CHA-
CHI @2.05
Mecz ważny dla obu ekip. CHI walczy o 3. miejsce, CHA o 6. Jednak WSH dzisiaj nie odpuści i musi wygrać, aby przypadkeim nie trafić na MIA. Także szanse CHA na wyprzedzenie mizerne, więc szans przemawia za CHI
NYK-
TOR @1.45
TOR walczy cały czas o 3. miejsce. Wygrywają >> nie patrzą na wynik CHI i cieszą się
-------------------------------
Tabela od dołu (liczba zwycięstw):
3. ORL 23
4. UTH 24
5. BOS 25
6. LAL 26
ORL-
IND
MIN-UTH
BOS-
WSH
SAS-LAL
Tutaj warto zagrać ekipy, które będą grać przeciwko tankerom
WSH to pewniak dzisiejszego wieczoru, przynajmniej tak się wydaje, ale WSH nie chcą z kolei trafić na CHI. Jednak lepiej chyba grać z CHI niż z MIA, bo jak wyżej napisałem CHA może ich wyprzedzić.
Żadna z ekip nie chce po prostu wygrać meczu, w przypadku remisu jest rzut monetą. IND rezerwami, więc ORL będzie pudłować na potęgę... under ORL? Bardzo możliwe.
Wszystkie mecze o podobnej godzinei, więc będzie ciekawie i
szachy jakich w życiu mogliście jeszcze nie widzieć :razz:
--------------------------------
7. SAC 28
8. DET 29
SAC-
PHX
OKC-DET
Taka sama sytuacja w tych dwóch meczach. OKC jeszcze broni się przed LAC i stratą 2. miejsca, grają wcześniej niż LAC, ale DET nie chce wygrać tego meczu, więc wynik oczywisty. SAC to samo... PHX powinien wygrać i podsumować wygraną jakby nie było udanego sezonu.
9. CLE 32
10. NOP 33 (pick do PHI)
CLE-BKN
NOP-HOU ????
BKN tankuje 2. dzień z rzędu.. chcą spaść na 6. miejsce, aby uniknąć CHI oraz IND w ewentualnej 2. rundzie, bo mają lepszy bilans z MIA w tym roku.
NOP-HOU to NO BET. HOU już ma pewne 4. miejsce, bo w H2H z PTB 3-1 dla Rakiet. NOP oddaje pick więc czy wygra czy nie, nie robi to większej różnicy.
MEM-DAL ???
Kto wygra ten zajmuje 7. miejsce i trafia na OKC (słabszego rywala od SAS? Nie sondze
)
MIA-PHI
MIL-ATL
Dla mnie NO BETY. MIA okrojonym składem. ATL pewnie również odpocznie przed PO.
Można spróbować MIL, ale kurs @1.62 nie powala...
DEN-GSW
DEN i NYK mają taki sam bilans, ale pick bierze DEN.
PTB-LAC
LAC niby walczy o 2. miejsce, ale OKC dzisiaj wygrywa, więc mogą pomarzyć
Najważniejsze spotkania około godziny 2:00, kombinacje będą.
Ja gram PHX + MIN + SAS + OKC