po decyzjach sędziów? I na siłę stara się od nich większej ilości gwizdków? Dla mnie, to dziwnie wygląda. Tak nalegał, a teraz "płacze", zamiast pokazać jaja i grać full kontakt ????
Powinien być "hardkorowym koksem" w NJ, a nie płakać. Wielki -.