Nie zgodziłbym się z typem na over w meczu Suns - Raptors. Nie gra pierwsza strzelba Phoenix czyli Booker. Przywoływanie więc ostatniego spotkania obu drużyn jest bez sensu, gdyż wtedy był na parkiecie rzucając 19 punktów (najwięcej w drużynie). Był też najlepiej asystującym zawodnikiem (8). Skłaniałbym się ku temu że to może być blowout. Tak więc:Ode mnie dwie propozycje:
Orlando Magic - Los Angeles Clippers
Typ: Los Angeles Clippers
kurs: 2.14 (fortuna)
W ekipie Orlando Magic braki kadrowe, brak Founiera, Isaaca, Rossa,Gordona i prawdopodobnie też Afflalo i patrząc także na to jak dobrze w ostatnich dwóch meczach poradziła sobie drużyna z Los Angeles (wygrane z Washington Wizards i Toronto Raptors) to jest spora szansa, że ta seria bedzie przedłużona. Co prawda Orlando miało więcej czasu na regenerację bo ostatnio grali 10 grudnia (porażka z Atlantą), ale według mojej opinii lepsze morale panują w zespole "Lob City" co będzie miało duże znaczenie.
Phoenix Suns - Toronto Raptors
Typ: over 215,5 pkt
kurs: 1.49 (fortuna)
Nie będe się rozpisywał, po jednej stronie zespół Phoenix, który gra szybkim tempem i na przeciwko ekipa, która ma jedną z lepszych statystyk jeśli chodzi o zdobywanie punktów. Mimo tego, że w ostatnm meczu przegrali i rzucili tych punktów tylko 91(vs. LA Clippers) to uważam, że dzisiaj ich skuteczność pod koszem przeciwnika wróci do normy. 6 grudnia oba zespoły grały ze sobą w Toronto i padł wynik 126-113, myślę że dzisiaj granica 215 pkt w meczu zostanie na spokojnie przekroczona.
Suns - Raptors
under 219.5
1.95 STS