>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2010

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Houston-Sacramento 1 Handicap ok 7-8 jak najbardziej mozliwy. Houston sa mniej weicej w tym miejscu co Phoenix Suns, druzyna gra szybkiego kosza po przymusowej lekkiej przebudowie. Prezentują sie niezle na pewno wiele lepiej niz królowie.
Istotną kwestią będzie czy zagra Evans...Wie ktoś coś na ten temat ?? Wiem jedynie, że jego występ jest nie pewny...Jeśli nie zagra to Rockets +5-8 pkt.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Houston - Sacramento
Jeden z pewniejszych meczy dzisiejszego wieczoru. Rakiety grają fajną koszykówkę. Po stronie Sacramento praktycznie nie wypatrzyłem żadnych aspektów przemawiających za dzisiejszą wygraną. Widzę tutaj solidne zwycięstwo gospodarzy.
Typ: Houston (1.18)✅✅✅

Bobcats - Toronto
Spotykają się drużyny o wyrównanych bilansach (8-15 BOB i 9-15 TOR). Toronto może i mają lepsze morale po ostatniej sensacyjnej wygranie jednak to raczej było wynikiem bezmyślnej gry Detroit... Boby grają u siebie zdecydowanie lepszy basket od Toronto i dzisiaj widzę u nich chęć rehabilitacji przed własną publiką po blowoucie z Bostonem.
Typ: Bobcats (1.45)✅✅✅

Nets - Phila
Phila tragiczny biland na wyjeździe (1-10). Jednak ostatnie 4 mecze pokazują, że grają już dużo lepiej i potrafią walczyć z mocnymi ekipami. Jednak nie zapominajmy, że te 4 mecze rozgrywali na własnym parkiecie. A ewidentnie ta drużyna ma problem z meczami wyjazdowymi. Natomiast Nets u siebie grają dużo lepiej niż na wyjazdach (4-7) i ogrywali już dużo lepsze drużyny od 76ers. Mam nadzieję, że forma 76ers w 4 ostatnich meczach to był tylko pokaz siły na własnym parkiecie a dzisiaj zagrają tak jak to bywało do tej pory w meczach wyjazdowych.
Typ: Nets (1.96)⛔⛔⛔

Detroit - Atlanta
Zagram tutaj grubiej. Atlanta zrobiła ogromny postęp w grze. Gra dobrze zarówno na wyjazdach jak i u siebie. Walczy i ogrywa także znane marki. Detroit nie ma pomysłu na grę w ataku, załamani po ostatniej porażce. Nie sądzę aby z dnia na dzień poprawiła się znacząco ich gra w ataku.
Typ: Atlanta (1.50)⛔⛔⛔

Denver - Orlando
Denver drużyna spisująca się rewelacyjnie na własnym parkiecie (10-1). Do tego po powrocie Melo ich gra wygląda naprawdę dobrze. Orlando niby ostatnio przełamało passę... ale z kim... Nie nazwałbym tego poprawieniem gry.
Typ: Denver (2.13)✅✅✅

Gsw - Minnesota
Minnesota to młoda drużyna paląca się chyba w meczach wyjazdowych (1-12). Obie drużyny miały ostatnio ciężki terminarz i grały z dobrymi drużynami. Dzisiaj szansę na przełamanie mają GSW, którzy grają na własnym parkiecie i na pewno będą chcieli tą szansę wykorzystać.
Typ: GSW (1.67)✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Denver Nuggets - Orlando Magic
Typ: 2
Kurs: 1.84
Buk: betway
Stawka: 5/10
Choć Magic w ostatnich meczach nie zachwycają, a w szczególności w meczach wyjazdowych, to sądzę, że dziś para Howard - Bass będzie kluczem w pomalowanym. Osamotniony Nene, to może być za mało na Howarda. Dodając walecznego wiecznie Gortata. Patrząc, że Denver nie jest drużyną obrony, a tylko ataku, to nawet przy wyłączonej obronie gości wejście w wymianę strzelecką może być zabójcze dla gospodarzy. Jedno jest pewne. Atmosfera w ekipie Georga Karla zapewne nie jest najlepsza. Po ostatnim przegranym meczu w Knicks, lider gospodarzy dzisiejszego spotkania przyznał, że rozważa bardzo poważnie grę dla Knicks. Jego decyzje w końcowych momentach wiele pozostają do życzenia, a przecież koledzy z drużyny robili wszystko co w ich mocy, aby wyciągnąć zwycięstwo z Nowego Jorku, a sam Melo? Właśnie... Dziś może będzie chciał odkupić winy za mecz z NY, co może przepłacić się kolejną bolącą porażką Denver.
W zespole gospodarzy prawdopodobnie nie zagra pierwszy rozgrywający, uczestnik MŚ - Chauncey Billups (21 meczy, srednio 14 punktów i 5 asyst).
W ekipie gości do powrotu do gry gotowi są Pietrus i Duhon.
⛔
GL

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Houston Rockets - Sacramento Kings
Typ: 1(-9)
Kurs: 1.91
Buk: tobet
Stawka: 5/10
Lider drużyny gości zmaga się z dokuczliwą kontuzją. Od dzisiejszego meczu z Rakietami ekipa Kings zaczyna tournee z trzema meczami wyjazdowymi. Zarząd zastanawia się, czy zabierać swojego najlepszego zawodnika. Jak twierdzi brat Tyreke Evansa - Julius, Debiutant Roku 2009 nie wybierze się ze swoim zespołem z powodu bólu w lewej stopie. Nawet grając z nim, to po jego ostatnich występach widać, że jego forma nie jest najwyższych lotów, a do tego mecz wyjazdowy, gdzie Kings rzucają 93 punkty, a tracą 103, to może być wodą na młyn. Houston u siebie bilans 6-4, a wyjazdowy bilans gości, to 2-6. Houston wygląda na bardziej poukładaną drużynę, która w ataku na swoim parkiecie zdobywa średnio 105 punktów.
Mimo braku pierwszego PG - Brooksa i C - Minga sądzę, że Kings nie zagrożą Rakietom nawet z Evansem.
✅
GL

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
1. ???? Houston Rockets - Sacramento Kings (HC -5/+5) --&gt; 1 - 1,47 ✅✅✅ // Houston + 13 pkt
Dziś w nocy o godziny ok. 2:30 zagrają w Houston gospodarz Houston Rockets z Sacramento Kings. Faworyt wydaje się jasny - drużyna gospodarzy Rockets. Każdy inny wynik niż zwycięstwo Houston będzie niespodzianką. Pytanie więc w jakim stosunku wygrają Rockets. Jeśli zagra lider Kings - Tyreke Evans zwycięstwo może być skromne - 5-8 pkt. Jeśli jednak nie zagra to Rockets spokojnie powinni łatwo wygrać z Kings 10-15 pkt, tym bardziej, że na swoim parkiecie grają naprawdę dobrze. Zresztą nawet jeśli Evans zagra wysokie zwycięstwo również jest możliwe, bo po 1wsze Evans w 100% zdrowy nie jest, a już wcześniej przed tą kontuzją nie grał na miarę swoich umiejętności. Dla bezpieczeństwa obstawiam wygraną Rockets powyżej 5 pkt.

2.
???? Washington Wizards - L.A.Lakers (HC +6/-6) --&gt; 2 - 1,43 ✅✅✅ // Lakers + 14 pkt
Lakersi męczą się ostatnio niemiłosiernie w każdym meczu...To przegrywają, to wygrywają 1, to wyrywają zwycięstwo w samej końcówce...Ogólnie się męczą. Jeśli dziś z Wizards, którzy przegrali ostatnie 4 spotkania znów będą się męczyć to będę zdziwiony i Lakersi będą chyba w lekkim kryzysie jeśli już nie są...Ale dzisiejszy mecz traktuję jako odskocznię do lepszych wyników. Powinni to spokojnie wygrać 8-13 pkt.
AKO: 2,10 ✅✅✅

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Granie handi w AKO, a szczególnie w NBA, to trochę więcej niż loteria. Dlatego najlepsze single. W Wizards niepewni występu są Wall i Blatche, a powrót do LAL ma zaliczyć Bynum, da odpocząć Gasolowi nawet na 15 min, to i tak będzie sporo, dlatego jak dla mnie warto by było grać LAL -11 @ 2.03. W NBA każda serią się kończy. Myślę, że dziś dobry mecz na przełamanie dla Jeziorowców ;)

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Ja rowniez handi gram jedynie gdy u siebie graja ekipy typu Spurs,Celtics,heat itp z ekipami przecietnymi. Kazde inne rozwiazania w NBA to loteria, po prostu zbyt duzo meczy i tutaj nie mozna grac na hurra. TO nie Europa.

Granie na noc HC na Lakers i to po takim kursie jest szalenstwem. Oni się mecza i męczyc sie będą, Gasol gra jak nigdy ale ile mozna? Chłopak dostanie wiecej odpoczynku ale jak wroci Bynum, bo gdyby go dostal wczesniej to Lakersi nie łapią sie na top 4 West. W tej chwili Mavs leją ich obroną,Spurs wszechstronnościa w ataku i głebią skladu(jak Splitter kiedys tam cos zaskoczy i bedzie grac chociaz te 10ppg i 5rpg to bedzie miazga) a Thunder szyybkosćia ataku oraz świeżością. Do tego warto jeszcze dolyzyc Derona i spółe z Jazz.

S 1

splot

Użytkownik
New Jersey Nets - Philadelphia 76ers
Philadelphia jest na zdecydowanym plusie. Jak drużyna spisują się o niebo lepiej jak kilka tygodni temu. Wysokie wygrane z Netsami , Bobcat , Cavaliers i Hornets. Jedna jedyna porażka z najlepszą drużyną Atlantic Division Nets owszem co nieco u siebie potrafią ale przy obecnej formie 76ers będzie to olbrzymie wyzwanie:razz:
76ers -1.5 1.91✅✅✅

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Ja rowniez handi gram jedynie gdy u siebie graja ekipy typu Spurs,Celtics,heat itp z ekipami przecietnymi. Kazde inne rozwiazania w NBA to loteria, po prostu zbyt duzo meczy i tutaj nie mozna grac na hurra. TO nie Europa.
Granie na noc HC na Lakers i to po takim kursie jest szalenstwem. Oni się mecza i męczyc sie będą, Gasol gra jak nigdy ale ile mozna? Chłopak dostanie wiecej odpoczynku ale jak wroci Bynum, bo gdyby go dostal wczesniej to Lakersi nie łapią sie na top 4 West. W tej chwili Mavs leją ich obroną,Spurs wszechstronnościa w ataku i głebią skladu(jak Splitter kiedys tam cos zaskoczy i bedzie grac chociaz te 10ppg i 5rpg to bedzie miazga) a Thunder szyybkosćia ataku oraz świeżością. Do tego warto jeszcze dolyzyc Derona i spółe z Jazz.
Zbyt Europejskie masz podejście do NBA. W NBA każdy może wygrać z każdym. Udowodnili to Bucks pokonując wg. Ciebie &quot;wielkich&quot; Mavs. Nie są wcale wielcy! Jeżeli uważasz, że dobrym rozwiązaniem jest granie na czystych faworytów, to sobie spróbuj i się przekonasz jak to jest wtedy z zyskami ;)
Jeżeli uważasz, że LAL nie ma głębi składu, to odpowiem Ci krótko. LAL są mocniejsi niż w poprzednim sezonie. Brak PG nadrobiony doświadczonym - Steve Blake. S. Brown ogromny postęp. Bynum właśnie wraca dziś ????
Każdy łapie jakiś przestój, być może i LAL dziś będą go kontynuować, ale ja się nie boję, bo widziałem również Wizards w tym sezonie, a jeżeli nie zagra chociażby Blatche, to LAL zmiażdżą ich pod koszem, a dodając brak Walla - więcej nie trzeba nic dodawać. Jednak występ tych dwóch zawodników jest niepewny, ale nawet z nimi wierzę w LAL - choć na wstępie napiszę, że ich nie trawię ???? !

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Zbyt Europejskie masz podejście do NBA. W NBA każdy może wygrać z każdym. Udowodnili to Bucks pokonując wg. Ciebie &quot;wielkich&quot; Mavs. Nie są wcale wielcy! Jeżeli uważasz, że dobrym rozwiązaniem jest granie na czystych faworytów, to sobie spróbuj i się przekonasz jak to jest wtedy z zyskami ;)
Jeżeli uważasz, że LAL nie ma głębi składu, to odpowiem Ci krótko. LAL są mocniejsi niż w poprzednim sezonie. Brak PG nadrobiony doświadczonym - Steve Blake. S. Brown ogromny postęp. Bynum właśnie wraca dziś ????
Każdy łapie jakiś przestój, być może i LAL dziś będą go kontynuować, ale ja się nie boję, bo widziałem również Wizards w tym sezonie, a jeżeli nie zagra chociażby Blatche, to LAL zmiażdżą ich pod koszem, a dodając brak Walla - więcej nie trzeba nic dodawać. Jednak występ tych dwóch zawodników jest niepewny, ale nawet z nimi wierzę w LAL - choć na wstępie napiszę, że ich nie trawię ???? !
Mavs przegrali bo już dzwigali na barkach streak 12 a granie z czyms takim to zawsze strasznie ciezka sprawa. Po prostu musieli kiedys przegrac.Teraz bedzie im znowu na pare spotkań wiele łatwiej. I tutaj troche mnie nie zrozumiales badz ja raczej nie rozwinąłem tego co mysle. Chocidzło mi o regural season. Tutaj Mavs mogą byc przed Lakers ale na dluzszą metę to nie da rady (jezeli oczywiscie Bynum bedzie do gry). Mavs mogą wykręcić 55+ wygranych ale bez wzmocnienia skłądu na niskiej pozycji nie ma szans na nic wiecej niz walka o top w regural i finał konfy. Tak czy siak jezeli Mavs wykręca bilans 55+ to Dirk zasługuje na MVP bo nie ma takiego wsparcia jak inni pretendenci a ma znakomity procent.

Sam musisz przyznac, ze jezli chodzi o niskich graczy to Lakers są w du..e. tutaj sie nie da &quot;fizyki&quot; oszukać.

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Spotkanie: NBA, Detroit Piston at Atlanta Hawks

Typ : 2
Kurs: 1,5 ------&gt;upss, porażka
Bukmacher: BAH
Analiza
Mecz NBA - 14-12-10 godz. 02.30

Atlanta 16-9 (Road: 8-4) last 10:8-2
Detroit 7-18 (Home: 5-6) last 10: 2-8
Hawks grają tak iz powazala to myśleć o nich jak o faworytach tego meczu. Ostatnie 10 spotkań Atlanty to tylko 2 porażki: z SAS i Miami. Porażki które były raczej pewne. Wygrali mi.in: Indiana, Orlando, Toronto, N.York. Więc nie grali z samymi słabymi druzynami. Detroit za to ma tylko 2 wygrane mecze w last 10 (z Cavs I Bucks). Ostatnio przegrali z Toronto i z Minnesotą, co świadczy o ich słabości. Pewnym atutem Pistons może być własna hala ale Atlanta bardzo dobrze gra na wyjazdach w tym sezonie. Mają bilans 8-4 i wygrywają z drużynami poniżej 50% win do tego dokładają wygrane z faworytami i mają całkiem fajny bilans. Nawet mimo braku Joe Johnsona.

Łyk statystyki:

overall
7 - 18
94.4 : 100.8
home
5 - 6
102.0 : 104.0
away
2 - 12
88.4 : 98.4

overall
16 - 9
98.8 : 96.1
home
8 - 5
99.8 : 98.1
away
8 - 4
97.7 : 93.9

Obrona Tłoków zawodzi, zresztą bilans wygranych o tym mówi. W domu są -2 w points diff. Za to Atlanta ma prawie +2.
Ostatnie 6 spotkań miedzy drużynami to 4-2 dla Atlanty. Ciekawostka - zawsze wygrywał w tych meczach gospodarz. Jeżeli tak się też dzis stanie to będzie to spora niespodzianka i wielu ludzi zaliczy wtopy. Dlatego nie gram dzis tego na -hc Atlanty. Wystarczy mi ich wygrana.

Typy na noc: fajnie rozpisał Wujo.

shen 408

shen

Użytkownik
Szczerze mówiąc,nie rozumiem tego stawiania w roli wielkiego faworyta Magic.Lawson ostatnio dobry mecz z NYK zagrał a Billups już od paru meczy gra poniżej oczekiwań,Orlando dosyć przeciętnie w kilku ostatnich meczach wyjazdowych, ich offence opiera się głównie na Howardzie a w dodatku Nuggets są 10-1 home,więc nie skreślałbym ich z miejsca ????

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Ale zastąpienie w S5 Q Rich - B Bass przynosi pozytywne rezultaty. Co ma zrobić Nene sam pod koszem przy : Howard, Bass, Gortat? Denver ubogo na ławce. Wcale nie zachwyca mnie gra Denver. A proszę przeczytać mój wpis odnośnie Carmelo. Jego psychika jest słaba, a jak juz oficjalnie mówi o grze w Knicks, to nic dobrego nie będzie z Denver...

Magic przegrali 6 z ostatnich 7 spotkań w Denver. Mysle, ze to bedzie siodma porazka i to nie minimalna
Nie ma to jak opierać się na h2h z kilku sezonów wstecz, gdzie oba zespoły znacznie się różniły...

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
Spotkanie: NBA, Detroit Piston at Atlanta Hawks

Typ : 2
Kurs: 1,5
Bukmacher: BAH
Analiza
Ja tutaj widzę zwycięstwo gospodarzy, choć wielu mnie może wyśmiać. Horford pod koszem może wiele namieszać, bo w Detroit nie ma kto mieszać pod koszem. Zwróciłbym uwagę na pewien aspekt, że w dzisiejszym meczu obsada sędziowska bardziej faworyzuje Detroit. Dlatego spodziewam się zaciętego meczu i handi +5 Detroit nei wygląda głupio, jednak wstrzymuję się od tego meczu. Brak Johnsona zapewne Atlanta będzie odczuwać z pewnością.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
kelebra 4

kelebra

Użytkownik
Witam.
To co mi zrobilo Detroit w meczu z Toronto nie da sie opisac. Gralem ten mecz wraz z Miami. Nie moglem uwierzyc w czwarta kwarte i te trzy rzuty za 3pkt ....przy stanie 110:104...
Mimo tego ze przegralem duze pieniadze dzis stawiam ponownie na Detroit. jak juz Steven napisal Atlanta bez Johnsona - napewno jest to oslabienie. pozatym Detroit ma naprawde nie najgorszy sklad choc graja dosc slabo jak narazie. po porazce z toronto- styl tej porazki- nastroje nieciekawe ale zarazem bojowe, bo zawodnicy zarabiajacy miliony dolarow nie moga tak poprostu odpuszczac meczow. Wzielem ten mecz przy kursie 4.2- opcja do przerwy i po przerwie Detroit oraz drugi kupon Detroit 1 kurs 2.7.

R. Stuckey, R. Hamilton, T. Prince, J. Maxiell, B. Wallace plus Gordon i Villanueva- czy to jest naprawde slaby sklad? Zobaczymy juz za pol godziny.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Nyk - Celtics
Obie drużyny aktualnie mają passę zwycięstw. Myślę, że dzisiaj tą passę zakończą gracze z Nowego Jorku. Gracze Nyk mieli ostatnio dużo łatwiejszy terminarz. Dzisiaj sam Stoo nie wystarczy aby pokonać Celtów.
Typ: Boston (1.55)✅✅✅

76ers - Lac
Wczoraj nie dało się oglądać meczu 76ers z Atlantą... Grali gorzej niż gra się w Europie. Bez pomysłu, strasznie wolno rozgrywane akcje, jednym słowem mecz dno. Takie mecze gra Phila na wyjazdach, lecz u siebie gra zupełnie inaczej i dzisiaj myślę, że zobaczymy inny obraz ich gry. Lac na wyjazdach 0-10.
Typ: 76ers (1.48)✅✅✅

Oklahoma - Houston
Gracze Oct grając bardzo szybko w ataku powinni dzisiaj bez problemu rozmontować dziurawą obronę Rakiet.
Typ: Oct (1.24)✅✅✅

Sas - Bucks
Kozły ostatnio dobra forma i wygrane, jednak dzisiaj Bogut będzie miał ciężkie zadanie pod tablicami. Do tego dochodzi bardzo mądre prowadzenie zespołu przez trenera Spurs, który nie pozwala na długie run`y przeciwnikom.
Typ: Sas (1.21)✅✅✅

Phx - Minn
Nie ma co to dużo pisać. O meczach wyjazdowych Minnesoty pisałem wczoraj. Wszyscy widzą jak jest. Phx na własnym terenie gra lepiej i stabilniej.
Typ: Suns (1.17)✅✅✅

Dallas - Ptb
Mam nadzieje że ostatnia porażka na własnym terenie Dallas dobrze im zrobiła i dzisiaj podwójnie zmotywowani będą chcieli odkupić winy i pokazać się z dobrej strony. To jest NBA i tu w każdy mecz trzeba wejść z zaangażowaniem i koncentracją bo inaczej można przegrać z każdym.
Typ: Mavs (1.30)✅✅✅

Toronto - Bulls
Byki złapały wiatr w żagle. Boozer musi się jeszcze przebudzić i będą naprawdę mocnym zespołem.
Dzisiaj typuję na zwycięstwo byków.
Typ:Bulls (1.47)✅✅✅

Indiana - Lakers
Lakers wreszcie grają to co powinni. Powrót Bynuma pozwolił wreszcie na normalną grę ze zmianami, odpoczynkiem kluczowych graczy. Buki zdecydowanie wystawiły za wysoki kurs na Lalki dzisiaj. Dlatego warto brać tą promocję.
Typ: Lakers (1.47)✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Dla mnie najlepszym meczem na noc po jako takim kursie złapanym na 1,4 jest mecz Grizzlies-Bobcats i oczywiscie trzeba sie tutaj skusić również na hc. Handicap jest tutaj wiele bardziej prawdopodobny niz w meczach lakers,Spurs,Mavs czy Thunder

No i oczywiscie Mavs powinni wygrac, nie wierze w dwie porazki z rzedu u siebie. Spurs chyba tez beda kontynuowac passe.

Bardzo interesuje mnie suma pkt w meczu Mavs-Blazers. PO tym co ostatnio sie dzieje, czyli slaby atak Blazers oraz tradycyjnie b. dobra def. Mavs interesujace jest zagranie undera.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Toronto - Bulls Byki złapały wiatr w żagle. Boozer musi się jeszcze przebudzić i będą naprawdę mocnym zespołem. Dzisiaj typuję na zwycięstwo byków. Typ:Bulls (1.47)
Trzeba pamiętać, że nie pewny jest występ Rose&#39;a...A przy jego braku już taki pewny ten kurs na Byków nie jest ????
Indiana - Lakers Lakers wreszcie grają to co powinni. Powrót Bynuma pozwolił wreszcie na normalną grę ze zmianami, odpoczynkiem kluczowych graczy. Buki zdecydowanie wystawiły za wysoki kurs na Lalki dzisiaj. Dlatego warto brać tą promocję. Typ: Lakers (1.47)
Też mi się dość wysoki ten kurs wydaje...A powrót Bynuma fajnie ożywił zmiany i ławkę. Bynajmniej takie można było odnieść wrażenie po meczu z Wizards...
Później tez coś napisze z jakieś 2-3 typy.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie kierowałbym się meczem z Wizards za bardzo, bo drużyna z Waszyngtonu to ostatnio jeden wielki żart. Zwłaszcza gdy nie ma Walla i Blatche&#39;a ...
Ja tylko przypomnę, że Pacers ograli już Lakers w tym sezonie. I to w Staples Center. Można powiedzieć, że od tego meczu LAL zaliczyli krótki &quot;zjazd&quot;. Dodajmy do tego trzy porażki na ostatnie pięć meczów w Indianapolis i mamy odpowiedź dlaczego taki kurs ;) Nie mniej ja też uważam, że LAL-ki powinny wygrać. Przede wszystkim dlatego, że ostatnim razem Pacers zawdzięczali wygraną &quot;one man show&quot; Kobego Bryanta i fatalnemu dniu strzeleckim pozostałych obwodowych. Pacers w ostatnim tygodniu też już tak dobrze nie wyglądają. Collison, Hibbert grają z drobnymi kontuzjami i ich statsy ostatnio regularnie spadają. A LAL wczoraj na wielkim luzie ograli WW, starterzy grali ograniczone minuty więc nie ma mowy o zmęczeniu grą dzień po dniu. Lakers - 4 ✅ jak dla mnie wygląda zachęcająco.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom