Pozwole sobie zacytowac zaspanego, "
Wroten jest obecnie pierwszym strzelcem „Siedemdziesiątek-szóstek” ze średnią 17,9 punktu i procencie z rzutów z gry 41. Drugą „opoką” jest Michael Carter-Williams. MCW ma być liderem tego zespołu i poniekąd jest, ale ostatnio nawet jego triple-double nic nie dało." No wlasnie, nic nie dalo nawet z oslabionymi Spurs, wiadomka Mistrzowie no, ale takie mecze sie wygrywa. Jestem caly czas zdania ze brakuje im Tadka Younga, wszystko wygladalo by inaczej gdyby on byl.. dzis mecz wlasnie miedzy ekipa 76ers i ekipa Tadka.. jestem strasznie ciekawe koncowego rezultatu, ale moje typy to dzis overy wlasnie Tadka i MCW. Tadek na pewno bedzie zmobilizowany w starciu z kolegami z 76ers, co do rozgrywajacego 76, brakuje w dalszym ciagu Wrotena bo kto jak nie on moze przekorczyc 20 oczek.. jest w formie, no ale co z tego jak koledzy mu nie pomagaja, sam meczu nie wygra potrzebuje wsparcia druzyny, mysle ze beda dzis na tyle zmobilizowani, zeby nie przegrac i nie zapisac sie zle w kartach czyli najgorszego startu w historii NBA, a jest na to spora szansa. Szpital jest w jednej jak i drugiej druzynie. Licze w koncu na ta pierwsza wygrana 76ers w sezonie z Wilkami bo na prawde szkoda chlopakow, moze jak wygraja dzis to w koncu uwierza w siebie i swoje mozliwosci bo narazie jest kleska.
Michael Carter-Williams over 17.5
Thaddeus Young ov 14.5
ako 3.42*0.88 = @3 Milenium