>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Luty 2014

Status
Zamknięty.
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dzisiaj z oferty NBA aż się wylewa od ciekawych typów i dlatego jest problem z wyselekcjonowaniem tych konkretnych betów, które nie zawiodą. Droga, która dziś została obrana przeze mnie to sprawdzona wydeptana ścieżka:

Blake Griiffin over 26 pkt ✅✅ 36 szacun
1,90
Marathonbet

Co tu dużo mówić? Chyba dwa razy z rzędu pisałem o tym zawodniku, a jeszcze więcej razy zagrałem w jego kierunku i za każdym razem był to ten prawidłowy trop. Blake rzuca na niesamowitej skuteczności i oddaje mnóstwo rzutów. Chłopak zrobił postęp i to trzeba mu oddać. Prawda jest taka, że na ten moment wytrąca wszystkie argumenty ludziom, którzy sceptycznie są nastawieni do jego osoby. Po nieobecność Paula bierze na siebie ciężar gry drużyny Clippers i wywiązuje się z tego zadania bez zarzutu. Wystarczy powiedzieć, że jeszcze 2,3 mecze temu statystyki ekipy z Los Angeles były lepsze pod nieobecność Paula, niż z nim w składzie, a to własnie spora zasługa Griffina, który sprawia, że ta ekipa funkcjonuje na wysokim poziomie. W tej chwili nie wiem, jak to wygląda, ale podejrzewam, że nawet porażka z Heat po wyrównanym spotkaniu nie zmieniła tego trendu. Dzisiaj Clippers zagrają we własnej hali z Toronto, które na pewno postawi opór bo są drużyną ciekawą z dużym potencjałem strzeleckim i szykuje się widowisko na dobrym poziomie. Griffin jak to ma ostatnio w zwyczaju linię powinien pokryć bo na przeciw siebie będzie miał niezbyt wymagającego w obronie Amira Johnsona i powinien ten fakt skrzętnie wykorzystać. Zresztą już nie raz mierzył się z lepszymi zawodnikami w tym fachu i potrafił kręcić dobre cyferki. Dlaczego nie ma być i tym razem? Wraz z Crawfordem powinni znów urządzić sobie strzelanie rodem z poligonu wojskowego tym bardziej, że wciąż wątpliwy jest występ Reddicka czyli ważnej postaci w ofensywie Clippers. Dzisiaj nie biorę Griffina ze zbiórkami bo linia coraz wyższa w betssonie, a on jest jednak drugą opcją jeśli chodzi o ten aspekt gry po DeAndre Jordanie i nie zdziwię się, jeśli Blake&#39;owi przytrafi się w końcu słabszy dzień &quot;zbiórkowy&quot;. Punkty zdobywać musi bo jest nr.1. Nie ma co się martwić w kontekście tego typu o powrót Paula bo ten jest zaplanowany na niedzielę. ;)

Boston Celtic - Sacramento Kings ⛔⛔
Kings
1,80
Sportingbet​

Tutaj zaufam drużynie nieokrzesanej, składającej się w dużej mierze z zawodników, którzy mają czasami gorące głowy, ale jest to zarazem ekipa robiąca postępy, chcąca wygrywać i mająca w swoim składzie potencjał, który w takich meczach, jak ten dzisiejszy powinien się ukazywać. Cousins to ścisła czołówka, jeśli chodzi o pozycję centra w lidze w poczynaniach ofensywnych, głupi Gay, który jednak jak ma dzień, a po przeprowadzce do Kings ma ich sporo potrafi uprzykrzyć życie każdej drużynie nie wspominając o Bostonie. Jest i kieszonkowy PG - Thomas fajnie kreujący i mający niezły rzut zawodnik. Ta drużyna mimo, że nie ma szans znaleźć się w PO na silnym Zachodzie nie wykazuje oznak tankowania i po prostu podchodzi do każdego kolejnego meczu z myślą o wygranej. Te powyższe argumenty skłaniają mnie, by zagrać w ich stronę z (nie ma co się oszukiwać) żenującym w tym sezonie Bostonem. Celtowie chcąc czy nie ten sezon mogą spisać na straty, no chyba, że uznać za sukces chęć zdobycia jak najniższego miejsca w lidze mając na uwadze nadchodzący draft. Nie ma w ich grze nic lub prawie nic co mogłoby stanowić o ich sile, zaangażowaniu czy chęci poprawienia swojego położenia. W końcu nie ma też odpowiednik zawodników gwarantujących jakość. (sory Rondo, ale nie w tym momencie) No własnie, Rajon dzisiaj nie zagra,

http://www.rotoworld.com/headlines/nba/226226/rajon-rondo-unlikely-to-play-bradley-5050

a i występ Bradleya stoi pod znakiem zapytanie, więc tym bardziej trzeba obrać kierunek na gości. Jestem przekonany, że jeśli tylko Sacramento nie będzie świrować to ten nadchodzący mecz są w stanie wygrać w przekonywujący sposób.

I teraz kilka póki co luźnych przemyśleń, ale możliwe, że z czegoś skorzystam w jakiejś kombinacji. Jeśli tak, będzie to można zobaczyć u mnie w temacie. ;)

Philadelphia - Lakers, Phila @1,57 bet365 ⛔

Wizards - Cavs, Wizards(-6,5) @1,61 bet365 ⛔

Detroit - Nets, Detroit @1,80 bet365 ✅

Anthony Davis over 33 pkt + zbiórki @1,85 betsson ✅

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +6
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Philadelphia 76ers - Los Angeles Lakers -&gt; Michael Carter-Williams over 28 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,85 -&gt; Betsson.
Pierwsza petarda na dzisiejszą nockę z NBA. Rozgrywający ekipy z Philadelphii notuje bardzo dobre statystyki: 17,2 pkt/mecz, 5,4 rebound na mecz oraz 6,6 ast. Młody rookie ma zaufanie w ekipie, dostaje dużo piłek do rzucania ostatnie 10 meczy: 16,17,9,14,19,13,15,18,22,22. Jest to bardzo dużo. O skuteczność dzisiaj się nie martwię. Mecz będzie szybki run &amp; gun, dużo pkt, szybkie kontry, dużo zbiórek, a co najlepsze brak obrony bo zarówno gospodarze jak i goście takiej nie posiadają. Nie sądzę, żeby tutaj 1 czy 2 drużyna zrobiła blowout, więc swoje minuty rozgrywający 76ers też zagra. Linia niska imo 28 powinien zrobić na lajcie. Liczę na jakieś 20 pkt z 8 ast i z 5 zbiórek.

Washington Wizards - Cleveland Cavaliers -&gt; over 198,5 -&gt; 1,94 -&gt; Betsson
Niby porównywalne drużyny patrząc na roster, a uwzględniając tabelę oraz kursy bukmacherów wyraźnym faworytem są gospodarze. Ja idę dzisiaj w stronę overa 198,5. Obie ekipy mają bardzo dobrych strzelców zarówno na dystansie jak i pod koszem. Dużo się mówi o konflikcie w ekipie gości, czeko efektem poleciał ich generalny menedżer zamiast trenera. Ja widzę dzisiaj w Verizon Center bardzo ciekawy pojedynek. Na pewno Irving vs Wall i jego podrażniona ambicja da o sobie znać dlaczego to Kyrie jest w ASG a nie on. Ariza vs Deng też ciekawy pojedynek. Pod koszem Gortat z Varejao może mieć ciężko, ale już Thompson z Nene wygląda fajnie. Obie ekipy nie są zbytnio skonsolidowane w defensywie, i lubią grać fajną widowiskową koszykówkę. Linia jak dla mnie zaskakująco niska i ją pobieram, bo moim zdaniem naprawdę warto. Jeśli Cavs zagra wreszcie na swoim poziomie i nie będzie mieć dłuższych przestojów w grze o over jestem spokojny. Reszta betów w moim temacie. Pozdrawiam i polecam. Rambo.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

Anthony Davis over 20 formalność ✅
Kurs : 1,55
Buk : Expekt

Kurs bardzo maly, ale myślę, że warto w niego wejść grubą kasą. Zawodnik wiele razy opisywany na forum, więc nie będe robił tego poraz n-ty. Ostatnie 10 gier, to 9 razy pokryty over na skuteczności prawie 50%. Jedyny problem z zdobyciem tych 21 punktów pojawił się w SAS gdzie Brew był kryty przez wielkiego Timmy D. Davis jest w bardzo dobrej formie, własnie dowiedział się, że zagra w All Star Game, do tego prawdopodobnie dziś po stronie Minny nie zobaczymy Love&#39;a i Pekoli, więc zadanie ułatwione. Anthony dostanie swoich kilkanaście rzutów i spokojnie pokryje over. Polecam, pozdrawiam !

Otrzymane punkty reputacji: +8
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Los Angeles Clippers - Toronto Raptors -&gt; Blake Griffin over 10 zbiórek -&gt; 1,85 -&gt; Betsson
O Griffinie pisałem już kilka razy, ale żeby nie cytować. Jordan &amp; Griffin głównie zbierają w ekipie gospodarzy. Griffin ostatnio dobrze spisuje się na tablicach, ostatnio 3 razy z rzędu notując double double. Ogólnie jest w mega formie. To już nie jest ten sam pustak co tylko ładował piłki z góry. Ostatnio Griffin z Toronto 5 zbiórek. Ale w jakim meczu? 126-118 w takim gdzie obrona nie istniała, a nieznaczący nic w lidze NBA Terrence Ross zdobył 51 pkt :cool: Dzisiaj taka sytuacja nie będzie miała miejsca. Griffin myślę spokojnie ogarnie ponad 10 zbiórek, bo Toronto to nie jest żadna poważna ekipa w ofensywie, i często lubi mieć mecze gdzie nie wytrzymują presji i pudłują nawet łatwe piłki. Blake Griffin over 10 zbiórek. To mój typ na ten ostatni mecz. Pozdrawiam Rambo.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Houston Rockets -6,5 pierwsza połowa @ 1,98 unibet✅
Bucks kandydują do jednych z najgorszych, a kontuzje pomagają im w osiągnięciu najgorszego bilansu. Bez wątpliwości najważniejszy jest najbliższy draft i wskutek tego tankują. Ilyasova, Ridnour - questionable, Butler i Mayo out - naprawdę nie wiem kto będzie zdobywał punkty przeciwko Rockets. Houston jest szybkim zespołem i uważam, że powinni zgnieść defensywę Milwaukee do pierwszej połowy. Taki będzie zapewne cel - pierwszą piątka pogra głównie w 1 i 2 kwarcie, potem przy pozytywny wyniku trafią na ławkę. Nie wydaję mi się, żeby Bucks byli w stanie konkurować ofensywnie z Hardenem, Howardem i Parsonsem, Ilyasova pewnie zagra więc Jones także będzie miał więcej swobody. Rockets zaczynają co najważniejsze wracać na poprawną ścieżkę , z meczu na mecz niewątpliwie pokazują się z coraz lepszej strony. Tak jak powiedziałem Rockets postrzelają sobie w pierwszej połowie z dystansu, by potem odpocząć. Bucks nie mają za wiele do zaoferowania i tym samym wszystko wskazuje na blowout.

Otrzymane punkty reputacji: +3
O 3

obserwator22

Użytkownik
Kevin Love powyżej 27,5 punktów - 1,85 Betsson zwrot
Kevin Love powyżej 42,5 punkty + zbiórki - 1,85 Betsson zwrot​
Kolejne spotkanie bez Nikoli Pekovica rozegra jutro zespół z Minneapolis. W tym spotkaniu tak jak w poprzednich ciężar zdobywania punktów i zbierania piłek na siebie będzie musiał wziąć Kevin Love, który ostatnio wywiązywał się z tego zadania bardzo dobrze zdobywając pod nieobecność Pekovica kolejno:
30, 28, 43, 31, 26
i zbierając w tych spotkaniach:
14, 16, 19, 17, 19
Linii punktów nie pokrył on tylko wczoraj rzucając 26 punktów przy 30% skuteczności.W grudniu Minnesota podejmowała na własnym parkiecie Portland a tamto spotkanie zakończyło się wynikiem 120-109 dla Wilków. Kevin Love rzucił wtedy 29 punktów i 15 razy zebrał piłkę. Liczę na powtórkę dzisiaj.

E 4

emilio666

Użytkownik
Kevin Love powyżej 27,5 punktów - 1,85 Betsson
Kevin Love powyżej 42,5 punkty + zbiórki - 1,85 Betsson​
Love zmaga się obecnie z bólami szyi i nie wiadomo czy i ile zagra. Ale rzeczywiście wczoraj (dzisiaj) zagrał i linię pokrył.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

Typ : Damien Lillard over 20 pts
Kurs : 1,85
Buk : Expekt
Wczoraj Davis wszedł, dziś jedziemy z combo guardem straight out from Portland. Pierwsze co robię patrze na o/u spotkania, buk oferuje 211 więc z założenia ma być to spotkanie po 100 pkt+ dla obu drużyn. Lillard nie jest 1 opcją strzelecka zespołu, nie jest też drugą opcją, ale swoje kilkanaście rzutów na mecz oddaje. Są to głównie rzuty 3pkt, których oddaje 7 na spotkanie, inny sposób zdobywania pkt przez Lillarda to &quot;wbijanie się pod kosz&quot;. Czemu uważam, że ten typ wejdzie? Po 1 na pewno ofensywne spotkanie, po 2 dobra forma Lillarda w wczorajszym meczu, gdzie rzucał &quot;clutch 3&quot;, po 3 najgroszy obrońca w lidze(wgł mnie) na pozycji nr. 1 czyli Rubio. Lillard dzięki swojej budowie spokojnie poradzi sobie z Rickym i zdobycie tych 21 pkt to kwestia po prostu oddania kilkunastu rzutów. Pewnie wiele razy będzie stawać na linii osobistych bo Ricky poprzez swoją słabą defensywę będzie zmuszony do faulowania Damiana

O 3

obserwator22

Użytkownik
Love zmaga się obecnie z bólami szyi i nie wiadomo czy i ile zagra. Ale rzeczywiście wczoraj (dzisiaj) zagrał i linię pokrył.
On tą kontuzję złapał w meczu z Lakersami dlatego nie wystąpił w meczu z Oklahomą. Wczoraj jego występ też był niepewny ale ostatecznie zagrał ponad 35 minut i wszystko wyglądało okej. Dzisiaj nie znalazłem żadnej informacji na temat jego absencji.
Tutaj można zobaczyć moment, w którym doszło do kontuzji http://www.youtube.com/watch?v=VhX7_j5cflw

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
On tą kontuzję złapał w meczu z Lakersami dlatego nie wystąpił w meczu z Oklahomą. Wczoraj jego występ też był niepewny ale ostatecznie zagrał ponad 35 minut i wszystko wyglądało okej. Dzisiaj nie znalazłem żadnej informacji na temat jego absencji.
To Ty chyba meczu nie widziałeś, bo motorycznie był słabiutki i grymasił bardzo często i łapał się za kark. Coś go bolało.

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 0

devsiok

Użytkownik
Panowie wiecie moze co tam wczoraj sie stalo w koncowce meczu oklahomy vs orlando ? na 22 sekundy przed koncem oklahoma zbiera pilke majac punkt przewagi. PRzeciwnicy powinni faulowac, ale tego nie zrobili. Oklahoma powinna czekac na koncowa syrene lub ewentualnie na faul i zyskac latwe punkty z osobistych, ale tego nie zrobila. Zamiast trzymac pilke do konca to Durant wykonal rzut na 5 sekund przed koncem i jeszcze dali sie skontrowac ? blad taktyczny ?
1.0 102-103 ORL Tobias Harris made Slam Dunk,&lt;br&gt;
5.0 102-101 OKC Kevin Durant missed Jump Shot&lt;br&gt;
22.0 102-101 OKC Defensive Rebound by Jeremy Lamb&lt;br&gt;

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Na skrócie, który przed chwila oglądałem OCT nie mogło grać do końca. Durant rzucał jakos 2 sekundy przed końcem akcji drużyny, a 6 sekund do końca spotkania. Dlatego tez Magicy nie faulowali. Ale jednak Durant oddał troszkę za szybko ten rzut. Ta sekundę - dwie mógł jeszcze urwać. No i powrót Thunder do obrony tez świetny - Magic grali 1 vs 3 :] Generalnie Thunder spartolili końcówke bez 2 zdań.

L 181

lorak

Użytkownik
Panowie wiecie moze co tam wczoraj sie stalo w koncowce meczu oklahomy vs orlando ? na 22 sekundy przed koncem oklahoma zbiera pilke majac punkt przewagi. PRzeciwnicy powinni faulowac, ale tego nie zrobili. Oklahoma powinna czekac na koncowa syrene lub ewentualnie na faul i zyskac latwe punkty z osobistych, ale tego nie zrobila. Zamiast trzymac pilke do konca to Durant wykonal rzut na 5 sekund przed koncem i jeszcze dali sie skontrowac ? blad taktyczny ?
1.0 102-103 ORL Tobias Harris made Slam Dunk,&lt;br&gt;
5.0 102-101 OKC Kevin Durant missed Jump Shot&lt;br&gt;
22.0 102-101 OKC Defensive Rebound by Jeremy Lamb&lt;br&gt;
skad masz ten zapis pbp? bo jest bledny. zbiorka Lamba byla na okolo 28s, wiec DUrant rzucal juz prawie pod koniec akcji (dluzej czekac nie mogl, bo po picku go podwojono, a sam pick mial miejsce gdy na zegarze bylo jakies 5s - czyli dokladnie tak, jak to sie w koncowkach robi).

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
wiec DUrant rzucal juz prawie pod koniec akcji (dluzej czekac nie mogl, bo po picku go podwojono, a sam pick mial miejsce gdy na zegarze bylo jakies 5s - czyli dokladnie tak, jak to sie w koncowkach robi).
No nie zgodzę sie. Durant oddał rzut na jakies 3 sekundy przed końcem akcji. I ta zasłona, która dostał była prawie żadna, bo obrońca praktycznie cały czas przy nim był więc i tak miał podwojenie i tak. Rzucać pewnie już i musiał, ale ta akcja od poczatku była źle rozegrana. Gdyby była lepiej rozegrana to albo rzucałby 1 vs 1 i do tego nie zostawiliby Magic 6 sekund tylko 3-4, a to naprawde spora różnica.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Denver +2 @ 1,90 bet365⛔
Denver wygra @ 2,10 bet365⛔bye bye denver
Absolutny must win dla Nuggets. Po dzisiejszej porażce z Knicks oddalili się od miejsca gwarantującego PO i przeciwko takim drużynom jak Pistons po prostu muszą wygrywać. Mecz z Nowojorczykami nie należał do najlepszych , szczególnie ze strony Farieda, dodatkowo niesamowita duża ilość strat. Spodziewam się jednak mocnego odbicia. Pistons to nadal w mojej opinii banda przereklamowanych grajków, jedynie pod koszem mają jakąś jakość i miejmy nadzieję, że Smith zagości na parkiecie i porzuca swoimi niedolotami. Swoją drogą Denver dysponują w kadrze zawodnikami którzy mogą utrudnić życie pod koszowym Detroit, a jeżeli chodzi o dystans to większa przewaga gości. Na pg Lawson rozgrywa bardzo solidne zawody i bez problemu poradzi sobie z Jenningsem. Naturalnie Nuggets wciąż są nieprzewidywalna ekipą, czasami trudno typować akurat na nich podczas wyjazdów, ale z reguły dobrze matchupowali z Detroit i odnosili zwycięstwa. Pistons wygrali ostatni mecz, a Nuggets przegrali = oba zespoły nadal walczą o playoffy, jednak trzeba przyznać, że Detroit notuje słabe występy przeciwko Zachodowi. Dla Denver nie ma innego wyjścia , w przypadku porażki bardzo skomplikują sobie sytuację i myślę, że będą na tyle zdeterminowani by wygrać.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik

Kevin Martin: over 18,5 @ 1.83 Bet365 ZWROT

Szykuje nam się dzisiaj bardzo ciekawe starcie pomiędzy Wolves i Blazers. W tym sezonie już dwukrotnie obie drużyny się spotykały i oba mecze były overowe. Zarówno jedni jak i drudzy dysponują świetną ofensywą dlatego dzisiaj także spodziewam się strzelaniny. Typ, na który warto zwrócić moim zdaniem uwagę to over Martina. Kevin w tych dwóch spotkaniach przeciwko Blazers spisywał się bardzo dobrze. 19 grudnia 2013 zdobył 22 pkt natomiast dwa tygodnie temu w Portland był już najlepszym strzelecem w szeregach Wilków zdobywając 30 pkt. Bardzo odpowiada mu takie szybkie tempo. Dodatkowym czynnikiem sprzyjającym jego overowi są aktualne problemy Wolves. Jak wiadomo Wilki wciąż muszą radzić sobie bez Pekovica, który odgrywał ważną rolę w ich ofensywie. Główny lider zespołu czyli Kevin Love też zmaga się ostatnio z jakimś urazem. Niby ma grać chociaż wczoraj przeciwko Pelicans ciągle grymasił i łapał się za kark. Widać, że coś jest na rzeczy. Myślę, że Martin w takiej sytuacji będzie musiał wziąć na siebie jeszcze więcej odpowiedzialności i linia powinna zostać spokojnie pokryta biorąc pod uwagę tempo w jakim ten mecz będzie rozgrywany. Martin w ostatnich 5 spotkaniach kiedy Wolves przekraczali granicę 100 pkt (co dzisiaj jest bardzo prawdopodobne) rzucał kolejno: 18, 26, 30, 17, 32 Jak dobrze układa mu się mecz i oddaje odowiednią ilość rzutów to jest w stanie rzucić nawet i ~30 pkt. A nawet jak nie idzie mu zbyt dobrze w tych overowych meczach to zawsze kręci się w granicach wystawianych na niego linii. Moim zdaniem dzisiaj spokojnie to 18,5 pkt przekroczy ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom