>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Marzec 2011

Status
Zamknięty.
stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Czy Was tez kusi jutro CLippers @ 2.00 przeciwko Bobcats? Kto zatrzyma Griffina? Clippers grają niezwykle atletycznie, a przy statecznych Bobcats, to może być bolesne. Tym bardziej, że odszedł G- Wallace i prawdopdoobnie zabraknie jutro S. Jacksona, czyli brak Erica Gordona wyrównany, ale pod koszem, to ogromna przewaga gości. Boję się, że Bobcats mają aż 4 porażki z rzędu i grają u siebie.
Mo powinien zaskoczyć w tym zespole, a przecież prócz Griffina jest Kaman - kolejne cm, Jordan, a z niskich, to Foye, Bledose.
Tylko te 4L z rzędu mnie nie przekonują do grania na Clipps, a cała reszta na tak.
Tak czy inaczej czy było to porównanie dobre czy złe to Gortat robi kapitalną robote w phoenix
W obronie - zgoda ???? Po takich podaniach od Nasha, to nawet Trybański by notował d-d zapewne ;) a jezeli nie d-d, to blisko ????
/Edit
Czy nie macie wrażenia, że Melo po przejściu do Knicks więcej &quot;płacze&quot; po decyzjach sędziów? I na siłę stara się od nich większej ilości gwizdków? Dla mnie, to dziwnie wygląda. Tak nalegał, a teraz &quot;płacze&quot;, zamiast pokazać jaja i grać full kontakt ????
Powinien być &quot;hardkorowym koksem&quot; w NJ, a nie płakać. Wielki -.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Kings-Rockets 2 1,6

Rakiety mają jeszce wbrew pozorom szanse na PO, jednak z pewnoscia wierza w to tylko oni bo konkurencja na to nie pozwoli.Jednak grają przyjemnego,szybkiego kosza i mysle, ze moga sobie poradzic dzisiaj z mizernymi Królami

Volves-Mavs 2 1,3

Nie widze innej opcji jak wygrana Dallas.Niby sa b2b jednak czuja Lakers tuz za soba.Na pewno chcą byc przed nimi po regural wiec nie moga przegrac.Z Memphis cos sie stalo w 3kwarcie ale goscie to nie uułomki i mieli o co walczyc w przeciwienstwie do Minnesoty.Do tego byc moze zagra Chandler wiec siła pod koszem wieksza.

Grizzlies-Thunder 1 1,7

WYglada na to, ze Oklahoma ugrzęzła na 4 miejscu. Nie widze opcji zeby spadli nizej badz wyszli wyzej.Zreszta 4miejsce wydaje sie byc lepsze niz 2 lub 3 bo w ew. 1/2 finalu konferencji moga wpasc na Spurs a nie na np.Lakers. Oklahoma pod koszem jeszcze bez Perka wiec brakuje troche tych cm a szczegolnie masy.Teego nie mozna powiedziec o Miskach.Wygrana z Mavs ich podbudowała i mysle, ze mogą dzis wygrac.Walka ze Suns trwa na dobre wiec motywacja jest ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
lewy18 15

lewy18

Użytkownik
a na na dzis mysle, że warto zagrać na Blazers, Orlando bez Howarda, ktory złapał 16 technicznych, zastanawia mnie co wykombinują. 2,2 na blazers , nic według mnie tylko brać. Do tego można pokombinować z punktami na zawodników, w końcu ktoś te punkty musi rzucać, gdy nie będzie Dwighta. Nawet bym spróbował z jakieś -3, -4 na gości po kursie 2,6-2,8

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Ja jeszcze o Marcinie trochę. Bez sensu jest porównywanie go z zawodnikami typu Odom. Nie jestem rasistą,ale wiadomo że ze względu na warunki fizyczne(nie mówię o wzroście) koszykówką za Oceanem rządzą i zawsze będą rządzić Czarnoskórzy gracze. Oczywiście zdarzają się talenty jeden na milion wśród białych(obecnie np Nash czy Gasol),pozostali żeby zbliżyć się do średniego poziomu ligi NBA muszą zap...ać na treningach i siłowni. Taka jest prawda. I taki Odom w 9 na 10 akcjach ośmieszy Gortata. Co nie wyklucza możliwości przyzwoitej gry Polaka na poziomie double-double dzięki wykorzystaniu rozgrywającego(Nash) oraz woli walki i pracowitości Marcina.

