>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Luty 2014

Status
Zamknięty.
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik

Ty Lawson over 30 pkt + asysty ⛔ kontuzja w 2Q...
1,85
betsson​

Jestem w stanie dzisiaj zaufać rozgrywającemu Denver Nuggets bo są wg. mnie do tego dość konkretne przesłanki. Bryłki zmierzą się na wyjeździe z Detroit Pistons, więc mecz jak dla mnie z tych, gdzie ciężko wytypować zwycięzce. Obie ekipy zmagają się na przestrzeni sezonu ze swoimi problemami. U gości był eksperyment ze zmianą stylu gry pod wodzą nowego trenera, ale Denver przechodziło przez ten okres w tak bolący dla nich sposób, że szybko wrócono do tego co wychodzi im najlepiej czyli wysokie tempo gry. Gospodarze za to są drużyną po której kompletnie nie wiadomo czego się spodziewać przed następnym meczem bo ich boiskowe IQ nie jest najwyższych lotów. Dzisiaj za to można być pewnym, że będzie wyrównane spotkanie ze sporą ilością punktów bo bronienie to nie jest coś co obu drużynom wychodzi najlepiej. Do takiej gry jak znalazł pasuje Lawson, który jest niewątpliwie liderem drużyny gości i to on gra na określonym wysokim poziomie i rzadko z niego schodzi. W takim meczu, jak ten powinien wykorzystać sprzyjające okoliczności i wykręcić dobre cyferki. O obronie gości wspominałem, ale nie wspominałem personalnie o pewnej osobie, która dzisiaj będzie miała teoretycznie powstrzymywać Ty&#39;a przed penetracjami i innymi popisowymi zagraniami PG gości. Tą osobą jest nie kto inny jak Brandon Jennings, o którym można by sporo napisać. Ja jedynie odniosę się do jego obrony i powiem, że jest ona na bardzo słabym poziomie, więc Lawson ten fakt na przestrzeni całego meczu powinien skrzętnie wykorzystać. Gospodarze w pomalowanym mają dwóch wielkoludów w postaci Drummonda i Monroe i to może spowodować przeniesienie gry ofensywnej gości na obwód, a tym samym więcej na siebie powinien brać m.in właśnie Lawson. O minuty dla niego powinniśmy być spokojni bo nie ma wartościowego zmiennika z racji kontuzji Robinsona, a mecz powinien być z tych close game, więc bardzo liczę na okazały występ Lawsona. Jeszcze na pokrzepienie serc dodam tylko, że &quot;Taj&quot; na wyjeździe zdobywa średnio o 2,5 pkt więcej niż u siebie, a grając day-to-day zdobywa o 2 punkty więcej niż wynosi jego średnia z całego sezonu, a właśnie taka sytuacja będzie miała dzisiaj miejsce. ;) Biorę z asystami bo Lawson lubi czasem wyciągnąć ich z z kieszenii nawet kilkanaście. Polecam!

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers
Blazers over 105 pkt ✅✅
1,85
Betsson

Tutaj wydaje się, że będzie strzelanina bo wskazuje na to wiele czynników. Przede wszystkim tempo obu ekip, jakie potrafią narzucić jest imponujące. Nie będę już kolejny raz przytaczał tu statystyk bo już nie raz to robiłem. Napiszę tylko, że obie drużyny plasują się wysoko pod względem tempa gry i obie ekipy przekładają ofence nad defence. Gram na over Portland bo po pierwsze uważam ich za lepszą drużynę, po drugie Wilki potrafią mieć przestoje, które powodują czasami nie pokrycie linii, po trzecie Portland wczoraj zagrało fajny mecz z Indianą, gdzie z bardzo dobrej strony zaprezentował się Lillard dając znak, że to już czas powrócić na właściwe tory. Blazers potrafili rzucić najlepszej defensywie ligi 103 oczka (nie wliczając dogrywki) to i dzisiaj są w stanie rzucić o te trzy punkty więcej w meczu, w którym będzie im łatwiej o czyste pozycje rzutowe. Batum wczoraj np. był wyłączony z ataku bo jedynym jego zadaniem, z którego wywiązał się bardzo dobrze było bronienie Georga. Dzisiaj za to powinien dorzucić swoją cegiełkę do dorobku punktowego gości. Aldridge, Matthewes to kolejna porcja min. 40 pkt. Tu nie powinno być wątpliwości. Portland dzisiaj rzuci swoje. ;)

Bobcats - Spurs
Spurs -4,5 pkt ⛔⛔ 100-104 ????
1,90
Betsson

http://www.rotoworld.com/headlines/nba/226349/parker-duncan-diaw-ready-to-return-saturday

To info powoduje, że koło kursu na Spurs nie można przejść obojętnie. Po prostu są lepszą drużyną od Boków, mającą szerszy i bardziej wartościowy roster. Zresztą to co piszę to banały, o których każdy dobrze wie. Dalszy komentarz zbędny. Pop nie po to daje zielone światło do gry weteranom, żeby odpuszczać taki mecz, a aspekty sportowe zdecydowanie po stronie gości. Możliwe, że wystąpi też Spiltter, więc tym bardziej śmiało można uderzać w Spurs. Jefferson i Walker to za mało na tak doświadczoną ekipę.

Otrzymane punkty reputacji: +4
vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Tiago Splitter (łydka) nie zagra dzisiaj. Marco Belinelli jest również definitywnie wyłączony z meczu. Odnośnie Parkera żadnej oficjalnej notki ale prawdopodobnie zagra. Gdyby zagrał Splitter brałbym under, w obecnej sytuacji nie wygląda to już tak dobrze. Granie na Spurs nadal może mieć sens ale tylko LIVE.

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Tony Parker (back) will return to action on Saturday after sitting out one game.
This is great news for the Spurs, not to mention Parker&#39;s fantasy owners, and his return will send Cory Joseph back to the bench. Boris Diaw (food poisoning) and Tim Duncan (rest) are also ready to play, but the Spurs may lose a few more players with Marco Belinelli (back) and Tiago Splitter (calf) suddenly questionable.
Parker , Diaw i Duncan graja dzisiaj.

Otrzymane punkty reputacji: +10
vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Gruby, umiem czytać, nie musisz przytaczać newsów z roto zwłaszcza, że sam potem pisałem o dyspozycyjności graczy Spurs. Co do Parkera było najmniej newsów potwierdzających jego udział, nawet na jednej stronie poprawili zaraz z &#39;are ready to play&#39; na &#39;questionable&#39;. Jednak Francuz jest aktywny na ten mecz.

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jeszcze jeden typ bo uważam, że jest godzien uwagi i napisania kilku zdań.

Klay Thompson over 18 pkt ⛔⛔ i znów jeden punkt... ale noc....
1,85/1,90
Betsson, Unibet/Marathonbet

Dzisiaj out są Bogut i Lee:

http://www.covers.com/pageLoader/pageLoader.aspx?page=/data/nba/injury/injuries.html

W obliczu powyższego, szczególnie brak Lee ma tu kluczowe znaczenie bo PF Warriors oddaje w każdym meczu kilkanaście rzutów i zdobywa również minimum te kilkanaście oczek typ na Thompsona wydaje się być bardzo atrakcyjną opcją. Klay w meczach z Phoenix w tym sezonie dwa razy przekraczał linię 18 pkt bo było to 19 i 22 oczka i to przy obecności Lee. Ostatnio grał nieco słabiej i zdarzały mu się kiepskie występy, ale dzisiaj GSW zagrają z ofensywnie usposobionymi Suns i wynik ktoś musi trzymać po stronie gości. Pierwsze nazwiska, jakie się nasuwają to Curry i właśnie Thompson, więc jest obiecująco. 3 dni temu Wojownicy musieli już sobie radzić bez dwójki wyżej wymienionych zawodników w meczu z ultra defensywnym zespołem Chicago i pomimo tego Klay potrafił zdobyć 22 punkty. Zdecydowanie w oczy rzucała się właśnie ta dysproporcja rzutowa między Thompsonem, Currym, a resztą zespołu co tylko przekonuje mnie, że dziś będzie podobnie. Tak jak wcześniej wspomniałem, o punkty powinno być łatwiej bo i Klaya nie ma za bardzo kto dobrze pokryć, a rzucać musi, to jest oczywiste. Jego średnia z tego sezonu to 18,6 pkt, więc widzimy, że oprócz przesłanek, które wskazują na dzisiejszy dobry występ Claya i linia jest lekko zaniżona w stosunku do średniej Thompsona. Ja pobieram z chęcią bo uważam tą propozycję za godną! ;)

P.S... W betcity linia tylko 16,5 z kursem 1,65 dla tych mniej odważnych. ;)

nbapl 167

nbapl

Użytkownik
LA Lakers - Chicago Bulls
Mecz już o 21:30 w zachodniej częsci USA. Nie ma co się zbytnio rozpisywać już powoli kończy się sezon zasadniczy, rozgrywki wchodzą najważniejszą część. Wg mnie jest to ostatni weekend w który można coś jeszcze pograć, za tydzień rozpocznie się All Star Weekend, więc pewnie najlepsi, którzy zostali wybrani, będą oszczędzani, a to co się stanie po tygodniu to już inna bajka.
Lakers - szpital w klubie, dodatkowo bez Younga, Meeksa Farmara, Gasol też poza grą, i wielu innych. Zespół wygrał ostatnie dwa mecze wyjazdowe pod rząd, co jest nielada sukcesem, ale jak tu nie wygrać z Cleveland? Philadelphia to też zespół do bicia w tym sezonie z małymi wyjątkami.
Chicago - prawdopodobnie dzisiaj zagra Boozer, co jest dobrą informacją. Gra tego zespołu na wyjazdach niee zachwyca, ale to zawsze groźny, silny zespół.
Podsumowując silna defensywa Chicago powinna dzisiaj zatrzymać mniej doświadczonych graczy Lakers. Co jak co ale jednak dzisiaj typuje na zespół, który jest jednak bardziej stabilny. Jedyne co przemawia za Lakersami to historia meczy rozegranych u siebie przeciwko Bykom, jednak wiadomo jaka jest ich w tym momencie sytuacja, nie mają kim grać. Dodatkowo spodziewam się w tym meczu underu.
Chicago @ 1.76 ✅
Under 200 @ 1.54 ✅
Lakers under 97 @ 1.83 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +11
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Dzisiaj o 19 czasu polskiego zapowiada się dosyć ciekawe spotkanie, głównie ze względu na dwóch zawodników ze statusem gwiazdy - Melo Anthony vs. Kevin Durant. Ja oczywiście będę rozpatrywał mecz pod względem overu zawodnika, a na ruszt biorę drugiego z nich, czyli Durantulę.
Zasadniczo to nie trzeba wiele pisać, KD jest mega kozakiem i pewnym krokiem zmierza po nagrodę MVP sezonu zasadniczego, według mnie jest to obecnie najlepszy zawodnik grający na parkietach NBA i deklasuje rywali, m.in LeBrona czy właśnie Melo. Durant w tym sezonie zdobywa średnio 31 punktów i linia 31,5 wydaje mi się być odpowiednio wystawiona. Po serii 10. zwycięstw z rzędu Oklahoma trochę spuściła z tonu, notując w ostatnich czterech spotkaniach dwa zwycięstwa i dwie porażki, w tym nieoczekiwana dwa dni temu z Orlando. W tym czasie również Durant nieco obniżył ilość zdobywanych punktów, więc można powiedzieć, że gram trochę na przełamanie. Ostatnie 6. meczów układało się następująco: 33, 26, 26, 31, 26, 29, czyli linię wystawioną na obecne spotkanie przekroczył tylko raz! Niemniej jednak - jestem optymistycznie nastawiony, ze względu na przeciwnika, jakiego dziś będzie miał na przeciwko siebie. Nie od dzisiaj wiadomo, że Anthony, pomimo świetnej gry w ofensywie jest po prostu defensywnym impotentem, dlatego wydaje mi się, że KD powinien spokojnie przekroczyć linię. Tym bardziej, iż cała defensywa NYK pozostawia wiele do życzenia, według mnie są najgorszą obroną w lidze, nie licząc 76ers. Co prawda ostatnie spotkania tego nie pokazują, aczkolwiek grali z Denver bez Lawsona, z Blazers, którzy są w słabej formie i z Bucks, które od początku sezonu jedzie na tank mode (a co najlepsze - z NYK udało im się wygrać!!!).
Według mnie OKC spokojnie zwycięży w dzisiejszym spotkaniu, NYK ponownie straci więcej niż 100 punktów a z tego Kevin Durant rzuci powyżej 31 punktów. Dlatego polecam:
Kevin Durant over 31,5 @ 1,85 (Unibet/Betsson) 41 pktów. K.O.ZAK! ✅
No i jak można wywnioskować z mojej analizy - polecam także:
Oklahoma City Thunder; over 104,5 @ 2,02 (Unibet) 112 pktów ✅
Trzeba poszukać jeszcze jakichś perełek ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +4
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Pytanie do bardziej ogarniętych z NBA, bo ja dopiero raczkuje. Co sądzicie o Melo i linii 29,5 pkt? Chcę dać na kupon Duranta z overem i właśnie Melo, ale się zastanawiam, czy tu nie dać undera.

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - New York Knicks
Typ:
-Kevin Durant over 31,5 pkt@1,90
✅✅✅

Zwykle do postawienia na zawodnika potrzebuję jakiegoś &quot;twardego&quot; argumentu, jak np. kontuzja innego gracza. W tyn wypadku zrobię jednak wyjątek.
Durant i jego Thunder wracają do własnej hali, gdzie wygrali 8 z rzędu meczów przy średnio 35 punktach Kevina w tych meczach. Wracają po porażce z Magic, porażce wstydliwej. Po pierwsze, bo to jednak tylko Magic. Po drugie, Oklahoma miała w tym meczu już +15. Po trzecie, zwycięstwo wyrwało Orlando w ostatniej akcji, w której mówiąc oględnie kilku graczy Thunder mogło zachować się nieco lepiej, w tym sam Durant, który nie wrócił do obrony, a wcześniej spudłował rzut na miarę prawdopodobnego zwycięstwa.
Liczę więc, że Durant podejdzie do dzisiejszego pojedynku ambicjonalnie. Z jednej strony jego pudło i brak powrotu w ostatniej akcji i w konsekwencji porażka, z drugiej naprzeciwko Carmelo Anthony, czyli drugi za Kevinem strzelec ligi. Durant to inteligenty zawodnik i nie będzie raczej za wszelką cenę forsować gry pod siebie, jednak nie sądzę też, że całkowicie oleje pojedynek strzelecki z Anthonym. W pierwszym meczu pomiędzy Knicks a Thunder Durant rzucił 29 pkt, pomimo, że wtedy grał jeszcze Westbrook, a Kevin zagrał tylko 32 minuty. W dwóch meczach poprzedniego sezonu Kevin rzucał 34 i 27 pkt ekipie z NY, podkreślę jeszcze raz, z Westbrookiem w składzie.
Na koniec inny aspekt, statystyczny - Kevin zanotował 5 z rzędu underów...5 z rzędu underów, pomimo braku Westbrooka i pomimo gigantycznej formy i serii meczów +30 pkt drugiej najdłuższej w historii NBA, jeśli mnie pamięć nie myli. Takie serie (underowe) nawet z Russellem w składzie zdarzają się Kevinowi bardzo rzadko, więc chyba czas na przełamanie. Defensywa Knicks ostatnimi czasy poprawiła się, jednak ciągle nie jest to żadne wyzwanie dla Kevina. Czas na overek.

Otrzymane punkty reputacji: +9
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Oklahoma - New York
Czy rzeczywiście Knicks mogą pokusić o zwycięstwo? Z jednej strony widzimy Thunder grających na własnym parkiecie - ciężki teren dla każdej drużyny z niesamowitym Durantem na czele. Jednak z drugiej strony patrzę sobie Knicks i widzę zespół typowo nieregularny, kiedy to w jednym spotkaniu potrafią zagrać świetne spotkanie, by następnego dnia dostać baty od najgorszej ekipy w lidze. W rzeczywistości potrzebują rewelacyjnego meczu Melo, żeby cokolwiek ugrać. Moim zdaniem plan jest następujący, a mianowicie Thunder załatwią Knicks już w pierwszej połowie, a druga opcja to close game&#39;a. W moim odczuciu Nowy Jork jednak da radę utrzymać się do czwartej kwarty na bliskim poziomie co do Thunder. Oklahoma będzie opierają swój atak jak zwykle na Durancie i przy Shumpercie powinien spokojnie nabić ze 40 punktów. Mają też Ibakę i Jacksona starającego ceglić ostatnio,a Perkins nadal gra w pierwszej piątce a jego występów naprawdę nie należy komentować. W sumie z ławki mają też jakieś wsparcie, jednak cała gra bez Westbrooka opiera się standardowo na Durancie. Knicks zaś też rozgrywają głównie na Melo. Ale dopóki Woodson ma pracę [choć niebawem jej nie będzie miał], to wydaję mi się że Knicks jeszcze o coś powalczą. Oczywiście są słabi w obronie, ale z OKC tak źle nie matchupują. Gdyby zagrał Westbrook, to inaczej patrzyłbym na to spotkanie i jestem pewien, że nie powtórzy się powtórkę z MSG z poprzednich kilku miesięcy. Knicks potrafią zagrać na odpowiednim poziomie w ofensywie i choć typ może mieć mase dziwnych zakończeń, to stawiam na Nowy Jork który tak czy siak ma tam jeszcze ewentualne szanse na PO.

Knicks +10 @ 1,83 bet365
Carmelo Anthony over 28,5 @ 1,85 betsson
Carmelo Anthony over 39,5 @ 1,85 betsson
Kevin Durant over 45,5 @ 1,83 bet365

L 181

lorak

Użytkownik
Pytanie do bardziej ogarniętych z NBA, bo ja dopiero raczkuje. Co sądzicie o Melo i linii 29,5 pkt? Chcę dać na kupon Duranta z overem i właśnie Melo, ale się zastanawiam, czy tu nie dać undera.
nie powiem ci jak obstawiac ;], ale kilka faktów:
Melo na wyjazdach (25,3 ppg przy 53 ts%) gra dużo gorzej niż w NY (29 ppg przy 57 ts%). do tej pory na 20 spotkań away tylko dwa razy (w PTB i MIL) przekroczył tą linię. poza tym thunder niezle bronia.
do tego handi 9,5 sugeruje, że jest spore prawdopodobieństwo blowoutu, a więc mniej niż zwykle minut dla Anthony&#39;ego.
właściwie jedynym argumentem za jego overem jaki przychodzi mi na myśl jest chęć walki o tytuł króla strzelców, bo Melo to akurat taki zawodnik, który do tego typu rzeczy podchodzi bardzo ambicjonalnie. no i rok temu w OKC rzucil 36 punktow... ale to byli inni knicks i raczej inny Melo.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
właściwie jedynym argumentem za jego overem jaki przychodzi mi na myśl jest chęć walki o tytuł króla strzelców, bo Melo to akurat taki zawodnik, który do tego typu rzeczy podchodzi bardzo ambicjonalnie.
Właśnie tym się sugerowałem i ostatecznie dałem over na niego. Czas pokaże czy to był błąd. Póki co różowo nie jest, ale to przecież Melo. ????

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Los Angeles Lakers-Chicago Bulls typ:under 192✅ IZZY
LAL nie mają kim grać + dobra defensywa byków i under murowany warto grać laker nie przekroczą w dzisiejszym spotkaniu 91 punktów jeśli to zrobią to można mówić o ich wielkiem sukcesie. ???? Wygrana Chciago wydaję się być nie zagrożona .

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Odniosę się jednym zdaniem do wczorajszej nocy, 4 typy z czego jeden wchodzi na luzie, kolejne dwa nie wchodzą bo brakuje po jednym punkcie do pokrycia linii. Kolejny nie wchodzi przez kontuzję gracza.

NBA - Where amazing happens! ????​

Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies
Memphis -3,5 pkt
1,92
betsson​

Rano spojrzałem na kursy i nie wierzyłem bo na Memphis było 2.05. Pobrałem z chęcią. ;) Teraz kurs poleciał, ale wg mnie nadal jest wart gry. Miśki, które są jedną z lepiej radzących sobie drużyn w ostatnim czasie (dopóki nie wypadł Conley mieli najlepsze wyniki w ostatnich tygodniach) zmierzą się na wyjeździe z Cleveland. Cavs to ekipa, która mimo niewątpliwego potencjału zawodzi na całej linii. Praktycznie nic na ten moment w tym zespole nie funkcjonuje tak jak powinno, a wręcz jest odwrotnie. Mała wyliczanka... Od początku sezonu Irving to nie jest ten Irving z poprzedniego sezonu. W obronie od siebie nie daje nic, a w ataku jego cyferki wyglądają dobrze tylko dlatego, że oddaje mnóstwo rzutów, ale na marnej skuteczności. Czasami przechodzi po prostu obok meczu nie wyciągając z niego żadnych wniosków. Od początku sezonu również wiele mówi się o konflikcie, jaki jest pomiędzy własnie Irvingiem, a Waitersem, który nie wpływa dobrze na atmosferę w całej drużynie. Jarett Jack to kolejny gracz, który w ogóle nie może odnaleźć się w z zespole Cavs. Rok temu był tym, który robił różnicę wchodząc, jako pierwszy rezerwowy w zespole GSW, w tej chwili to cień tamtego zawodnika. Kolejna sprawa to ostatnie domniemane wypowiedzi nowej gwiazdy Cleveland, Denga, który przedstawiał to co dzieje się w drużynie w czarnych barwach co szybko zdementował, ale smród pozostał. Ostatni sprawa i najważniejsza... Mike Brown... trener Clevelend nie potrafi zupełnie ogarnąć bałaganu w swojej drużynie, gwiazdki rządzą szatnią, a on nie ma w niej nic do powiedzenia. Czasami próbuje pokazać swoim graczom w trakcie meczu, że to on jest osobą decyzyjną grając w kluczowych momentach rezerwą, ale to działa tylko na jego niekorzyść. Facet jest pussy i pokazuje to nie pierwszy raz bo wystarczy cofnąć się kilkanaście miesięcy wstecz, kiedy podobne spiny miał z szatnią Lakers. Tam szybko wyleciał, w Clevelend ma więcej szczęścia bo zamiast niego poleciał GM ekipy Cavs co wydaje się błędną decyzją, ale pewnie chodzi tu o kasę jaką Brown ma zagwarantowaną w kontrakcie, więc to wszystko tłumaczy. Podsumowując drużyna w tej chwili ma bilans 2-8 w ostatnich 10 spotkaniach, ich ofensywa pomimo niemałego potencjału jest 24 ofensywą ligi, z obroną jest podobnie i wygląda to w tej drużynie strasznie kiepsko. Zawodnicy grają niejako przeciwko trenerowi, nie ma chemii, nie ma atmosfery, nie ma motywacji, nie ma niczego pozytywnego. To nie może się udać z drużyną, która swoją siłę opiera na kolektywie, na bardzo dobrej defensywie. Miśki potrafią się uzupełniać i wspierać na parkiecie. Do tego są na tej właściwej drodze prowadzącej do PO. Po powrocie Gasola notowali serię imponujących zwycięstw m.in z OKC, Portland, 2x z Hosuton nie pozwalając rywalom na przekroczenie 90 pkt. W ostatnich spotkaniach wypadł Conley i to jest nieco niepokojące, ale Memphis udowodniło, że i bez swojego PG potrafią sobie radzić z niezłymi ekipami wygrywając np. wczoraj z Atlantą on road. Od razu kontynuując ten wątek Grizzlies są b2b, ale już nie raz pisałem, że ten argument do mnie nie przemawia w takim stopniu, bym miał zaniechać grania na gości dzisiejszego spotkania. Takie mecze jak ten, Memphis musi wygrywać bo na Zachodzie straszny ścisk i tu każde zwycięstwo może być na wagę złota w kontekście rywalizacji o PO. Bilans drużyn będących w konferencji Zachodniej jest zdecydowanie korzystniejszy w pojedynkach ze Wschodem, gdzie praktycznie mamy 2 bardzo silne drużyny, a reszta jest daleko w tyle. Nie spodziewam się niespodzianki w dzisiejszym meczu i liczę na dość przekonywujące zwycięstwo. Cleveland powinni zostać stłamszeni przez defensywę gości, która jest ich znakiem firmowym. Dokładam dość ryzykowny typ na ten mecz, ale wg mnie z przesadzonym kursem. Za jakąś drobniejszą kasę czemu nie:

Zwycięzca wszystkich 4Q - Memphis
Tak
15
betcity

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik

Paul George: over 21,5 @ 2.00 Bet365 ✅ 27 pkt

Ponownie na Paula pomimo tego, że ostatnio gra zdecydowanie poniżej oczekiwań. Aż ciężko uwierzyć, że taki zawodnik w swoich 7 ostatnich spotkaniach nie pokrył wystawianych na niego linii! Widać, że ma jakiś mały kryzys. Jednak taka zła passa wiecznie trwać nie może dlatego spodziewam się, że dzisiaj nastąpi jej przełamanie. W ostatnim meczu z Blazers kompletnie nic mu nie wychodziło. Mimo tego zdołał zdobyć 17 pkt. Jeszcze wcześniej z Hawks 18. To pokazuje, że jest już coraz bliżej do tej granicy 20 pkt. Z PTB pomimo tych 17 pkt zagrał słabo. Tak jak wspomniałem nic mu nie wychodziło, zaczął się już denerwować lekko ale nic tego dnia zrobić nie mógł. Warto również dodać, że był świetnie kryty. Dzisiaj naprzeciwko Orlando Magic i moim zdaniem jeśli George zagra już &quot;normalny&quot; mecz to łyknie w końcu linię i przełamie tą negatywną passe. Magicy obroną nie błyszczą więc nie spodziewam się aby Paul miał dzisiaj większe trudności. Musi po prostu zrobić swoje. Z Blazers wyszaleli się Hill i West więc teraz pora na Paula. Ostatnio pomimo takiego słabego występu zdobył 17 pkt a dzisiaj przy znacznie słabszym rywalu powinien taką linię łyknąć moim zdaniem. Warto grać zwłaszcza po takim kursie jaki proponuje Bet365.​

Otrzymane punkty reputacji: +19
nbapl 167

nbapl

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies
Granie na Memphis to nie głupota. Kurs także nie jest zły. Cleveland u siebie spisuje się fatalnie, do tego ostatnie informacje wypływające z szatni gospodarzy sprawiają, że cała ta &quot;druzyna&quot; sama siebie pogrąza. Z drugiej strony Memphis, która gra całkiem przyjemną koszykówke, solidna defensywa, jednak nie jest jedyną taką drużyna w NBA. Jest ich sporo i jak widać taka gra przynosi super zyski. Po złej serii. do druzyny powrócił Gasol, nagle Niedzwiadki zaczęły grać jak za najlepszych czasów. Myśle, że dzisiaj, tak samo jak zazwyczaj robią z rywalami, rozprawią się z niezorganizowanym Clevland.
Memphis Grizzlies @ 1.62 ⛔

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Memphis Grizzlies
Miśki ten mecz przegrały ale bardziej niż ich wynik zaciekawił mnie ich kolejny under 8 z rzędu czy w meczu z Wizards znowu zdobędą na tyle mało punktów by pokryć linię ?? Na takiej passie underów zarobiłem nie złe kokosy na Indianie :grin: 13 z 14 spotkań miśków konczyło się underem jestem ciekaw czy w meczu z Wizards będzie kolejny under czy też nie :;/:

nbapl 167

nbapl

Użytkownik
No niestety przegrały po dogrywce. Szkoda, że zabrakło Conley&#39;a, pewnie Niedzwiedzie nie miały by problemu ze zwyciestwem. Słusznie zauwazyles, ze ta seria underow trwa już sporo spotkań, a z Wizards pewnie bedzie wynik zakręci się wokół lini, ale powinien zostać pokryty under. Zespol z Washingtonu to jednak nie jest jakiś potentat w ofensywie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom