pavlyuchenko
Użytkownik
Nie przekreślałbym Indiany, ostatnie ich dwa mecze ( z Cavs i Chicago) to potwiedzają, że są mocni w drugiej połowie i stawiałbym na to, że Pacers to jeszcze wygrają ????
No, 104 punkty to nie wydaje się dużo dla Celtics. Podoba mi się to, nie patrzyłem jeszcze oferty na dziś ale to ma szansę wejść. Bulls w obronie słabiutko. Jedyna wątpliwość to taka że Boston nieraz lubi spowolnić grę (zobacz statystyki ilości posiadań/mecz), i zdarzają im się wyniki typu 96-90. Ale z Chicago powinni poszaleć, tak mi się wydaje.Jak widzicie dziś under na Howarda -17.5? Ostatnie 2 spotkania przekroczył 20 ale Szerszenie mierzyli się ze słabymi zespołami. Thunder wydaje się że mają dużo lepszą obronę niż Lakers i Bulls. Wydaję się że to wysoka linia. Jeszcze jedno spotkanie mnie zaciekawiło, mianowicie Byki z Celtami. Linia 103.5 na Celtics powinna zostać pokryta. Jakieś podpowiedzi co do moich typów??
A Miami w dalszym ciągu bez Hassana Whiteside, więc w znaczących brakach jest 1:1.Cały dzień się zastanawiam. Dlaczego Memphis jest faworytem w meczu z Miami? Przecież bez Conleya ta drużyna jest niczym