Spoko, spoko kolego, ja nie pisałem tego aby Cię atakować, tylko aby pomóc, jedno słowo i usunę mój post
Lubię pisać o NBA, ale przede wszystkim pod względem typerskim (inwestycje
bukmacherskie)
Podstawowa zasada, to żadna statystyka, a napewno argumenty statystyczne nie dadzą Ci wygrać. Ty w ten sposób jedynie udowodniłes że nie umiesz typować. Takie jest moje zdanie. W ten sposób udowadniasz że nawet jeżeli oglądasz mecze, to nie wiele z tego wyciagasz, nie rozumiesz tej ligi a do przewidywania spotkań to daleka droga (5-10 lat ciezkiej pracy minimum z Twojej strony)
Potraktuj ten post jako prywatna bezcenną lekcje
A ten post Admin niech usunie za 5-10 minut
Życie Ci kolego samych sukcesów i pisze to bo chcę Ci pomóc
Elo
PS
Odczytałem Twój post w całości i nie wierzę w to co Ty tam napisałeś
Że ja opisuję grę danej drużyny jedynie, a Ty to samo potrafisz się dowiedzieć szperajac w internecie Statystyki..... Wybacz kolego, ale bez oglądania to się nie da typować, co ważniejsze opisać i przewidziec gry (krzyzysy formy i różne style).
Ja nie opisuje gry danej drużyny, ja przede wszystkim wykorzystuje style obu drużyn i wskazuje co jak może dziś funkcjonować, więc staram się przewidzieć pewien scenariusz i wskazuje konkrety u danej drużyny i nie tylko
Masz kompletnie amatorskie postrzeganie, wpisy ma Twoim poziomie były w 2001 roku na forum Typosfera w sieci...