Odrazu ostrzegam, ze będą to typy dla odważnych ???? Koniec sezonu więc czemu się nie pobawić :?: ????
????
Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs
Typ: 1
Kurs: 2,87 (BetGun)
Widzę, że wielu z Was przekreśla szanse miśków na zwycięstwo w tym meczu ... Hmm ja bym się tutaj dłużej zastanowił bo już w meczu z Dallas drużyna San Antonio się oszczędzała. Sam Duncan zagrał tylko 27 minut gdzie zawsze średnio to gra po 35 minut. Dzisiaj coś czuję, że zagra maksymalnie 2-3 zawodników z podstawowego składu a i tak zapewne długo nie pograją. Chyba, że trener jest na tyle nierozważny żeby ryzykować w meczu o pietruszkę jakiś uraz podstawowego gracza. Miśki mają jeszcze coś do udowodnienia swoim kibicom i myślę, że wygrana na własnym parkiecie z San Antonio będzie dobrym prezentem ... Sezon się kończy niespodzianek jest wiele ... A jeśli San Antonio dzisiaj przegra to nawet nikt o tym nie będzie pamiętał chyba, że my .... Bo zbijemy na tym $$$ ... Jak dla mnie SA odpuści i miśki wygrają, ale ja kbędzie to zobaczymy
????
Utah Jazz-Portland Trail Blazers
Typ: 2
Kurs: 8,47 (BetGun)
To jest specjalny typ z dedykacją dla Pani o tajemniczym nicku J.J. za buziaka w czółko i w policzek ... ???? Dobra koniec żartów
Tutaj liczę na niespodziankę, ponieważ Utah wyraźnie odpuszcza w ostatnich dniach ... Skoro przegrywają z Phoenix 28 punktami to chyba nie świadczy o tym, że walczą ... Myślę, że dzisiaj dadzą pograć rywalom. Może nie za bardzo pozwolą im na szaleństwa jednak mecz odpuszczą ... Poza tym kurs na Utah 1,07
Buki chyba postradały zmysły ... Czy oni w ogóle wiedzą o tym, że niekiedy przed PO trenerzy oszczędzają zawodników i wpuszczają ich na 20 minut aby nie stracili rytmu meczowego ... Widać jednak przy ustalaniu kursu nie biorą tego pod uwagę ???? Podsumowując ... Portland zapewne powalczy o zwycięstwo i zagra na luzie bo i tak im nie zależy ... Utah tym bardziej będzie grała na luzie i to zapewne w mocno okrojonym składzie ... więc czemu by nie zaryzykować takiego kursu :?: Dla mnie nie zagranie tego to grzech, ale jak będzie to zobaczymy ...
????
Denver Nuggets-Minnesota Timberwolves
Typ: Poniżej 218.5 pkt
Kurs: 1,91 (BetGun)
To jak dla mnie na dzisiaj pewniak dnia ???? Jednak nie sugerujcie się moimi poglądami na temat tego meczu bo znawcą Under/Over to ja nie jestem ???? Jednak ten mecz ewidentnie moim zdaniem będzie underowy ... W tym meczu tylko jedna ekipa rzuci ponad 100 pkt i będzie to zapewne Denver ... Minesssota pod nieobecność Garnetta zbiera łomot na każdym kroku ... Jednak rzucają dużo tylko dlatego, że każda z drużyn która z nimi gra wystawia na 4 kwartę rezerwy czego skutkiem jest duża strata punktów ... Dzisiejszy mecz myślę, że będzie obfitował w dużą ilość rzutów i fauli .. Ogólnie przewiduję, że na boisku będzie panował chaos. Obie ekipy skutecznością nie greszą a linia punktowa 218,5 taka łatwa do przeskoczenia nie jest jakby się mogło wydawać. Jednak tak jak ja zawsze mówię.. Ilość punktów to loteria bo zależy to od tego jak danej drużynie idą rzuty i jaką mają skuteczność ...., ale jak będzie to zobaczymy ....