????
Charlotte - Miami
Typ: 1 ????
Kurs: 2.08 (Profesjonal)
Buka wpisałem profika bo na netowych chyba nie ma tego spotkania do grania, ale jak macie wyrozumiały Support to może Wam ten mecz wrzuci do oferty ???? Po pierwsze to tak ... W Miami nie zagra O'Neal z powodów osobistych ( nie jestem pewien, ale chyba chodzi o śmierć dziadka [*]). Nie zagra również Posey który jak wiadomo pozwolił sobie na jazdę samochodem pod wpływem % ???? Niepewny jest występ Payton'a i Haslem'a ???? Teoretycznie można powiedzieć, że nie będzie miał kto grać ???? PO kontuzji wrócił Wade i w ostatnim meczu z Bobkami już zagrał. Jednak widać, że trener go oszczędza. Poprzedni mecz wygrały Bobki, ale dopiero po dogrywce ???? Dzisiaj moim zdaniem tej dogrywki nie będzie potrzeba aby Charlotte rozpracowało Miami. Nie rozumiem tutaj Jaquesa który napisał, że zagra raczej na Miami ... Wiadomo przecież, że Charlotte na własnym parkiecie gra o niebo lepiej niż na wyjazdach. Wiadomo, że nie mają już o co grać, ale zapewne ogranie Mistrzów NBA 05/06 będzie dla nich celem numer jeden. Myślę, że tym razem bobki ukłują jeszcze bardziej Miami niż ostatnio i nie skończy się to na dogrywce tylko na 10 -15 punktowym prowadzeniu Charlotte.
Pewność typu: 9/10 :spokodfhgfh:
????
New Orleans Hornets-LA Clippers
Typ: 2 :-?
Kurs: 2.24 (BetGun)
Mecz o być albo nie być w PO dla obu tych drużyn ... Porażka NO praktycznie wyklucza ich z walki o miejsce premiowane awansem ... Według mnie solidniejszą drużyną na dzień dzisiejszy jest LA Clippers. Mogę się mylić, ale wygrana z Lakers kilka dni temu czy też ostatni mecz z Dallas gdzie bardzo długo prowadzili równą i zaciętą walkę musi świadczyć o tym, że walkę o PO traktują jak najbardziej na serio ???? W NO nadal chyba nie zagra Stojakovic jednak nie wiadomo do końca bo już od kilku dni wraca jednak jakoś wrócić nie potrafi ???? Skończy się zapewne tym, że nie zagra
Myślę, że jeśli Chris Paul nie pociągnie dzisiaj gry NO od samego początku to marny los tej drużyny w konfrontacji z dobrze zgraną ekipą Clippers. Tutaj przewagę mają Clippersi którzy grają całym zespołem i nie mają jakiegoś super wybijającego się strzelca w drużynie ????
Pewność typu: 8/10 :spokodfhgfh:
????
Philadelphia - Indiana
Typ: 2 :-?
Kurs: 1.98 (Profesjonal)
Tego meczu również chyba nie ma w ofercie buków internetowych ???? Ja jednak zagrałem sobie to u ziemniaka ... Phila już pogodziła sie z tym, że nie zagra w PO ... Inaczej jest z Indianą która będzie walczyć do samego końca ... Philadelphia tak jak już kiedyś pisałem gra niesamowicie mądrze i zespołowo .... Jednak na dzisiejszą defensywę gości to chyba nie wystarczy. Jak Indiana jest zdeterminowana można było zobaczyć kiedy to wygrali u siebie z San Antonio 1 punktem ???? Do składu Indiany może wrócić na dzisiejszy mecz Tinsley który nie grał w 2 ostatnich meczach z Charlotte i Bostonem. Będzie to dobra wiadomość dla trenera który wie, że Philadelphia to nie to samo co 2 ostatnich rywali. Wiec tak jeśli Indiana chce nadal myśleć o PO to ten mecz musi wygrać i tak też będzie bo innego rozwiązania w tym meczu nie widzę ????
Pewność typu: 10/10 :spokodfhgfh: