>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Luty 2013

Status
Zamknięty.
dyrczu 46

dyrczu

Użytkownik
Ja dzisiaj bym widział over Curry&#39;ego. Linia 21.5 w meczu z Rockets chyba powinna być pokryta. Stephen rzadko co schodzi poniżej 20, a do tego Rockets dużo rzucają, ale też dużo tracą. Nie jestem jakimś znawcą, dlatego chciałem zapytać o opinie innych co do mojego typu.
Stpehen Curry over 21.5 -&gt; 1.85 Milenium

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Ja dzisiaj bym widział over Curry&#39;ego. Linia 21.5 w meczu z Rockets chyba powinna być pokryta. Stephen rzadko co schodzi poniżej 20, a do tego Rockets dużo rzucają, ale też dużo tracą. Nie jestem jakimś znawcą, dlatego chciałem zapytać o opinie innych co do mojego typu.
Stpehen Curry over 21.5 -&gt; 1.85 Milenium
Według mnie typ dobry. Opłaca się stawiać overy zawodników takich jak Curry, którzy dysponuja bardzo dobrym rzutem, dużo rzucaja i są jednocześnie liderem zespołu, kiedy dana drużyna z takim zawodnikiem gra właśnie z Houston (które preferuje gre run&amp;gun, co bardzo nam sprzyja). Chciałem zagrać ale odstraszają mnie te kontuzje Curry&#39;ego, który może w każdej chwili zejść z parkietu. Jak się nie myle to ma problem z kolanem.
@WilliAG
marathonbet.com

williag 30

williag

Użytkownik
Na którym bukmacherze są najlepsze kursy na indywidualne zakłady danych zawodników? Normalnie gram na pinnacle, ale tam indywidualne są tylko na playoffy.
Na dziś jak kilku poprzedników chce grać over punktowy Bryanta i..Gasola, który będzie głównym adresatem podań Kobasa bez nieobecność Howarda i Artesta

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Co do Curry&#39;ego to ja dziś myślę tak:

Houston Rockets vs GSW
Typ: 2 ⛔⛔⛔
Kurs: 2,20
Buk: Unibet

Pomimo, że ciągle kibicuję Rakietom dziś nie widzę ich zwycięstwa. Przyjeżdżają do Houston zawodnicy GSW, więc zapowiada się ostra wymiana amunicji w wykonaniu młodych strzelb i ciekawe spotkanie. Houston gra dobrze u siebie to fakt, ale Warriors jeszcze lepiej radzą sobie na wyjazdach i nie można lekceważyć ich mocy. Curry, Lee, Thompson, Jack, Landry, Bogut i Barnes to gorące nazwiska i run and gun im zdecydowanie pasuje. U gospodarzy zabraknie Delfino (covers.com), a Lin który ma zagrać może czuć się nie w pełni sprawny = znów więc bardzo dużo więc zależeć będzie od Brodacza. GSW ma 4 wygrane z rzędu ze średniakami, ale ogólnie na 10 ostatnich gier przegrali tylko 3 razy a w polu zostawili OKC czy LAC - jak im seria siedzi to mega ciężko ich zatrzymać. Rakiety też ładnie ostatnio, ale jednak słabiej.

Mimo całej sympatii, pozycja w tabeli konferencji nie kłamie - win GSW.

e: masakra i zarazem wow ???? 23 trójki wpadły Rakietom i aż 8 graczy zdobyło ponad 10 punktów!!!!

earnfari 88

earnfari

Użytkownik
Witam, od jakiegoś czasu obserwuje ten dział i fajnie że jest miejsce gdzie fani NBA mogą podzielić się swoimi typami i przemyśleniami na temat najlepszej Ligii świata. Po wielu nieprzespanych nocach postanowiłem podzielić się swoim typem. Dzisiaj moją uwagę przykuło spotkanie Los Angeles Lakers - Brooklyn Nets.
Jak już wiele osób tutaj wspomniało w Lakersach zabraknie Howarda i Metta World Peace , co znacznie osłabi ofensywę przyjezdnych. Jeżeli chodzi o h2h obu tych drużyn w ostatnich 3 spotkaniach obie te drużyny nie potrafiły łącznie zdobyć powyżej 190 pkt. No własnie tym sposobem przeszliśmy do mojej propozycji zakładu na dzisiejszą noc.

Los Angeles Lakers - Brooklyn Nets
Under 197.5 pkt
1.95 Bwin
✅

Jako że ostatnio popularne stało się dodawanie tematycznych zdjęć ja chciałem pokazać że nie taki Artest straszny ????

http://www.youtube.com/watch?v=HynoHOS6v9Q

Otrzymane punkty reputacji: +3
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Los Angeles Lakers @ Brooklyn Nets / B.Lopez. Total Points - Over 19 @ 1.89 Marathonbet ✅
Dzisiaj kolejny meczyk NBA, na ktorym po prostu trzeba byc ???? Dlugo sie zastanawialem nad overem Kbego i w koncu zwatpilem, mam nadzieje, ze nie bede zalowal. Wybralem typ na Brooka, Netsi beda bardzo zmotywowani w tym spotkaniu i beda chcieli wygrac, to nie ulega watpliwosci, brak Dwighta to niezly handicup dla Brooka, ktory ostatnio rzucil LALkom 23 pkt, dzisiaj powinno byc podobnie, albo i lepiej. Pod koszem LAL nie maja na co liczyc z Netsami, tutaj moze wkroczyc Bryant i stuknac jakies 25pkt. Brook w tym roku radzi sobie calkiem calkiem, srednia z dwoch miesiecy ponad 19 pkt na mecz . W ostatnich meczach kolejno 21 i 20pkt, dzisiaj jesli Netsi mysla o wygranej ta srednia musi byc co najmniej utrzymana.
Dzisiaj kibicuje LALkom i Brookowi ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
piotrex 36

piotrex

Użytkownik
Indiana Pacers - Atlanta Hawks
David West over 16.5 @ 1.90 Marathonbet ⛔ 15
(typ oparty na statystykach)
Krótko, zwięźle i na temat:
West w dobrej formie, luty rozpoczął się dla niego znakomicie
4.02 vs Chicago 30 pts
1.02 vs Miami 29 pts
Warto dodać, że w dwóch poprzednich spotkaniach rozegranych w tym sezonie, między tymi drużynami, West również pokrywał ten over (29 i 20 pts)

jamal_312 13

jamal_312

Użytkownik
Brooklyn Nets - LA Lakers / 1 (win) 1,55 (efortuna)

Można powiedzieć, że szlagier. Obie ekipy z odmiennymi nastrojami, Netsi podbudowani zwycięstwem z Chicago a LA wciąż niepewni swego. Ta wygrana z Detroit to jakiś mega przypadek. Cholernie szkoda mi grajków z Detroit, zdecydowanie bardziej zasłużyli na zwycięstwo. Prawdopodobnie odbije się to na Lakersach już dziś wieczorem ???? Bilans meczy wyjazdowych to 2-8 = dramat. Do tego zabraknie dziś Metty. Chociaż to może lepiej, Clark rzuci więcej punktów i zagości na stałe w S5 ???? hehe, do rzeczy. Wg rotoworld występy Blatche, Brooks i Stackhouse&#39;a stoją pod znakiem zapytania. Z nogą Williamsa jest już lepiej i dziś zobaczymy go na parkiecie. Po drugiej stronie wspomniany World Peace oraz standardowo Howard będą wyłączeni z gry. Tym samym deska LAL staje się słabsza, Lopez, Wallace oraz Blatche raczej ich zdominują. Sam Gasol wsparty Clarkiem nie dadzą rady. No chyba, że wystrzeli Sacre ???? Ławka Brooklynu również na plus (12 w lidze) podczas gdy Lakersi zajmują 5 miejsce..od końca ???? Do tego dochodzi fenomenalny bilas ostatnich 10 meczy u siebie Netsów (9-1). Póki Lakersi nie będą w komplecie i nie zaczną być stabilni i poukładani nie widzę dla nich żadnych szans z dobrymi ekipami jak choćby ta z Brooklynu.

pampus 81

pampus

Użytkownik
Brooklyn - Lakers 2 @ 2.66 Pinnacle ✅
Nie rozumiem tej masowki na gospodarzy... co prawda, u przyjezdnych nie zagra dwoch czolowych graczy, ale ma kto ich zastapic. Metta czasami wiecej psuje niz pomaga, wiec moze to i lepij dla lakers. Pewnie wiecej minut dostanie dzis Clark, chlopak naprawde ma talent. Pod koszem Gasol ktory udowodnil ze mozna na niego liczyc. Kobe i Nash zagraja swoje tak jak potrzeba bo gonic bilans trzeba. Licze tu po cichu na Jamisona, ktory przypomni sobie dobre rzuty za dawnych lat. Lawka pokaze sie dzis z dobrej strony, czuje to. Meeks swoje grac potrafi.
Oprocz tego polecam typy na gsw ml oraz indiana -4.

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 170

kajsu89

Użytkownik
pampus a ja właśnie nie rozumiem dlaczego idziesz w LA nie maja 2 podstawowych graczy tracą strasznie na zbiórkach na wyjazdach graja taka padake że szkoda gadać, Kobi gra na takiej strasznej skuteczności że klękajcie narody a rzuty za 3 to jak by pustakiem sypał, Nash stoi jak kolek i więcej przeszkadza niż pomaga. Osobiście nie widze szans dla LA gdyby grali u siebie można by bylo debatować.

A 47

all_in

Użytkownik
Może dlatego że nie gra dwóch jedynych graczy którzy coś bronią w Lakers. Mimo bardzo średniej przydatności Artesta w ofensywie jego diffence jest wciąż ważny dla LAL. Kwestia czy ofensywa przyćmi braki defensywne, których Netsi nie mogą nie wykorzystać. Mimo wszystko Brooklyn w tym sezonie pokazywał już że nie takie mecze potrafi przegrywać, ale ich bilans z Lakers musi ich tym razem zmotywować.
Nash ma problem dostosowania się do gry drużyny. Pick&amp;roll&#39;s można policzyć na palcach jednej ręki a to właśnie podstawa jego gry. Teraz już w ogóle jak Kobe wziął się za rozgrywanie to ten pick wydaje się bez sensu bo to nie jest strzelec tylko kreator gry

gmark 765

gmark

Użytkownik
Deron Williams Powyżej 16,5 pkt @1,90 bet365
100zl

Lakers od lat tracą najwięcej punktów na match-up point guardów. Zawodnicy grający przeciwko Lakers na 10 przypadków w 9 przypadkach rzucają powyżej swoich średnich punktowych. Deron Williams w karierze (pomijając dwa pierwsze sezony) rzuca Jeziorowcom powyżej 20 punktów na mecz. Dodatkowo Steve Nash nie jest dobrym obrońcą, a nawet lepsze określenie jest wstanie go określić, jest po prostu bardzo słaby w defensywie.
Punktowe Statystyki Derona przeciwko Lakers.
12-13 22,0 pts (1mecz)
11-12 20,0 pts (1mecz)
10-11 23,0 pts (2mecze)
09-10 17,3 pts (4mecze)
08-09 22,0 pts (3mecze)
07-08 23,3 pts (4mecze)
06-07 14,0 pts (2mecze)
05-06 12,8 pts (4mecze)

Średnia Derona Williamsa w sezonie 2012/13 16,8 pts

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
ogólnie niesamowita noc była moim zdaniem:
1) osłabieni Lakers wygrali choć Kobe tylko 21 pkt zdobył
2) Suns pokonali Grizzlies (uratowali mi noc-dałem na nich drobniaki po kursie 4,5;)
3) Rakiety i 23 trójki (wyrównany rekord) !!!
4) Bucks vs Nuggets - 35 pkt Dalembert (szok hehe), ale to co w końcówce wyrabiali Nuggets w kontrach to sieka była ???? Jak dla mnie akcja roku Gallinariego:

http://www.sbnation.com/2013/2/5/3957832/danilo-gallinari-circus-shot-tacos-nuggets-bucks

PS. Nie wiem tylko czy reakcja publiczości była zachwytem nad pięknem akcji czy euforią odnośnie darmowego tacos:p

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
4) Bucks vs Nuggets - 35 pkt Dalembert (szok hehe), ale to co w końcówce wyrabiali Nuggets w kontrach to sieka była ???? Jak dla mnie akcja roku Gallinariego:
Jak dla mnie to bardziej frajerstwo Bucks w końcówce niż tak jak napisałeś sieka w obronie, te straty w ostatnich minutach to pod lekką amatorkę podchodziło, nie pamiętam kto tam przy remisie kilka razy oddał piłkę Denver, tym samym proste punkty ale słabo to wyglądało, przypomniał mi się mecz ostani mecz Dallas z Portland( jak dla mnie najbardziej frajersko przegrany mecz w tym sezonie zasadniczym przez drużynę Mavs) oczywiście Bucks zagrali całą 4 kwartą na tragicznym poziomie, więc to trochę inna historia.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Houston Rockets @ Miami Heat / L.James. Total Points - Over 26.5 @ 1.90 ✅
Marathonbet

Z tak ofensywną drużyną jak Houston linia ustawiona na poziomie średniego ppg LBJ do wzięcia jak nic. LeBron w 10 ostatnich spotkaniach prawie 30 ppg, a mecze w których punktował mniej to odjazdy i mniejsza ilość minut lidera Miami. W poprzednim meczu tych drużyn LBJ zdobył 38 pkt. Ogólnie przeglądając wyniki rakiet można śmiało zauważyć, że lider drużyny przeciwnej kręci się w okolicy 30 oczek, nie inaczej powinno być dziś. Jedyna opcja niepowodzenia tego typu jak dla mnie to odjazd Miami i mniejsza ilość minut LBJ, lecz rakiety mają kilku zawodników potrafiących dobrze rzucać, więc liczę, że dotrzymają kroku.

aquadiva 10

aquadiva

Użytkownik
hej jesli cos wiecie zdradzcie, widze wysokie kursy na LAC chce na nich grubiej zagrac mam jakies informacje jesli ktos moze niech uwiarygodni ja mam jedynie puste info.
Orlando in huge problems. Orlando is in bad form,10 lost matches in a row. They are far away from play off,no motivation,no quality players and no team work.
For this match also many important players unavailable.
key player Glen Davis(PF 15ppg,7rpg,2apg) and Al Harrington(PF) are injured. Maurice Harkless(SF 5ppg,4rpg) and two very important players Nelson(PG 15ppg,4rpg,7apg) and Afflalo(SG 17ppg,4rpg,3apg) are questionable for this match.
if Afflalo and Nelson cant play, than Orlando will be without 3 players from &quot;starting five&quot;
LAC i co myslicie o San Antonio Spurs z Minnesotą...

hayto 631

hayto

Użytkownik
Philadelphia 76ers - Indiana Pacers
Pomimo iż w drużynie Pacers na początku sezonu kontuzje złapał Danny Granger to Indianie radzą sobie bardzo dobrze i z pewnością zaskakują wysoką lokatą w konferencji wschodniej. Ale to, że ekipa Pacers jest inną drużyną u siebie, a inna na wyjazdach świadczą statystyki (Dom 20-3), (Wyjazd 10-16). Ponadto Indianie dzisiejszej nocy rozegrają trzeci mecz z rzędu, co na pewno w nogach odczują… wcześniejsze dwa spotkania rozgrywali u siebie, więc dochodzi też logistyka. Philadelphia rozgrywa maraton meczy u siebie z ostatnich pięciu spotkań wygrali cztery ulegając jedynie Memphis po zaciętym meczu, ostatnie spotkanie 76ers (5 Luty - noc, data Polska), więc z pewnością będą bardziej świeżsi od swoich rywali. W drużynie 76ers nadal brakuje centra Bynum’a w jego miejsce gra Spencer Hawes, który radzi sobie przyzwoicie (średnia 6 zbiórek i 10 punktów na mecz), a w ostatnim spotkaniu przeciwko Magic zanotował double-double notując 14 zbiórek i 21 punktów. Prawdopodobnie nie zagra również Thaddeus Young, więc Allen i Moultrie mogą liczyć na dostanie szansy pokazania się w większym limicie czasowym, a rozgrywający Holiday powinien wziąć ciężar gry na swoje barki. W sporcie, a tym bardziej w sportach amerykańskich nie ma pewnych meczy, ale temu spotkaniowi daje duże prawdopodobieństwo, a kursy z pewnością spadną…

76ers 1.72 Skuteczność ? ⛔
76ers powyżej 93 punktów 1.93 ⛔
Jrue Holiday powyżej 27.5 asysty i punkty 1.80 25, 3 punktów lub asyst zabrakło no ale jak dopiero w 4Q zaczął rzucać ⛔
Kursy. Betsson

A 47

all_in

Użytkownik
Aquadiva jak widzisz narazie trzeba czekać na informacje. Odnośnie Big Baby (Glen Davis) grali bez niego często, Harrington&#39;a nie można rozpatrywać w kategorii osłabień przed Clippers bo nie zagrał jeszcze w tym sezonie. Pierwsze informacje zapewne o 18-19, ale grają u siebie więc musimy się liczyć z oficjalną informacją odnośnie absencji nawet godzinę przed meczem dopiero. Paul nie zagra niby ma wrócić piątek, sobota. No i Griffin jest game-time. Jeżeli Blake wróci nawet Afflalo i Nelson mogą nie pomóc w odniesieniu zwycięstwa

majesticman 21

majesticman

Użytkownik
Szalona noc w NBA za nami: 35 pkt Dalemberta, 114 pkt Pacers, 140 pkt Houston na 23 trójkach...działo się!
A na dzisiaj Randy Foye over 12.5 @ 1.90 ⛔ 12 pkt...
Marathonbet
Randy w nowym roku jest on fire a w ostatnich 5 meczach rywalom aplikuje średnio 16,6 pkt. Dzisiaj Utah podejmują u siebie Bucks którzy są przeciętna defensywą i pozwalają rywalom na 101 pkt (24 m w lidze), więc over powinien wejść bez obaw.

Rudy Gay under 19,5 @ 1.90
⛔
Ja rozumiem że Rudy ostatnio w formie i chce się pokazać z jak najlepszej strony fanom Raptors ale żarty się skończyły i dzisiaj czeka ich trudny mecz z Bostonem i ich twarda defensywa nie pozwoli Gayowi się zbyt rozstrzelać.

qba1916-94209 22

qba1916-94209

Użytkownik
Olrando - LAC 193,5 under @1,43 -&gt; bet365 ✅✅ 162 ✅✅
W obliczu kontuzji w obu zespołach linia jeszcze jak najbardziej do grania. Osobiście złapałem 196,5 @1,91 w bwin. Obecnie spadła do 187. W Orlando Harrington,Davis, Reddick i Affalo na pewno out.
-Afflalo (calf) has been ruled out for Wednesday&#39;s game against the Clippers. ESPN
-Redick will not play Wednesday against the Clippers due to a sore shoulder. ESPN
-Nelson (forearm) will be a game-time decision for Wednesday&#39;s game versus the Clippers. ESPN
W LA wiadomo bez Paula i Billupsa. Dodatkowo obecnie główna opcja strzelecka Griffin (naciągnięte ścięgno) nie grał z Wizards. Decyzji czy zagra z Orlando nie ma (game-time decision). Phialdephia zatrzymała Magic na 61 pkt. Brak mocy rezerw będzie widoczny także z LAC. Nic tylko grać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom