Jakaś ciężka oferta dzisiaj ale za lekką kaskę takie coś na dziś:
Clippers vs Houston
Typ: 1
Kurs: 1.87
Mecz w którym żaden wynik nikogo raczej nie zadziwi. Ostatnio oglądałem mecz Houston i grali szczerze powiedziawszy przeciętnie choć wygrali to popełniali sporo strat do tego skuteczność na średnim poziomie. Clippersów natomiast nie miałem jeszcze okazji oglądać. Statystyki dają przewagę Houston ale myślę, że mecz będzie wyrównany i gospodarze po zaciętym pojedynku wyjdą zwycięsko z tego spotkania. Widać, że Houston rozkręciło się patrząc na ostatnie 10 spotkań 7-3 z drugiej strony wyjazdy mają 5-11 do tego 2 ostatnie wyjazdy wygrali to i tak dobry wyczyn jak na ich grę. Myślę, że dzisiaj ich passa się zakończy. Clippers rozbili ostatnio Minnesotkę miejmy nadzieję, że skuteczność dzisiejszego poranka będzie podobna jak w tamtym spotkaniu. Meczy ryzykowny ale i kurs niczego sobie.
Spurs vs Denver
Typ: (handi -8) 1
Kurs:1.91
No cóż Spurs na fali, ostatnio zadyszka z Memphis i lekka wygrana z przeciętnymi Słońcami. Kilka dni temu wygrana z Denver na wyjeździe, dzisiaj także powinna być wygrana i to w granicach 10-15 pkt. Jak wiadomo Denver na wyjazdach nie gra aż tak wyśmienicie i jak dotąd nie mieli poważnych wyjazdów nie licząc Bostonu z którym przegrali znaczną ilością pkt. Mecz także nie należy do najłatwiejszych ale jak dla mnie wynik prawdopodobny.
Wszystko za lekką kaskę więc bez napięcia hehe
P.s Patrze kolega wyżej coraz lepiej pisze. Jeszcze z 50 postów i będzie można czytać.
moja wypowiedz teraz nie ma charakteru prowokacyjnego itp, uwazam ze piszac tu analizy nie robimy tego dla duzych stawek badz malych tylko staramy sie przewidziec scenariusz danego meczu,takie podejscie jest odpowiednie
a wiec nie pisz czegos ze napisales ale za malą stawke?jak to rozumiec ze moze zagrac za grubą przeciwnie jak ty?przecierz nie o to chodzi
la clipers-houston in plus (jak sie robi na zielono?)
Masz racje houston nie raz zagralo w tym sezonie slabo, nie majanikogo wielkiego,pare grajkow sie wyroznia lecz oni wygrywaja zespolem i nie raz mnie zatkalo ich zwyciestwo, z clipersami moga zagrac regularnie i to clipersi moga byc gorszym teamem,negatywnie,zle rozegrac zawody,typ ani za duza ani zamałą stawke,powinienes napisac nie wart ryzykowania,kazdy by zrozumial ze szkoda$$$ a nie gadanie gram za 2 zlote a kogo to .....
spurs-nugets
news z ostatniej chwili Anthony na 100 % nie bedzie nawet w miescie Sanantonio(smierc w rodzinie)dostal wolne
Pod znakiem zapytania wczesniej stalo wystapienie Bilapsa ANdersena i Martin ma sie pojawic(wszyscy sa juz gotowi do gry i zagraja)
Pamietam w tamtym roku jak oslabione Denver gralo wyjazd z Utah,odpadl Anthony i jeden z wielkich graczy a Utah pelna paka, spadl kurs Na utah rano zagralem to za grubiej w nocy byla transmisja w
tv, no i jak ??? Utah wiliams bozer i reszta baki zagrala zenujaca byli jak chozy na gryme flegmatyczni a zmiennicy z denver pojechali ich na mieko
dzis znowu transmisja Denver ma wyjazd i czuje Slaba dyspozycja SPurs
ostatnio meczyli sie spursi z Mephis(leszcze-waski sklad) i phenix leb w leb jechali
Naprawde czuje slaby wystep Spurs a Denver moze wkoncu sie zepnac na mocny team,
porownajmy sklady 1 &2 Parker Ginobili (Hill nie zagra) i paru mniej znaczacych zmiennikow(g Neal) a w Denver JR Smith Billups TLawson zmiennicy niezli
uwazam ze pierqsza linia lepiej sie zaprezetuje w Denver
skrzydla Spurs Jeferson,Budinger,Udoka(maly wklad), skrzydla w Denver Harigngton Affalo,(paru zmiennikow na dobrym poziomie)po rowno a mie wierze dzis w Jefersona a Budinger to typowy zadaniowiec jak 3 siedzi to jest good a nie zawsze tak jest
i Wielcy Spurs Duncan, Blair McDays,Spliter, a po drugiej strone Nene Anderson K Martin tez zalezy jak sie ulozy mecz Takze i harington duzo wniesie
nie widze dzisiaj duzej przewagi Sanantionio, Denver pomimo duzych porazek na wyjedzie, musi sie zerwac i widze dzis dobra gre,a spuszczenie z tonu przez Ostrogi,
Denver pod nieobecnosc Antonego zagra dobry skuteczny basket, Znaczacą role bedzie miala walka na tablicach i tu widze dzis przewage denver Spliter i Blair to dla mnie zadaniowcy, Duncan dzis nie sporta zadaniu on nie zrobiw szytskiego, wiec prowadzacy gre beda mieli najwazniejszy wplyw na przebieg spotkania, Parker dzis nie ma swego waznego zmiennika i to na nim bedzie obrona Denver siedziala,Jezeli do tego bedzie mial slaby dzien Ginobili(to juz nie jest ten argetynski jordan,nie te lata) to Sanantonio nie bedzie mialo latwej przeprawy, a uwazam ze denver bedzie bardzo glodne dobrej gry i to oni nazuca styl gry i beda dominowac na deskach,jestem w stanie postawic na Brylki dzisiejszej nocy,a ponadto kurs na nich wzrosl z 3 .2 na 4 co jest dobrym progrostykiem i nawet cieszie ze ze Anthony nie zagra bo sstem gry obronej Sanantonio zostal zachwiany bo cale denver bedzie w ataku a nie co 2 gala do mela za czym nie przepadam,szybkosc i fizyka do dzis zdecyduje o zwyciestwie
denver win kurs
4
a multi pewniak hadi +10.5 pkt na Denver kurs
1.61 (sam to grubiej gram) in plus(jak sie robi na zielono?)
relacja 2.35 Orange sport