Dzisiaj chyba można próbować coś pod Chicago ale ja raczej pozostanę przy Overze Markkanena, który do tej pory zawiodl mnie tylko raz ale to nie zmieni mojego podejścia do tego chłopaka bo uważam go za spory talent i jestem zdania, że Chicago trafiło w 10 z wyborem draftu. Dzisiaj Boston osłabiony a jeśli Horford nie zagra to tymbardziej ładuje się w to grubiej ale narazie luźna stawka, silny skrzydłowy Chicago gra dobrze pod koszem, potrafi świetnie rzucać z odejścia do tego często siedzą mu trójki, trochę przypomina mi Kevina Love'a ale uważam, że spokojnie może być lepszy od niego, tak jak mowilem narazie luźno ale gdy okaże się, że All nie gra to jeszcze grubiej.
Chicago Bulls - Boston Celtics
Typ:
Markkanen Over 14,5 pkt @1,80 Forbet
Markkanen wypadł, Zwrot stawki
Do tego mam jeszcze inna propozycje trochę bardziej "luzniejsza" ale tutaj też upatruje spore szanse i dlatego, że nie lubię dublowac kogoś betow to idę jeszcze odważniej w under wojowników niż kolega wyżej.
Jeśli mam być szczery to kibicuje Goldenom jeszcze z czasów kiedy mistrzami nie byli ale jakos ich gra wpadła mi w oko bo robią to naprawdę efektownie ale dziś będzie brakowało ich perełki czyli Currego a to jest spore osłabienie czego może nie do końca odzwierciedlaja ostatnie wyniki ale za to ilość rzuconych punktów już tak i może gdyby nie to, że gospodarze znacznie poprawili się w defensywie to w nawet złotówki bym na ten bet nie postawił ale jednak naprawdę to zrobili w co trudno było mi uwierzyć, a Portland na wyjazdach potrafi bronić i udowadniali to nieraz choć w meczach z wojownikami nie licząc play off zawsze tracili dużo punktów to jednak brak Stephena sporo zmienia w grze Warriors i napewno tempo nie będzie zabójcze i ilość dobrze wykreowanych akcji będzie mniejsza z ich strony, wydaje mi się, że Durant może pokryć linie i też można pójść w Over ale jednak nigdy nie wiadomo kiedy Thompsonowi odbije i rzuci nagle ponad 30 pkt a wtedy Durant już może jej nie pokryć dlatego dziś wydaje mi się, że można ładować się w underek punktowy gospodarzy bo mecz może być na styku i tempo wcale szybkie nie będzie.
Golden State Warrios - Portland Blazers
Typ:
Warriors Under 113,5 pkt @ 1,80 Forbet