>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Grudzień 2010

Status
Zamknięty.
wujo 360

wujo

Użytkownik
W Bulls zagra Rose, wiedziałem to już przed pisaniem analizy.
Co do Lalek to nie sugerowałem się meczem z Wizards tylko ogólna koncepcją ich gry ze zmiennikami i znacznym polepszeniem jakości.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
3 typy na dziś ode mnie :] :
1. ???? Indiana Pacers - L.A.Lakers (HC +3/-3) --&gt; 2 - 1,71 ✅✅✅
Zgadzam się z Jacquesem, że w sumie nie ma co patrzeć na Lakersów przez pryzmat słabych Wizards, ale jednak na powrót Bynuma należy już spojrzeć. Przede wszystkim dychnie Gasol, który ostatnio był mocno eksploatowany. Jak słabi są Wizards to jednak Bynum po dłuższej przerwie źle się nie zaprezentował. Jak słusznie Jacques zauważył Kobe, Gasol i Odom nie grali jakoś super długo, więc zmęczeni ciężkim pojedynkiem nie będą.
2. ???? Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves (HC -6/+6) --&gt; 1 - 1,47 // Suns +6 --&gt; ZWROT
Phoenix bardzo dobrze czują się w swojej hali, ale...ostatnie 2 pojedynki to 2 przegrane w roli gospodarza. Po dogrywce z Memphis i Portland. Dlatego tez uważam, że czas na wygraną w swojej hali w 3 kolejnym spotkaniu u siebie. Nie oszukujmy się, ale kogo jak kogo Wilków Słońca powinny wyraźnie pokonać. Tym bardziej, że Phoenix teraz 3 dni odpoczywało. Spodziewam się łatwego zwycięstwa Phoenix może i powyżej 10 pkt.
3. ???? New Orleans Hornets - Sacramento Kings (HC -5/+5) --&gt; 1 - 1,40 ⛔⛔⛔ // Orlean, ale tylko +3 :]
Nowy orlean po bardzo dobrym początku dostał zadyszki. Co zresztą było do przewidzenia. Nie zmienia to jednak faktu, że dziś mecz ze słabymi i być może osłabionymi brakiem Evansa Kings Szerszenie powinny wygrać. Ostatnie 3 spotkania 3 porażki z czego 2 dosyć dotkliwe - z Miami i Philadelphią. Mecz u siebie po 3 porażkach idealny na przełamanie. Czy tak będzie - zobaczymy. Myślę, że nawet jeśli Evans by zagrał to Szerszenie powinny wygrać 6-10 pkt.

AKO: 3,51
Jeśli ktoś by zagrał tripla to takie AKO. Osobiście nie mam jeszcze konta w bet365 więc nie jestem w stanie tego zagrać, ale od stycznia zakładam tam konto. W tym celu też założyłem sobie mooneybookers, bo ofertę mają dla koszykówki naprawdę wyśmienitą. Być może za jakąś symboliczną kwotę bym sobie zagrał. Ale raczej wybrałbym dubla z tych 3 spotkań.
Wczoraj narzekaliście, że nie gra się HC w dublach, itd. Niby racja, ale zauważcie, że to nie są podane te podstawowe HC, które z reguły ustawione są dość ryzykownie tylko są to dużo mniejsze niż te podstawowe.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
over 205 points Boston @ New York✅✅✅

Boston nie powinien miec problemów ze zdobywaniem punktów przeciwko słabej obronie Knicków, która oddaje średnio 107ptk/mecz. Martwi trochę gra defensywna, jaką Celtowie ostatnio pokazują, jednak w Madison Square Garden Bostończykom zawsze grało się dość ciężko, więc liczę, że Knicks nie będą odstawać ofensywnie w tym meczu. Felton i Rondo powinni nakręcać tempo. Linia stosunkowo niska.

Pozdro i powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +1
stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
New York Knicks - Boston Celtics
Typ: 2(-3.5)
Kurs: 1.90
Buk: Betsson
Stawka: 3/10
Bardzo ciekawy mecz. Boston z serią 10 zwycięstw z rzędu oraz Knicks z serią 8 zwycięstw z rzędu. W tym sezonie oba zespoły się zmierzyły ze sobą w Bostonie i górą byli gospodarze wygrywając 105:101, a niewiarygodny wyczynu dokonał w tym meczu Rondo - notując 24 asysty. Knicks jest zespołem bez obrony. Na swoim terenie traci 107 punktów, a zdobywa 108. Boston na wyjazdach traci 89 punktów i rzuca średnio 100 punktów. Amare i Felton będą mieli niezwykle ciężkie zadanie, bo Rondo oraz wysocy będą potrafili odpowiednio zagrać w obronie. Jeżeli wstrzelą się Pierce i Allen, co nie powinno być problemem, to Knicks mogą nie mieć odpowiedzi. Przede wszystkim ten mecz, to sprawdzian dla Knicks, bo ostatnie mecze były ze znacznie łatwiejszymi rywalami niż dzisiejsi. Stawiam na zwycięstwo gości.
Indiana Pacers - Los Angeles Lakers
Typ: 2 (-4)
Kurs: 1.94
Buk: Pinnacle
Lakers b2b, ale podstawowi gracze przeciwko Wizards grali nieco ponad 20 minut. Bryant w ciągu 24 minut rzucił 24 punkty. Po powrocie Bynum w 17 minut rzucił 7 punktów i pokazał, że będzie ważnym zmiennikiem Gasola. Doskonale w roli zmiennika czuję sie Brown, który wczoraj zanotował 16 punktów. Lakers mają serię 2W z rzędu, a Indiana L2 z rzędu. Jeżeli Danny Granger nie wystąpi w dzisiejszym spotkaniu, to Indiane czeka trudna przeprawa. Indiana gra atletycznie, ale potrafią się gubić w ataku. Jak wspomniałem czołowi zawodnicy nie powinni czuć zmęczenia, zatem Mistrzowie nie powinni dać się zaskoczyć Indianie, która gra w kratkę.
Toronto Raptors - Chicago Bulls
Typ: 2 (-5)
Kurs: 1.93
Buk: betsson
Zacznę od tego, że występ Rose jest niepewny, ale jeżeli zapadnie decyzja, że nie zagra, to w jego miejsce wystąpi C.J. Watson. Po drugiej stronie Toronto, które jest b2b. Ciężki mecz z Bobcats na ich terenie, gdzie króluje obrona. Powinno się to odbić na dzisiejszym ich występie, bo braki w postaci Stojakovica, Calderona i Evansa powinny być odczuwalne dla Toronto,bo Chicago, to kolejny zespół grający obroną. Na wyjazdach tracą 98 punktów, a rzucają 97. Toronto traci u siebie 101, a rzuca 103. Mam nadzieję, że Toronto nie przerwie aktualnie 6 zwycięstw z rzędu rozpędzonych Byków. W szczególności liczę na podkoszowych gracy Bulls, gdzie brylować powinni Noah oraz Boozer.
Phoenix Suns - Minnesota
Typ: 1(-9.5)
Minneosta b2b. Minnesota na wyjazdach, to zupełnie innych zespół niż u siebie. Ich bilans 1-11 na wyjazdach mówi wiele, a dodając do tego średnią traconych punktów na wyjazdach 112, to spodziewam się koncertowego występu Suns, bo ich domeną jest atak, a na swoim terenie rzucają średnio 109 punktów i tracą 106, a Minnesota na wyjazdach rzuca średnio 97 punktów. Phoenix ma idealną szansę na przerwanie serii 3 porażek z rzędu, bo Phoenix znacznie lepiej prezentuje się przed swoimi kibicami.

@ TSW
Uważaj. Ja bym widział win Clippers akurat ????
Po 1. 0-10 away - każda seria się kiedyś kończy
Po 2. 3L z rzędu LAC i 2 W 76ers, biorąc pod uwagę b2b 76ers, która grając b2b gra niezbyt ciekawie, to działa na + dla gości.
Po 3. Pod koszem może zabraknąć odpowiedzi po stronie 76ers, bo Griffin szaleje.
Po 4. Tak widzę szansę dla LAC mimo braku Kamana ????

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Phoenix Suns - Minnesota
Typ: 1(-9.5)
Minneosta b2b. Minnesota na wyjazdach, to zupełnie innych zespół niż u siebie. Ich bilans 1-11 na wyjazdach mówi wiele, a dodając do tego średnią traconych punktów na wyjazdach 112, to spodziewam się koncertowego występu Suns, bo ich domeną jest atak, a na swoim terenie rzucają średnio 109 punktów i tracą 106, a Minnesota na wyjazdach rzuca średnio 97 punktów. Phoenix ma idealną szansę na przerwanie serii 3 porażek z rzędu, bo Phoenix znacznie lepiej prezentuje się przed swoimi kibicami.
Wszystko fajnie, pięknie, oczywiście iż jestem za Suns (vide avatarek), ale obawiam się jednego: braku odpowiedzi na Lova i Beasleya. A nawet Milicic może być problemem. Zrobić dziś mogą młyn pod koszem, bo kto ich ma powstrzymać? Frye, Warrick czy może Hill. Prawdopodobnie ma zagrać Lopez, ale po kontuzji nie wiem w jakiej formie wróci. Dlatego duże hc jest dziś ryzykiem, owszem Suns mają parę w ataku, ale bilans MInn może być zwodniczy.
Co do LAC vs 76ers. Jestem zdania iż dziś mogą powalczyć z Philą.
Mecz Charlotte z Memphis -no cóż, dałbym tu plusowe hc na Bobki

stevenash13 140

stevenash13

Użytkownik
@ Arapaczo
Minnesota gra away - po 1
Phoenix u sibie - po 2
nie wiem, czy widziałes różnicę jak dane zespoły się prezentują dom/ wyjazd?
Minnesota b2b - po 3
Nash, Turkoglu, Warrick, Dragic, Frye, Richardson, Hill, Dudley... Brzmi bardziej groźnie niż nawet dominujący Love, który zapewne zdominuje pomalowane, ale obrona na dystansie będzie biedą, a wypoczęte Słonka powinny wykorzystać i handi wcale nie jest wysokie. Jest sprawiedliwie dobrane.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Portland @ Dallas ✅✅✅98-103
typ:eek:ver 184 pkt
kurs:1,83
Kilka słów o moim typie: Dallas u siebie bardzo często rzuca ponad 100 punktów(ostatnie 4 mecze kolejno 99,103,102,105) przy czym traci też sporo(103,97,89,100). Buki najwidoczniej kierowali się bardzo słabą zdobyczą punktową Portland w ostatnich 2 meczach wyjazdowych:73 i 78. Ja nie wierzę że solidna ekipa Blazers w 3 meczach pod rząd nie rzuci więcej niż 80 punktów. I dlatego liczę na over w tym meczu.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Tylko wez pod uwage, ze mimo slabych ostatnio wynikow, Portland ciagle ma w miare ok defensywe chociaz mogła by byc lepsza jak na nich. Ich problemem jest atak, nie wydaje mi sie, ze z dnia na dzien i to z takim rywalem znacząco poprawią swój % z gry. W sumie watpie czy Dallas im rzuci cos w okolicach 100pkt lub ponad, mysle ze 95 to bedzie max. A Dallas te 100pkt i over (lecz bardzo nie wiele ) rzucalo słabym ekipa (Warriors,Kings,Nets) i jedynie te 103pkt przeciwko Jazz, ktorzy jednak tez nie są tytanami defensywy. Ja bym tutaj punkt wyjsciowy jaki bucy ustawili nie lekceważył i bardziej skłanialbym sie ku underowi chociaz podniesionemu powiedzmy do 186-7 dla wiekszej pewnosci. Spodziewam sie tutaj wyniku w okolicach 90-85 badz troszeczke wyzszego w obie strony.

M 14

macilius

Użytkownik
Nie mogę zrozumieć wczorajszej postawy Jastrzębi, doszli Detroit na 1 punkt i wydawało się, że zwyciestwo jest już tylko kwestią czasu i że połkną detroit w 4 kwarcie, a tu...
Tak Wujo, Denver rzeczywiscie grało równo, orlando - jeszcze &quot;dochodzi do siebie&quot;
Houston - żaluje że nie dałem na nich grubiej, połknęli przeciwnika , no i Worriors - w pewnym momencie był kurs 2.15 na live , i można było za mało skubnąć, bo jak zwykle minesota i teraz z wojownikami dostała zadyszki...
Dziś się nie pcham, jeśli miałbym wybrać, to
Boston, Chicago, Lakers, Oklahomy bym nie ruszał po takim kursie.
Jacques : /// Proszę Państwa proszę skupić się na meritum czyt. podawania typów z uzasadnieniem. Co drugi post to albo przechwałki albo komentowanie swoich typów. Przed chwilą skasowałem też nic nie wnoszące posty (suche typy). Typujmy, pomagajmy sobie a nie nabijajmy posty !

wujo 360

wujo

Użytkownik
Dzisiaj mizerna oferta i 2 mecze dość wyrównane, jednak widzę to tak:

Nets - Wizards
Oglądałem ostatnie mecze Nets w Prudential Center i grają tragicznie... Brak ruchu, zero pomysłu na akcje, głupie straty, rzuty z nieprzygotowanych pozycji, obrona dziurawa. Naprawdę za nimi przemawia wg mnie dzisiaj tylko to, że chcąc przerwać swoją passę przegranych to muszą to zrobić dzisiaj bo o słabszego rywala może być trudno. Na mecze Nets przychodzi mało osób... puste miejsca na hali , zero entuzjazmu kibiców. Chyba kibice pogodzili się z porażkami. Wizards też grają słabo i na wyjazdach mają bilans (0-12). Wall jeszcze dzisiaj chyba nie zagra więc Arenas musi wziąć ciężar gdy na siebie. Ciężko osądzić w tym meczu to wygra, bo mecz będzie stał na naprawdę niskim poziomie... Jedyne co może być ciekawe, że obie drużyny wiedzą, że grają z rywalem podobnej klasy co oni i mają szansę wygrać więc może zobaczymy choć trochę walki na parkiecie. Nets mnie nie przekonują wogóle więc wybieram graczy ze stolicy z handi w zapasie.
Typ: Wizards[+6] (1.91)⛔⛔⛔

Boston - Atlanta
Tutaj nie mam złudzeń kto wygra. Kto ma konto w bet365 niech bierze pomniejszone handi na Celtów. Atlanta ostatnio gra od niechcenia. Bez polotu, zaangażowania. Coś jest nie tak w tym zespole. Boston po wczorajszym zaciętym meczu z NY powinien wrócić na własną halę w dobrych nastrojach. Rondo może dzisiaj nie zagrać, ale jeśli nie zagra to zastąpi go Robinson, który jest w dobrej formie i gra bardzo szybki basket, a w defensywie na pewno jest skuteczniejszy od Rondo, co zresztą pokazał wczoraj kryjąc Felton`a. Jeśli zagra Rondo to na pewno będzie zmotywowany na 100% żeby zagrać dobry basket, gdyż wczoraj siedział podłamany na parkiecie, bo zupełnie nic mu nie wychodziło i był zmieniany przez Robinsona. Więc tak czy owak rozgrywający Celtów rozegra dobre zawody. Na własnym boisku zawsze lepszą skutecznością wykazują się Pierce i Allen więc z wygraną problemu być nie powinno.
Typ: Boston (1.30)✅✅✅

Denver - San Antonio
Na pierwszy rzut oka - mecz no bet - może i tak ale zaryzykuję tutaj.
Denver u siebie (11-1) przegrana z Dallas, Sas na wyjazdach (8-1) przegrana z LAC (ostatnio). Spurs 6 meczy z rzędu grali u siebie i wszystkie 6 wygrali. Wczoraj ograli Kozłów 2pkt. Jest szansa, że dzisiaj w Denver zobaczymy Billupsa ale bez niego też drużyna sobie dobrze radzi. Jak by porównać Sas na wyjazdach i Denver u siebie to są to dwie mocne ekipy i ciężko wytypować zwycięzcę. Jednak uważam, iż po 6 rozegranych meczach Sas wyjeżdżają na wyjazd i to na trudny teren do Denver. Sas mają passę wygranych, a wiadomo, że jak się wygrywa za dużo to z czasem psychiczna mobilizacja maleje i nie trudno o niespodziewaną porażkę. Wydaje mi się, że dzisiaj tak będzie. Sas przyjeżdżają do Denver i to Denver zaskoczy ich dobrą grą. Gracze gospodarzy mieli jeden dzień przerwy a Sas wczoraj ztoczyli zacięty bój wygrany na boozerze z Bucks. Orlando nie powstrzymalo Melo, czy zrobią to Spurs? Nie wydaje mi się.
Typ: Denver (2.04)⛔⛔⛔

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Boston - Atlanta
Tuta Rondo może dzisiaj nie zagrać, ale jeśli nie zagra to zastąpi go Robinson, który jest w dobrej formie i gra bardzo szybki basket, a w defensywie na pewno jest skuteczniejszy od Rondo, co zresztą pokazał wczoraj kryjąc Felton`a.
Niby nie ma sensu komentować postów i typów innych, tym bardziej krytycznie, nie odnosząc się do samych typów, ale wybacz, to bardzo poważny błąd rzeczowy. Nie możesz tak mówić o najlepiej broniącym PG ligi, w jakiejkolwiek dyspozycji zdrowotnej by nie był. Rondo jest obrońcą wybitnym na swojej pozycji, najlepszym w lidze. To nie tylko moja opinia, ale i niezaprzeczalny fakt.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Niby nie ma sensu komentować postów i typów innych, tym bardziej krytycznie, nie odnosząc się do samych typów, ale wybacz, to bardzo poważny błąd rzeczowy. Nie możesz tak mówić o najlepiej broniącym PG ligi, w jakiejkolwiek dyspozycji zdrowotnej by nie był. Rondo jest obrońcą wybitnym na swojej pozycji, najlepszym w lidze. To nie tylko moja opinia, ale i niezaprzeczalny fakt.
To chyba nie oglądałeś wczorajszego meczu. Tego typu posty oczywiście do kasacji. Przy okazji odniosę się też do Twoich analiz typu &quot;lubie tą drużynę to muszą wygrać , grajcie handi -10.5&quot; efekt zawsze taki sam... każdy wie
no offence

arapaczo 1,1K

arapaczo

Użytkownik
Spotkanie: NBA, New Jersey Nets - Washington Wizards
Ogólna zdobycz punktowa drużyny:
Typ : Nets poniżej 99 pkt EDIT-----&gt;OK, rzucili 97. I wygrali.
Kurs: 1,9
Bukmacher: Centrebet
Analiza
Mecz NBA - 16-12-10 godz. 01.00

Washington 6-17 (Road: 0-12) Last 10: 1-9
New Jersey 6-19 (Home: 4-8) Last 10: 1-9
Forma zespołów jest zabójcza. Samobójcza. Co ciekawe zarówno jedni jak i drudzy te jedyne wygrane zaliczyli z Portland!
Meritum: Nets w last 10 zdobyli tylko 3 razy więej niż 99 pkt. W 10 ostatnich meczach u siebie: 2 razy powyżej. Ogólnie lipa w ataku. Statystycznie w meczach u siebie mają:
home
4 - 8
93.2 zdobyte : 97.4 tracone
Staty Was na wyjazdach:
away
0 - 12
96.9 : 113.3
No właśnie, czy Wizzards pozwolą kolejny raz rzucić sobie 100? Może uda się im, w nets może nie pograć Morrow, więc spadnie siła ataku. (średnia ok 13 pkt.mecz). Za to w Wizz nie pogra raczej Blatche, napewo chińczyk, a Wall to niewiadomo.

Dodam iż Nets to przedostania (29) drużyna w ataku w średniej rzucanych pkt na mecz, do tego 28 w %FG. Z drugiej strony Wizz to 26 drużyna w obronie (hehe). Mecz dwóch gonych siebie rywali. No zobaczymy co z tego wyjdzie.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
To chyba nie oglądałeś wczorajszego meczu. Tego typu posty oczywiście do kasacji. Przy okazji odniosę się też do Twoich analiz typu &quot;lubie tą drużynę to muszą wygrać , grajcie handi -10.5&quot; efekt zawsze taki sam... każdy wie
no offence
No wybacz, ale chyba pomyliłeś adresata tego postu. Nie piszę tak, jak to zacytowałeś. Handi -10,5 nie gram i nikomu nie polecam. Analizy, jeśli piszę, robię rzetelnie. Jakbyś uważnie śledził moje posty to spostrzegłbyś, że nie oglądałem wczoraj Celtics, bo kibicuję Hornets i to im poświęciłem wczorajszą noc, choć bardzo kusiło, by obejrzeć Boston. Nie wiem o co ci chodzi w ogóle, po co wymyślasz jakieś bzdury, bo ja nie chciałem zaczynać jakiś kłótni etc. tylko po prostu zastanów się, jak można sugerować że Rondo jest sporo słabszy w obronie od Robinsona, jak to, powtarzam, wybitny, jak na rozgrywającego obrońca, najlepszy bez dwóch zdań broniący PG w lidze. Jeszcze reszta mniej zorientowanych uwierzyłaby w to, co piszesz, i miałaby ekstremalnie błędny pogląd na obronę Rondo.

4 96

46ckm

Użytkownik
San Antonio - Denver/ under 211.5
jak dla mnie to promocja nie wiem skąd tak linia wystawiona przez buków na to spotkanie. Co wy o tym myślicie?? może podpucha jakaś! bo w żadnym z tych meczy ta granica nie pękła
20ostatnich spotkań między tymi zespołami
11/04-10 NBA Denver vs. San Antonio 85:104
12/02-10 NBA Denver vs. San Antonio 92:111
31/01-10 NBA San Antonio vs. Denver 89:103
06/12-09 NBA San Antonio vs. Denver 99:106
04/02-09 NBA Denver vs. San Antonio 104:96
05/12-08 NBA Denver vs. San Antonio 91:108
20/11-08 NBA San Antonio vs. Denver 81:91
11/03-08 NBA San Antonio vs. Denver 107:103
08/03-08 NBA Denver vs. San Antonio 109:96
04/01-08 NBA Denver vs. San Antonio 80:77
16/12-07 NBA San Antonio vs. Denver 102:91
03/05-07 NBA Playoffs San Antonio vs. Denver 93:78
01/05-07 NBA Playoffs Denver vs. San Antonio 89:96
29/04-07 NBA Playoffs Denver vs. San Antonio 91:96
26/04-07 NBA Playoffs San Antonio vs. Denver 97:88
23/04-07 NBA Playoffs San Antonio vs. Denver 89:95
19/04-07 NBA San Antonio vs. Denver 77:100
21/02-07 NBA San Antonio vs. Denver 95:80
11/01-07 NBA Denver vs. San Antonio 83:92
23/03-06 NBA Denver vs. San Antonio 104:92

wujo 360

wujo

Użytkownik
No wybacz, ale chyba pomyliłeś adresata tego postu. Nie piszę tak, jak to zacytowałeś. Handi -10,5 nie gram i nikomu nie polecam. Analizy, jeśli piszę, robię rzetelnie. Jakbyś uważnie śledził moje posty to spostrzegłbyś, że nie oglądałem wczoraj Celtics, bo kibicuję Hornets i to im poświęciłem wczorajszą noc, choć bardzo kusiło, by obejrzeć Boston. Nie wiem o co ci chodzi w ogóle, po co wymyślasz jakieś bzdury, bo ja nie chciałem zaczynać jakiś kłótni etc. tylko po prostu zastanów się, jak można sugerować że Rondo jest sporo słabszy w obronie od Robinsona, jak to, powtarzam, wybitny, jak na rozgrywającego obrońca, najlepszy bez dwóch zdań broniący PG w lidze. Jeszcze reszta mniej zorientowanych uwierzyłaby w to, co piszesz, i miałaby ekstremalnie błędny pogląd na obronę Rondo.
Po prostu chodzi mi o to, że w analizach do meczy oceniam aktualną formę zespołów i graczy a nie statystyki całosezonowe bo jaki by to miało sens w typowaniu meczy?
Forma dnia się liczy i o tym napisałem, że na dzień dzisiejszy w defensywie zdecydowanie Robinson&gt;Rondo i to nie ulega żadnym wątpliwościom. Nie lubię suchego typowania na podstawie statystyk (choć te nie kłamią), bo to nie roboty tylko ludzie i każdy może mieć słabszy/lepszy tydzień.

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Dobry.

Tony Parker
Delonte West
Chris Paul

Wczorajszy impact na defence CryptoNate&#39;a &gt; impact Rondo through last 5 games~.

Co do meczów:

Boston - Rondo kontuzja, Old Three exhausted po meczu z Knicks, Allen i Pierce over 40min KG bodajże 38minut. Do tego back to back. W Jastrzebiach brak Jamala Crawforda i Joe &quot;max. contract&quot; Johnsona. Dla mnie kurs na Boston zbyt mały do gry.

Co to meczu na Zachodzie. Spurs są hot, Manu jest hot. Melo jest leniwy i pytanie czy stawi się na dzisiejszy mecz... nie sądzę. Mimo, że Bryłki grają z drużyną top 1 ligi (obecnie) to wątpię w motywację dla Melo. Billups dołuje znacząco w ostatnich dniach i dziś prawdopodobnie sobie nie pogra przy duecie Parker-Manu. Do tego ławka Spurs jest równa jak niemiecka autostrada i sądzę że bench points zdecydowanie na korzyść SAS.
Spurs -1 1.90 @bet365 4/10

S 1

splot

Użytkownik
????New Orleans Hornets - Utah Jazz
Z dużym szacunkiem odnoszę się do drużyny New Orleans. Naprawdę świetny początek sezonu ale teraz ich forma jest w bardzo kiepskim stanie. New York , San Antonio Oklahoma Philadelfia(away) Miami. Wszystkie te drużyny są bardzo silne w lidze i Hornets nie sprostali żadnej. Utah też należy do tej klas i powinni aczkolwiek nie na pewno wygraĆ dzisiaj z gospodarzami. Najbardziej do tego typu przekonuje mnie spotkanie z Sacramento gdzie gospodarze wymęczyli to spotkanie ✅3 :;/:
typ Utah 1.80:jupi:⛔⛔⛔

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
wybitny, jak na rozgrywającego obrońca, najlepszy bez dwóch zdań broniący PG w lidze.
Myślę, że chyba jednak troszkę przesadzasz...Nie mówię, że jest słaby czy średni. Bo jest dobry może czasem bardzo dobry, ale wybitny i najlepszy vrazzo to chyba lekkie nadużycie ????

rondo 23

rondo

Użytkownik
Myślę, że chyba jednak troszkę przesadzasz...Nie mówię, że jest słaby czy średni. Bo jest dobry może czasem bardzo dobry, ale wybitny i najlepszy vrazzo to chyba lekkie nadużycie ????
A kto według CIebie jest najlepszym PG na świecie? bo ciekawi mnie odpowiedź, nawet z racji na moj nick ???? ja osobiście nie znam lepszego, zwłaszcza w obronie. Pewnie Nash? Ok jest mega, mózg sunsów, ale w obronie Rondo lepszy. Steve to już legenda, Rondo dopiero nią bedzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom