qba1916-94209
Użytkownik
W bwin masz linię 16,5 @1,7
Raczej chciał je trafić, widać było potem że był w***ny lekko Ale to horror oglądać ich ostatnio, nie ma drużyny która by ich nie dogoniła w 4q chyba...Oglądał ktoś lal? Nash specjalnie nie trafił tych wolnych albo chociaż ostatniego?
1wszy chciał trafić na pewno. Natomiast 2gi wg mnie już chybiony celowo, bo dość mocno rzucona piłka na środek obręczy. W końcu były tylko chyba 2 sekundy do końca, więc teoretycznie trafiony rzut dałby więcej Pistons. Spokojnie wzięliby czas, nie uciekłyby sekundy, itd itd.Oglądał ktoś lal? Nash specjalnie nie trafił tych wolnych albo chociaż ostatniego?
Jestem ciekaw czy w takim przypadku można z całej siły rzucić w obręcz albo tablicę? Te niecałe trzy sekundy pewnie by minęły i wygrana jest w kieszeni. W ogóle to rzucający chyba nie może zabrać piłki, nie? ????1wszy chciał trafić na pewno. Natomiast 2gi wg mnie już chybiony celowo, bo dość mocno rzucona piłka na środek obręczy. W końcu były tylko chyba 2 sekundy do końca, więc teoretycznie trafiony rzut dałby więcej Pistons. Spokojnie wzięliby czas, nie uciekłyby sekundy, itd itd.
Z Boozerem ogolnie dziwna sytuacjaHinrich na pewno, Noah na 99% również, Boozer w dalszym ciągu game-time-decision.