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
vs.

Typ: Clippers
Kurs: 2

Bobcats prawdopodobnie bez S. Jacksona - 59 meczy, śr. 19 pkt, 4 zb i 4 asysty. Dodatkowo od dłuższego czasu nie gra Tyrus Thomas, a podczas deadline Bobcats oddali swojego lidera Geralda Wallace&#39;a. Co prawda goście bez Erica Gordona, ale miażdżącą przewagę mają wśród wysokich zawodników - Griffin, Kaman, Jordan. Dodatkowo na obwodzie również silna obsada - Williams, Foye, Bledose. Jeżeli wykorzystają przewagę cm i walkę o zbiórki, to powinni wygrać.
Nie pasuje mi tylko, że Bobcats mają 4 porażki z rzędu i tak szczerze, to tylko tego się obawiam, ze u siebie mogą przerwać passę.
GL

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Achtung !! Achtung !!
Off topic bliski 100 %. Proszę zaprzestać wzajemnych docinek, gorzkich żali itd. Jeśli macie jakieś zastrzeżenia do czegoś/kogoś to jest do tego specjalny DZIAŁ - Administracja na forum. Tam można dyskutować o tych różnych niedoskonałościach technicznych tudzież moderatorskich
Natomiast tutaj rozmawiamy tylko i wyłącznie o meczach NBA
Jednym słowem. Nie ma takiego tego ! Powyższe posty zostawiam na jakiś czas do odczytania, potem zostaną usunięte. Każdy następny off top będzie nagradzany tym samym.
EDIT
Dobra widzę, że nie bardzo chcecie uszanować moją prośbę. W takim razie wszystkie posty nie na temat usuwam.
Natomiast jako że rozpisaliście się niczym sprawozdawca z meczów o MŚ jeśli chcecie mieć dostęp do swoich postów np. podczas pisania jakiś skarg w dziale administracja proszę się do mnie zgłosić, treść Waszych postów zostanie Wam przesłana na PW lub przeniesiona do tamtego działu.

S 6

sidorius

Użytkownik
A co sądzicie dzis o spotkaniu NYK - Utah czy Knicks po meczu z atlantą nie będą zbyt zmęczeni tym bardziej ze ławka tam kiepska w meczu z atlantą grali po 40 minut (choćby Amare czy Fields) Anthony co prawda 30 minut ale mimo wszystko. Utah nie jest drużyna słabą to mogą to wykorzystać tym bardziej że nadal mogą walczyć o PO

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Spotkanie: Orlando Magic - Portland Trail Blazers✅
Typ:2
Kurs:2.05
Bukmacher: Bet365

Portland jedzie do Orlando oslabionego brakiem Howarda ktory doczekal sie zawieszenia za faule techniczne. Portland gra na wyjezdzie slabiej niz w Rose Garden ale dzis powinni powalczyc ze znacznie oslabionym rywalem. Orlando wiadomo , inside-outside czyli szukanie Howarda pod koszem , wykorzystywanie podwojen i odgrywanie na obwod do szeroko ustawionych graczy z dobrym rzutem za 3. Dzis nie ma Howarda co bardzo skomplikuje gre Magic, zarowno w defensywie jak i ofensywie. Lamarcus Aldridge ktory przeciwko Orlando nigdy nie zachwycal dzis powinien pozamiatac pod koszem Magic gdzie jest bieda. Moim zdaniem duza role odegraja duze zdolnosci obronne graczy PTB na pozycjach 2-3, Matthews , Batum , Wallace to swietnie obroncy i oni powinni dac sobie rade z rzucajacymi Magic. Z pod kosza nie spodziewam sie wiekszego zagrozenia bo Anderson ucieka na obwod , jest jeszcze Bass ale Camby i Aldridge powinni sobie spokojnie poradzic. Portland wraca do zdrowia , Roy grywa co prawda niewiele ale wciaz potrafi sie wlaczyc w waznym momencie. Stawiam ze Blazers wykorzystaja brak Dwighta Howarda i wygraja na ciezkim terenie w Orlando. PTB notuja serie 2 zwyciestw natomiast gospodarze przegrali ostatnio u siebie z Chicago.

Otrzymane punkty reputacji: +2
I 22

insomniaus

Użytkownik
PTB + 8✅
NOH + 17,5✅
MAVS✅
OKC + 10✅
Ako.2,87✅✅✅
Magic bez Howarda. Bulls zmeczenie ostatnimi pojedynakami z Miami i Magic powinni dzis wyrac ale czy az taka roznica ? Mavs to Mavs oni wiedza jak grać z drużynami z dołu i środka tabeli. A OKC po słabszej serii tak jakby troche odzyli i mimo ze wyjazd wydaje mi sie ze 10 nie dostana.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A co sądzicie dzis o spotkaniu NYK - Utah czy Knicks po meczu z atlantą nie będą zbyt zmęczeni tym bardziej ze ławka tam kiepska w meczu z atlantą grali po 40 minut (choćby Amare czy Fields) Anthony co prawda 30 minut ale mimo wszystko. Utah nie jest drużyna słabą to mogą to wykorzystać tym bardziej że nadal mogą walczyć o PO
Jasne, że mogą być zmęczeni. Zwłaszcza biorąc pod uwagę ich styl gry. Niemniej grają u siebie a w MSG zawsze kibice potrafią wymusić na graczach 100 %. Trochę się zdziwiłem jak przejrzałem statystyki ale NY Knicks mają jeden z najlepszych bilansów ATS w lidze grając dzień po dniu (choć wypracowany głównie na początku sezonu)
Ogólnie nie sądzę by kondycja byłaby tu kluczowym czynnikiem. Ja skłaniałbym się do hc na Jazz z innego powodu. Tak jak pisałem wcześniej na NYK warto grać gdy nie są faworytem, bo mają potencjał by ograć każdego. Niemniej nie postawię na NYK gdy takowym są bo nieobliczalność ma też inną konsekwencję. Nawet ta wczorajsza wygrana z Hawks mnie nie przekonuje, że NYK nauczyli się grać z nowymi zawodnikami. Odnoszę wrażenie że to raczej Hawks zagrali wczoraj fatalnie niż NYK wygrali ten mecz wielką grą. Ponadto podoba mi się postęp Jazzmanów od odejścia Williamsa/Sloana. Według mnie z meczu na mecz grają lepiej, Harris nieźle się wpasował w ich system. A dziś będzie grał przeciwko Douglasowi tudzież weteranowi Carterowi (zakładam że Billups ponownie out) co powinien bezczelnie wykorzystać. Jazz zawsze lubili grać z drużynami Mike D&#39;Antoniego. Może nie ma Sloana czy Williamsa ale system pozostał ten sam a handicap całkiem spory.
Mimo wszystko z obstawianiem poczekam jak informacja że Billups nie zagra się potwierdzi.

dark-white 11

dark-white

Użytkownik
Houston @1,54✅
Dallas-4,0 @1,54⛔
Portland +5,0 @1,48✅

Ako 3,53

Houston zagra na wyjeździe z Kings. Houston wygrało 5 na 6 ostatnich meczy w tym na trudnym terenie w Portland, drużyna która wciąż ma widoki na PO nie powinna mieć wpadek z najsłabszymi. Dallas -4,0 wiele nie trzeba mówić poprostu Minnesota jest drużyną o wiele słabszą, a Dallas bronią drugiej pozycji przed LAL. Portland asekuracyjnie +5 choć można by dać na czysto ponieważ Orlando bez Howarda traci bardzo wiele gdyż to na nim opiera się gra Magików.

---
kurde dallas tylko 3 pkt jak ja lubię o 1 pkt przegrać ;/

mojojojowojo 95

mojojojowojo

Użytkownik
????
Orlando Magic vs Portland Trail Blazers - Aldridge, LaMarcus typ: over 22.5 1.85 ✅
Chicago Bulls - New Orleans Hornets typ: over 179.5 1.91⛔
ako: 3.53
stawka: 5/10
⛔-5

Unibet

ostatnie podejście do NBA. Jeśli trafie bede grał nadal jeśli nie to odpuszczę bo mi nie idzie ostatnio. LaMarcus to PF albo C w Orlando zabraknie Howarda który zawieszony jest za faule techniczne co otwiera szanse zdobycia sporej liczby pkt przez lidera z Portland ,który jest tam gwiazdą, a Orlando nie ma tak klasowego zmiennika który zastąpiłby Howarda (jakby był Gortat jeszcze w OM to postawiłbym każde pieniądze na ten zakład ale niestety). Buk Unibet podaje Howarda na sumę pkt ale będzie zwrot. Chicago i New Orleans to średniaki ligi rzucają trochę ponad 90 pkt na mecz. Hornets bez Paul&#39;a więc rozgrywający Chicago będą mieć ułatwione zadanie w ataku. Derrick Rose na pewno poprowadzi Chicago do zwycięstwa i to pewnie wysokiego.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Portland Trail Blazers vs. Orlando Magic
Portland Trail Blazers 2,07 Pinnaclesports ✅
Mam słabość do tych Blazers, a oni ciągle zawodzą w meczach, które powinni wygrywać. Pamiętam więc porażki u siebie z Hawks i Rockets, było to niedawno. Dalej jednak wierzę w swoje słowa, że ze zdrowym Cambym będą walczyć o mistrzostwo, kibicuję także im, choć przecież w konferencji są moi Hornets czy też Mavs i Spurs, którym nie można nie kibicować, bo czy można nie kibicować teamom, w których grają Dirk czy Manu? Nawet, jeżeli oba są z Texasu, odpowiedź brzmi: nie. Wiele już pisałem razy o tym, że po przyjściu Geralda Wallace team ma nieograniczone możliwości w obronie: na 2 i 3 są Matthews, Batum, G-Wallace, wszyscy to specjaliści od obrony, wszyscy mogą dołożyć sporo punktów, a Matthews i Wallace nawet ciągnąć wynik. A trzeba do tego dodać także świetnego centra i fantastycznego defensora Camby&#39;ego, który dla mnie jest najinteligentniejszym graczem w lidze. W piątce są jeszcze napędzający ofensywę Miller i Aldridge, a z ławki wchodzą poza Wallace&#39;m, Rudy Fernandez czy Brandon Roy, także zdolni brać zdobywanie punktów na siebie. Magic dziś bez Dwighta, czy to skazuje ich na porażkę? Na pewno nie, bo Jason Richardson zaczął grać nieco lepiej, a Nelson także jest zdolny brać na siebie więcej gry. Na ławce są Arenas, Redick, Anderson, ale nie ma gościa, który pod koszem byłby w stanie nawiązać walkę z Cambym oraz Aldridge&#39;m, nawet jeżeli Marcus jeszcze nie gra w pełnym wymiarze, a Aldridge często gra na piątce, podczas gdy na czwórce jest raczej trójka - Batum lub Wallace. Dziś Magic muszą liczyć na bezbłędną grę na obwodzie JJ Redicka, Andersona, Richardsonów, Nelsona. Do tego dołożyć swoje musi Hedo, także Arenas, potrzeba czegoś więcej od Bassa. Są w stanie to u siebie zrobić i pokazać, że istnieją bez Dwighta, który jednak jest niezaprzeczalnie najważniejszy. Dziś jednak trafiają na złego rywala do udowodnienia tego, bo Blazers potrzebują zwycięstw a, tak jak pisałem, z tak kompletną ekipą mogą nawet walczyć o mistrzostwo. Życzę im tego podobnie, jak Mavs czy Celtics i wcale nie uważam, że mają na to mniejsze szanse, jeśli oczywiście problemy z kontuzjami już się skończyły, co nie jest pewne, a w ich przypadku nawet wątpliwe.

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 6

sidorius

Użytkownik
Chicago i New Orleans to średniaki ligi rzucają trochę ponad 90 pkt na mecz.
Z całym szacunkiem ale po takiej wypowiedzi to nie dziwię się jeżeli Ci nie idzie w nba skoro uważasz Chicago za średniaka ligi. Jest to drużyna z potencjałem a na finał konferencji, a kto wie czy może i na coś więcej czasem nie.
Co do typów dziś to oprócz dość oczywistych Mavs jest parę meczy o wysokim kursie jak choćby omawiane już wyżej Portland, Clippers oraz Utah. Na Clippers bym jednak trochę uważał gdyż na wyjeździe to jest inna drużyna i mimo że Charlotte raczej nie posiadają zawodnika pokroju Griffina to własna hala oraz chęć przerwania passy 4L może przeważyć tak więc sobie odpuszczę.
Kupon na dziś:
Utah +5,0 @2,20⛔
Portland @2,15✅
Mavs @ 1,32✅
Ako 6,25
no niestety Knicksi się spięli
A i mojojojowojo sorry za to powyżej się nie zrozumieliśmy

edyp 186

edyp

Użytkownik
KOSZ NBA
Charlotte - LA Clippers
typ: 1
kurs: 2,00
bet365

Zacznę od przedstawienia drużyn. Charlotte są na 9 miejscu na wschodzie z bilansem 26-36 i do miejsca premiowanego awansem do PO brakuję im 1 pkt. Clippers są na 13 miejscu na zachodzie z bilansem 23-40 i nie maja już najmniejszych szans na grę w PO. Clippers przegrali 12 z ostatnich 16 meczy. Więc ich forma jest daleko od optymalnej. Do tego mają fatalny bilans meczy na wyjeździe 5-25. Natomiast jeśli chodzi o gospodarzy to na ostatnie 9 meczy wygrali 4 a przegrali 5. Warto dodać jednak, że u siebie wygrali 3 z 3 meczy, natomiast na wyjeździe tylko 1 z 6. I to przegrywali z mocnymi ekipami takimi jak: Orlando, Denver, Lakers, Portland czy Chicago. Czyli praktycznie wszystkie zespoły z ścisłej czołówki NBA. Więc bilans ostatnich meczy Charlotte może nie jest imponujący, ale jak popatrzymy na to z kim grali to już ten bilans wydaje się być przynajmniej przyzwoity. Charlotte walczą o pierwszy w historii klubu awans do Play Off. Takie mecze jak ten muszą wygrywać. Przegrali 4 ostatnie mecze z rzędu, ale wszystkie grali na wyjeździe i z mocnymi ekipami jak już pisałem. Teraz grają u siebie i przeciwnik słaby. Więc okazja na przełamanie idealna. Liczę na wygraną gospodarzy.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Chicago sredniak ligi hehe. Ekipa z topową defensywą, swietnie zbilansowana ekipa, Rose otoczony swietnymi zadaniowcami dow szystkiego, i do ładowania trojek jak Korver ,do walki na tablicy jak Noah do bronienia silnych graczy na niskich pozycjach jak Deng czy do czyszczenia trumny jak Boozer. Tle gwiazd nie chcialo tam przyjsc a teraz?Niech załują.

Magic-Blazers 2 ✅

Bulls-Hornets -4 ✅

Volves-Mavs 2 ✅

Kings-Rockets 2 ✅

Grizzlies-Thunder 1 ✅

Analizy do wiekszosci zapodane sam tez pisalem takze prosze o nie usuwanie:p

Maślana nocka:p

gred 6

gred

Użytkownik
Z całym szacunkiem ale po takiej wypowiedzi to nie dziwię się jeżeli Ci nie idzie w nba skoro uważasz Chicago za średniaka ligi. Jest to drużyna z potencjałem a na finał konferencji, a kto wie czy może i na coś więcej czasem nie.
Chicago sredniak ligi hehe. Ekipa z topową defensywą, swietnie zbilansowana ekipa, Rose otoczony swietnymi zadaniowcami dow szystkiego, i do ładowania trojek jak Korver ,do walki na tablicy jak Noah do bronienia silnych graczy na niskich pozycjach jak Deng czy do czyszczenia trumny jak Boozer. Tle gwiazd nie chcialo tam przyjsc a teraz?Niech załują.
A może Panowie zamiast naśmiewać sie z kolegi warto sie zastanowic nad sensem jego wypowiedzi?
Moze stwierdzenie sredniaki tyczy sie zdobyczy punktowych a raczej ich srednich na mecz? bo wyraznie widac ze kolega analizuje typy over/under to wam nie daje do myslenia o czym pisze autor? A Chicago i New Orleans jakby nie patrzec mocarzami w kwestiach zdobyczy punktowych nie sa...

william 84

william

Użytkownik
KOSZ NBA
Charlotte - LA Clippers
typ: 1
kurs: 2,00
bet365

Zacznę od przedstawienia drużyn. Charlotte są na 9 miejscu na wschodzie z bilansem 26-36 i do miejsca premiowanego awansem do PO brakuję im 1 pkt. Clippers są na 13 miejscu na zachodzie z bilansem 23-40 i nie maja już najmniejszych szans na grę w PO. Clippers przegrali 12 z ostatnich 16 meczy. Więc ich forma jest daleko od optymalnej. Do tego mają fatalny bilans meczy na wyjeździe 5-25. Natomiast jeśli chodzi o gospodarzy to na ostatnie 9 meczy wygrali 4 a przegrali 5. Warto dodać jednak, że u siebie wygrali 3 z 3 meczy, natomiast na wyjeździe tylko 1 z 6. I to przegrywali z mocnymi ekipami takimi jak: Orlando, Denver, Lakers, Portland czy Chicago. Czyli praktycznie wszystkie zespoły z ścisłej czołówki NBA. Więc bilans ostatnich meczy Charlotte może nie jest imponujący, ale jak popatrzymy na to z kim grali to już ten bilans wydaje się być przynajmniej przyzwoity. Charlotte walczą o pierwszy w historii klubu awans do Play Off. Takie mecze jak ten muszą wygrywać. Przegrali 4 ostatnie mecze z rzędu, ale wszystkie grali na wyjeździe i z mocnymi ekipami jak już pisałem. Teraz grają u siebie i przeciwnik słaby. Więc okazja na przełamanie idealna. Liczę na wygraną gospodarzy.
Ja się pytam w takim razie kto ma zdobywać punkty dla Bobcats? Ich strzelec numer 1. (Jackson) i numer 3. (Thomas) kontuzjowani. Nie trzeba nikomu przypominać, że niedawno stracili Wallace&#39;a, który był ich 2. opcją w ataku. Zostaje Augustin i Henderson. Uważasz, że są oni w stanie poprowadzić Bobcats do zwycięstwa? Clippers zagrali świetny mecz z Nuggets. Trio Griffin, Kaman, Jordan zdominuje tablice. Mo Williams nieźle wpasował się w grę nowego zespołu. Bledsoe z Nuggets zagrał mecz życia (20 punktów, 7 przechwytów). Nie widzę żadnych atutów po stronie Bob&#39;ów, poza własnym parkietem. 69 punktów ostatnio w Portalnd mówi wszystko o ich dyspozycji strzeleckiej. Większość atutów po stronie Clippers. Na każdej pozycji mają lepszych zawodników, lepszą ławkę. Jak dla mnie czysta &quot;dwójka&quot; na Clippers✅, albo under✅.

Ja meczu w Orlando nie ruszam. Magic bez Howarda wiele tracą, więc wydawałoby się, że Blazers powinni sobie poradzić. Ale nic bardziej mylnego. Jak &quot;Magikom&quot; będzie siedziało &quot;3&quot;, to nawet dominacja na tablicach nie pomoże graczom z Portland. Zawodnicy z Florydy pewnie będą podwójnie umotywowani, aby udowodnić, że Magic to nie tylko DH12. Dlatego różnie to może być...

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Jeśli Jackson out, to kto będzie punktował dla Bobków? Będą musieli zacieśnić obronę, bo wynik overowy to dla nich samobójstwo. Augustin lubi biegać i rzucać za 3, z tym, że to pierwsze zdecydowanie lepiej mu wychodzi. Sam myślałem, o tym,żeby underka brać w ciemno nie patrząc na linię, ale teraz sam już nie wiem.

edyp 186

edyp

Użytkownik
Jeśli chodzi o dyspozycję to napisałem, że przegrali aż 5 z ostatnich 9 meczy. Ale wszystkie 5 grali na wyjeździe. I wszystkie 5 z drużynami, które u siebie maja odpowiednio bilanse nr 2, 4, 5, 8 i 13 w lidze. Więc absolutnie ścisła czołówka. Dzisiaj grają u siebie i to z Clippers, które na wyjeździe ma bilans 5-25 co jest bilansem nr 25 w lidze.
Do tego motywacji walki o Play Off kontra Clippers, którzy nie walczą o nic.
I na koniec jeśli chodzi o braki. Występ Jacksona jest prawdopodobny i wcale nie jest wykluczony. Thomas nie grał już od 22 meczy czyli prawie 2 miesiące, więc pisanie o jego braku jako osłabieniu jest nie na miejscu. Bo jakoś sobie radzą bez niego, a nie jest tak, że nagle wypadł ze składu. Jedynym osłabieniem jest to, że odszedł Wallace. Jednak jeden zawodnik moim zdaniem nie zrobi aż takiej różnicy by Bobcast przegrali ten mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom