>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA Kwiecień 2014

Status
Zamknięty.
F 263

fidelio

Użytkownik
Nie twierdze, że wygrają, po prostu taki kurs akurat mnie zmusza do zagrania.
Ja tam też widzę value w graniu +4,5 na Miami. Sorry, ale Miśki to żaden wielki team nie jest. Wyrównaną walkę może z nimi toczyć nawet drugi garnitur drużyny z Miami.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wojcik152 28

wojcik152

Użytkownik
Suns -6.5 @1.90 Bet365 ⛔ 104-98, 1 pkt zabrakło :-| na szczęscie na live można było złapać lepszą linię
Czemu ten typ? Z bardzo prostych powodów, Suns chcą grać w playoffs więc ten mecz to dla nich must win. Wygrali 8 z ostatnich 10 meczów. Nie ma żadnych absencji w składzie. W tegorocznych pojedynkach z NOP wygrali wszystkie 3 mecze (104-98, 94-101, 104-116) tylko raz, o 1 pkt, nie pokrywając linii 6.5. Status Anthonego Davisa jest na dziś questionable, więc jeśli tylko potwierdzi się, że nie gra linia na handi na pewno wzrośnie.

Osobiście myślę o zagraniu tego typu w dublu z Nets @1.50 grającymi na wyjeździe z Orlando (bez Vucevica).

e: tak jak pisałem wyżej, linia wzrosła i już jest PHX -8

F 263

fidelio

Użytkownik
Suns -6.5 @1.90 Bet365

Czemu ten typ? Z bardzo prostych powodów, Suns chcą grać w playoffs więc ten mecz to dla nich must win. Wygrali 8 z ostatnich 10 meczów. Nie ma żadnych absencji w składzie. W tegorocznych pojedynkach z NOP wygrali wszystkie 3 mecze (104-98, 94-101, 104-116) tylko raz, o 1 pkt, nie pokrywając linii 6.5. Status Anthonego Davisa jest na dziś questionable, więc jeśli tylko potwierdzi się, że nie gra linia na handi na pewno wzrośnie.

Osobiście myślę o zagraniu tego typu w dublu z Nets @1.50 grającymi na wyjeździe z Orlando (bez Vucevica).
W tym meczu też jest ciekawy typ Orlando under 93.5 @2.00

Wiadomo, że nets mocno bronią, a bez Vukovica Magic będą dodatkowo ograniczeni jeśli chodzi o walkę na tablicach.

pro100 761

pro100

Użytkownik
Milwaukee - Indiana - 1 - 2.10 @Expekt
Jak się bawić to się bawić a co, w Indianie wg. roto nie zagrają dzisiaj Stephenson, Hill, George, Hibbert ci nie zagrają bo mają odpocząć a niepewny jest występ Westa, z wnoszących coś do gry ludzi zostali Turner i Scola.Milwaukee najgorszą drużyna w NBA już prawie zostanie, ale nie wyobrażam sobie żeby nie powalczyli z Indianą w dołku w której nie zagra cała S5.Słabiutkie Kozły z bardzo głębokimi rezerwami Indiany wg. mnie wygrają gospodarze, czym sprawią pewnie nie małą niespodziankę.

grabowski 36

grabowski

Użytkownik
Wie ktoś czy zagra Dziś Tony Parker ?
http://www.rotoworld.com/player/nba/780/tony-parker
Gregg Popovich says Tony Parker&#39;s back injury isn&#39;t &quot;that serious&quot; and hopes that he&#39;ll play again in the regular season.
Parker&#39;s been ruled out for Tuesday night and one more game, but could return after that. Pop would like for Parker to get a couple games in before the playoffs start
Wynika z tego, że dzisiaj jeszcze nie zagra

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Vince Carter Powyżej 12.5 / 1.70 / Betsson ⛔ 5 rzutów? C&#39;mon Vince

Vince zdobywa srednio w tym sezonie 12.1 punktu spedzajac na parkiecie srednio 24 minuty. Oddaje przecietnie 10 rzutów grajac na skutecznosci 40%. Air Canada na przestrzeni lat z powodu chorych kolan zmienial swoja gre i teraz zdecydowanie jego bronia sa rzuty za 3 punkty. Oddaje ponad 4 próby na mecz przy skutecznosci 40%. Trzeba jednak wspomniec, ze w kwietniu oddaje srednio ponad 6 rzutów : 7,7,2,4,7. Te 2 to mecz z Lejkersami który nie wyszedl Vincowi. Oddal ogólnie 8 rzutów i nie trafil ani razu konczac spotkanie z zerowym dorobkiem.
W kwietniu rzucil 12,16,0,17,13 punktów.

Mimo, ze srednia sezonowa to tylko 12 PPG to przeciwko Spursom gra sie temu zawodnikowi bardzo dobrze. Rozegrane 3 spotkania to srednio spedzone na parkiecie 26 minut oraz zdobywane ponad 18 PPG.

26.12.2013 20 PKT
08.01.2014 14 PKT
02.03.2014 21 PKT

Szansa duża na pokrycie betu. Więc trzeba próbować ????

P 15

podworkowy1

Użytkownik
Wie ktoś dlaczego tak rosnie kurs na Dallas? Oni się biją o PO SAS natomiast nic nie musi to po pierwsze, po drugie,W Dallas bez kontuzji,a SAS osłabione prawdopododnie brakiem Parkera i Ginobli i nie wiadomo co jeszcze wymyśli Popovich.

F 263

fidelio

Użytkownik
Wie ktoś dlaczego tak rosnie kurs na Dallas? Oni się biją o PO SAS natomiast nic nie musi to po pierwsze, po drugie,W Dallas bez kontuzji,a SAS osłabione prawdopododnie brakiem Parkera i Ginobli i nie wiadomo co jeszcze wymyśli Popovich.
No to dobrze, że rośnie bo warto będzie coś zagrać w stronę Dallas.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
To że Dallas musi wygrać, nie znaczy że wygra. SAS z drugą porażką z rzędu? Ja bym stawiał w kierunku drużyny Popovicha. Później rozwinę myśl ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik

Kawhi Leonard powyżej 12,5 pkt ✅✅
1,85
Sportingbet

Ten młody zawodnik robi z każdym sezonem widoczne postępy i już niedługo może stać się liderem Spurs. Już w tej chwili jest czołowym obwodowym obrońcą ligi, a i w ofensywie jego statystyki z roku na rok idą w górę. Na przestrzeni całych tegorocznych rozgrywek Leonard rzuca na skuteczności powyżej 50%, a przecież w każdym meczu oddaje zazwyczaj po kilka rzutów za 3 punkty. Dzisiaj w meczu z Dallas liczę na jego dobry występ bo obrona Mavs nie należy do najszczelniejszych. Najprawdopodobniej ujrzymy dość wysoki wynik bo gospodarze grają w szybkim tempie, a przecież Spurs na pewno nie pozostaną dłużni bo posiadają co najmniej kilka wartościowych opcji ofensywnych. Co prawda w dotychczasowych potyczkach pomiędzy tymi drużynami w tym sezonie Kawhi linię pokrył raz, a dwa razy zakończył swój występ pod kreską, ale można zauważyć, że w ostatnich tygodniach sygnalizuje wzrost formy. Zresztą podobna sytuacja miała miejsce w poprzednim sezonie, gdzie Leonard swój najwyższy pułap osiągnął tuż przed play-offs, i przez cały okres ich trwania był kluczowym zawodnikiem Spurs. Jeśli spojrzy się na ostatnie występy Kawhiego to można bez większego problemu dostrzec, że 12 punktów przekraczał bardzo często. Im dłużej trwa sezon tym większą rolę ten uniwersalny gracz odgrywa w zespole Popa. Dwa dni temu z Minnesotą rzucił 11 punktów, ale Ostrogi zaliczyły fatalny występ i Leonard nie zagrał wielu minut. Dzisiaj powinien dostać ich sporo bo to przecież prestiżowy mecz pomiędzy drużynami z Texasu. Na koniec może i najważniejsze... Pod znakiem zapytania stoi udział w dzisiejszym meczu Parkera, a więc zawodnika, który w meczach z Dallas oddawał wiele rzutów i zdobywał zazwyczaj dużą ilość punktów. Po wypowiedzi Popovicha nie widzę dużych szans na udział tego zawodnika w dzisiejszym meczu.

http://www.rotoworld.com/player/nba/780/tony-parker

Uraz niegroźny, ale jednak najważniejsze są playoffy i wątpię czy Gregg zdecyduje, by skorzystać z usług swojego rozgrywającego. W tym przypadku można przypuszczać, że Kawhi dostanie jakies dwa, trzy rzuty więcej co tym bardziej skłania mnie do grania jego overka. Nawet jeśli Parker zagra, typ podtrzymuje. ;)

Spurs over 99,5 pkt ✅✅
1,82
Unibet

Linia na ten mecz ustawiona stosunkowo nisko biorąc pod uwagę ofensywną grę Dallas i szybkie tempo obu zespołów. Jako, że uważam, że Spurs w tym spotkaniu mają większe szanse na zwycięstwo widzę ich over. Jeśli mogę sobie wyobrazić porażkę Spurs w tym meczu z mocno zmobilizowanymi Dallas walczącymi o play-offs, tak ciężko mi sobie wyobrazić, by Spurs nie przekroczyli tych 99 punktów. Nawet jeśli Parker nie zagra to przecież goście posiadają tak bogaty roster i tyle wartościowych opcji strzeleckich, że przy szybkim tempie meczu i co najwyżej średniej obronie Dallas ta linia pęknie... W trzech dotychczasowych spotkaniach pomiędzy oboma zespołami w tym sezonie Spurs rzucali 112 pkt, 112 pkt i 116 pkt. Zapas konkretny. Widać, że Mavs nie mają odpowiedzi na zespołową koszykówkę Spurs. Ich zwycięski marsz oraz motywacja nie może przesłonić ich braków w obronie. Kto jak kto, ale San Antonio potrafi obnażać braki przeciwników, jak mało który zespół.

Otrzymane punkty reputacji: +39
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Wizards+Charlotte | 2,37 BWIN ZAKLAD SKONTROWANY
Od razu uprzedzam na wejsciu, ze nie bedzie to jakas typowo analiza sportowa tylko moje dywagacje i przemyslenia. Boston i Orlando oraz Wizards i Bobcats dziela sie na dwie grupy. Jedna to tankerzy, ktorym zalezy na dobrym picku[ chociaz po ostatnich wyczynach Orlando mocno sie nad tym zastanawiam] natomiast drudzy to mloda krew, ktora pozna znak play offow poraz pierwszy od dluzszego czasu a wiekszosc zawodnikow pierwszy raz w karierze. Obie grupy maja identyczny bilans wiec Ci i Ci beda starali sie by odpowiednio wygrac i przegrac spotkanie ???? Orlando obecnie na trzecim miejscu w lidze od dolu. To daje 156 pileczek w drafcie. Boston na czwartym miejscu z 119 pileczkami. Roznica jest spora wiec warto &#39;powalczyc&#39; o wyzsze rozstawienie, tymbardziej ze Orlando ostatnio troche powygrywalo przez co Boston ma swietna szanse na wyprzedzenie Magic. Natomaist na drugim biegunie sa Wizards i Bobcats, ktorzy rowniez maja identyczny bilans i raczej obie ekipy powalcza by nie trafic na Indiane czy Miami[bo taka pare da siodma pozycja na wschodzie]. Plan wydaje sie wiec idealny Boston i Orlando musza spasowac, natomiast Bobki i Czarodzieje jezeli chca dostac latwiejszego rywala to musza po prostu wygrac te spotkania. Dla mnie sytuacja bardzo fajnie sie ulozyla i warto pograc te bety.
zartuje, ⛔

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
J.R Smith Powyżej 16.5 punktów / 1.85 / Sportingbet 15! ⛔

Linia wedlug mnie za niska. Sportingbet oferuje nam 16.5 a taki marathonbet 18. Jak tu nie wejsc w ten zaklad?
Wciaz ból w prawej rece odczuwa Carmelo Anthony i to podczas jego slabej dyspozycji J.R przejal paleczke i odgrywa glówna role w druzynie z Nowego Yorku.
Srednia sezonowa 14.2 PPG
Srednia przeciwko Toronto 15 PPG
Jak wiemy Smith oddal rekordowa ilosc rzutów za 3 w meczu z Miami, bo oddal ich az 22.
Ostatnie 5 spotkan :
Golden State : 21 PKT. 3-9 za 3
UTAH : 13 PKT. 3-10 za 3
NETS : 24 PKT. 6-12 za 3
WIZARDS : 32 PKT. 8-16 za 3
MIAMI : 32 PKT. 10-22 za 3
Jak widac w 4 spotkaniach bez problemu rzucal ponad stan. Mam nadzieje, ze jego forma za 3 utrzyma sie na podobnym stopniu co ostatnio i spokojnie rzuci ile ma.

Kevin Durant Poniżej 31.5 punktów / 1.85 / Sportingbet 27 ✅✅✅ Wszystko według scenariusza

Magiczna seria 25+ pkt w koncu sie skonczyla i sam Durant jest zadowolony z tego faktu. Na pewno takiemu wyczynowi towarzyszyla presja, a lekki odpoczynek psychiczny przyda sie przed Playoffs. Dlugo sie zastanawialem kogo wybrac na under w tym spotkaniu, czy Russelka,czy KD. Ostatecznie padlo na Duranta. Przyszly MVP obecnego sezonu zdobywa srednio 32 PPG. Na taki dorobek sklada sie wiele rzeczy, bo zarówno sa to duze ilosci rzutów osobistych, czy tez rzutów za 3 punkty. KD tak jak wspomnialem nie musi sie juz spinac. OKC sa juz prawie pewni drugiego miejsca w konferencji. Na przestrzeni ostatnich spotkan KD rzucal : 28,28,38,23,27 punktów.
Co ciekawe, wydaje sie, ze gdy do gry wraca Westbrook to Durant powinien oddawac mniej rzutów, przynajmniej dla mnie logiczna rzecza wydaje sie, ze Westbrick zabiera troche rzutów Durantuli. Tu jednak nie, okazuje sie, ze w spotkaniach w których sa razem na parkiecie Durant oddawal :
26 rzutów z SAS
28 rzutów z PHX
26 rzutów z LAC
Gdy Westbrook nie gra KD oddawal :
19 rzutów z HOU
13 rzutow z SAC
W tym spotkaniu decyduje sie na under u Duranta, poniewaz mam nadzieje na blowout juz po 3 kwartach. W Nowym Orleanie jest wielki szpital. Nie zagra juz w tym sezonie Davis. Do tego juz od jakiegos czasu nie ma Gordona,Holiday&#39;a czy tez Andersona. W obecnych rozgrywkach KD gral juz przeciwko NOP i rzucil 29 punktów w 34 minuty gry.

Bradley Beal Powyżej 17 punktów / 1.90 / Marathonbet 16! ⛔

Slabsze wystepy Beal&#39;a na pewno musza martwic kibiców druzyny Wizards. 1-16 za 3 na przestrzeni ostatnich 3 spotkan to przerazajacy wynik patrzac jakim potencjalem dysponuje BB. Wystarczy wspomniec, ze wlasnie ta forma zdobywania punktów to mocna strona Beal&#39;a, w sezonie rzuca ze skutecznoscia 40%.
Przeciwko Orlando zdobywa srednio 20.5 PKT
Ostatnie 5 spotkan to kolejno : 20,19,28,14,8 PKT
Jakos nie wyobrazam sobie aby Beal 4 spotkanie z rzedu gral na takiej tragicznej skutecznosci zza 7.24. Dzis ekstremalnie wazne spotkanie dla druzyny z D.C i taki zawodnik jak Beal musi pomóc druzynie w wygranej.

LeBron James Powyżej 26.5 punktów / 1.75 / 36 Betsson ✅✅✅

Stronę wcześniej analizowałem sytuację gdy w Miami nie ma Wade&#39;a i jak wtedy rzuca James. Przypomnę tylko, że ostatnie spotkania bez D Wade&#39;a to :
32,38,32,34,38,29,37 - nie licze spotkań z Bucks i innymi tankerowcami.
LBJ po prostu dziś musi znów to zrobić ????

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Miami Heat - Indiana Pacers​
26 marca tego roku pisałem tak:
Z tego hitowego meczu jeden bet się do mnie uśmiechał już odkąd zobaczyłem datę tego pojedynku, pomimo aparycji zainteresowanego i jego ostatniej dyspozycji. Mowa tu oczywiście o Royu Hibbercie. Center ekipy gospodarzy jest niezbędnym ogniwem przeciw Miami, jeśli Indiana ma coś wskórać w tym meczu. Historia również pokazuje, że kiedy Indiana wygrywała z mistrzami NBA, to właśnie Roy grał pierwszej skrzypce, jeśli chodzi o kręcenie punktowych zdobyczy. W ostatnich pojedynkach tych drużyn prezentował on się tak: 6, 24, 18, 24, 22, 23. Nic, tylko korzystać, bo linia bardzo atrakcyjna i warta grzechu.
I do dziś za wiele się nie zmieniło. Indiana musi grać przez Hibcia on fire do bólu, żeby coś wskórać w tym meczu. Linia o punkt wyższa niż przy poprzednim pojedynku, ale moim zdaniem do grania jak najbardziej. W marcowym meczu Roy zaliczył 21 oczek, a po 1q miał ich już na koncie 13. Nie ukrywam też, że ten niski kurs na Miami mi się w ogóle nie podoba. Ale od typowania ML się wstrzymam. O jakichś absencjach też za wczesna pora, żeby coś pisać.
Typ
Hibbert R. over 10,5 @ 1,85 Milenium ⛔ 5 pkt

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Ricky Rubio over 12.5 pts 1.85 ✅
Sportingbet

Już ostatnio zbierałem się do napisania analizy typów właśnie na Rubio lecz zawsze brakowało czasu. Sytuacja identyczna jak w poprzednim sezonie - w wilkach szpital a Ricky złapał bakcyl na punktowanie. W Unibecie i Marathonie już linie ustawione na 13.5 więc wychodzi na to, że amatorski sportingbet oferuje nam całkiem niezłe bety na zawodników co z resztą widać w analizach kolegów wyżej. Minnesota vs. Rockets czyli zapowiada się ostra strzelanka, tym bardziej, że występ zawodników defensywnych w obydwu drużynach jest niepewny albo wykluczony, a w ekipie Wilków to w ogóle szpital. Obydwie ekipy mega ofensywne, Wilki już o nic nie walczą, Rockets muszą się mieć na baczności, żeby nie stracić przewagi parkietu w rywalizacji z Blazers. Rubio w ostatnich 3ech meczach oddał kolejno 18; 17 i 14 rzutów, za każdym razem w ostatnich 5ciu spotkaniach przekraczał linię 12.5. Nie widzę dziś argumentów by myśleć, że w spotkaniu z Rockets będzie inaczej.

Otrzymane punkty reputacji: +9
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dirk Nowitzki Powyżej 21.5 punktów / 1.68 / Betsson ✅✅✅

Wielkich graczy poznajemy po tym jak grają w ważnych spotkaniach. Dziś Dallas Mavericks spotykają się we własnej hali z Phoenix Suns. Spotkanie które będzie miało duży wpływ na to która z tych drużyn zachowa szanse na awans do fazy posezonowej. Drużyna Rumaków ma tylko jedną gwiazdę i jest nim Dirk Nowitzki. Jestem pewien, że to on dziś poprowadzi drużynę z Texasu do zwyciestwa.
Dirk notuje w sezonie średnio 21.6 punktów.
W kwietniu notuje 23.5 punktów
Ostatnie 10 gier 22.3 punktów
Przeciwko Phoenix zdobył dwukrotnie po 21 punktów, więc za każdym razem brakowało po 1 punkcie do pokrycia betu.

Dzisiejsze spotkanie będzie się jednak różnić od poprzednich i jestem pewien, że w tak ważnym spotkaniu Dirk poprowadzi swój team do sukcesu.

Otrzymane punkty reputacji: +18
karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jeff Green over 16 pkt ✅✅
1,85
Unibet

Dallas Mavericks - Phoenix Suns
Suns over 103 pkt ⛔⛔ warto obejrzeć mecz ;)
1,90
Betsson​

Wiele absencji w zespole Bostonu i Green będzie na pewno miał okazje do wielu rzutów. Teoretycznie powinien kryć go dobry obrońca bo Deng, ale jego występ jest oznaczony statusem &quot;doubtful&quot;, więc wątpliwy. W dwóch konfrontacjach z tego sezonu Green rzucił z Cavs 19 i 31 pkt, więc widzimy, że przyłożył konkretnie. Być może na parkiecie ujrzymy Rondo, czyli zawodnika, który po kontuzji opuszczał mecze b2b, kiedy Celtowie takie rozgrywali. Jeśli dzisiaj zagra to na pewno obsłuży Greena kilkoma świetnymi podaniami bo kto jak kto, ale ten człowiek asystować potrafi. Jeśli Rondo nie zagra to tym bardziej Green będzie musiał wziąć ciężar gry na siebie. ;)

Dallas z Suns już za kilka godzin czeka kluczowa batalia o udział w playoffach. Niby gdy w grę wchodzi duża stawka to drużyny potrafią maksymalnie koncentrować się na defensywie... tyle, że akurat takie zestawienie gwarantuje sporą ilość punktów bo zarówno Mavs, jak i Phoenix bronić za bardzo nie potrafią. Dallas ma obronę plasującą się na początku 3 dziesiątki ligi, więc jak na drużynę z aspiracjami playoffowymi jest to wynik fatalny. Moim zdaniem Dragic z Bledsoe zrobią dzisiaj miazgę w ofensywie swoim odpowiednikom w postaci Ellisa i Calderona. Ci drudzy nie są stworzeni do gry obronnej i dwaj kluczowi zawodnicy Suns muszą to wykorzystać. Green, Morris to kolejni potencjalni kandydaci, którzy mogą siać spustoszenie w szeregach obronnych Mavs, więc dla mnie over Suns to najlepsze rozwiązanie na ten mecz. Nie potrafię wytypować zwycięzcy tego meczu bo Dallas gra na własnym parkiecie, grają ofensywną koszykówkę, mają w składzie Dirka i obrona Suns również nie należy do najlepszych także przy tak szybkim tempie meczu, jakie się zapowiada biorę over drużyny, która jest w tym spotkaniu dogiem.

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +20
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Dallas sprowadzi to do poważnego grania w stylu PO i Suns będą mieli duży test ;) Zobaczymy ja stawiam na Mavs

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom