benqsimens
Użytkownik
Spotkanie :Orlando Magic - Miami Heat
Typ : Miami Heat+1 ( remis =zwrot)
Kurs : 1,94
Bukmacher : Pinnacle
Data: 2011-02-04 02:05
Analiza:
Z pewnoscia jest to najciekawszy mecz dzisiejszej nocy z ligi NBA.
Miami po trzech z rzedu zwycięstwaqch jedzie do Orlando.King James jak i Wade w bardzo dobrej formie, na wyżyny powoli wraca Bosh,ktory bardzo przydał sie w meczu z Oklahomą.
Cieszy fakt że zaczynają dawac coś od siebie koszykarze Heat oprócz tej trójki.
Cieszy również to ze wiecej czasu dostali rezerwowi w meczu z Cavs co z pewnoscią przeloży sie na pewnosc siebie niektórych koszykarzy.
Widac po ostatnich meczach Orlando ze nie czują sie pewnie i graja w kratke.
Od sześciu meczy przeplataja zwycięstwo z przegraną.
01/02-11 NBA Memphis vs. Orlando 100:97
31/01-11 NBA Orlando vs. Cleveland 103:87
29/01-11 NBA Chicago vs. Orlando 99:90
27/01-11 NBA Indiana vs. Orlando 96:111
25/01-11 NBA Orlando vs. Detroit 96:103
23/01-11 NBA Houston vs. Orlando 104:118
Gwiazda gospodarzy Howard gra na dobrym poziomie ,w meczu z Chicago przegranym 99-90 rzucił az 40 pkt wiec przyczyna tej słabszej dyspozycji tkwi gdzieś indziej ale to jest zmartwienie gospodarzy.Ja czesto omijam typowanie meczów z udziałem Orlando poniewaz po Jasonie Richardsonie mozna sie spodziewać wszystkiego, moze rzucić 36 pkt,a moze również rzucić 6 pkt.Ja osobisie pamietam jego piekne wystepy w PO z ubieglego sezonu kiedy to grał fanatstyczne mecze.
Takim drugim niepewnym graczem jest Brandon Bass ,który potrafi prowadzić drużyne do zwycięstwa ale potrafi również meczyć sie ze soba na parkiecie.Jednak widac ze ta slabsza gra ciągnie sie już dłuższy okres i nie sądze ze z Miami sie to poprawi.
Heat na fali my sle ze zagraja dzis kolejny ładny mecz , skutecznie grajac w ofensywie jak i trzymajac krótko Turkoglu czy Richardsona bo Howarda bedzie ciezko zatrzymać ale można go skutecznie odcinac od podań co świetnie potrafi robić Bosh.
Stawiam dzis na Miami bez wątpliwości i polecam grac ten typ.
Typ : Miami Heat+1 ( remis =zwrot)
Kurs : 1,94
Bukmacher : Pinnacle
Data: 2011-02-04 02:05
Analiza:
Z pewnoscia jest to najciekawszy mecz dzisiejszej nocy z ligi NBA.
Miami po trzech z rzedu zwycięstwaqch jedzie do Orlando.King James jak i Wade w bardzo dobrej formie, na wyżyny powoli wraca Bosh,ktory bardzo przydał sie w meczu z Oklahomą.
Cieszy fakt że zaczynają dawac coś od siebie koszykarze Heat oprócz tej trójki.
Cieszy również to ze wiecej czasu dostali rezerwowi w meczu z Cavs co z pewnoscią przeloży sie na pewnosc siebie niektórych koszykarzy.
Widac po ostatnich meczach Orlando ze nie czują sie pewnie i graja w kratke.
Od sześciu meczy przeplataja zwycięstwo z przegraną.
01/02-11 NBA Memphis vs. Orlando 100:97
31/01-11 NBA Orlando vs. Cleveland 103:87
29/01-11 NBA Chicago vs. Orlando 99:90
27/01-11 NBA Indiana vs. Orlando 96:111
25/01-11 NBA Orlando vs. Detroit 96:103
23/01-11 NBA Houston vs. Orlando 104:118
Gwiazda gospodarzy Howard gra na dobrym poziomie ,w meczu z Chicago przegranym 99-90 rzucił az 40 pkt wiec przyczyna tej słabszej dyspozycji tkwi gdzieś indziej ale to jest zmartwienie gospodarzy.Ja czesto omijam typowanie meczów z udziałem Orlando poniewaz po Jasonie Richardsonie mozna sie spodziewać wszystkiego, moze rzucić 36 pkt,a moze również rzucić 6 pkt.Ja osobisie pamietam jego piekne wystepy w PO z ubieglego sezonu kiedy to grał fanatstyczne mecze.
Takim drugim niepewnym graczem jest Brandon Bass ,który potrafi prowadzić drużyne do zwycięstwa ale potrafi również meczyć sie ze soba na parkiecie.Jednak widac ze ta slabsza gra ciągnie sie już dłuższy okres i nie sądze ze z Miami sie to poprawi.
Heat na fali my sle ze zagraja dzis kolejny ładny mecz , skutecznie grajac w ofensywie jak i trzymajac krótko Turkoglu czy Richardsona bo Howarda bedzie ciezko zatrzymać ale można go skutecznie odcinac od podań co świetnie potrafi robić Bosh.
Stawiam dzis na Miami bez wątpliwości i polecam grac ten typ.